2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Estrofem öncesinde içiyo muydun Canim? Ben iciyodum pozitif sonucu alınca bıraktırdı hoca, 2 gün daha kan sulandirici iğnem vardi onu yaptim bugün bitmişti yenisini almana gerek yok dedi Dr, ben de hadi pıhtılaşma falan varsa biraz daha yapsaydım dedim doktorun da öyle korkuyla hamilelik geçmez dedi orta yolu bulduk coraspin alıyom progeston fitil (iğneyi de sordum gerek yok dedi işime gelse de tırsmıyor değilim folik asit b12 aliyorum. Bu kadar şifa olsun bebişlerimize 15 gün dedi bana ama sadece kese mi görünüyordur o sürede :26:
kızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim
Canım bende de oldu hem de adet öncesini tam olara aynısı belki tek fark bu daha ara araydi adet dönemi sürekli olur benim... İnşallah bebişlerin seninledir annesi

Bence aynı yerde yaptır Canim iyice kafan karisir...çok az yükselip sonra atağa geçenleri forumlarda okuyoruz canım inşallah senin bebişin de onlardan olur

merhaba demek benden başka donmuşla deneyen de varmış aramızda benimde perşembe transferim olcak Allah izin verirse.inşallah senden pozitif haber alırızda banada bi umut olur bol şans dua ile :)

inşallah cnm dondurulmuşların eğer çözülünce kalitesi iyiyse başarı şansını etkilemiyor,inşallah bizim buz bebişlerde sağlıkla tutunurlar anneciklerine

Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen

günaydın kızlar... test günü yaklaştıkça insan stres oluyo ya hiç test yapmamak geliyor içimden. hep böyle hamileymişim gibi kalmak :) zaten ben hamile kalırsam bu mucize olacak:)))
Allaha emanet olun kızlar...

günaydın güzelle anne adyları benim transferin 9. gün ve ben heycan yaptım ya zor tutuyorum taklil yapmamakiçin kendimi ama eğer negatifse erken üzülmektense kendimi test günüme kadar hamile hissetmek istiyorum niye 3 gün önceden bitsinki bu rüyaaa

hamile olan arkadaslar sorum olacak...

benim hala kasıklarım agrıyo sanki adet olucakmısım gibi sizinde öylemi acaba ...sık sık tuvalete gidip bakıyorum acaba adet oldum mu diye cok tedirgin oluyor insan...

hamile olan arkadaslar sorum olacak...

benim hala kasıklarım agrıyo sanki adet olucakmısım gibi sizinde öylemi acaba ...sık sık tuvalete gidip bakıyorum acaba adet oldum mu diye cok tedirgin oluyor insan...

canım ilk haftalarda oluyo öyle..ama zamanla geçicek merak etme..
bıçak saplanır gibi ani sancılarında olacak bunlar norrmal..
ileriki haftalarda geçiyo hepsi

evet canım kese görünür sadece sanırım.. ben kan sulandırıcı her hangibişey kullanmıyorum kan pıhtılaşması varmı bende bilmiyorum yani hiç kullanmadım.. estrofemi hiç kullanmadım .. dondurulmuş tedavim olmuştu onda kullanmıştım o kadar bu tedavide kullanmadım.. benim doktor aslında kağıda fitil yazdı ama ben sanki iğne daha etkili diye iğne kullanıyorum..
tabi doktorumun bilgisiyle iğne kullanıyorum..bende folik asit kullanıyorum ama b12 kullanmıyorum zaten kese görmek için burda evime yakın bi doktorum var ona gidince ilaçları gözden geçiririz sanırım.bide sana bişey sorcam adet sancısına benzer sancıların varmı hala..

Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen
canım bende bu yüzden yapmıyorum işte test kendime kalan günlerimi zehir etmek istemediğim için sende bence çok takılma boşver hayırlısı olsun hakkımızda belkide bebeğin içinde ve sen onu boşa üzüyorsun

aynnn cnm

canım ikimiz de aynı durumdayız. :) benim de 9. günüm ve benim işler biraz badireliydi. belki de bu yüzden testten korkuyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

Je zamandan beri girmiyodum arksdaslar cokk sevindim Allahim saglikla tamamina erdirsin kendinize Dikkat edin Bizlerede Dua edin EMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…