- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.221
inşallah katlamıştır değerin canım..
hakkaten pozitifi alınca bitmiyormuş bende öyle sanıyordum..
önce değerim artacak mı stresi.
sonra keseyi bebeği kalp atışını duyacakmıyım stresi. vs vs 9 ay bitmeyecek heyecan ben bunu anladım
inşallah bu duyguları heyecanları burdaki tüm arkadaşlarımız yaşar inşallah.
inşallah aysuncum yarını merakla bekliyorum bide şu adet ağrılarım olmasa daha rahat olucam ama...
seninde böyle ağrıların olmumuydu test zamanlarında..
inşallah aysuncum yarını merakla bekliyorum bide şu adet ağrılarım olmasa daha rahat olucam ama...
seninde böyle ağrıların olmumuydu test zamanlarında..
saol canım yaa aslında mantıken bende bu ağrıların olmasını çok normal buluyorum ama olmasaydı daha iyiydi gibime geliyo :)canım ben hala yasıyorum o adet agrılarını ondan korma herkezde olabiliyormus...hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyormus kimilerinde..benimde var agrılarım cok endişe ediyordum ama üst komsum ebe sagolsun beni bugün bayagı rahatlattı...
inşallah güzel haberler veririm saol canım allah razı olsun .. evet bendede göğüs acısı var ama progestan iğneden bunu biliyorum .. rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin bu kadar stresle bu bebekleri kucağımızdan indirmeyiz heralde doğduklarında :)evet canım oldu..zaten adet tarihim gecene kadar ben hamilelik belirtisi yasamadım hiç..
adet belirtisiyle aynıydı herşey .farklı hiç bir şey olmadı bende..
göğüs acısı oldu ama oda daha çok progestandan kaynaklı..
adet olucam diye sakın korkma üzülme ve de düşünme pozitifi gördün ve de katlanacak inşallah canım..adet 9 ay yok unut onu
ha değerin 2 kat artmazsa da sakın üzülme illede 2 kat olacak diye bir şey yok..benim öyle olmadı önemli olan artış olması
güzel haberlerini bekliyorum..
benimde sizin pozitif olduğunuzu düşündüğümde içim rahatlıyor. gerçekten kocaman bi aile gibi olduk burda. daha önce bi kez daha demiştim, aslında çok enteresans hiç tanımadığın, yüzünü görmediğin, sesini duymadığın hatta adını bile bilmediğin insanlar için dua edebiliyosun, hem de her ezan sesinde, hiç atlamadan. ne garip dimi ayşegül demiştim kendime. sonra valla öyle diye kendimi cevapsız bırakmamıştım
inşallah her birimiz güzel sonuçlar alıp, hayırlısıyla sonuna kadar sağlıkla geliriz. ve sonrasında da bebişimizin ilk agusunu, ilk adımını, diş çıkarmasını, ilk okula başlamasını, hatta çocuğunun oluşunu bile bi şekilde haber veririz birbirimize :d hehe hoş olmaz mı ama yaaa
kızlar ya bugün sürekli adet olacakmışım gibi hissettim. adet öncesi o ağrı vardır ya hep öyle bir ağrı var bende(
sanırım hepimiz aynı dertten müzdaribiz :) az önce arkadaşlar bana moral verdi bende sana vereyim bunlar çok normal canım vucut normal döngüsünü yaşıyor .. her ay adet olduğumuz için vucut yine ona hazırlanıyo.. ama olmuycaz tamammı olmuycaz allahın izniyle :) :) :)
betokacım senin avatarındaki yazıyı var ya, gördüm göreli her gün söylüyorum göbeğime :) bide benden iyisini bulamazsın annen olması için diyorumcanım ben hala yasıyorum o adet agrılarını ondan korma herkezde olabiliyormus...hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyormus kimilerinde..benimde var agrılarım cok endişe ediyordum ama üst komsum ebe sagolsun beni bugün bayagı rahatlattı...
içimizde korku değil, iyi şeyler olacağına dair kocamaaannn bi umut var dimi cathee :) ayrıca o adet dönemi ağrıları genelde oluyo anladığım kadarıyla.valla ben henüz test yaptırmadım ya.. sürekli bi korku var içimde yani(
içimizde korku değil, iyi şeyler olacağına dair kocamaaannn bi umut var dimi cathee :) ayrıca o adet dönemi ağrıları genelde oluyo anladığım kadarıyla.
bazen bende çok karamsar olabiliyorum, dün gece sonunda kocamı çileden çıkarıp atışaraktan 3-5 saat ağlayıp rahatladıktan sonra normale döndükevett:)) ama bazen karışık bi ruh haline bürünüyorum. ne zor bir süreç ya.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
iyi geceler emosiyi geceler arkadaşlar
iyi geceler emos
bende cuma öğrencem heheohh yandan yandan az kaldıı amaaannnnnheycan dorukta çarşamba öğrencemm sonucuuu ohhh şıkıdım şıkıdımm ayy zaman yaklaştıkcaa heycandan kafayı yicemmm
senin transferin kaçıncı günü ben 9 diye biliyodum seni benim 9. gün aynıyız diye kalmış aklımdabende cuma öğrencem heheo bahsettiğin yöntemi bende dün öğrendim ama doktora cumadan yani aslında sonucu öğrenmeden hiç bi şey sormayı düşünmüyorum. zaten ikinci gün emriyosuydu yaptıklarını sanmıyorum o yüzden.
canım valla senin her mesajını okuduğumda içime bi rahatlık geliyor...çok teşekkürler:) inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz....
Kızlar yarın testi yenileyeceğim. Benim için dua edin lütfen. Şu anda burada ezan okunuyor. Allah bana ve meleğime yardım etsin. Yarın bana, anne ben sana tutundum, seni bırakmayacağım, sağlıklıyım desin.
Kızlar yarın testi yenileyeceğim. Benim için dua edin lütfen. Şu anda burada ezan okunuyor. Allah bana ve meleğime yardım etsin. Yarın bana, anne ben sana tutundum, seni bırakmayacağım, sağlıklıyım desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?