- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.101
tatlım, şöyle düşün; okuduğum yazılar diyorki ki bence de haklılar; "buraya kadar olan kısmı sizi özel kılıyordu, bundan sonrası normal gebelikler gibi. tutmamasının sebebi, biz doktorlar her ne kadar 1. kalite desek de; bunu elimizdeki teknolojiye dayanarak söylüyoruz ve malesef elimizdeki teknoloji insan vucudu gibi değil. insan vucudu her saniye emriyoya çeşitli sinyaller göndererek onun durumunu kontrol ediyor. herhangi bir aksilik, olmaması gereken bir durum tespit ederse onu vücuda kabul etmiyor. ve nasıl ki herhangi bir problemi olmayan ve korunmayan insanlarda her ay gebelik oluşmuyorsa tüp bebekte de gebelik oluşmama ihtimali var. malesef biz transfer edilen emriyoyo %100 tutunacaktır diyemiyoruz bu yüzden." hatta şu transferden sonra yatma işlemi içinde diyorlarki eskiden annelerimiz size hamile kaldıklarında bunu hemen anladılar mı zannediyorsunuz. normal hayatlarına devam ettiler. tarlaya gidenler bile oldu. ve tabii ki sigara içen de oldu.
bende günde bir paket, hatta bazen fazlasını içiyordum. haziran sonlarında sigara bırakma hattını aradım. bana sana daha önce yazdıklarımı söylediler. ve ben gün olarak 1 temmuzu belirledim. gerçekten 30 haziran gecesi abartı şekilde sigara içtim. son sigaramı da 12 ye çeyrek kala içtim. sonra ne oldu?bu arada benim sorunum fsh yüksekliği, erken menopoz riski. haziran ayında fsh 12 iken temmuz 25 te 19a yükseldi. tüp bebeğe başladık. bu arada bir de miyom olduğunu tespit ettik. ve de stresten uzak durmam gerekiyor. iğneler başladı lucrin.... hayatımın en sinirli bir haftasını geçirdim ve dayanamadım sigara alacak ya bütün sinirimi. gittim bi paket aldım. boğazım yandı resmen ilkini içerken ama içtim. hemen ardından ikincisini yaktım. işte o çok güzeldi, oysaki ben belki tiksinirim diye yakmıştım. böylece yeniden içmeye başladım. transfer gününe kadar içtim. transfer olduktan sonra içmicem dedim. bakalım şimdi bunu yapmaya çalışıyorum. tıpkı senin dediğin gibi kendimi suçlu hissediyorum. 3 yumurtadan ikisi döllendi ve transfer edilen de ikinci kalite.ikinci gün transfer edildi. bu yüzden suçlu olabilirim....
yani uzun uzun anlattım ama seni çok iyi anlıyorum, beni yanlış anlamanı istemem akıl vermek değildi amacım. hele bide evde yalnızım şuan. ablam varken pek aklıma gelmiyodu, gelse de şimdi hem uğraşıyosun hem sigaramı içiyosun der bi şii der papaz oluruz diye aklımdan savmak kolaydı. şimdi evde de yalnızım tüm gün, eşim işteyken... aklıma gelmez mi geliyo. gidip kuru kayısı yiyorum. ne biliyim tv ve pcden uzak durmam söylendi en çok o zamanlar içiyordum çünkü. onu yapmaya çalışıyorum. ilk denemem yılbaşındaydı. bırakmayı gerçekten çok istiyorum. ama zorlanmıyorum diyemem.... inşallah hep beraber unuturuz sigarayı ne diyim....
32 yaş, fsh 19 ama amh yi son sonucu bilmiyorum
inşallah cnm,bende umut ediyorum belki içmeme rağmen yinede tutunur diye,azalttım bayaa aslında kendime çok kızıyorum nasıl bu kadar iradesiz olabilirim diye,belki yinede tutunur bebişler
yapmışsın benden cevap gelene kadar:)
inşallah canım, inşallah seninde pazartesi artar değerin... bugün biraz enerjim düşük, canım sıkkın.....fatoş gelsede güzel haberler getirse bari :)Canım benim fsh 11 iken amh 0.12 idi. Zaten amh sonucu daha önemli fsh tan. Ama Allaha şükür döllenmiş yumurtam oluştu ve transfer edildi, ama işte değer düşük çıktı bu sefer de. Ve ben 37 yaşındayım. Sen daha çok gençsin. İnşallah iyi sonuç alacakın.
inşallah canım, inşallah seninde pazartesi artar değerin... bugün biraz enerjim düşük, canım sıkkın.....fatoş gelsede güzel haberler getirse bari :)
Canım üzüldüm yaCanım maalesef katlanmamış değerim. 33.84 idi gün önce. Şimdi 35.39 çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorum Bebeğim bir türlü tutunamıyor sanırım.
