- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.141
ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..
Elenor bence hemen şimdi bırak canım. Çünkü ahimdeki kan dolaşımını engelleyip bebeğin tutunmasını güçleştiriyormuş. Ben tedaviye başlamadan önce günde 1 paket sigara içiyordum. Tedaviye başladığım günden transfere kadar günde en fazla 4 tane içtim. Transferden sonra da 3 tane içtim , o da bir arkadaş gelmişti yanıma, idrarda negatif aldığım gün. Ama pazartesi hcg değerim düşse bile bir daha içmeyeceğim. Bir sonraki tedaviye kadar kanı iyice temizlensin diye. Stres falan hepsi bahane, sonuçta olumsuz olması durumunda yaşayacağım stres çok daha fazla olacak diye düşünüyorum ve kendimi tutuyorum. Ve olumsuz olsa da bir sonraki tedavi için içmeyeceğim.
İşallah sonucun olumlu olur canım, bırakman için en güzel sebebi erir sana Allah. Ama ne olursa olsun kendini zorlamaya çalış.
kızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim
Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış tihastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar
iyi akşamlar kızlar pozitif haberlere çok sevindim allah tamamına erdirsin benim transferin 8. günü belirtmi bilmem ama anlık bıçak batar gibi sancı giriyor gaz çok oluyor gögüslerim 4. günden sonra şişti ve ağrıyor umarım anıltmaz beni bu belirtileer ama hamile olan arkadaşlar sizde bu ani giren ağrılar oldumu ama böyle sanki bıçak batmış gibi
kızlar karnımın ağrısı arttı ice. ağrı srtıma vurdu.belim ve sırtım çok fena ağrıyo. normal mi bu sizce iki büklüm oldum ağrıdan. iyi mi kötü mü bu şimdi
canım olur bu tür ağrılar ama nolur nolmaz sen doktorunu ara istersen için rahat etsin
sonu iyi olsunda ben bu ağrıları çekmeye razıyım.
teşekürler cnm cevabın için inşallah tutmuştur bebeğim benim dondurulmuş emriyo olduğu için 2 ay dinlendi vücut yani yumurta toplamadan kalan ağrı yaşamıyorum bide adet ağrıma benzemiyo pek bu tuhaf bişey rahim üstünden sağ tarafa doğrru kasılma gibi değişik bişey senin nasıl oluyor tarif edermisinevet canım olur böyle anlık sancılar normal hala oluyor bende merak etme zorlayıcı şeyler yapma dikkat et kendine
teşekürler cnm cevabın için inşallah tutmuştur bebeğim benim dondurulmuş emriyo olduğu için 2 ay dinlendi vücut yani yumurta toplamadan kalan ağrı yaşamıyorum bide adet ağrıma benzemiyo pek bu tuhaf bişey rahim üstünden sağ tarafa doğrru kasılma gibi değişik bişey senin nasıl oluyor tarif edermisin
ay ne güzel maşşallah bide ikiz allah sağ salim kucağına almak nasip etsin darısıda bize inşallahtutunma dönemlerinde yani transferden sonra benimde bahsettiğin şekilde ağrılarım oldu kimisi adet ağrısına benziyordu kimisi başka tür ağrıydı kasıklarıma vuruyordu uzun süreli değildi ama yinede bende iyice umutsuzluğa kapılmıştım ben ama çok şükür bak ikizlerime hamileyim o yüzden moralini yüksek tut canım
:) biliyodum canım :) kendini dinleme biliyorum bunu söylemek kolay yapmak zor ama kendini başka şeylere vermeye çalış..Fatoşcum ağzından bal damladığını biliyor muydun canım:)
canım ben transfer olduğu gün bile yan yattım çünkü ben sırt üstü yatamam yatsamda uyuyamam hatta yan yatıp dizimi göğsüme kadar yukarı çekerim :) kasma kendini öyle yatmakla bebeğe bişey olmaz .. ağır kaldırma , yükseğe uzanma birde stres yapma bu üçünü yapma yeter :)sağol canım bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım allahım sonuna kadar yüzümüzü güldürür çok yazdım diye yazmissin ya 3 sayfa yazsaydın heyecanla okurdum:) bütün önerilerini dikkate alicam biseyler daha sorsam sürekli sırt üstü yattinmi arada yan vs yattin mu bide yari oturur pozisyonda oturmak istiyorum ama sakinacalimidir die korkuyorum
tebrik ederim Fatoş allahım eline almayıda nasip etsin
ay ne güzel maşşallah bide ikiz allah sağ salim kucağına almak nasip etsin darısıda bize inşallah
kizlar nasil gidiyor melisderincim.ikimiz ayni gidiyoruz doktora kontrole gottin mi ben hala gitmedim bir ere gottim.kalp atislarini duyamadik haftaya cumartesi gotmeyi duaunuyorum ne gibi testler yaptilar yada gidenler bilgi vwrirseniz menun olurim
ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..
teşekürler cnm cevabın için inşallah tutmuştur bebeğim benim dondurulmuş emriyo olduğu için 2 ay dinlendi vücut yani yumurta toplamadan kalan ağrı yaşamıyorum bide adet ağrıma benzemiyo pek bu tuhaf bişey rahim üstünden sağ tarafa doğrru kasılma gibi değişik bişey senin nasıl oluyor tarif edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?