2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

negaatiiiiiiffff şimdi eşim aradı .labaratuardan negatif yazılmış...hastanedeye fakslamaamışlar bilee...ben dedi,m ki hastaneye fakslayın birazdan gider hastaneye bakalım ne dicekler yani pozitif olacağı yok sadece açıklamalarını merak ediyorum

negatif alanlara geçmş olsun...testi bekleyenlerede iyi haberler dilerm..allah kadir ne derse o olacaktır..bişey yapamayız..allaha şükürler olsun.

Günaydın arkadaşlar Allah sabır versin kolaylıklar versin insallah kendiliğinden olur canim Allahım gönlüne göre versin

Allahım can sağlığı versin, dermansız dert vermesin..pes etmek yok devam...

geçmiş olsun rabbim tez zamanda versin bebişinizi

slm arkadaşlar negatif alan arkadaşlara ne diyeceğimi bilemiyorum,nedesem boş..inşallah kendiliğinden gelir bebişlerimiz,verecek olan Rabbim bizide görür inşallah..

lekem az kahverengi hergün gelmiyo 1 2 gün ara ile geliyo ...kasık agrılarımda ara ara adet agrısı gibi.bazende bıcak gibi saplanıyor progestan igne sabahları aksamlarıda 3 tane progestan fitil kullanıtyorum sanki igneyi bırakınca kanama olacakmıs gibi geliyor......
böyle söylenince içim rahatlıyo .masallah sen 11. haftaya girmişşsin rabbim bana nasip eder o günleri görmeyi insallah..
tesekkür ederim canım allah razı olsun...

Son düzenleme:
buarada dün bi bayanla tanıştım arkadaşlar,tüp bebek yaptırdığımızı anlattım onunda 5 yıl sonra olmuş,eşindede kendindede sorun var drlar sana tüpbebekte olmaz demişler kadın çok ağladım diyor ama sürprizzz o ay hamile kaldığını öğreniyoo,yani Rabbimin vereceği varsa veriyor..

Tamam iste onlar cok normal seyler..emin ol kasigindaki o ağrılar yakinds gecicek bu kez neden gecti diyeceksin
Benim oyle oldu...bu telas tedrginlik 9 ay ayniyms..her hafta doktora gidiyorum duramiyorum bisey mi oldu su vardi simdi yok vs

Rahatlik yok

Gororsun canim zaman cabuk geciyor.ben nasil 11 i bitirdim anlamadim bile.

ayyy.. herkeste bi belirtiler var ama bende karnımda ve göğüslerimdeki şiskinlikten başka bişey yok bunlarda ilaçlardan sanırım şafak5 beklemeye devam..

amin arkadasım amin ..içim rahatladı:)aynen 9 ay boyunca tedirginlik hiç bitmiycek bizim kese gözüktü 15 gün sonra gel dedi dr kalp atıslarını duyarmıyız acaba..

6+5 te duyduk biz.duyulur canim 2 haftaya.

Arkadaslar ne olur yardim edin..7+3 günlük hamileyim perşembe kalp atisina gideceğiz ama bende hic hamile belurtisi yok ağrı bulantı aserme yorgunluk hiçbirşey yok.acaba Benimki boş gebelik mi.benle ayni anda hamile kalnlarda müthiş bulantı var.bana bes km kos diyon kosarim.umudun kırılıyor.hamile kalan Arkadaslar kalp atisivduymadan önce hangi belirtiler vardi

Ben hic bir belirti yasamadim halada yok.hergun belki misdem bulanir diye bekledim ama yok.
Herkeste olmazmis zaten uzulme ins. Bebegininkalbini duysrsin canim..

kıızlar bebişlerimi aldım geldim.ben kocaelindeyim ve istanbulda oldum tedavimi.yarım saat yattıktan sonra taksi dolmuş yürüme merdiven çıkma derken 2 saaatte evime ulaştım.ve tüm bunları yaparken çok tedirgindim.sizce bişey olmuşmudur?çok korkuyorum.

hayırlı olsun canm bebişin sana yapışsın inşallah bişe olmaz korkma kötü düşünme herkez yürüyo sen içini ferah tut şuan o sennle artık korkma annesinne sarılsın sımsıkı inşallah hayırlı haberlerini alırız bnmde cumaya inşallah

daha erken canm belirti aramaya bnde 2. aydan sonra bulantı başlamıştı merak etme hı bu arada keşke olmasa ama göreceksin o zevkle yedin yemekler nasıl çıkacak

inşallah canım rabbim nasip etsin hepimize.dolmuş çok sarstı o yüzden çok panikledim canım.birde yarım saat yattım az değil mi?

hayırlı olsun canım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar ..bende 2 saat yol geldim ve geldikten sonrada nerdeyse hiç yatmadım bide kahkahalarla güldüm o gün nedense...:) kesin bunlar gitmiştir dedim ama tutunmus melegim ve benimle...korkma allah'a emanet onlar hiç bişey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…