- 10 Nisan 2012
- 340
- 128
- 83
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.301
kızlar meraba.şoku üzerimden ancak atabildim.pozitif sonuç alan arkadaşları kutlarım,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.benim gibi negatif alan arkadaşlarada sabır diliyorum,yapacak bişey yok.rabbim büyük inşallah tez zamanda bizede verir.ben hayıt tohumuna başlıcam,hormonlarım düzelsin diye araştırdım,baya etkiliymiş,belki işe yarar.
canım çok üzüldüm değerinin yükselmemesine.Canım benim, bir önceki ftmrks ye verdiğim cevapta da yazdım ya, maalesef 35 ten 31 e dşmüş sonucum. Yarın Üniversiteden arayıp ne yapmam gerektiğini söyleyeceklermiş. Bekliyorum bakalım. Sanırım bebişim benden vazgeçti. Ne diyeyim,hayırlısı olsun. Belki bir sonraki tedavide 2 döllenmiş yumoşum olur da koyulur. Belki de şimdi 1 ini alan Allah, bir dahakinde 2 tane verir bana. Kimyasal da olsaen azından gebe kalabiliyormuşum, bunu öğrenmiş olacağım. Ne diyelim, elden gelen herşeyi yaptık. Hayırlısı olsun. İlin için çook teşekkür ederim canım. Allah seni ve bebişini korusun.
canım sanada geçmiş olsun.. bende bugün test tekrarladım benimkide tam 2 ye katlanmamış
12. gün 257
14. gün 432
umarım bebeğim benimledir rabbim daha büyük acı yaşatmasın nefes aldıkça umut hep vardır..
Canım kanaması olup çok hamile kalan var ilaçlarını sakın birakma progeston jel fitil iğne ne kullanıyorsun? İğne vurulmuyorsan Doktoruna haber verseydin belki iğne verebilir... Yarın test günündü değil mi? İnşallah canım güzel haberlerini alırız, bebişlerini üzme annesikızlar benin sonuç negatif sanırım...kırmızımsı bi kan geldi çünkü( canım sıkkın. Allaha emanet olun.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz...
Canım alfabe de yazmış. Dediğin gibi kalbi kocaman arkadaşımızcanım sanada geçmiş olsun.. bende bugün test tekrarladım benimkide tam 2 ye katlanmamış
12. gün 257
14. gün 432
umarım bebeğim benimledir rabbim daha büyük acı yaşatmasın nefes aldıkça umut hep vardır..
Canım işte böyle durmak yok yola devamkızlar meraba.şoku üzerimden ancak atabildim.pozitif sonuç alan arkadaşları kutlarım,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.benim gibi negatif alan arkadaşlarada sabır diliyorum,yapacak bişey yok.rabbim büyük inşallah tez zamanda bizede verir.ben hayıt tohumuna başlıcam,hormonlarım düzelsin diye araştırdım,baya etkiliymiş,belki işe yarar.
Canım e2 dolu ve kaliteli yumurta göstergesi bildiğim kadarıyla senin yumurta kaliteni arttırmaya çalışman lazım, o artınca e2 de yükselir, yukarıda da yazdım organik sertifikası olan ürünler var nette bulabilirsin arı sütlü balı ve poleni satılıyor tavsiye ederim, prolaktinin yüksek değilse her gün saf zeytin yağında bekletilmiş bir kuru incir yiyebilirsin. Ama hiç birini abartma fazlası da zarardır çünkü... İnşallah bir dahakine çok kaliteli yumoşların olur ve göbişin de can bulurson kontrole gittim,yumurtanın biri gelişmiş ama östrojen çok düşük olduğu için 14 tü,doktor bu yumurta sağlıksızdır dedi ve almadı. bir tanede olsa yumurta gelişiyor ama e2 hep düşük çıkıyor.yükseltmek için tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen
Allah kabul etin inşallah. Birazan sonuç almaya gideceğim. Ancak akşam dönerim. Benim için dua edin kızlar. Hakkımda hayırlısını versin Allah.
inşallah canım çok saol söylediklerin o kadar moral olduki anlatamam çok saolcanım çok üzüldüm değerinin yükselmemesine.
dediğin gibi bizde hamile kalabiliyormuşuz çok şükür..inşallah bir dahaki sefere bebeğin sağlıkla gelsin sana canım.
bizlerin pes etmek vaz geçmek gibi bir lüksü yok her zaman bebeğimiz bize gelene kadar mücadele edeceğiz Dua edeceğiz.
inanıyorum ki olacak..burda hepimizin.
ben 1 aşılama
1 laparoskopi
2. tü bebeğimde pozitifi gördüm..olmasaydı gene deneyecektim.
tabi en sonuncu tedavimde doğru merkezi bulduğumuda düşünüyorum..
inşallah seninde müjdeni alacağız
canımmmmmm tebrik ederim değerin çok güzel artmış tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
4 gün sonra kese görünür.
