2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah cnm,bende umut ediyorum belki içmeme rağmen yinede tutunur diye,azalttım bayaa aslında kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar iradesiz olabilirim diye,belki yinede tutunur bebişler

32 yaş, fsh 19 ama amh yi son sonucu bilmiyorum

Canım benim fsh 11 iken amh 0.12 idi. Zaten amh sonucu daha önemli fsh tan. Ama Allaha şükür döllenmiş yumurtam oluştu ve transfer edildi, ama işte değer düşük çıktı bu sefer de. Ve ben 37 yaşındayım. Sen daha çok gençsin. İnşallah iyi sonuç alacakın.

inşallah cnm,bende umut ediyorum belki içmeme rağmen yinede tutunur diye,azalttım bayaa aslında kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar iradesiz olabilirim diye,belki yinede tutunur bebişler

Elenor bence hemen şimdi bırak canım. Çünkü ahimdeki kan dolaşımını engelleyip bebeğin tutunmasını güçleştiriyormuş. Ben tedaviye başlamadan önce günde 1 paket sigara içiyordum. Tedaviye başladığım günden transfere kadar günde en fazla 4 tane içtim. Transferden sonra da 3 tane içtim , o da bir arkadaş gelmişti yanıma, idrarda negatif aldığım gün. Ama pazartesi hcg değerim düşse bile bir daha içmeyeceğim. Bir sonraki tedaviye kadar kanı iyice temizlensin diye. Stres falan hepsi bahane, sonuçta olumsuz olması durumunda yaşayacağım stres çok daha fazla olacak diye düşünüyorum ve kendimi tutuyorum. Ve olumsuz olsa da bir sonraki tedavi için içmeyeceğim.

İşallah sonucun olumlu olur canım, bırakman için en güzel sebebi erir sana Allah. Ama ne olursa olsun kendini zorlamaya çalış.

inşallah canım, inşallah seninde pazartesi artar değerin... bugün biraz enerjim düşük, canım sıkkın.....fatoş gelsede güzel haberler getirse bari :)

ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..

Canım üzüldüm ya aynı merkezde yaptırdın değil mi? İnşallah ptesi yükselir...boyle güçlü olmana sevindim en kısa zamanda kuzuşuna kavuşacağına inanıyorum Allah korusun kimyasal gebelik çıkarsa da bu bölünmeye devam ettiğini tutunmak üzere olduğunu gösterir.... Bu arada aslında fsh çok yüksek değilmiş ama dediğin gibi amh daha önemli güvenilir bir yerde yaptırdın değil mi? Ben Başkent üni. yaptıracaktım hoca kendisi burada düzen lab. orada yaptır dedi...
Canım mm hiiiç gözünde büyütme tek fark bunda adet öncesi yumurta baskılamak için can yakmayan iğne vurmaya başliyorsun ki bu da kısa protokoldaki yumurtanin erken çatlamasını önleyici iğne ile aynı fonksiyon, uzunda da o iğneyi kullanmayacaksın, yani toplamda aynı sayıda iğne sadece biraz daha uzun... Ne fark eder ki sürece girince zaman bi şekilde geçiyor yeterki sonu güzel olsun hem yumoşlar daha aynı boyutta oluyor Allah yardımcın olsun...
aksucum değerin yükselmiş demek çok sevindim.. bende sana ve alfabeye bakmak için açtım bilgisayarı.. oske acaba bugün test yapmışmıdır umutlu değildi ama belki yükselmiştir değeri ..
Çok şükür güzel yükselmiş bi daha yapmana gerek yok dedi ama belki dayanamayip yaptiririm 15 gün sonra gel dedi Allah'ın izni ile kese için sanırım. Asıl bu 15 gün geçmez senin sonuç çıkmadı mı daha sabırsızlıkla bekliyorum

ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..

yawwww süper...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. darısı da bizim başımıza olsun. dua edin bize de bol bol.... çok güzel ya

Ohh şükürler olsun Canım... Maşallaah... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin... Değerin kaç canım tekrarlıycak mısın?

ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. Maşallah ve inşallah..

maaşallah subhannallah canım çoookk sevindim yasinimi şimdi bitirdim dua ile açtım sayfayı ve çok mutlu oldum.inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip kucağınada alırsın şimdi mutluluğunu bol bol yaşa ve bizler içinde dua etmeyi unutma gelişmelerden haberdar edersin bana çok büyük umut oldun :)

Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış ti hastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar

yawwww süper...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. darısı da bizim başımıza olsun. dua edin bize de bol bol.... çok güzel ya

canım amin inşallah rabbim sanada bu uğurda emek veren herkesede böyle duyguları nasip etsin inşallah..çok saol

Ohh şükürler olsun Canım... Maşallaah... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin... Değerin kaç canım tekrarlıycak mısın?

amin canım çok saol aksum benim allah razı olsun..değerim 257 çıktı maşallah.. p.tesi tekrarlıycam doktora sorsan gerek yok dedi ama benim içim rahat etmez bu arada 1 yasin okudum :) desteğin için sonsuz teşekkür ederim sana ve burdaki bütün arkadaşlara saolun..

canım saolasın sana umut olabildiysem ne mutlu inşallah seninde güzel güzel sonuçlarını görücez rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. sonuna kadarda sağlıklı gitsin inşallah..sizler için hep dua ettim yine edicem dualarımdasınız..

Hayırlı olsun Canım... İnşallah annesine sıkı sıkı tutunurlar Canim ilk 2-3 gün biraz daha dikkat et, bu kıpırdamadan yat yemeğin bile ayağına gelsin demek değil tabi arada en azından yemek için falan kalk, sevdiğin şeylerle uğraş bol bol dua et, su içmeye dikkat et, kabız olmamak için kuru kayısı hoşaf tüketmeye çalış, ananas iyi diyorlar günde bir dilim, ilk 3 günden sonra hava almakta çok yorucu olmayan aktivitelerde fayda var... Aklıma ilk gelenler canım, Rabbim yardımcın olsun

Maşallah canım gayet güzel... Bana kalsa üçüncü kez de tekrarlarım hoş o da ayrı stres... İlaçların için ne dedi? Neler kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…