2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

slm canlaar benmde testm salıı ben sizden önceyimmm offf ne olacak acaba..allah herkesin gönlüne göre verir inşallaaah yarabbiim

Tebrikler canım Allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

kanamam oldu ve dr gittim hemen dr igneye gecti o daha etkili diye ignemide vuruldum...
keseyide gördük ama suan için iyi dedi dr benim transferden sonra 17. günüm kese için erken degilmi benimki nasıl gözüktü

Hayırlısı olsun

Son düzenleme:

senin transferin kaçıncı günü ben 9 diye biliyodum seni benim 9. gün aynıyız diye kalmış aklımda

evet artık 10. gün oldu ama benim test tarihim 14 gün sonrasına verildiğinden cumayı beklemek gerek. 2. gün emriyosu olduğundan olabilir :)

Gunaydin Elvin, iyiyiz tesekkurler ama gunler yaklastikca heyecanlaniyoruz. Sen nasilsin?

Ben valla bugun hiç ii değilm yarın kantestim olacak. Ne belirti oldu bende. Ayrıca dün sabah îdrarda tek çizgi çıktı. Of offff. Dün uyumadan patladım ağlamaktan.

Ben valla bugun hiç ii değilm yarın kantestim olacak. Ne belirti oldu bende. Ayrıca dün sabah îdrarda tek çizgi çıktı. Of offff. Dün uyumadan patladım ağlamaktan.

canım sen idrar testine niye takılıyosun bu kadar. idrar testinde pozitif görmen ancak kanda 150 nin üstüne çıktıktan sonra olur. o da en erken.daha geç de olabilir. bu yüzden kan testi yapana kadar bekle...

Canim moralini yuksek tut onemli olan kan testi, idrar testi cogu zaman yaniltici olabiliyor. Bende kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum ve hicbir belirtide yok ama sabirla kan verecegim zamani bekliyorum. Yarin bize mujdeli haberi vericeksin ve hep beraber sevinecegiz.

slm hamile ark Allah tamamını erdirsin inş önce idrarda negatif gören oldumu. Ben dün idrarda tek çizgi. Yarın kan testim Hamilelik ihtimali varmıdır

Çok teşekkür canım inş Rabbim sana bana ve isteyen. Herkese inş yarabbim. Allahım nasip kısmet eyle cümle aleme. Amiiiiin

günaydın canlar; iyi haftalar olsun inşallah....

veee yaşasın çalışmak. ev kadınlığı zor zanaatmış heleki evde çalışman yasaksa... napcam ben şimdi yaaa diye sıkılıyomuşum ben meğerse :)))))

nasılsınız? bende dr dan geldim çarşamba opu m var sabahtan allahım hepimize yardımcı olsun korkularım dahada bir artmaya başladı tabi

nasılsınız? bende dr dan geldim çarşamba opu m var sabahtan allahım hepimize yardımcı olsun korkularım dahada bir artmaya başladı tabi
hoşgeldin cnm hayırlı olsun opu olcağın gün bende sonuç alıcam inşallah bebişimin müjdesini alıca yaniseninde inşallah kaliteli yumoşların olurbol bol ve biran önce sende kavuşursun bebişinekorkma cnm sakin ol opu fiziksel olarak biraz zor ama bebişlerimiz için herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…