- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.161
Estrofem öncesinde içiyo muydun Canim? Ben iciyodum pozitif sonucu alınca bıraktırdı hoca, 2 gün daha kan sulandirici iğnem vardi onu yaptim bugün bitmişti yenisini almana gerek yok dedi Dr, ben de hadi pıhtılaşma falan varsa biraz daha yapsaydım dedimeğer ikinci iyi yükselirse üçüncüyüde yaptırcam zaten kısmetse :) evet gerçekten yaa şimdide p.tesiyi düşünmeye başladım yükselcekmi diye :) canım doktorum 10 gün sonra kese görmek için çağırdı herşey yolunda giderse.. ben progestan iğne kullanıyorum opudan sonra başladım bu iğneye doktor fitil dedi ama ben iğne istedim ona devam edicem bide folikasit başka bişey yok..sen ne kullanıyosun..
Canım bende de oldu hem de adet öncesini tam olara aynısı belki tek fark bu daha ara araydi adet dönemi sürekli olur benim... İnşallah bebişlerin seninledir annesikızlar hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi bu? kıvrandırıyo beni ağrı. hamile arkadaşalr bir kaç gün öncesinde böle bişey yaşadı mı acaba. ne yapacağımı bilemedim
Canım, ben amh olayını geçtim artık, döllenmiş yumurta elde edebildik ya, hala umut var o yüzden. Denizli'de yaşıyorum ben, ama tahlilim dediğin gibi Ankara Düzen'den geldi. Orada yaptırmış burada tahlil yaptırdığım merkez.
Kızlar bu arada benim gibi olan var mı hiç bildiğiniz. Ege Ünide hiçbirdr a ulaşamadım, yataklı servisteki hemşire de biz bir şey diyemeyiz dedi. Pazartesi yükselme ihtimali var mı acaba hcg değerimin? Duydunuz mu hiç böyle olanı? Sonuçta aynı yerde yaptırdım tahlillerimi. Pazartesi devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Orada yaptıracağım. Ama acaba aynı yerde yaptırsam mı sadece hcg yi. Devlette 3 ünü yaptırırım gene.
Pazartesi yükselme ihtimali var mı acaba? Duydunuz mu hiç böyle bir şey?
merhaba demek benden başka donmuşla deneyen de varmış aramızda benimde perşembe transferim olcak Allah izin verirse.inşallah senden pozitif haber alırızda banada bi umut olur bol şans dua ile :)
Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen
Hamilelerimiz e 2. Le progesteron ne kadardı lütfen. Yazarmısıız
Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen
hamile olan arkadaslar sorum olacak...
benim hala kasıklarım agrıyo sanki adet olucakmısım gibi sizinde öylemi acaba ...sık sık tuvalete gidip bakıyorum acaba adet oldum mu diye cok tedirgin oluyor insan...
Estrofem öncesinde içiyo muydun Canim? Ben iciyodum pozitif sonucu alınca bıraktırdı hoca, 2 gün daha kan sulandirici iğnem vardi onu yaptim bugün bitmişti yenisini almana gerek yok dedi Dr, ben de hadi pıhtılaşma falan varsa biraz daha yapsaydım dedimdoktorun da öyle korkuyla hamilelik geçmez dedi orta yolu bulduk coraspin alıyom progeston fitil (iğneyi de sordum gerek yok dedi işime gelse de tırsmıyor değilim folik asit b12 aliyorum. Bu kadar şifa olsun bebişlerimize 15 gün dedi bana ama sadece kese mi görünüyordur o sürede :26:
Canım bende de oldu hem de adet öncesini tam olara aynısı belki tek fark bu daha ara araydi adet dönemi sürekli olur benim... İnşallah bebişlerin seninledir annesi
Bence aynı yerde yaptır Canim iyice kafan karisir...çok az yükselip sonra atağa geçenleri forumlarda okuyoruz canım inşallah senin bebişin de onlardan olur
Canim hayirli ugurlu olsun, insaAllah saglikla kucagina alirsin... Darisi siradaki bizlerin basina
ben geldim sonuç pozitif rabbime sayısız şükürler olsun .. rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. maşallah ve inşallah..
cnm hayirli olsun cok sevindim insallah sagliklica kucagina alirsin.
canım bende bu yüzden yapmıyorum işte test kendime kalan günlerimi zehir etmek istemediğim için sende bence çok takılma boşver hayırlısı olsun hakkımızda belkide bebeğin içinde ve sen onu boşa üzüyorsunGünaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen
günaydın kızlar... test günü yaklaştıkça insan stres oluyo yahiç test yapmamak geliyor içimden. hep böyle hamileymişim gibi kalmak :) zaten ben hamile kalırsam bu mucize olacak:)))
Allaha emanet olun kızlar...
günaydın güzelle anne adyları benim transferin 9. gün ve ben heycan yaptım ya zor tutuyorum taklil yapmamakiçin kendimi ama eğer negatifse erken üzülmektense kendimi test günüme kadar hamile hissetmek istiyorum niye 3 gün önceden bitsinki bu rüyaaa
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
canım ilk haftalarda oluyo öyle..ama zamanla geçicek merak etme..
bıçak saplanır gibi ani sancılarında olacak bunlar norrmal..
ileriki haftalarda geçiyo hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?