2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah aysuncum yarını merakla bekliyorum bide şu adet ağrılarım olmasa daha rahat olucam ama...
seninde böyle ağrıların olmumuydu test zamanlarında..

inşallah aysuncum yarını merakla bekliyorum bide şu adet ağrılarım olmasa daha rahat olucam ama...

canım ben hala yasıyorum o adet agrılarını ondan korma herkezde olabiliyormus...hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyormus kimilerinde..benimde var agrılarım cok endişe ediyordum ama üst komsum ebe sagolsun beni bugün bayagı rahatlattı...

evet canım oldu..zaten adet tarihim gecene kadar ben hamilelik belirtisi yasamadım hiç..
adet belirtisiyle aynıydı herşey .farklı hiç bir şey olmadı bende..
göğüs acısı oldu ama oda daha çok progestandan kaynaklı..

adet olucam diye sakın korkma üzülme ve de düşünme pozitifi gördün ve de katlanacak inşallah canım..adet 9 ay yok unut onu

ha değerin 2 kat artmazsa da sakın üzülme illede 2 kat olacak diye bir şey yok..benim öyle olmadı önemli olan artış olması

güzel haberlerini bekliyorum..

Son düzenleme:
saol canım yaa aslında mantıken bende bu ağrıların olmasını çok normal buluyorum ama olmasaydı daha iyiydi gibime geliyo :)
inşallah güzel haberler veririm saol canım allah razı olsun .. evet bendede göğüs acısı var ama progestan iğneden bunu biliyorum .. rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin bu kadar stresle bu bebekleri kucağımızdan indirmeyiz heralde doğduklarında :)

kızlar ya bugün sürekli adet olacakmışım gibi hissettim. adet öncesi o ağrı vardır ya hep öyle bir ağrı var bende(

AMİNNNN. ay ağzından bal damlıyor valla. inşallah demek kalıyo bize bir tek...

kızlar ya bugün sürekli adet olacakmışım gibi hissettim. adet öncesi o ağrı vardır ya hep öyle bir ağrı var bende(

sanırım hepimiz aynı dertten müzdaribiz :) az önce arkadaşlar bana moral verdi bende sana vereyim bunlar çok normal canım vucut normal döngüsünü yaşıyor .. her ay adet olduğumuz için vucut yine ona hazırlanıyo.. ama olmuycaz tamammı olmuycaz allahın izniyle :) :) :)

valla ben henüz test yaptırmadım ya.. sürekli bi korku var içimde yani (

betokacım senin avatarındaki yazıyı var ya, gördüm göreli her gün söylüyorum göbeğime :) bide benden iyisini bulamazsın annen olması için diyorum çok eğlenicez inanmazsan gel de gör de diyorum

Son düzenleme:
içimizde korku değil, iyi şeyler olacağına dair kocamaaannn bi umut var dimi cathee :) ayrıca o adet dönemi ağrıları genelde oluyo anladığım kadarıyla.

evett:)) ama bazen karışık bi ruh haline bürünüyorum. ne zor bir süreç ya.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

evett:)) ama bazen karışık bi ruh haline bürünüyorum. ne zor bir süreç ya.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
bazen bende çok karamsar olabiliyorum, dün gece sonunda kocamı çileden çıkarıp atışaraktan 3-5 saat ağlayıp rahatladıktan sonra normale döndük yani bu kadar gülüyo eğleniyorum ama bi anda küçücük bi şeye bi takılıyorum bazen, Allah'tan ki nadiren oluyo; topla toplayabilirsen sonra....
şu 9 günde öğrendiğim nedir? bundan sonrası normal yolla yumurtası döllenen kadın gibiyiz. yani nedir? olada bilir olmayada bilir... ikisi de kabulumuz olmak zorunda. malesef negatifi görünce ben bunu beğenmedim banane banane diyip ayaklarımızı yere vura vura ağlasak da sızlasak da durum değişmeyecek. kesinlikle pozitif sonucu göreceğiz diye bi şey yok. ama ya negatifse diye kendimizi şimdiden germenin bi alemi de yok, hepsi bu.bir de Rabbim kimseye dayanabileceğinden fazlasını vermezmiş diyorlar; doğru olmalı.

kızlar sizin emriyolar konmadan önce emriyonun dış kabuğunu inceltmek için traşlama işlemi yapıldımı biliyomuusunuz şansı %10-15 artıran bir işlemmiş bugün doktoruma sordum evet yaptık sana dedi sevindim daha bi umutlandım

ohh yandan yandan az kaldıı amaaannnnnheycan dorukta çarşamba öğrencemm sonucuuu ohhh şıkıdım şıkıdımmayy zaman yaklaştıkcaa heycandan kafayı yicemmm
bende cuma öğrencem hehe o bahsettiğin yöntemi bende dün öğrendim ama doktora cumadan yani aslında sonucu öğrenmeden hiç bi şey sormayı düşünmüyorum. zaten ikinci gün emriyosuydu yaptıklarını sanmıyorum o yüzden.

senin transferin kaçıncı günü ben 9 diye biliyodum seni benim 9. gün aynıyız diye kalmış aklımda

canım valla senin her mesajını okuduğumda içime bi rahatlık geliyor...çok teşekkürler:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz....

amin canım tabiki dua ederiz rabbim gönlüne göre versin

İnsallahhhhh kuzum Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…