2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

nasılsınız? bende dr dan geldim çarşamba opu m var sabahtan allahım hepimize yardımcı olsun korkularım dahada bir artmaya başladı tabi
hoşgeldin cnm hayırlı olsun opu olcağın gün bende sonuç alıcam inşallah bebişimin müjdesini alıca yaniseninde inşallah kaliteli yumoşların olurbol bol ve biran önce sende kavuşursun bebişinekorkma cnm sakin ol opu fiziksel olarak biraz zor ama bebişlerimiz için herşeyy

slm yine ben. Yarın kader anım. Herkese duacıyım sizden de hayır duanızı isterm. Allah herkese nasp kısmet etsîn allahım amiiiiiiîin

Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen

arkadaşım idrardan baktığın kaçıncı test bu? bende beklemedeyim beklemek çok zor başka şeylerle meşgul olmaya, rahatlamaya çalış senin mesajlarını okudukça bende panik oluyorum ama :))

Son düzenleme:

uzun protokol neymis daha yavas bir gelisme mi oluyor yumurtalar icin acaba

perşembe gece 23:30 civarı kanamam geldi acile gittik ve bu güne kadar hastanede yattım... tek kese var ama içi ve çevresi kanlı yapısı bozuk çıktı olması gerekenden de cok büyük çıktı... yani kısaca boş gebelik... dr tüp bebek olduğu için hemen almıcam perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eve git yat burda yapcak bişey kalmadı dedi .perşembe gününne kadar değişim olmazsa alacaklar

Benimde 2 başarısız tup bebek denemem var...öncekinde bir neden söylememislerdi fakat 2. sinde yumurtalardan kaynaklı olabilir dediler. Spermlerde hiç bir problem görünmüyor ama bahsettigin DNA hasar testinde anladığım kadarıyla daha detaylı inceleniyor. Kafam cok karıştı...hala negatif sonucun etkisindeyim...bir kaç ay dinlenip toparlandiktan sonra göz önünde bulunduracağız herseyi...Allah yardımcımız olsun...

Allah korusun canım ya.. belki kanama var diye görünmemiştir. perşembeye kadar belki herşey düzelir.Allah yardımcın olsun canım.Allahtan ümit kesilmez..

uzun protokol neymis daha yavas bir gelisme mi oluyor yumurtalar icin acaba

Benim yumurtaların bir kısmı onden büyüyor bir kısmı geriden geliyor. Doktor yumurtaların hepsinin aynı anda büyümesi için uzun protokol önerdi. Bu tedavi seklinde onden farklı bir ilaç kullanılıyormuş. Adetin 2-3. gunü ise kısa protokolde kullandığımız ilaçlara başlanıyormuş.

umarım perşembeye kadar herşey düzelir ve gönlünden ne geçiyorsa öyle olur... o zamana kadar da rabbim sabır versin bebeşini korusun.. zor ama içini ferah tutmaya çalış...

Kizlar testlerinz ne oldu insallah degeriniz artmstir.birsey yazmamissiniz.

Cok gecmis olsun canim.
Merak ettiğim kesen kac mm idi.ve içinde yolk sac var miydi . insallah bebegin seninledir.

çok geçmiş olsun canım, inşallah perşembeye kadar herşey yoluna girer (((((((

kızlar ya bugün ,hani adet öncesi kahvemsi bi akıntı olur ya. öyle akıntım gelmeye başladı şeytan diyo ki git test yaptır zaten varsa çıkar artık....

kızlar ya bugün ,hani adet öncesi kahvemsi bi akıntı olur ya. öyle akıntım gelmeye başladı şeytan diyo ki git test yaptır zaten varsa çıkar artık....

bi dur be kızım yahu.... şunun şurasında ne kaldı. kahverengi akıntı sorun değil demişti bana dr; ki burda da bi çok kişi aynı şeyi söyledi. kırmızı olursa sorun diye biliyorum. negatif çıkar üzülürsün, ya kanda çıkarsa diye düşünmeye başlarsın... al sana karmaşıklık. yapma az daha bekle. ben beklicem ya daha 4 gün daha.... ne var sanki bana eşlik etsen bi kaç gün daha :)