Ama yapabileceğim bir şey yok. Nedense sonucu alınca acaip rahatladım Sanırım kendimi en kötüsüne hazırlayabileceğim için. Bugün konuştum ufaklıkla, bak dedim dünya işte böyle bir şey. Geleceksen bir an önce sımsıkı tutun, gelmeyeceksen de anneyi çok yorma. Karar senin ufaklık dedim, bakalım ne yapacak?
Anlayacağınız çok üzülüp karalar bağlamadım. Tam tersi bir rahatlama var. Allahtan ümit kesilmez ama tabi ki, kimbilir bir mucize verir bize, küçücük minicik bir mucize. Ufaklık sürpriz yapar belki sonra sonra. Hayırlısı artık. Hayırlısı neyse o olsun.
Hepinizi öpüyorum kızlar. Bugün haber alacak olanlar güzel güzel haberler alsın inşallah.
Canım mm hiiiç gözünde büyütme tek fark bunda adet öncesi yumurta baskılamak için can yakmayan iğne vurmaya başliyorsun ki bu da kısa protokoldaki yumurtanin erken çatlamasını önleyici iğne ile aynı fonksiyon, uzunda da o iğneyi kullanmayacaksın, yani toplamda aynı sayıda iğne sadece biraz daha uzun... Ne fark eder ki sürece girince zaman bi şekilde geçiyor yeterki sonu güzel olsunMerhaba arkadaslar, negatif sonucu aldığımdan beri sanırım soktayim...garip bi durum tanimlayamiyorum bile...dün Semra hanım (doktorum)aradı. Yumurtalarda bir sorun olabileceğini bu durumda 3. tedavim için uzun protokol önerdiğini söyledi. Aranızda uzun protokolle tup bebek tedavisi gormuş olan var mı? Biraz anlatabilir mısınız farklılıklarını? Biraz araştırdım aslında hastaneden arayıp bilgide verecekler ama ben sabirsizim sanırım biraz...
Pozitif sonuc alan arkadaslar inşallah sağlıklı rahat hamilelikler geçirirsiniz inşallah.
Çok şükür güzel yükselmiş bi daha yapmana gerek yok dedi ama belki dayanamayip yaptiririmaksucum değerin yükselmiş demek çok sevindim.. bende sana ve alfabeye bakmak için açtım bilgisayarı.. oske acaba bugün test yapmışmıdır umutlu değildi ama belki yükselmiştir değeri ..
ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..
Ohh şükürler olsun Canım... Maşallaah... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin... Değerin kaç canım tekrarlıycak mısın?ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..
ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. Maşallah ve inşallah..
yawwww süper...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. darısı da bizim başımıza olsun. dua edin bize de bol bol.... çok güzel ya
Ohh şükürler olsun Canım... Maşallaah... Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlık ve sıhatle kucağına almayı nasip etsin... Değerin kaç canım tekrarlıycak mısın?
maaşallah subhannallah canım çoookk sevindim yasinimi şimdi bitirdim dua ile açtım sayfayı ve çok mutlu oldum.inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip kucağınada alırsın şimdi mutluluğunu bol bol yaşa ve bizler içinde dua etmeyi unutma gelişmelerden haberdar edersin bana çok büyük umut oldun :)
Tebrikler canim. Allah tamamina erdirsin. Insallah
Hayırlı olsun Canım... İnşallah annesine sıkı sıkı tutunurlarKızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış tihastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar
amin canım çok saol aksum benim allah razı olsun..değerim 257 çıktı maşallah.. p.tesi tekrarlıycam doktora sorsan gerek yok dedi ama benim içim rahat etmez bu arada 1 yasin okudum :) desteğin için sonsuz teşekkür ederim sana ve burdaki bütün arkadaşlara saolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?