- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.201
evet canım kese görünür sadece sanırım.. ben kan sulandırıcı her hangibişey kullanmıyorum kan pıhtılaşması varmı bende bilmiyorum yani hiç kullanmadım.. estrofemi hiç kullanmadım .. dondurulmuş tedavim olmuştu onda kullanmıştım o kadar bu tedavide kullanmadım.. benim doktor aslında kağıda fitil yazdı ama ben sanki iğne daha etkili diye iğne kullanıyorum..
tabi doktorumun bilgisiyle iğne kullanıyorum..bende folik asit kullanıyorum ama b12 kullanmıyorum zaten kese görmek için burda evime yakın bi doktorum var ona gidince ilaçları gözden geçiririz sanırım.bide sana bişey sorcam adet sancısına benzer sancıların varmı hala..
ben senin için hep pozitif düşündüm canım... üzme kendini testten önce.... testten negatifi görene kadar teorik olarak hamiyeliz ve tüm hamile haklarına sahibizistediğimiz kadar nazlanabilir, şımarabilir, günümüzü gün edebiliriz. o yüzden bu günlerin tadını çıkar.... zaten teste inşallah olmaz ama olurda negatifi görürsek üzülmek için çok zamanımız olacak. şimdi bunun zamanı değil. şimdi göbeğimizde bebiş var, bebiş var, bebiş var.... diye diye dolanma zamanı
ve inşallah bu şarkıyı 9 ay daha söyleyebiliriz göbeğimdeee bebişşş vaaarrr, bebişşşş vaarrrr, bebişşş varrr.... söyle bak çok iyi geliyo
cidden enteresan hepimiz farklı şekilde kullanıyoruz ilaçları, estrofemi hiç kullanmadığına şaşırdım, ben pozitiften hemen sonra kesince tedirgin olmuştum, çünkü genelde devam ediyor arkadaşlar duyuyorum ama iyiki hocayı dinlemişim, hamilelikte riskli bir ilaçmış özellikle kalp atımından sonra...muhtemelen benimki de o yüzden ilk önce onu kesti... pıhtılaşma inşallah ikimizde de yoktur, bende artık sadece coraspin kullanıcam varsa da pek yetmezmiş (coraspin yada bebe aspirinini sen de sor istersen) rahimde kan akışını hızlandırıyormuş, hoş ben istemesem hoca vermezdi içim rahat etsin diye verdi heraldeb12 yi tedaviden 1 ay önce başladım, bakalım ne kadar kullanıcam. ben pek et yemem de... canım adet ağrılarıma gelince geçti yaaa, ayyy olsa korkuyo insan olmasa korkuyooo :18: sanıyorum bir süre her adet dönemi yaklaşınca olurmuş belki gün geçtiği için o da geçti :26: şuanda neredeyse hiç bir belirti yok, sadece hafif arada sevmediğim bişeyi yemek için zorlarsam bulantım oluyor, o yüzden belki ptesi olmasa da çarşamba bir test daha yaptırabilirim en azından içim rahat eder, hoş ALLAH korusun bişey çıksa ne olacak mecbur dediği günü bekliycem artık ama kendimi kaptırmamış olurum... sen de var mı ağrı bişey canım?
ben senin için hep pozitif düşündüm canım... üzme kendini testten önce.... testten negatifi görene kadar teorik olarak hamiyeliz ve tüm hamile haklarına sahibizistediğimiz kadar nazlanabilir, şımarabilir, günümüzü gün edebiliriz. o yüzden bu günlerin tadını çıkar.... zaten teste inşallah olmaz ama olurda negatifi görürsek üzülmek için çok zamanımız olacak. şimdi bunun zamanı değil. şimdi göbeğimizde bebiş var, bebiş var, bebiş var.... diye diye dolanma zamanı
ve inşallah bu şarkıyı 9 ay daha söyleyebiliriz göbeğimdeee bebişşş vaaarrr, bebişşşş vaarrrr, bebişşş varrr.... söyle bak çok iyi geliyo
kimeler yoook nerdesiniiz..benm bugun idrarda negatf ama bekliyorum işte bir umut... kızlaar e2 le progesteron iyi çıktı gibi onun için pek takmıyorum idrar testine ..geçenki tahlilim e2 1233 .31 progesteron ise 16.15 allahını seven bana bilgi verinnn
Kızlar yarın testi yenileyeceğim. Benim için dua edin lütfen. Şu anda burada ezan okunuyor. Allah bana ve meleğime yardım etsin. Yarın bana, anne ben sana tutundum, seni bırakmayacağım, sağlıklıyım desin.
Canım okuyuca eleyim yoksa listede varsın ya karıştırırım...aksu canım bana 1 yasin ekle okuyunca yazarım güzelim rabbim dualarımızı kabul eylesin hepimizin sonuçları pozitiflerle dolu olur inş
Canım ben de 1 tane daha okudum , eklersin olur mu?
Bu arada söylediğiniz ilaçlara takıldı da gözüm, ben hiçbirin kullanmadım. Estrofem ne içinmiş ki?
