2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

haklısın cnm bu stresi sürekli yaşamak daha zor dediğin gibi negatif olsa bile bi dahaki tedaviye kadar kendimi toparlamış olurumm,inşallah senin değerinde artar cnm

iyi akşamlar kızlar pozitif haberlere çok sevindim allah tamamına erdirsin benim transferin 8. günü belirtmi bilmem ama anlık bıçak batar gibi sancı giriyor gaz çok oluyor gögüslerim 4. günden sonra şişti ve ağrıyor umarım anıltmaz beni bu belirtileer ama hamile olan arkadaşlar sizde bu ani giren ağrılar oldumu ama böyle sanki bıçak batmış gibi

kızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim

canım merak etme çok normal adet döeneminde olunca bu ağrılar çok normal benim test günümde bile çok ağrımıştı kesin hasta olucam dedim ama çok şükür ikizlerime hamileyim hiç kafana takma bunları

canım hayırlı olsun inşallah...kendini çok yorma özellikle ilk 3 gün dikkat et karın kaslarını çalıştırıcak şeyler yapma ani hareketlerden kaçın ...

evet canım olur böyle anlık sancılar normal hala oluyor bende merak etme zorlayıcı şeyler yapma dikkat et kendine

kızlar karnımın ağrısı arttı ice. ağrı srtıma vurdu.belim ve sırtım çok fena ağrıyo. normal mi bu sizce iki büklüm oldum ağrıdan. iyi mi kötü mü bu şimdi

evet canım olur böyle anlık sancılar normal hala oluyor bende merak etme zorlayıcı şeyler yapma dikkat et kendine
teşekürler cnm cevabın için inşallah tutmuştur bebeğim benim dondurulmuş emriyo olduğu için 2 ay dinlendi vücut yani yumurta toplamadan kalan ağrı yaşamıyorum bide adet ağrıma benzemiyo pek bu tuhaf bişey rahim üstünden sağ tarafa doğrru kasılma gibi değişik bişey senin nasıl oluyor tarif edermisin

tutunma dönemlerinde yani transferden sonra benimde bahsettiğin şekilde ağrılarım oldu kimisi adet ağrısına benziyordu kimisi başka tür ağrıydı kasıklarıma vuruyordu uzun süreli değildi ama yinede bende iyice umutsuzluğa kapılmıştım ben ama çok şükür bak ikizlerime hamileyim o yüzden moralini yüksek tut canım

ay ne güzel maşşallah bide ikiz allah sağ salim kucağına almak nasip etsin darısıda bize inşallah

Fatoşcum ağzından bal damladığını biliyor muydun canım:)
:) biliyodum canım :) kendini dinleme biliyorum bunu söylemek kolay yapmak zor ama kendini başka şeylere vermeye çalış..
canım ben transfer olduğu gün bile yan yattım çünkü ben sırt üstü yatamam yatsamda uyuyamam hatta yan yatıp dizimi göğsüme kadar yukarı çekerim :) kasma kendini öyle yatmakla bebeğe bişey olmaz .. ağır kaldırma , yükseğe uzanma birde stres yapma bu üçünü yapma yeter :)
tebrik ederim Fatoş allahım eline almayıda nasip etsin

saol canım allah razı olsun..

Son düzenleme:
kizlar nasil gidiyor melisderincim.ikimiz ayni gidiyoruz doktora kontrole gottin mi ben hala gitmedim bir ere gottim.kalp atislarini duyamadik haftaya cumartesi gotmeyi duaunuyorum ne gibi testler yaptilar yada gidenler bilgi vwrirseniz menun olurim

kizlar nasil gidiyor melisderincim.ikimiz ayni gidiyoruz doktora kontrole gottin mi ben hala gitmedim bir ere gottim.kalp atislarini duyamadik haftaya cumartesi gotmeyi duaunuyorum ne gibi testler yaptilar yada gidenler bilgi vwrirseniz menun olurim

geçtiğimiz p.tesi gittim canım ben keseyi görmeye gittiğimde bir tane demişti doktor kalp atışını duymaya p.tesi gittiğimizde ikinciside çıktı saklanmış meğer allaha şükür duydum kalp atışlarını harika bir duygu darısı başına...kan testleri ve idarar testi yaptılar canım hormon teti falan yapıldı bende kansızlık çıktı o yüzden başka terstlerde yaptırdım ben

merhaba demek benden başka donmuşla deneyen de varmış aramızda benimde perşembe transferim olcak Allah izin verirse.inşallah senden pozitif haber alırızda banada bi umut olur bol şans dua ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…