2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

böyle durumlarda teselli amaçlı söylenen sözlerin boş olduğunu biliyorum..ben yada biz ne söylesek boş... ama neler hissettiğini biliyorum ama pes etmek yok bu uğurda savaşmaya devam...

canım çok üzüldüm değerinin yükselmemesine.
dediğin gibi bizde hamile kalabiliyormuşuz çok şükür..inşallah bir dahaki sefere bebeğin sağlıkla gelsin sana canım.
bizlerin pes etmek vaz geçmek gibi bir lüksü yok her zaman bebeğimiz bize gelene kadar mücadele edeceğiz Dua edeceğiz.
inanıyorum ki olacak..burda hepimizin.
ben 1 aşılama
1 laparoskopi
2. tü bebeğimde pozitifi gördüm..olmasaydı gene deneyecektim.

tabi en sonuncu tedavimde doğru merkezi bulduğumuda düşünüyorum..

inşallah seninde müjdeni alacağız

canımmmmmm tebrik ederim değerin çok güzel artmış tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
4 gün sonra kese görünür.
2 hafta sonra da kalp atışı duyulur inşallah

son kontrole gittim,yumurtanın biri gelişmiş ama östrojen çok düşük olduğu için 14 tü,doktor bu yumurta sağlıksızdır dedi ve almadı. bir tanede olsa yumurta gelişiyor ama e2 hep düşük çıkıyor.yükseltmek için tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

kızlar benin sonuç negatif sanırım...kırmızımsı bi kan geldi çünkü( canım sıkkın. Allaha emanet olun.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz...
Canım kanaması olup çok hamile kalan var ilaçlarını sakın birakma progeston jel fitil iğne ne kullanıyorsun? İğne vurulmuyorsan Doktoruna haber verseydin belki iğne verebilir... Yarın test günündü değil mi? İnşallah canım güzel haberlerini alırız, bebişlerini üzme annesi
Canım alfabe de yazmış. Dediğin gibi kalbi kocaman arkadaşımız %60 artması yeterliymiş doktorun da demiş ama elde değil demi insan korkuyor, bende kan yaptırmadım bugün ama tekrar idrar yaptım koyu mu çıkacak diye o bile rahatlattı tekralayacak mısın kanı? Canim Rabbim'e emanet yavrularımız, üzerlerinden inşallah koruyucu melekleri eksik olmaz...
Canım işte böyle durmak yok yola devam sizin sorun neydi fsh mı amh'ne bakıldı mı? Hayıt diyince öyle düşündüm faydalı diyorlar evet... Genel anlamda da sağlık beslenmeye çalırsın, bal polen arı sütünü de tavsiye ederim Canim...
Canım e2 dolu ve kaliteli yumurta göstergesi bildiğim kadarıyla senin yumurta kaliteni arttırmaya çalışman lazım, o artınca e2 de yükselir, yukarıda da yazdım organik sertifikası olan ürünler var nette bulabilirsin arı sütlü balı ve poleni satılıyor tavsiye ederim, prolaktinin yüksek değilse her gün saf zeytin yağında bekletilmiş bir kuru incir yiyebilirsin. Ama hiç birini abartma fazlası da zarardır çünkü... İnşallah bir dahakine çok kaliteli yumoşların olur ve göbişin de can bulur

Son düzenleme:
Allah kabul etin inşallah. Birazan sonuç almaya gideceğim. Ancak akşam dönerim. Benim için dua edin kızlar. Hakkımda hayırlısını versin Allah.

Canım sen yeni 5 yasin mi okudun? Alıntıda benim adım çıkmış da tam anlayamadım yanlışlık yapmayim diye sorayim dedim.

inşallah canım çok saol söylediklerin o kadar moral olduki anlatamam çok saol

evet canım yeterliymiş ama panik oldum bir an üzüldüm ama bebidiklerim benimle mutluyum allahın izniyle :)

Canım sen yeni 5 yasin mi okudun? Alıntıda benim adım çıkmış da tam anlayamadım yanlışlık yapmayim diye sorayim dedim.