Ben transferden önce sadece iğneler. Yumurta toplamadan sonra bir antibiyotik. Sonrasında 5 gün sanırım dekort, antibiyotiğe 5 gün devam ettim, ve hala devam ettiklerim coraspin, folidoce ve crinone jel.
Canım benim, güldürdün beni. Senin test günün ne zaman?
Canım, benim yaşadığım şeyi biliyorsun değil mi? İdrar testinde negatif çıkmıştı benim de. Ama ertesi günü 34 çıktı neredeyse. 2 gün sonrasında katlasaydı çok mutlu olacaktım ama çok sevinemedim. O yüzden idrar testine takılma canım. İnşallah yarın pozitif sonuç alırsın. Başta düşük çıkması çok önemli değilmiş. Önemli olan artışın iyi olmasıymış. İnşallah güzel çıkar yarın sonucun.
canım valla senin her mesajını okuduğumda içime bi rahatlık geliyor...çok teşekkürler:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz....
biraz olsun tebessümünüze neden olduysam ne mutlu banaben senin hikayeni anlattığın bi mesajın vardı, ondan beri çok dua ediyorum sana... inşallah yükselir çok çok değerin. inşallah sende 9 ay boyunca göbeğimdeki bebiş şarkısını söylersin.... ben az daha evde dursam devamını da yazardım ya şarkının neyse artık
test günüm cuma. mübarek gün diyip dişimi sıkıcam yapmıcam öncesinde... inşallah tabi
inşallah canım, öyle olmazsa da benim için Rabbim daha "pozitif"ini biliyordur demek lazım.... neyse ben çıkıyım. salat-ı tefriciye'min son 224 tanesi kaldı. bitiriyim... :))))Hadi bakalım canım inşallah bu pozitif halin testine de yansır. Bence de bekle, sakın evde idrar testi falan yapayım deme. Allah sabrımızın karşılığını versin, hayırlı günde hayırlı haberlerle gel.
canim tesekkur edrim bende ilk gittigimde keseyi gorduk hatta bi tane daha bisry var kese olup olmadigina emin degilim dedi doktor ama.kalp atislarini duyamadim.ve ikiz mi tek mi oldugunuda hala ogrenemedim hakkimizda hayirlisi olsun cumartesiye randevu alip gidocem cok sabirsizlaniyorum rabbim elimizi bosa cikarmasin ve hala cok endiseliyim acaba gebeligim bos gebelik mi acaba dis gebelik mi hala inanamadigim.icinmidir nedir bilmiyorum.bazen hic hamileymisim gibi gelmiyor her an bisey olacak gibi ve buna alistirmaya calisiyorum.kendimi bu arada progestan.igne vurunuyor musu. ben mahfoldum.ya ne yatabiliyorum.ne oturabiliyorum ne yapacagimi sapityim.
e hadi inşallah :)Canim benimde test gunum Cuma, insaAllah guzel haberler aliriz ve burda paylasiriz...
cidden enteresan hepimiz farklı şekilde kullanıyoruz ilaçları, estrofemi hiç kullanmadığına şaşırdım, ben pozitiften hemen sonra kesince tedirgin olmuştum, çünkü genelde devam ediyor arkadaşlar duyuyorum ama iyiki hocayı dinlemişim, hamilelikte riskli bir ilaçmış özellikle kalp atımından sonra...muhtemelen benimki de o yüzden ilk önce onu kesti... pıhtılaşma inşallah ikimizde de yoktur, bende artık sadece coraspin kullanıcam varsa da pek yetmezmiş (coraspin yada bebe aspirinini sen de sor istersen) rahimde kan akışını hızlandırıyormuş, hoş ben istemesem hoca vermezdi içim rahat etsin diye verdi heraldeb12 yi tedaviden 1 ay önce başladım, bakalım ne kadar kullanıcam. ben pek et yemem de... canım adet ağrılarıma gelince geçti yaaa, ayyy olsa korkuyo insan olmasa korkuyooo :18: sanıyorum bir süre her adet dönemi yaklaşınca olurmuş belki gün geçtiği için o da geçti :26: şuanda neredeyse hiç bir belirti yok, sadece hafif arada sevmediğim bişeyi yemek için zorlarsam bulantım oluyor, o yüzden belki ptesi olmasa da çarşamba bir test daha yaptırabilirim en azından içim rahat eder, hoş ALLAH korusun bişey çıksa ne olacak mecbur dediği günü bekliycem artık ama kendimi kaptırmamış olurum... sen de var mı ağrı bişey canım?
canım benim son adet tarihim henüz geçmedi sanırım o yüzden adet sancılarım var benim sat 17 ağustostu senin ne zaman..
ben yarın testi tekrarlıcam inşllah ikiye katlamıştır..
tüp bebek mevzusunda sadece olumlu sonuç almak yetmiyomuş işte gördük.. bu arada 2 tane yasin okudum canım..allah kabul etsin inşallah..
canım benim son adet tarihim henüz geçmedi sanırım o yüzden adet sancılarım var benim sat 17 ağustostu senin ne zaman..
ben yarın testi tekrarlıcam inşllah ikiye katlamıştır..
tüp bebek mevzusunda sadece olumlu sonuç almak yetmiyomuş işte gördük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?