2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

inşallah canım rabbim nasip etsin hepimize.dolmuş çok sarstı o yüzden çok panikledim canım.birde yarım saat yattım az değil mi?

benide yarım saat yatırdılar bnmde tutunmuştu korkma bişe olmaz allahın izni ile ya yurr dışında transferden hemen sonra yatma yok yürüyerek çıkıyorlarmışonlara bişe olmuyorsa bizede olmaz korkmarabbm büyük o ol dekten tonsra bişe olmaz sen şimdi rahatla stres yok tamammı bebişi üzme orda

sağol kuzum doğru diyosun rabbim verdikten sonra ne engel olabilir ki

ay kuzum rahatlattınız beni sağolun.sonumda senin gibi olsun inşallah.bende dünden beri çok gergin ve sinirliyim yaaa nedense.senin kaç embriyo ve kaçıncı gündü canım.

slm ark nasılsınız. Ben ii olmaya çalışıyorum iki saattir evde ığraşıyorum ama hemen aklımdan gitmiyoki Allah herkese sabır versin.

Canım Rabbim sabır versin ne desek boş inşallah en kısa zamanda evladına kavuşurdum...
Hoşgeldin canım bebişlerin sana inşallah 9 ay boyunca kene gibi yapışsın güzel haberlerini almak dileği ile bebişlerinle Allah'a emanet olun...

Son düzenleme:

Sagol kuzum inşallah arkandan geliyim.sende sağlıkla al bebişini kucağına

daha erken canm belirti aramaya bnde 2. aydan sonra bulantı başlamıştı merak etme hı bu arada keşke olmasa ama göreceksin o zevkle yedin yemekler nasıl çıkacak
Canim TEK kalp atışını duyayim hep midem bulsnsin ben razıyım.icim hic rahat degil persembeyi sagdalim atlatayim.

selam kızlarrrr, nasılsınız bakalım. bende geri sayım devam ederken hala hiç bir şey hissetmiyorum. sadece cuma gününe kadar hamile gibi hissetmeye ve bunun keyfini sürmeye ve tüm haklarımı sonuna kadar kullanmaya devam ediyorum. bi de bol bol eğleniyorum. öyle hikayeler okudum ki, beni cuma günü negatif görmenin aslında ne biliyim bence yirmili aylarda daha acı şeyler yaşamaktan daha iyisi olduğunu düşündürüyor nedense. hamişler dualarınızı esirgemeyin, kendinizi şımartın, bebeklerinizle bol bol sohbet edin, onları sevin...

öpüyorum göbeklerinizden

Canim ne yaptin verdin mi kan? Bugün test günündü değil mi ?

aksucum 2 tane yasin okudum.. rabbim kabul etsin inşallah test sonucu bekleyenlere rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin.. negatif alan arkadaşlara rabbim en kısa zamanda kendiliğinden göndersin inşallah.. nefes alıyorsak umut hep vardır arkadaşlar..

kızlar ii akşamlar. kan testi de yaptırdım negatif( napalım herşey Allahtan.kısmet değilmiş demekki zamanı gelmemiş henüz. test bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah Allahım.Allaha emanet olun kızlar. güzel haberlerinizi bekliyorum

Allah hayırlısını versin canımmmm. Rabbim tez vakitte göndersin meleğini. sende soldurma yüzünü.... bu gece eşime de dedim ilerleyen vakitte kötü haberler alacaksam cuma negatifi görmeye razıyım diye.... sende Allaha emanet ol. ne zaman istersen özelden de yazabilirsin, tel de açabilirsin. sende Allah'a emanet ol canım.

Canim TEK kalp atışını duyayim hep midem bulsnsin ben razıyım.icim hic rahat degil persembeyi sagdalim atlatayim.
Canım inşallah kalp atışını duyarsın, bazılarında belirti pek olmazmış ama ister istemez kötü şeyler geliyor insanın aklına Rabbim korusun bebişlerimizi.... Bu arada transferin ayın kaçıydı? Kaç gün sonra kese kaç gün sonra kalp atışları için çağırdılar merak ettim de...
Oyyyy kuzummm göbiştekilerde ellerinden öpeer Canımmm bebişlerimle senin için ve arkadaşlar için bol bol dua ediyoruz.... Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah cuma gününden sonra da kendini şımartmaya sdaha da çok bebişlerini konuşmaya devam edeceksin az kalmış en güzelini yapıyorsun tadını çıkartmaya devam et Canim...

Canım üzüldüm ama demek ki hakkında hayırlısı canım... Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Allah yardımcın olsun...

Arkadaslar su linke bir göz atmak istersiniz belki, bende gitmeyi düşünüyorum bir de bu yolu deneyeceğim...

