- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.321
negaatiiiiiiffff şimdi eşim aradı .labaratuardan negatif yazılmış...hastanedeye fakslamaamışlar bilee...ben dedi,m ki hastaneye fakslayın birazdan gider hastaneye bakalım ne dicekler yani pozitif olacağı yok sadece açıklamalarını merak ediyorum
Canim ne yaptin verdin mi kan? Bugün test günündü değil mi ?
negaatiiiiiiffff şimdi eşim aradı .labaratuardan negatif yazılmış...hastanedeye fakslamaamışlar bilee...ben dedi,m ki hastaneye fakslayın birazdan gider hastaneye bakalım ne dicekler yani pozitif olacağı yok sadece açıklamalarını merak ediyorum
geçmiş olsun rabbim tez zamanda versin bebişinizinegaatiiiiiiffff şimdi eşim aradı .labaratuardan negatif yazılmış...hastanedeye fakslamaamışlar bilee...ben dedi,m ki hastaneye fakslayın birazdan gider hastaneye bakalım ne dicekler yani pozitif olacağı yok sadece açıklamalarını merak ediyorum
Buldum canim.jeli biraktim ben haftalik igne ve progestan ilac kullanıyorum. Dr jeli birakma desede ben biraktimigne daha guven veriyo bana..zaten baska dr da igne ve ilac yazdi.
Canim leke nasil cok mu boyle azicik mim
Benim hergun oluyo az az ama hic onemsemiyorum.
Kirmizi ve yogun olmadigi surece korkma canim.
Kasik agrisi nasil peki cok mu ara ara gecici mi.
Ara araysa oda iyi bebegin yerlesiyo...benim dun bile oldu.
lekem az kahverengi hergün gelmiyo 1 2 gün ara ile geliyo ...kasık agrılarımda ara ara adet agrısı gibi.bazende bıcak gibi saplanıyor ...
böyle söylenince içim rahatlıyo .masallah sen 11. haftaya girmişşsin rabbim bana nasip eder o günleri görmeyi insallah..
tesekkür ederim canım allah razı olsun...
Tamam iste onlar cok normal seyler..emin ol kasigindaki o ağrılar yakinds gecicek bu kez neden gecti diyeceksin
Benim oyle oldu...bu telas tedrginlik 9 ay ayniyms..her hafta doktora gidiyorum duramiyorum bisey mi oldu su vardi simdi yok vs
Rahatlik yok
Gororsun canim zaman cabuk geciyor.ben nasil 11 i bitirdim anlamadim bile.
amin arkadasım amin ..içim rahatladı:)aynen 9 ay boyunca tedirginlik hiç bitmiycek bizim kese gözüktü 15 gün sonra gel dedi dr kalp atıslarını duyarmıyız acaba..
6+5 te duyduk biz.duyulur canim 2 haftaya.
Arkadaslar ne olur yardim edin..7+3 günlük hamileyim perşembe kalp atisina gideceğiz ama bende hic hamile belurtisi yok ağrı bulantı aserme yorgunluk hiçbirşey yok.acaba Benimki boş gebelik mi.benle ayni anda hamile kalnlarda müthiş bulantı var.bana bes km kos diyon kosarim.umudun kırılıyor.hamile kalan Arkadaslar kalp atisivduymadan önce hangi belirtiler vardi
kıızlar bebişlerimi aldım geldim.ben kocaelindeyim ve istanbulda oldum tedavimi.yarım saat yattıktan sonra taksi dolmuş yürüme merdiven çıkma derken 2 saaatte evime ulaştım.ve tüm bunları yaparken çok tedirgindim.sizce bişey olmuşmudur?çok korkuyorum.
Arkadaslar ne olur yardim edin..7+3 günlük hamileyim perşembe kalp atisina gideceğiz ama bende hic hamile belurtisi yok ağrı bulantı aserme yorgunluk hiçbirşey yok.acaba Benimki boş gebelik mi.benle ayni anda hamile kalnlarda müthiş bulantı var.bana bes km kos diyon kosarim.umudun kırılıyor.hamile kalan Arkadaslar kalp atisivduymadan önce hangi belirtiler vardi
hayırlı olsun canm bebişin sana yapışsın inşallah bişe olmaz korkma kötü düşünme herkez yürüyo sen içini ferah tut şuan o sennle artık korkma annesinne sarılsın sımsıkı inşallah hayırlı haberlerini alırız bnmde cumaya inşallah
kıızlar bebişlerimi aldım geldim.ben kocaelindeyim ve istanbulda oldum tedavimi.yarım saat yattıktan sonra taksi dolmuş yürüme merdiven çıkma derken 2 saaatte evime ulaştım.ve tüm bunları yaparken çok tedirgindim.sizce bişey olmuşmudur?çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?