- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.341
inşallah canım rabbim nasip etsin hepimize.dolmuş çok sarstı o yüzden çok panikledim canım.birde yarım saat yattım az değil mi?
benide yarım saat yatırdılar bnmde tutunmuştu korkma bişe olmaz allahın izni ile ya yurr dışında transferden hemen sonra yatma yok yürüyerek çıkıyorlarmışonlara bişe olmuyorsa bizede olmaz korkma rabbm büyük o ol dekten tonsra bişe olmaz sen şimdi rahatla stres yok tamammı bebişi üzme orda
hayırlı olsun canım insallah annelerine sımsıkı tutunurlar ..bende 2 saat yol geldim ve geldikten sonrada nerdeyse hiç yatmadım bide kahkahalarla güldüm o gün nedense...:) kesin bunlar gitmiştir dedim ama tutunmus melegim ve benimle...korkma allah'a emanet onlar hiç bişey olmaz...
Canım Rabbim sabır versin ne desek boş inşallah en kısa zamanda evladına kavuşurdum...negaatiiiiiiffff şimdi eşim aradı .labaratuardan negatif yazılmış...hastanedeye fakslamaamışlar bilee...ben dedi,m ki hastaneye fakslayın birazdan gider hastaneye bakalım ne dicekler yani pozitif olacağı yok sadece açıklamalarını merak ediyorum
Hoşgeldin canımkıızlar bebişlerimi aldım geldim.ben kocaelindeyim ve istanbulda oldum tedavimi.yarım saat yattıktan sonra taksi dolmuş yürüme merdiven çıkma derken 2 saaatte evime ulaştım.ve tüm bunları yaparken çok tedirgindim.sizce bişey olmuşmudur?çok korkuyorum.
Canım Rabbim sabır versin ne desek boş inşallah en kısa zamanda evladına kavuşurdum...
Hoşgeldin canımbebişlerin sana inşallah 9 ay boyunca kene gibi yapışsın güzel haberlerini almak dileği ile bebişlerinle Allah'a emanet olun...
Sagol kuzum inşallah arkandan geliyim.sende sağlıkla al bebişini kucağına
Canim TEK kalp atışını duyayim hep midem bulsnsin ben razıyım.icim hic rahat degil persembeyi sagdalim atlatayim.daha erken canm belirti aramaya bnde 2. aydan sonra bulantı başlamıştı merak etme hı bu arada keşke olmasa ama göreceksin o zevkle yedin yemekler nasıl çıkacak
Canim ne yaptin verdin mi kan? Bugün test günündü değil mi ?
kızlar ii akşamlar. kan testi de yaptırdım negatif( napalım herşey Allahtan.kısmet değilmiş demekki zamanı gelmemiş henüz. test bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah Allahım.Allaha emanet olun kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım inşallah kalp atışını duyarsın, bazılarında belirti pek olmazmış ama ister istemez kötü şeyler geliyor insanın aklına Rabbim korusun bebişlerimizi.... Bu arada transferin ayın kaçıydı? Kaç gün sonra kese kaç gün sonra kalp atışları için çağırdılar merak ettim de...Canim TEK kalp atışını duyayim hep midem bulsnsin ben razıyım.icim hic rahat degil persembeyi sagdalim atlatayim.
Oyyyy kuzummm göbiştekilerde ellerinden öpeerselam kızlarrrr, nasılsınız bakalım. bende geri sayım devam ederken hala hiç bir şey hissetmiyorum. sadece cuma gününe kadar hamile gibi hissetmeye ve bunun keyfini sürmeye ve tüm haklarımı sonuna kadar kullanmaya devam ediyorum. bi de bol bol eğleniyorum. öyle hikayeler okudum ki, beni cuma günü negatif görmenin aslında ne biliyim bence yirmili aylarda daha acı şeyler yaşamaktan daha iyisi olduğunu düşündürüyor nedense. hamişler dualarınızı esirgemeyin, kendinizi şımartın, bebeklerinizle bol bol sohbet edin, onları sevin...
öpüyorum göbeklerinizden
Canım üzüldüm ama demek ki hakkında hayırlısı canım... Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Allah yardımcın olsun...kızlar ii akşamlar. kan testi de yaptırdım negatif( napalım herşey Allahtan.kısmet değilmiş demekki zamanı gelmemiş henüz. test bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah Allahım.Allaha emanet olun kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum
Arkadaslar su linke bir göz atmak istersiniz belki, bende gitmeyi düşünüyorum bir de bu yolu deneyeceğim...
Beslenme düzeni ile hamilelik garanti-Sabah - 17 Eylül 2013
Canım daha önce burada yazmıştım benzer bir bilgiyi kendim için, bende çikolata kisti var hem de hiç küçük değil endemetriozis için hayvansal gıdalardan uzak durmayı duymuştum (bu yazıda sadece kist değil genel anlamda öneminden bahsetmiş) ben tedaviye başladıktan sonra neredeyse hiç et yemedim özellikle kırmızı et, süt yoğurt peynir azalttim (yani hayvansal gıdaları azalttım) sebze meyve ve bakliyat ağırlıkli beslenmeye çalıştım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama kistin alevlenmesini önledi sanki... Yalnız hamilelikte de et süt yumurta önemli diyorlar bu nedenle bocalama yaşıyorum acaba yesem yada yemesem nasıl etkiler, doktora soracak olsam eminim zaten böyle bir diyetin bir etkisi olduğunu düşünmüyordur. Şimdi özellikle süt falan içiyorum inşallah zararı olmuyordur...
ay kuzum rahatlattınız beni sağolun.sonumda senin gibi olsun inşallah.bende dünden beri çok gergin ve sinirliyim yaaa nedense.senin kaç embriyo ve kaçıncı gündü canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?