2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..

canım çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.eurofertilde yaptırmıştın sanırım değil mi canım?benimde kısmetse pazartesi olucak senin haberini alınca nasıl heycanlandım.kaçıncı gün embriyosuydu canım.

Maşallah canım gayet güzel... Bana kalsa üçüncü kez de tekrarlarım hoş o da ayrı stres... İlaçların için ne dedi? Neler kullanıyorsunuz?

eğer ikinci iyi yükselirse üçüncüyüde yaptırcam zaten kısmetse :) evet gerçekten yaa şimdide p.tesiyi düşünmeye başladım yükselcekmi diye :) canım doktorum 10 gün sonra kese görmek için çağırdı herşey yolunda giderse.. ben progestan iğne kullanıyorum opudan sonra başladım bu iğneye doktor fitil dedi ama ben iğne istedim ona devam edicem bide folikasit başka bişey yok..sen ne kullanıyosun..

amin canım saol rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah gerçi p.tesi tekrarlıycaz ama en azından şimdilik çok mutluyum allahın izniyle..
evet eurofertilde yaptırdık..rabbim yardımcın olsun bol bol dua et insanın içi çok rahatlıyo..
benim 5. gün embriyosuydular ..

canım 1 yasin daha okudum inşallah ekler misin.allah kabul eylesin eksiklerimizi tamamlasın inşallah :)

ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..

Allahim saglikla kucagin almayi nasip etsin inşallah senden tek ricam sıcağı sıcağına ilk günlerde neler yaptığını anlatır misin bugün transferim olduda

canım banada 4. gün koyucaklar pek duymadım 4. günü olan ama vardır herşeyde bir hayır.seninde için rahat olsun canım bebeğin seninle inşallahta hiç bırakmasın seni.

Allahim saglikla kucagin almayi nasip etsin inşallah senden tek ricam sıcağı sıcağına ilk günlerde neler yaptığını anlatır misin bugün transferim olduda

canım önceliklehayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin..bende transferden çıkınca dayanamamıştım ilk 5. dakikada tuvalete gitmem gerekti ve dedimki kesin bebeklerimi düşürdüm tuvalette :) sonra eşim dediki embriyoları mesanene değil rahmine koydular :))) yani korkma tuvaletle ilgisi yok tatlım.. merkezde 1 saat yattıktan sonra taksiyle 1 saat süren bi yolculuktan sonra eve geldik ilk 3 gün tuvalet dışında pek kalkmadım bol bol meyve yedim ve et tavuk tarzı yemekle yemeye dikkat et canım ben öyle yaptım..haa bide suyu unutma ki ben hiç su içmeyi sevmem ama mecburen içiyorum..
çok uzun oldu sanırım :) herşeyden önemlisi bol bol dua et canım rabbim sağlıklı sıhatli bir evlat nasip eyle diye..inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alıcaz ..

canım banada 4. gün koyucaklar pek duymadım 4. günü olan ama vardır herşeyde bir hayır.seninde için rahat olsun canım bebeğin seninle inşallahta hiç bırakmasın seni.

4. gün embriyosunu son zamanlarda çok duyar oldum. kaçıncı gün olduğunun önemi yokki allah ol dedikten sonra...
inşallah hayırlı haberlerini ver bize..

ya kızlar transferim oldu ama hala sigarada ısrarlıyım napcam ben ya
canım keşke içmesen biliyosun sigara yumurtanın kalitesini düşürüyo.. hatta embriyonun tutunmasını güçleştiriyo özür dilerim böyle pat diye söyledim ama öyle yani lütfen içme..
kızlar merhaba. bugün 9. günümdü idrar testi yapan arkadaşlara özenip yaptım. tabi ki tek çizgi çıktı offf ya

canım seni 2. gün embriyosuymuş çıkması imkansız yani neden moralini bozuyosun.. bende 9. gün yaptım ama benim 5. gün embriyosuydu ve çoooook silikti..lütfen üzme kendini..

hayırlı olsun tatlım, Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...

canım ya çok sevindim. Allah sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. güzel hamilelik geçir inşallah. kızlar biz bekleyenlere çok güzel oluyosunuz gerçekten. baya moralim bozulmuştu benimde. her gelen negatif negatif. çok şükür darısı biz bekleyenlere. benimde şafak 2. pazartesi veriyorum kanı. taze hamileler size sesleniyorum. sevince dalıp bizi unutmayın:)

amin canım saol inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz.. ben yine her namazdan sonra size ve bu uğurda emek veren bütün kadınlara dua edicem..rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

kızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim

kızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim

canım benim son 3 gündür var bügün özellikle daha şiddetli hatta adet olucam sandım.. korkma sakın bunlar aynı zamanda gebelik belirtiside inşallah :)

Canım, ben amh olayını geçtim artık, döllenmiş yumurta elde edebildik ya, hala umut var o yüzden. Denizli'de yaşıyorum ben, ama tahlilim dediğin gibi Ankara Düzen'den geldi. Orada yaptırmış burada tahlil yaptırdığım merkez.

Kızlar bu arada benim gibi olan var mı hiç bildiğiniz. Ege Ünide hiçbirdr a ulaşamadım, yataklı servisteki hemşire de biz bir şey diyemeyiz dedi. Pazartesi yükselme ihtimali var mı acaba hcg değerimin? Duydunuz mu hiç böyle olanı? Sonuçta aynı yerde yaptırdım tahlillerimi. Pazartesi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Orada yaptıracağım. Ama acaba aynı yerde yaptırsam mı sadece hcg yi. Devlette 3 ünü yaptırırım gene.

Pazartesi yükselme ihtimali var mı acaba? Duydunuz mu hiç böyle bir şey?

Son düzenleme:

Canim ben vsrim..hatta konuda actim bakabilirsin profil sayfamdan.

Benim degerimde 114 ten 137 ye yukseldi sadece dr kimyasal gebelikolabilir dedi..

Iki gun bekleyemedim ertesi gun tekrar kana gittim 506 olmustu bu kezde cok artmisti dr dis bos gebelik olabilir dedi vs vs kabus gibiydi
Ama hc biri olmadi cok sukur.. bak iki gun arayla degerlerimi yazayim.

114-137-857-1850 sonradan duzeldi... o emli olan artis olmasi bebegin sana tutunmaya calsiyor bence . insallah artacak degerin.

sağol canım bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım allahım sonuna kadar yüzümüzü güldürür çok yazdım diye yazmissin ya 3 sayfa yazsaydın heyecanla okurdum:) bütün önerilerini dikkate alicam biseyler daha sorsam sürekli sırt üstü yattinmi arada yan vs yattin mu bide yari oturur pozisyonda oturmak istiyorum ama sakinacalimidir die korkuyorum

Aysun'cuğum nasıl rahatlattın içimi anlatamam. Üzülmedim diyordum kendime ama, sadece kedimi kandırıyormuşum. Saatlerdir nette buna bakıyorum. Ne diyeyim gene de herşeyin hayırlısı. Allah hiç kimseyi böyle bir şeyle sınamasın. İnşallah pazartesi katlar. Çok teşekkür ederim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…