2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cidden enteresan hepimiz farklı şekilde kullanıyoruz ilaçları, estrofemi hiç kullanmadığına şaşırdım, ben pozitiften hemen sonra kesince tedirgin olmuştum, çünkü genelde devam ediyor arkadaşlar duyuyorum ama iyiki hocayı dinlemişim, hamilelikte riskli bir ilaçmış özellikle kalp atımından sonra...muhtemelen benimki de o yüzden ilk önce onu kesti... pıhtılaşma inşallah ikimizde de yoktur, bende artık sadece coraspin kullanıcam varsa da pek yetmezmiş (coraspin yada bebe aspirinini sen de sor istersen) rahimde kan akışını hızlandırıyormuş, hoş ben istemesem hoca vermezdi içim rahat etsin diye verdi heralde b12 yi tedaviden 1 ay önce başladım, bakalım ne kadar kullanıcam. ben pek et yemem de... canım adet ağrılarıma gelince geçti yaaa, ayyy olsa korkuyo insan olmasa korkuyooo :18: sanıyorum bir süre her adet dönemi yaklaşınca olurmuş belki gün geçtiği için o da geçti :26: şuanda neredeyse hiç bir belirti yok, sadece hafif arada sevmediğim bişeyi yemek için zorlarsam bulantım oluyor, o yüzden belki ptesi olmasa da çarşamba bir test daha yaptırabilirim en azından içim rahat eder, hoş ALLAH korusun bişey çıksa ne olacak mecbur dediği günü bekliycem artık ama kendimi kaptırmamış olurum... sen de var mı ağrı bişey canım?

canım valla senin her mesajını okuduğumda içime bi rahatlık geliyor...çok teşekkürler:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz....

Canım ben de 1 tane daha okudum , eklersin olur mu?

Bu arada söylediğiniz ilaçlara takıldı da gözüm, ben hiçbirin kullanmadım. Estrofem ne içinmiş ki?
Ben transferden önce sadece iğneler. Yumurta toplamadan sonra bir antibiyotik. Sonrasında 5 gün sanırım dekort, antibiyotiğe 5 gün devam ettim, ve hala devam ettiklerim coraspin, folidoce ve crinone jel.

Son düzenleme:
Kızlar yarın testi yenileyeceğim. Benim için dua edin lütfen. Şu anda burada ezan okunuyor. Allah bana ve meleğime yardım etsin. Yarın bana, anne ben sana tutundum, seni bırakmayacağım, sağlıklıyım desin.

Canım benim, güldürdün beni. Senin test günün ne zaman?

Canım, benim yaşadığım şeyi biliyorsun değil mi? İdrar testinde negatif çıkmıştı benim de. Ama ertesi günü 34 çıktı neredeyse. 2 gün sonrasında katlasaydı çok mutlu olacaktım ama çok sevinemedim. O yüzden idrar testine takılma canım. İnşallah yarın pozitif sonuç alırsın. Başta düşük çıkması çok önemli değilmiş. Önemli olan artışın iyi olmasıymış. İnşallah güzel çıkar yarın sonucun.

inşallah istediğin sonucu alırsın...inşallah annecim ben burdayım der..

aksu canım bana 1 yasin ekle okuyunca yazarım güzelim rabbim dualarımızı kabul eylesin hepimizin sonuçları pozitiflerle dolu olur inş
Canım okuyuca eleyim yoksa listede varsın ya karıştırırım...

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------2 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Küçükmucize------- 4 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 7 Okudu

Merice35------------2 Okudu

Cathee------------- 4 Okudu

Kalinkam-----------2 Okudu

Betoka------------- 3 Okudu

Elanor--------------1 Okudu

Alfabe------------- 2 Okudu

Polaman---------- 1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 3 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Son düzenleme:
Canlaaar yarın Allah'ın izni ile sizlerin ve başka test yaptıracak arkadaşımızın güzel haberlerini almak için dua ediyorum...Allah yardımcınız olsun... Büyük Allah'ım yeri göğü yaradan Rabbim sen ol dersen kim engel olabilir... ol de olsun Rabbim...

Canım dediğim gibi hepimiz farklı ilaçlar kullanmışız, eee hepimizin durumu sorunları da farklı... şimdi hiç bunlara takılma... İnşallah senin küçük savaşçın "anne ben buradayım seni bırakmıycam" der yarın.... biz onlar tutunsun diye elimizden geleni yapıyoruz onlarda eminim bırakmamak için....

biraz olsun tebessümünüze neden olduysam ne mutlu bana ben senin hikayeni anlattığın bi mesajın vardı, ondan beri çok dua ediyorum sana... inşallah yükselir çok çok değerin. inşallah sende 9 ay boyunca göbeğimdeki bebiş şarkısını söylersin.... ben az daha evde dursam devamını da yazardım ya şarkının neyse artık

test günüm cuma. mübarek gün diyip dişimi sıkıcam yapmıcam öncesinde... inşallah tabi

Son düzenleme:
canım valla senin her mesajını okuduğumda içime bi rahatlık geliyor...çok teşekkürler:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz....

benimde sizin pozitif olduğunuzu düşündüğümde içim rahatlıyor. gerçekten kocaman bi aile gibi olduk burda. daha önce bi kez daha demiştim, aslında çok enteresans hiç tanımadığın, yüzünü görmediğin, sesini duymadığın hatta adını bile bilmediğin insanlar için dua edebiliyosun, hem de her ezan sesinde, hiç atlamadan. ne garip dimi ayşegül demiştim kendime. sonra valla öyle diye kendimi cevapsız bırakmamıştım

inşallah her birimiz güzel sonuçlar alıp, hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla geliriz. ve sonrasında da bebişimizin ilk agusunu, ilk adımını, diş çıkarmasını, ilk okula başlamasını, hatta çocuğunun oluşunu bile bi şekilde haber veririz birbirimize :d hehe hoş olmaz mı ama yaaa

bu arada memnun oldum ayşegül ben :))) zaten nickimi sevmiyodum... onca şey denedim hepsine kullanılıyo dedi, en son amayaaaa dedim kızıp kabul etti sağolsun

Hadi bakalım canım inşallah bu pozitif halin testine de yansır. Bence de bekle, sakın evde idrar testi falan yapayım deme. Allah sabrımızın karşılığını versin, hayırlı günde hayırlı haberlerle gel.

inşallah canım, öyle olmazsa da benim için Rabbim daha "pozitif"ini biliyordur demek lazım.... neyse ben çıkıyım. salat-ı tefriciye'min son 224 tanesi kaldı. bitiriyim... :))))

canım banada bazen değilmişim gibi geliyor daha çok minkler çünkü endişelenme hiç iyi düşünmeye çalış rabbime emanetler inşallah sağ sağlim bizimle oloucaklar ben sadece jel kullanıyorum canım iğne kullanmıyorum şükür

Son düzenleme:

inşallah katlamıştır değerin canım..

hakkaten pozitifi alınca bitmiyormuş bende öyle sanıyordum..
önce değerim artacak mı stresi.
sonra keseyi bebeği kalp atışını duyacakmıyım stresi. vs vs 9 ay bitmeyecek heyecan ben bunu anladım

inşallah bu duyguları heyecanları burdaki tüm arkadaşlarımız yaşar inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…