2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

arkadaşım bana kısa protokolde yapıldı uzunda arasında hiçbirfark yok kısada yumurtaların birden gelşio bildiğin gibi uzunda ise onların kontrolü altında yavaş yavaş daha uzun sürede.... heriki türlüde sonucum hep negatif oldu senin dr unun dediği gibi bi spermden tutmadı dediler bidahakine yumurtalarından dediler hep bi bahane ürettiler anlıcan... canım galiba durumumuz seninle aynı ne kadar çok yumurtam toplanırsa toplansın 5. güne ya 1 embriyom ya 2 embriyom kalıyor 3 tedavi sonucumdada hiç geriye dondurulacak embriyom kalmadı benim ve bu durum inan artık çok canımı sıktı... bunun üzerine bi araştırmaya girdim ve PROF. KAAN AYDOS a mail attım ona durumumu baştan sona bildirdim kesinlikle sperm dna hasar testi yaptırıp enfeksiyonuna vs 3 şeyine daha bakılması sonucunda bu hasar varsa 3ve 6 aylık ilaç tedavisi sonucunda tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi eğer spermler bölünmeyi durduruyorsa 5. gün embriyosu konulduğu halde üst üste hamilelik gerçekleşmiyosa yada düşükle sonuçlanıyorsa yumurtadan çok spermin dna sında problem olduğunu söyledi... dr um bana adetin bitsin görüşmeye öyle gel dedi ben druma kaan aydosla görüştüğümü ve bana bunu önerdiğini söylicem ve bu testi yaptırmak istediğimi canım sende bu testtte bence kararlı ol belkide spermlerimiz normalde çok kaliteli görünüyor ama iç yapısı hasarlı bunu o test yapılmadan anlayamıyorlar canım... bunuda denemkte fayda var ne kaybederizki belkide bu sefer olumlu sonuçlanan yavrucuklarımız bizimle olur...

kimeler yoook nerdesiniiz..benm bugun idrarda negatf ama bekliyorum işte bir umut... kızlaar e2 le progesteron iyi çıktı gibi onun için pek takmıyorum idrar testine ..geçenki tahlilim e2 1233 .31 progesteron ise 16.15 allahını seven bana bilgi verinnn

hoş geldiniiiiz kızlaar

canim tesekkur edrim bende ilk gittigimde keseyi gorduk hatta bi tane daha bisry var kese olup olmadigina emin degilim dedi doktor ama.kalp atislarini duyamadim.ve ikiz mi tek mi oldugunuda hala ogrenemedim hakkimizda hayirlisi olsun cumartesiye randevu alip gidocem cok sabirsizlaniyorum rabbim elimizi bosa cikarmasin ve hala cok endiseliyim acaba gebeligim bos gebelik mi acaba dis gebelik mi hala inanamadigim.icinmidir nedir bilmiyorum.bazen hic hamileymisim gibi gelmiyor her an bisey olacak gibi ve buna alistirmaya calisiyorum.kendimi bu arada progestan.igne vurunuyor musu. ben mahfoldum.ya ne yatabiliyorum.ne oturabiliyorum ne yapacagimi sapityim.

kızlar 1 Yasin daha okudum eklersiniz. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

ben senin için hep pozitif düşündüm canım... üzme kendini testten önce.... testten negatifi görene kadar teorik olarak hamiyeliz ve tüm hamile haklarına sahibiz istediğimiz kadar nazlanabilir, şımarabilir, günümüzü gün edebiliriz. o yüzden bu günlerin tadını çıkar.... zaten teste inşallah olmaz ama olurda negatifi görürsek üzülmek için çok zamanımız olacak. şimdi bunun zamanı değil. şimdi göbeğimizde bebiş var, bebiş var, bebiş var.... diye diye dolanma zamanı

ve inşallah bu şarkıyı 9 ay daha söyleyebiliriz göbeğimdeee bebişşş vaaarrr, bebişşşş vaarrrr, bebişşş varrr.... söyle bak çok iyi geliyo

kızlarrr hamile olanlar e2 le progesteron ne kadardı lütfen sölersenz sevnirim ona göre testlerimi kendimce değerlendireyim