Sslm kızlar. Geçmiş olsun kötü haber alanlara. İnş. İyi olur herşey Herşey düzelir bebeler sizi bırakmaz inş. Bana da ii haber dileyin

arkadaşım idrardan baktığın kaçıncı test bu? bende beklemedeyim beklemek çok zor başka şeylerle meşgul olmaya, rahatlamaya çalış senin mesajlarını okudukça bende panik oluyorum ama :))

Sadece bir test yaptım iki defa yazmış m ama burda da haykırıyorum test te negatif çıkan sonra pozitif alan cvp gelmedi. Ben olsam bir yardımederdm. Keşke pozitif alırım da. İsteyen her soruyu sorsun. Rahatlayaım. Ama bilemiyorum her ne sorsam ne paylaşsam sanki millet görmezden gelio gibi gelio bana. Allah gönlüne göre versnnedemk burda bilmeyen varsa Öğretmeyim gönlü güzelse insan Allah gönlüne göre verir Allah.

Canım ya inşallah perşembe günü iyi haberler alırsın... Çok üzüldüm, stres yapmamaya çalış bol bol dua et, Eğer sağlıklı bir bebek olacaksa zaten Allah'ın izni ile sana sıkı sıkı tutunur... Bebişinle beraber Allah'a emanet olun...
Canım daha önce de yazmıştım tekrar yazayım alfebe arkadaşın negatif çıkmıştı kanda pozitif çıkmıştı, bursa başka var mı bilmiyorum ama başka forumlarda da oluyoruz... Keşke yapmasaymışın ister istemez çok takıyorsun ve stres en büyük düşman bu süreçte... Biraz rahatlamaya çalış tabiki de hepimiz pozitif değerler almayı istiyoruz ama birazda hayırlısını dilemek lazım.... Rabbim inşallah güzel haberlerle sevindirsin...
negatif negatif negatif....
Canım yaa ne desek boş Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin...

Canım benim, hemen ümitsizliğe kapılma, dr ile perşembeye kadar bekleyelim demiş, belki daha önce de bir arkadaşın dediği gibi kanama olduğu için görünmemiştir kalp atışı, yada kese o yüzden daha büyük görünmüştür. Perşembeye kadar bol bol dinlen ve dua et canım.

Bak bir de ne anlatacağım sana, bugün 3. testimi vermek için DEvlet Hastanesine gittim. Yanıma zihinsel özürlü bir kız gelip oturdu, takip ediyorsan biliyorsundur durumu hcg değerim önce 33 sonra 35 çıktı. Kızcağız yanıma oturunca, dayanamadım, gözümden yaşlar süzüldü, neler hissettiğimi ve neden ağladığımı hepiniz anlamışsınızdır sanırım. Dua ettim Allaha, hayırlısını ver Allahım dedim.

Ve sonuç almaya gittiğimde değerin düştüğünü öğrendim. 35 ten 31 e düşmüş. Sanırım bebeğim benden vazgeçiyor. Ve aklıma yanıma gelip oturan kızcağız geldi, etrafına bakıp bakıp gülüyordu yazık. Ne bileyim, kadın doğum servisinde, ki o bina sadece ona ayrılmış, o kızcağızın ne işi vardı, tam da gelip yanıma oturmuştu, yani, onu yanıma oturtanın da vardır elbet bir bildiği, tesadüf değil anlatabiliyor muyum? Belki de Allah bu olumsuz sonucu aldıktan son çok üzülmeyeyim diye gösterdi o kızcağızı bana.
Beim diyeceklerim bu kadar, gene de inşallah perşembeye güzel bir haber verirsin bize.

Bu arada hepinize duyurmuş olayım kızlar, hcg 35 bten 31 e düşmüş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…