- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.261
hoşgeldin cnm hayırlı olsun opu olcağın gün bende sonuç alıcam inşallah bebişimin müjdesini alıca yaninasılsınız? bende dr dan geldim çarşamba opu m var sabahtan allahım hepimize yardımcı olsun korkularım dahada bir artmaya başladı tabi
Allah kabul etin inşallah. Birazan sonuç almaya gideceğim. Ancak akşam dönerim. Benim için dua edin kızlar. Hakkımda hayırlısını versin Allah.Aksucuğum bana 3. listeden 5 tane yasin yaz canım.
Günaydın kızlar. Moralim bozuk idrarda negatif. Tek çizgi. Offf ne dersiniz. Yardım edin lütfeen
Merhaba arkadaslar, negatif sonucu aldığımdan beri sanırım soktayim...garip bi durum tanimlayamiyorum bile...dün Semra hanım (doktorum)aradı. Yumurtalarda bir sorun olabileceğini bu durumda 3. tedavim için uzun protokol önerdiğini söyledi. Aranızda uzun protokolle tup bebek tedavisi gormuş olan var mı? Biraz anlatabilir mısınız farklılıklarını? Biraz araştırdım aslında hastaneden arayıp bilgide verecekler ama ben sabirsizim sanırım biraz...
Pozitif sonuc alan arkadaslar inşallah sağlıklı rahat hamilelikler geçirirsiniz inşallah.
arkadaşım bana kısa protokolde yapıldı uzunda arasında hiçbirfark yok kısada yumurtaların birden gelşio bildiğin gibi uzunda ise onların kontrolü altında yavaş yavaş daha uzun sürede.... heriki türlüde sonucum hep negatif oldu senin dr unun dediği gibi bi spermden tutmadı dediler bidahakine yumurtalarından dediler hep bi bahane ürettiler anlıcan... canım galiba durumumuz seninle aynı ne kadar çok yumurtam toplanırsa toplansın 5. güne ya 1 embriyom ya 2 embriyom kalıyor 3 tedavi sonucumdada hiç geriye dondurulacak embriyom kalmadı benim ve bu durum inan artık çok canımı sıktı... bunun üzerine bi araştırmaya girdim ve PROF. KAAN AYDOS a mail attım ona durumumu baştan sona bildirdim kesinlikle sperm dna hasar testi yaptırıp enfeksiyonuna vs 3 şeyine daha bakılması sonucunda bu hasar varsa 3ve 6 aylık ilaç tedavisi sonucunda tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi eğer spermler bölünmeyi durduruyorsa 5. gün embriyosu konulduğu halde üst üste hamilelik gerçekleşmiyosa yada düşükle sonuçlanıyorsa yumurtadan çok spermin dna sında problem olduğunu söyledi... dr um bana adetin bitsin görüşmeye öyle gel dedi ben druma kaan aydosla görüştüğümü ve bana bunu önerdiğini söylicem ve bu testi yaptırmak istediğimi canım sende bu testtte bence kararlı ol belkide spermlerimiz normalde çok kaliteli görünüyor ama iç yapısı hasarlı bunu o test yapılmadan anlayamıyorlar canım... bunuda denemkte fayda var ne kaybederizki belkide bu sefer olumlu sonuçlanan yavrucuklarımız bizimle olur...
perşembe gece 23:30 civarı kanamam geldi acile gittik ve bu güne kadar hastanede yattım... tek kese var ama içi ve çevresi kanlı yapısı bozuk çıktı olması gerekenden de cok büyük çıktı... yani kısaca boş gebelik... dr tüp bebek olduğu için hemen almıcam perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eve git yat burda yapcak bişey kalmadı dedi .perşembe gününne kadar değişim olmazsa alacaklar
uzun protokol neymis daha yavas bir gelisme mi oluyor yumurtalar icin acaba
perşembe gece 23:30 civarı kanamam geldi acile gittik ve bu güne kadar hastanede yattım... tek kese var ama içi ve çevresi kanlı yapısı bozuk çıktı olması gerekenden de cok büyük çıktı... yani kısaca boş gebelik... dr tüp bebek olduğu için hemen almıcam perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eve git yat burda yapcak bişey kalmadı dedi .perşembe gününne kadar değişim olmazsa alacaklar
kızlar ya bugün ,hani adet öncesi kahvemsi bi akıntı olur ya. öyle akıntım gelmeye başladışeytan diyo ki git test yaptır zaten varsa çıkar artık....
arkadaşım idrardan baktığın kaçıncı test bu? bende beklemedeyim beklemek çok zor başka şeylerle meşgul olmaya, rahatlamaya çalış senin mesajlarını okudukça bende panik oluyorum ama :))
Canım ya inşallah perşembe günü iyi haberler alırsın... Çok üzüldüm, stres yapmamaya çalış bol bol dua et, Eğer sağlıklı bir bebek olacaksa zaten Allah'ın izni ile sana sıkı sıkı tutunur... Bebişinle beraber Allah'a emanet olun...perşembe gece 23:30 civarı kanamam geldi acile gittik ve bu güne kadar hastanede yattım... tek kese var ama içi ve çevresi kanlı yapısı bozuk çıktı olması gerekenden de cok büyük çıktı... yani kısaca boş gebelik... dr tüp bebek olduğu için hemen almıcam perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eve git yat burda yapcak bişey kalmadı dedi .perşembe gününne kadar değişim olmazsa alacaklar
Canım daha önce de yazmıştım tekrar yazayım alfebe arkadaşın negatif çıkmıştı kanda pozitif çıkmıştı, bursa başka var mı bilmiyorum ama başka forumlarda da oluyoruz... Keşke yapmasaymışın ister istemez çok takıyorsun ve stres en büyük düşman bu süreçte... Biraz rahatlamaya çalış tabiki de hepimiz pozitif değerler almayı istiyoruz ama birazda hayırlısını dilemek lazım.... Rabbim inşallah güzel haberlerle sevindirsin...Sadece bir test yaptım iki defa yazmış m ama burda da haykırıyorum test te negatif çıkan sonra pozitif alan cvp gelmedi. Ben olsam bir yardımederdm. Keşke pozitif alırım da. İsteyen her soruyu sorsun. Rahatlayaım. Ama bilemiyorum her ne sorsam ne paylaşsam sanki millet görmezden gelio gibi gelio bana. Allah gönlüne göre versnnedemk burda bilmeyen varsa Öğretmeyim gönlü güzelse insan Allah gönlüne göre verir Allah.
negatif negatif negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?