2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kizlar testlerinz ne oldu insallah degeriniz artmstir.birsey yazmamissiniz.

Canım benim, bir önceki ftmrks ye verdiğim cevapta da yazdım ya, maalesef 35 ten 31 e dşmüş sonucum. Yarın Üniversiteden arayıp ne yapmam gerektiğini söyleyeceklermiş. Bekliyorum bakalım. Sanırım bebişim benden vazgeçti. Ne diyeyim,hayırlısı olsun. Belki bir sonraki tedavide 2 döllenmiş yumoşum olur da koyulur. Belki de şimdi 1 ini alan Allah, bir dahakinde 2 tane verir bana. Kimyasal da olsaen azından gebe kalabiliyormuşum, bunu öğrenmiş olacağım. Ne diyelim, elden gelen herşeyi yaptık. Hayırlısı olsun. İlin için çook teşekkür ederim canım. Allah seni ve bebişini korusun.

Canım benim Rabbimden önce herşeyin hayırlısını dilemek lazım, hamileliğin ilk zamanların sağlıksız olacak bebekleri vücut kendiliğinden atarmış.... Herşeyden önce Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin ve tabi bize eşimize de sağlık versin... Bugünlerde gazetelerde okumuşunuzdur iki kız kardeşin annesini öldürdüğü haberlerini.... Neler var daha neler... İlla çocuk diyoruz ama önce hayirlisi... Güçlü bir kadınsın inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun...

Elvinciğim, ama ben çk okudum tatlım ya, bir sürü arkadaş cevap yazdı sana, idrar testine güvenme diye, ben de yazdım, anlattım ya başımdan geçeni, değer düşük bile olsa üzülme, ikiye katlaması önemliymiş dedim ya tatlım. Üzme böyle kendini de bizi de, az kaldı ha gayret biraz daha dayan, istersen her gün idrar testi yap, ama kan sonuçlarını görmedikçe karalar bağlayıp panik yapma. Önemli olan kan sonucu tatlım. Hadi bakalım inşallah çarşamba güzel haberler verirsin bize.
Skin ol, bak kan sonuunu almadan önce de bebişinin arkasından konuşup dedikodu yapıp durma, üzülür sonra bak, annem daha ben doğmadan benim dedikodumu yapıyor diye.

kızlar benin sonuç negatif sanırım...kırmızımsı bi kan geldi çünkü( canım sıkkın. Allaha emanet olun.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz...

teşekkür ederim canım inşallah seninde daha doğrusu tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın sonuçları pozitif olur

kızlar benin sonuç negatif sanırım...kırmızımsı bi kan geldi çünkü( canım sıkkın. Allaha emanet olun.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz...

Dur daha belli olmaz canım, merkezini ara bak, onlar da aynı şeyi söylerler sana. Kanaması olup ta hamile olanlar var, o yüzden kan testini mutlaka yaptı canım. Senin bugün kaçıncı günüydü transferin? Testin hangi güne verildi?

rabbim sabrını versin pes etme güzelim inş en kısa sürede allahım evlat sahibi olmayı nasip eylesin

canım benim yaaa.... Rabbim en kısa zamanda meleğini göndersin sana....

sakın ilaçlarını bırakma.. bazen bu tarz kanamalar olabiliyo canım canını sıkma test tarihin ne zamandı..

canım sanada geçmiş olsun.. bende bugün test tekrarladım benimkide tam 2 ye katlanmamış
12. gün 257
14. gün 432
umarım bebeğim benimledir rabbim daha büyük acı yaşatmasın nefes aldıkça umut hep vardır..

Allah korusun canım ya.. belki kanama var diye görünmemiştir. perşembeye kadar belki herşey düzelir.Allah yardımcın olsun canım.Allahtan ümit kesilmez..

umarım perşembeye kadar herşey düzelir ve gönlünden ne geçiyorsa öyle olur... o zamana kadar da rabbim sabır versin bebeşini korusun.. zor ama içini ferah tutmaya çalış...

Kizlar testlerinz ne oldu insallah degeriniz artmstir.birsey yazmamissiniz.

Cok gecmis olsun canim.
Merak ettiğim kesen kac mm idi.ve içinde yolk sac var miydi . insallah bebegin seninledir.

çok geçmiş olsun canım, inşallah perşembeye kadar herşey yoluna girer (((((((

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ...son çırpınışlar bakalım beklicez... bu arada kese 13mm miydi 15 mm miyidi hatırlamıyorum. yolk sac da görünmedi...

kızlar meraba.şoku üzerimden ancak atabildim.pozitif sonuç alan arkadaşları kutlarım,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.benim gibi negatif alan arkadaşlarada sabır diliyorum,yapacak bişey yok.rabbim büyük inşallah tez zamanda bizede verir.ben hayıt tohumuna başlıcam,hormonlarım düzelsin diye araştırdım,baya etkiliymiş,belki işe yarar.

olumsuz sonuç alan arkadaşlar allahım mucizelerle yüzünüzü güldürsün tez zamanda başka bişey diyemiyorumm

Canım benim, endişelenme, hesapladım senin 2 günde % 68 artışın var, ki netten de araştırabilirsin, % 60 normal artış diyorlar. Bunu dr un da söylemiş olması gerekir. O yüzden merak etme güzelim, bebişin Allah'a emanet ve çok iyi annesi.

çok saol canım sen böyle yazdınya şimdi boğazıma bişey düğümlendi bebeğine kavuşamamış bir kadın bana şuanda moral veriyo allah razı olsun senden rabbim sana ikiz evlat nasip etsin inşallah çok güzel gönüllüsün.. evet doktorumda %60 ı geçmiş herşey yolunda dedi ama endişe işte.. rabbim ne derse o olur .. çok saol canım tekrardan teşekkür ederim..

kötü şeyler düşünüp moral bozup bebeşleri üzmeyin lütfeen... gündüzleri bişeyler yaparkan biriyle konuşurken bile hep dua ediyorum Allaha yalvarıyorum yakarıyorum hem sizler için hem kendim için hemde evlat hasreti çeken herkes için... gece yatmadan salat-ı tefriciye okumaya başladım Allah yardımcımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…