2 hafta sonra da kalp atışı duyulur inşallah
Canım kanaması olup çok hamile kalan var ilaçlarını sakın birakma progeston jel fitil iğne ne kullanıyorsun? İğne vurulmuyorsan Doktoruna haber verseydin belki iğne verebilir... Yarın test günündü değil mi? İnşallah canım güzel haberlerini alırız, bebişlerini üzme annesi
Canım alfabe de yazmış. Dediğin gibi kalbi kocaman arkadaşımız%60 artması yeterliymiş doktorun da demiş ama elde değil demi insan korkuyor, bende kan yaptırmadım bugün ama tekrar idrar yaptım koyu mu çıkacak diye o bile rahatlattı tekralayacak mısın kanı? Canim Rabbim'e emanet yavrularımız, üzerlerinden inşallah koruyucu melekleri eksik olmaz...
Canım işte böyle durmak yok yola devamsizin sorun neydi fsh mı amh'ne bakıldı mı? Hayıt diyince öyle düşündüm faydalı diyorlar evet... Genel anlamda da sağlık beslenmeye çalırsın, bal polen arı sütünü de tavsiye ederim Canim...
Canım e2 dolu ve kaliteli yumurta göstergesi bildiğim kadarıyla senin yumurta kaliteni arttırmaya çalışman lazım, o artınca e2 de yükselir, yukarıda da yazdım organik sertifikası olan ürünler var nette bulabilirsin arı sütlü balı ve poleni satılıyor tavsiye ederim, prolaktinin yüksek değilse her gün saf zeytin yağında bekletilmiş bir kuru incir yiyebilirsin. Ama hiç birini abartma fazlası da zarardır çünkü... İnşallah bir dahakine çok kaliteli yumoşların olur ve göbişin de can bulur
Canım sen yeni 5 yasin mi okudun? Alıntıda benim adım çıkmış da tam anlayamadım yanlışlık yapmayim diye sorayim dedim.
Buldum canim.jeli biraktim ben haftalik igne ve progestan ilac kullanıyorum. Dr jeli birakma desede ben biraktimoff kızlar ya şu jelin içimde birirkmsi beni çok rahatsız ediyor çaresini bulan varmı
kızlar hep aynı seylerimi yazıyorum hatırlamıyorum ama kafam cok dagınık suan cok kötü kasık agrım var..progestan igne vurulmamama ragmen bugün yine kahverengi akıntım geldi...anlayamadım gitti. yarında iğnemin son günü ya kanamaya dönerse ya bebegim giderse.
allah'ım sen yardım et napıcamı bilmiyorum cok geriliyorum kasık agrılarım devam ettikce...
LÜTFEN BEBEGİM ANNENE SIMSIKI TUTUN BİZİ BIRAKMA....ALLA'IM BEBEGİM SANA EMANET ONU KORU....
kızlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama.sonuç negatifnormal adet kanaması yani gördüğüm. teste gerek kalmadı (Allahım sizlerin yüzlerini güldürsün inşallah.
günaydınnyarın test günüm heycan dorokta resmen allahım hayırlısını versin cümlemizeee
günaydınnyarın test günüm heycan dorokta resmen allahım hayırlısını versin cümlemizeee
kızlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama.sonuç negatifnormal adet kanaması yani gördüğüm. teste gerek kalmadı (Allahım sizlerin yüzlerini güldürsün inşallah.
Canım sen yeni 5 yasin mi okudun? Alıntıda benim adım çıkmış da tam anlayamadım yanlışlık yapmayim diye sorayim dedim.
Canım 3. listeden toplam 5 yasin okudum. 7 ye tamamlamak istemiştim ama 6. yarım kaldı. Neyse 3üncü 41 dolmazsa yarın 2 daha okurum sanırım. Eklersin. Dolduysa da 4. listeye yazarsın onları. Hepiniz sağlıcakla kalın. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?