- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.181
kimeler yoook nerdesiniiz..benm bugun idrarda negatf ama bekliyorum işte bir umut... kızlaar e2 le progesteron iyi çıktı gibi onun için pek takmıyorum idrar testine ..geçenki tahlilim e2 1233 .31 progesteron ise 16.15 allahını seven bana bilgi verinnn
cnm hayirli olsun cok sevindim insallah sagliklica kucagina alirsin.
geçtiğimiz p.tesi gittim canım ben keseyi görmeye gittiğimde bir tane demişti doktor kalp atışını duymaya p.tesi gittiğimizde ikinciside çıktı saklanmış meğer allaha şükür duydum kalp atışlarını harika bir duygu darısı başına...kan testleri ve idarar testi yaptılar canım hormon teti falan yapıldı bende kansızlık çıktı o yüzden başka terstlerde yaptırdım ben
kızlar 1 Yasin daha okudum eklersiniz. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
yok canım benim test günüme daha 5 gün var. ve ilk denemem... bahsettiğin değerler hakkında da hiç bi fikrim yok malesef. ama sen sürekli bu değerleri soruyosun ve sanırım burda pek kimsenin fikri yok. bence bi merkezini ara ve onlara sor. ayrıca idrar testine de pek takılma, zamanı gelince kan yaptır... kan testi candıramaya canım sen hamiştin demi canım e2 le progesteron ne kadardı canım
yok canım benim test günüme daha 5 gün var. ve ilk denemem... bahsettiğin değerler hakkında da hiç bi fikrim yok malesef. ama sen sürekli bu değerleri soruyosun ve sanırım burda pek kimsenin fikri yok. bence bi merkezini ara ve onlara sor. ayrıca idrar testine de pek takılma, zamanı gelince kan yaptır... kan testi candır
sanada bol şans dilerm inş pozitftr ya merkezden ii dediler ama geçn ayda da ii demşlerdi o yüzden merkez doğruyu sölemiyo demktr
tşk canım bilgin için...offf hiç kolay değil o günü beklemk... alaha hergün dua ediyorum hewrkes için ... ama illa insan takılıyo bişeylere ..takılmadan olmuyoo valla..yada diğer bi seçenek; belki merkez doğru söylüyodur değerler iyidir. ancak mevzu sadece bu değildir. yani herşey normal ve iyi gidiyor gibi görünebilir. bak canım 9 gündür evdeyim ve bi tomar yazı okudum. genel anlamıyla söylenen şu:
"emriyoyu transfer ettikten sonrası doğal gebelik süreci gibi. doğal yolla gebe kalabilen herhangi biri de korunmasa bile her ay hamile kalamaz, yumurta döllensede bu rahimde kalamayabilir. bunun sebebini henüz dışarıdan tespit edebilen bi alet edavat yok. teknoloji henüz insan bedenini yakalayamadı malesef. ve birinci kalite süper bölünmüş bi emriyo da transfer edilse vücut her an o emriyoya sinyaller gönderip durumu kontrol eder. kötü giden bir şey varsa sonuç bizim iyiliğimiz için negatif olur. vücut buna izin vermez. örneğin emriyonun gözlerinden biri oluşmayabilir, bu durumda bebek anne karnında kalmaz. vücut onun tutunmasına izin vermez. ve bu durum herhangi bir tahlille anlaşılamaz."
yani ne kan tahlilini her an yaptırabilirsin nede sürekli ultrasonda kalıp onu izleyebilirsin. dolayısıyla Allaha dua edeceksin bebeğin tutunabilecek gibi, gayet sağlıklı olsun.... tevekkül et ve test gününü bekle. ayrıca bu kadar da değerlere takılma ve rahat olmaya çlış. en çok etkileyen şey stres bunu da unutma tatlım.
kızlar 1 yasin okudum. aksucum ekleyebilirsin canım. ya kızlar ben çok endişeliyim. ne yapayacağımı bilemiyorum. yarın test günüm. uffffffffff. ne olacak benim bu halim böyle
yada diğer bi seçenek; belki merkez doğru söylüyodur değerler iyidir. ancak mevzu sadece bu değildir. yani herşey normal ve iyi gidiyor gibi görünebilir. bak canım 9 gündür evdeyim ve bi tomar yazı okudum. genel anlamıyla söylenen şu:
"emriyoyu transfer ettikten sonrası doğal gebelik süreci gibi. doğal yolla gebe kalabilen herhangi biri de korunmasa bile her ay hamile kalamaz, yumurta döllensede bu rahimde kalamayabilir. bunun sebebini henüz dışarıdan tespit edebilen bi alet edavat yok. teknoloji henüz insan bedenini yakalayamadı malesef. ve birinci kalite süper bölünmüş bi emriyo da transfer edilse vücut her an o emriyoya sinyaller gönderip durumu kontrol eder. kötü giden bir şey varsa sonuç bizim iyiliğimiz için negatif olur. vücut buna izin vermez. örneğin emriyonun gözlerinden biri oluşmayabilir, bu durumda bebek anne karnında kalmaz. vücut onun tutunmasına izin vermez. ve bu durum herhangi bir tahlille anlaşılamaz."
yani ne kan tahlilini her an yaptırabilirsin nede sürekli ultrasonda kalıp onu izleyebilirsin. dolayısıyla Allaha dua edeceksin bebeğin tutunabilecek gibi, gayet sağlıklı olsun.... tevekkül et ve test gününü bekle. ayrıca bu kadar da değerlere takılma ve rahat olmaya çlış. en çok etkileyen şey stres bunu da unutma tatlım.
inşallah Rabbim yüzünü güldürür tatlım yarın buralarda olacam inşallah tebrik etmek için
kimeler yoook nerdesiniiz..benm bugun idrarda negatf ama bekliyorum işte bir umut... kızlaar e2 le progesteron iyi çıktı gibi onun için pek takmıyorum idrar testine ..geçenki tahlilim e2 1233 .31 progesteron ise 16.15 allahını seven bana bilgi verinnn
çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?