Beslenme düzeni ile hamilelik garanti-Sabah - 17 Eylül 2013

Canım daha önce burada yazmıştım benzer bir bilgiyi kendim için, bende çikolata kisti var hem de hiç küçük değil endemetriozis için hayvansal gıdalardan uzak durmayı duymuştum (bu yazıda sadece kist değil genel anlamda öneminden bahsetmiş) ben tedaviye başladıktan sonra neredeyse hiç et yemedim özellikle kırmızı et, süt yoğurt peynir azalttim (yani hayvansal gıdaları azalttım) sebze meyve ve bakliyat ağırlıkli beslenmeye çalıştım. Ne kadar faydası oldu bilmiyorum ama kistin alevlenmesini önledi sanki... Yalnız hamilelikte de et süt yumurta önemli diyorlar bu nedenle bocalama yaşıyorum acaba yesem yada yemesem nasıl etkiler, doktora soracak olsam eminim zaten böyle bir diyetin bir etkisi olduğunu düşünmüyordur. Şimdi özellikle süt falan içiyorum inşallah zararı olmuyordur...

Bence faydası olmuş olabilir. Ben yeme içme alışkanlığı ile ciddi bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım bu meselenin. Çünkü bir ay yumurtalar kaliteli iken diğer ay kalitesiz olma ihtimali neden olabilir. Belkide yiyip içtiğimiz seylerden...
Gecen gun cok ilginç bir yere gittim. Dediler ki bebek sahibi olmak isteyenler koyun ürünlerinden uzak durmalı. Diğer buyuk ya da küçük baslarda sorun yok ama sadece koyun. Birde balık yenmemesi gerektiğini söylediler. Şaşırdım çünkü ozellikle doktorlarin onerdigi sey balık. Eskiden hamile kalmak isteyenler bu diyeti yapardı dediler. Artık neye inanacagini şaşırıyor insan...inanmam hurafe dediğimiz seylere bile bel bağlıyoruz...
Sen yinede doktoruna sor çünkü protein almakta cok önemli hamilelikte biliyorsun.
İnsallah sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın bebislerini.

ay kuzum rahatlattınız beni sağolun.sonumda senin gibi olsun inşallah.bende dünden beri çok gergin ve sinirliyim yaaa nedense.senin kaç embriyo ve kaçıncı gündü canım.

insallah insallah..rahat ol zaten arkadasım ..benim tek kondu 5. gün embriyosuydu...bence 1.yada 2 gün dinlen sonra gez dolas kafanı dagıt benim testin günü transferden 13 gün sonrasıydı ben nasıl gectiğini anlayamadım test günü geliverdi sürekli gezdim dolastım arkadaslarıma gittim kafa dagıttım ve kimseninde haberi yoktu kimsede o konuyu acmıyodu aklıma bile gelmiyodu sadece ilac saatlerimde aklıma gelirdi..
ama su 1o günü nasıl gecircem onu merak ediyorum kalp atıslarını duyabilecekmiyim bakalım bebgim ne alemde merak içerisindeyim..

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------3 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Küçükmucize------- 4 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 11 Okudu

Merice35------------2 Okudu

Cathee------------- 4 Okudu

Kalinkam-----------2 Okudu

Betoka------------- 3 Okudu

Elanor--------------1 Okudu

Alfabe------------- 5 Okudu

Polaman---------- 1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 3 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar

Selam Kızlar 17 Eylül Salı Yani Dün Transferim Oldu Doktorum Çok Başarılı Ve Sağlıklı Embirio Lar Diyerekten Ümitmi Vermek İstedi Gerçek Anlamdamı Söyledi Bilmiyorumda İşte En Azından Biraz Umut :)) 5 Tanede Sağlıklı Embrio Dondurduk Doktorum Ümidini kesme İnşallah başaracaksın Dedi 5 İnci Gün Embrio Suydu Ama Sanki Hiç Bişey yokmuş Gibi Duruyorum 27 Eylül Kanda Gebelik Testi Yaptırmamı Söyledi Allah Rızası için Duanızı Esirgemeyin Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Bugün Özellikle Yatışta Geçti Sürekli Yatmasamda Evin içinde Volta Attım Çünkü Doktorum Yatmanın Faydası Değil Zararı Olur Dedi Tutsun Diye Yatayım Dersen Yanlış Düşünce Olur Ddedi Bu Yüzden Normal Davrandım 5 Gün Embriosu Olduguna Göre Bende Bişeyler Olup Olmadıgını Hiç Bir Şekilde Anlayamazmıyım VEYA nezaman Anlayabilirim İlla Kan Tahliline Kadar Bekleyecekmiyim Bilen Yardımcı Olabilirmi Yani Ne Bileyim Hissedilen Bir Durum Olmazmı Belirti Falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…