- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.241
Kızlar az önce aradı doktorum, değerim 376 çıkmışnasıl sevindiğimi tahmin edebilirsiniz, hala şoktayım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim Allahtan hiçbir sorun yaşamadan kucağıma alırım meleğimi ya da meleklerimi
Rabbim sizlere ve dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın İnşallaaahhhh
kanamam oldu ve dr gittim hemen dr igneye gecti o daha etkili diye ignemide vuruldum...
keseyide gördük ama suan için iyi dedi dr benim transferden sonra 17. günüm kese için erken degilmi benimki nasıl gözüktü
Canım evet benim geçti, 15 agustostu hatta 14 gecesi, inşallah yarın senin değerin de katlanır Canim için rahatlar ben yarın yaptırmıycam ama belki çarşamba yaptırırımcidden enteresan hepimiz farklı şekilde kullanıyoruz ilaçları, estrofemi hiç kullanmadığına şaşırdım, ben pozitiften hemen sonra kesince tedirgin olmuştum, çünkü genelde devam ediyor arkadaşlar duyuyorum ama iyiki hocayı dinlemişim, hamilelikte riskli bir ilaçmış özellikle kalp atımından sonra...muhtemelen benimki de o yüzden ilk önce onu kesti... pıhtılaşma inşallah ikimizde de yoktur, bende artık sadece coraspin kullanıcam varsa da pek yetmezmiş (coraspin yada bebe aspirinini sen de sor istersen) rahimde kan akışını hızlandırıyormuş, hoş ben istemesem hoca vermezdi içim rahat etsin diye verdi heraldeb12 yi tedaviden 1 ay önce başladım, bakalım ne kadar kullanıcam. ben pek et yemem de... canım adet ağrılarıma gelince geçti yaaa, ayyy olsa korkuyo insan olmasa korkuyooo :18: sanıyorum bir süre her adet dönemi yaklaşınca olurmuş belki gün geçtiği için o da geçti :26: şuanda neredeyse hiç bir belirti yok, sadece hafif arada sevmediğim bişeyi yemek için zorlarsam bulantım oluyor, o yüzden belki ptesi olmasa da çarşamba bir test daha yaptırabilirim en azından içim rahat eder, hoş ALLAH korusun bişey çıksa ne olacak mecbur dediği günü bekliycem artık ama kendimi kaptırmamış olurum... sen de var mı ağrı bişey canım?
canım benim son adet tarihim henüz geçmedi sanırım o yüzden adet sancılarım var benim sat 17 ağustostu senin ne zaman..
ben yarın testi tekrarlıcam inşllah ikiye katlamıştır..
tüp bebek mevzusunda sadece olumlu sonuç almak yetmiyomuş işte gördük.. bu arada 2 tane yasin okudum canım..allah kabul etsin inşallah..
Canım çok tatlısını yabetokacım senin avatarındaki yazıyı var ya, gördüm göreli her gün söylüyorum göbeğime :) bide benden iyisini bulamazsın annen olması için diyorumçok eğlenicez inanmazsan gel de gör de diyorum senin gibi anne hiç bırakılır mı inşallah cumadan sonra bebişin keyfine keyip katacak
ohh yandan yandan az kaldıı amaaannnnnheycan dorukta çarşamba öğrencemm sonucuuu ohhh şıkıdım şıkıdımm ayy zaman yaklaştıkcaa heycandan kafayı yicemmm
Çarşamba da mutluluktan göbek atarsın inşallah canimmmmmAllah yardımcın olsun...
inşallahh canımm inşallahhhh:13:Çarşamba da mutluluktan göbek atarsın inşallah canimmmmmAllah yardımcın olsun...
senin transferin kaçıncı günü ben 9 diye biliyodum seni benim 9. gün aynıyız diye kalmış aklımda
Günaydın ark nasılsınız
Günaydın ark nasılsınız
Gunaydin Elvin, iyiyiz tesekkurler ama gunler yaklastikca heyecanlaniyoruz. Sen nasilsin?
Ben valla bugun hiç ii değilm yarın kantestim olacak. Ne belirti oldu bende. Ayrıca dün sabah îdrarda tek çizgi çıktı. Of offff. Dün uyumadan patladım ağlamaktan.
günaydın arkadaşlar
Ben valla bugun hiç ii değilm yarın kantestim olacak. Ne belirti oldu bende. Ayrıca dün sabah îdrarda tek çizgi çıktı. Of offff. Dün uyumadan patladım ağlamaktan.
günaydın arkadaşlar
Canim moralini yuksek tut onemli olan kan testi, idrar testi cogu zaman yaniltici olabiliyor. Bende kendimde hicbir degisiklik hissetmiyorum ve hicbir belirtide yok ama sabirla kan verecegim zamani bekliyorum. Yarin bize mujdeli haberi vericeksin ve hep beraber sevinecegiz.
hoşgeldin cnm hayırlı olsun opu olcağın gün bende sonuç alıcam inşallah bebişimin müjdesini alıca yaninasılsınız? bende dr dan geldim çarşamba opu m var sabahtan allahım hepimize yardımcı olsun korkularım dahada bir artmaya başladı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?