Canım 3. listeden toplam 5 yasin okudum. 7 ye tamamlamak istemiştim ama 6. yarım kaldı. Neyse 3üncü 41 dolmazsa yarın 2 daha okurum sanırım. Eklersin. Dolduysa da 4. listeye yazarsın onları. Hepiniz sağlıcakla kalın. İyi geceler.

kızlar hep aynı seylerimi yazıyorum hatırlamıyorum ama kafam cok dagınık suan cok kötü kasık agrım var..progestan igne vurulmamama ragmen bugün yine kahverengi akıntım geldi...anlayamadım gitti. yarında iğnemin son günü ya kanamaya dönerse ya bebegim giderse.
allah'ım sen yardım et napıcamı bilmiyorum cok geriliyorum kasık agrılarım devam ettikce...
LÜTFEN BEBEGİM ANNENE SIMSIKI TUTUN BİZİ BIRAKMA....ALLA'IM BEBEGİM SANA EMANET ONU KORU....

UMUT.

Pers Sultani iki adami olume mahkum etmis. Sultan'in atini ne kadar
sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatini bagislarsa bir yil icinde
ata ucmayi ogretebilecegini soylemis. Kendini dunyadaki tek ucan ata ...
binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmis Diger mahkum inanmayan
gozlerle arkadasina bakmis ve "Atlarin ucamadigini biliyorsun. Nasil olup
da boyle delice bir fikirle cikabildin ortaya? Yalnizca kacinilmazi
geciktiriyorsun o kadar." " Pek degil " demis birinci mahkum. " Kendime
dort ozgurluk sansi veriyorum.

Birincisi : Sultan bu yil olebilir.
Ikincisi : Ben olebilirim.
Ucuncusu : At olebilir.
Dorduncusu. " Belki ata ucmayi ogretebilirim.".! "

UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE:103:

kızlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama.sonuç negatif normal adet kanaması yani gördüğüm. teste gerek kalmadı(Allahım sizlerin yüzlerini güldürsün inşallah.

off kızlar ya şu jelin içimde birirkmsi beni çok rahatsız ediyor çaresini bulan varmı
Buldum canim.jeli biraktim ben haftalik igne ve progestan ilac kullanıyorum. Dr jeli birakma desede ben biraktim igne daha guven veriyo bana..zaten baska dr da igne ve ilac yazdi.

Canim leke nasil cok mu boyle azicik mim
Benim hergun oluyo az az ama hic onemsemiyorum.
Kirmizi ve yogun olmadigi surece korkma canim.
Kasik agrisi nasil peki cok mu ara ara gecici mi.
Ara araysa oda iyi bebegin yerlesiyo...benim dun bile oldu.

günaydınn yarın test günüm heycan dorokta resmen allahım hayırlısını versin cümlemizeee

kızlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama.sonuç negatif normal adet kanaması yani gördüğüm. teste gerek kalmadı(Allahım sizlerin yüzlerini güldürsün inşallah.

canım allah tez zamnda önce göbüşünü sonra kollarını doldursun inşallahhh sabır diyorum canımm sana başkada diyecek bişey bulamıyorum

Canım doktorunu aradın mı? Lütfen mutlaka kan testi yap hem bu topikte hem de haziran topiğinde bariz adet kanaması olup hamile çıkan arkadaşlar oldu. Hem ilaçlarını ona göre ayarlarsın birşey kaybetmezsin yaptır canım...

Canım sen bunda sonra sadece okuduğunu söyle ben ona göre listeyi düzenlerim. 5 okudum diyince ben toplam diye düşünmeyip okuduklarını üstüne 5 ekliyorum. Hep öyle yaptim yani... Allah kabul etsin sayıdan öte niyetimiz önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…