amaya canım sen hamiştin demi canım e2 le progesteron ne kadardı canım
yok canım benim test günüme daha 5 gün var. ve ilk denemem... bahsettiğin değerler hakkında da hiç bi fikrim yok malesef. ama sen sürekli bu değerleri soruyosun ve sanırım burda pek kimsenin fikri yok. bence bi merkezini ara ve onlara sor. ayrıca idrar testine de pek takılma, zamanı gelince kan yaptır... kan testi candır

sanada bol şans dilerm inş pozitftr ya merkezden ii dediler ama geçn ayda da ii demşlerdi o yüzden merkez doğruyu sölemiyo demktr

sanada bol şans dilerm inş pozitftr ya merkezden ii dediler ama geçn ayda da ii demşlerdi o yüzden merkez doğruyu sölemiyo demktr

yada diğer bi seçenek; belki merkez doğru söylüyodur değerler iyidir. ancak mevzu sadece bu değildir. yani herşey normal ve iyi gidiyor gibi görünebilir. bak canım 9 gündür evdeyim ve bi tomar yazı okudum. genel anlamıyla söylenen şu:

"emriyoyu transfer ettikten sonrası doğal gebelik süreci gibi. doğal yolla gebe kalabilen herhangi biri de korunmasa bile her ay hamile kalamaz, yumurta döllensede bu rahimde kalamayabilir. bunun sebebini henüz dışarıdan tespit edebilen bi alet edavat yok. teknoloji henüz insan bedenini yakalayamadı malesef. ve birinci kalite süper bölünmüş bi emriyo da transfer edilse vücut her an o emriyoya sinyaller gönderip durumu kontrol eder. kötü giden bir şey varsa sonuç bizim iyiliğimiz için negatif olur. vücut buna izin vermez. örneğin emriyonun gözlerinden biri oluşmayabilir, bu durumda bebek anne karnında kalmaz. vücut onun tutunmasına izin vermez. ve bu durum herhangi bir tahlille anlaşılamaz."

yani ne kan tahlilini her an yaptırabilirsin nede sürekli ultrasonda kalıp onu izleyebilirsin. dolayısıyla Allaha dua edeceksin bebeğin tutunabilecek gibi, gayet sağlıklı olsun.... tevekkül et ve test gününü bekle. ayrıca bu kadar da değerlere takılma ve rahat olmaya çlış. en çok etkileyen şey stres bunu da unutma tatlım.

bende profilime gebelik takvimi koymak istiyoruummm... test günüme daha çok var hamile kalmış olan arkadaşlar benim gibi o müjdeli haberi bekleyenlerden dualarınızı eksik etmeyin...

tşk canım bilgin için...offf hiç kolay değil o günü beklemk... alaha hergün dua ediyorum hewrkes için ... ama illa insan takılıyo bişeylere ..takılmadan olmuyoo valla..

kızlar 1 yasin okudum. aksucum ekleyebilirsin canım. ya kızlar ben çok endişeliyim. ne yapayacağımı bilemiyorum. yarın test günüm. uffffffffff. ne olacak benim bu halim böyle

kızlar 1 yasin okudum. aksucum ekleyebilirsin canım. ya kızlar ben çok endişeliyim. ne yapayacağımı bilemiyorum. yarın test günüm. uffffffffff. ne olacak benim bu halim böyle

inşallah Rabbim yüzünü güldürür tatlım yarın buralarda olacam inşallah tebrik etmek için

Son düzenleme:

çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık

elvinnur cum idrarda negatif olabilir kanda asıl sonuç belli oluyor biliyorsun bugün kaçıncı günün transferden sonra bilmiyorum ama progesteron gebelik var gibi göstersede yanıltıcı olabilir çünkü bizler progesteron takviyesi alıyoruz..şu an ne var ne de yok diyemeyiz gebelik için 9.gün ve sonrasında kandan bhcg yaptırabilirsin bence...

çok güzel bir yazı olmuş canım ellerine sağlık

sağol canım; ancak elvini sakinleştirmek ne mümkün!!! bence şu sürekli yatma, yemeğinin suyunun bile önüne gelmesi, biraz dolaşsa hemen bakıcıları tarafından eşine haber verilmesi gibi şeyler onu sadece geriyo... neyse hayırlısı olsun, inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alıp sonuna kadar sağlıkla götürebiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…