- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.361
Selam Kızlar 17 Eylül Salı Yani Dün Transferim Oldu Doktorum Çok Başarılı Ve Sağlıklı Embirio Lar Diyerekten Ümitmi Vermek İstedi Gerçek Anlamdamı Söyledi Bilmiyorumda İşte En Azından Biraz Umut :)) 5 Tanede Sağlıklı Embrio DondurdukDoktorum Ümidini kesme İnşallah başaracaksın Dedi 5 İnci Gün Embrio Suydu Ama Sanki Hiç Bişey yokmuş Gibi Duruyorum 27 Eylül Kanda Gebelik Testi Yaptırmamı Söyledi Allah Rızası için Duanızı Esirgemeyin Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Bugün Özellikle Yatışta Geçti Sürekli Yatmasamda Evin içinde Volta Attım Çünkü Doktorum Yatmanın Faydası Değil Zararı Olur Dedi Tutsun Diye Yatayım Dersen Yanlış Düşünce Olur Ddedi Bu Yüzden Normal Davrandım 5 Gün Embriosu Olduguna Göre Bende Bişeyler Olup Olmadıgını Hiç Bir Şekilde Anlayamazmıyım VEYA nezaman Anlayabilirim İlla Kan Tahliline Kadar Bekleyecekmiyim Bilen Yardımcı Olabilirmi Yani Ne Bileyim Hissedilen Bir Durum Olmazmı Belirti Falan
yarın test günüm, bu gece uyuyabilir miyim acaba :)
Canım hayırlı olsuunnnİnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur, maşallah ne güzel dondurulmuşların da varmış, onlara da sadece kardeş için ihtiyaç duyasın... doktorun kaliteli dediyse öyledir canım emin ol iyi değilse gayet açık açık söylüyorlar sorununuz neydi canım ilk denemen mi nerede yaptırıyorsun? buarada belirtilere çok takılmamak gerekiyor galiba ama pek mümkün olmuyor herkeste başka başka aslında pek çoğu ilaçların etkisinden, genelde ya hiç bir şey hissedilmiyor yada adet olacakmış hissi oluyor... 5. gün embriyosu olduğu için senin bebişler bugün yada yarın tutunurlar canım, 2 gün sürekli yatmasan da biraz daha dikkat etmeye çalış, bol su iç taze ananas iyi diyorlar... birde kabız olmamaya dikkat et... Rabbim gönlünü muradını versin dualarımız seninle Allah'a emanet olun....
Selam Kızlar 17 Eylül Salı Yani Dün Transferim Oldu Doktorum Çok Başarılı Ve Sağlıklı Embirio Lar Diyerekten Ümitmi Vermek İstedi Gerçek Anlamdamı Söyledi Bilmiyorumda İşte En Azından Biraz Umut :)) 5 Tanede Sağlıklı Embrio DondurdukDoktorum Ümidini kesme İnşallah başaracaksın Dedi 5 İnci Gün Embrio Suydu Ama Sanki Hiç Bişey yokmuş Gibi Duruyorum 27 Eylül Kanda Gebelik Testi Yaptırmamı Söyledi Allah Rızası için Duanızı Esirgemeyin Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Bugün Özellikle Yatışta Geçti Sürekli Yatmasamda Evin içinde Volta Attım Çünkü Doktorum Yatmanın Faydası Değil Zararı Olur Dedi Tutsun Diye Yatayım Dersen Yanlış Düşünce Olur Ddedi Bu Yüzden Normal Davrandım 5 Gün Embriosu Olduguna Göre Bende Bişeyler Olup Olmadıgını Hiç Bir Şekilde Anlayamazmıyım VEYA nezaman Anlayabilirim İlla Kan Tahliline Kadar Bekleyecekmiyim Bilen Yardımcı Olabilirmi Yani Ne Bileyim Hissedilen Bir Durum Olmazmı Belirti Falan
beni hatırladınmı canım varikosel topiğindeydik ikimizde...benimde 5. gün arkadasında dediği gibi bugün yada yarın tutunur..benim de pek belirtim olmadı sadece adet belirtileri gibi belirtilerim vardı tabi kişiye göre degişir ama hani adet belirtisi gibide olursa sakın korkma telas etme...bende kan testine kadar bekledim canım gerci zamanın nasıl gectiğinide anlamdım vee POZİTİFİ gördüm insallah seninde hamile haberini alırız arkadasım..hayırlı geceler..
canım allah razı olsunben uyuyamıyorum heycandan kendimi kötüsünede hazırladım ne olursa olsun O ndan gelecek herşeye razıyız... günlerdir bu günü bekliyodum şimdide sabah olmasın istiyorum sanırım korkuyorum ben
Kızlar beklenen durum gerçekleşti. Düşük böyle mi oluyormuş. Yapışkan sıvının içinde pembe kırmızı kristalimsi bir kanama başladı bugün. Kanı görünce daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm ama öyle olmadı, sanırım gelmez de kürtaj yada iğneye gerek duyarım diye korktuğumdan dolayı aksine bir rahatlama oldu. Yarın hastaneyi arayıp durumu bildirdikten sonra bir sonraki tedaviye ne zaman başlayabileceğimi soracağım artık.
Kızlar beklenen durum gerçekleşti. Düşük böyle mi oluyormuş. Yapışkan sıvının içinde pembe kırmızı kristalimsi bir kanama başladı bugün. Kanı görünce daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm ama öyle olmadı, sanırım gelmez de kürtaj yada iğneye gerek duyarım diye korktuğumdan dolayı aksine bir rahatlama oldu. Yarın hastaneyi arayıp durumu bildirdikten sonra bir sonraki tedaviye ne zaman başlayabileceğimi soracağım artık.
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------3 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 4 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 11 Okudu
Merice35------------2 Okudu
Cathee------------- 4 Okudu
Kalinkam-----------2 Okudu
Betoka------------- 3 Okudu
Elanor--------------1 Okudu
Alfabe------------- 5 Okudu
Polaman---------- 1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 3 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin ve MERYEM Suresi listemiz, okumak isteyenler adını yazdırsın lütfen ve okudukça haber vermeyi unutmayın Canlar
Canım bir işleme gerek kalmaması bile iyi birşey dediğin gibi... Hamile kalabildiğini biliyorsun artık bir sonraki tedavine daha umutla bakabileceksin ve Rabbimin izni ile ben inanıyorum güzel haberler yakında, bizleri bırakma sakın süreçten haberdar et... Senin gibi güzel kalpli insanların dualarına hep ihtiyacımız varKızlar beklenen durum gerçekleşti. Düşük böyle mi oluyormuş. Yapışkan sıvının içinde pembe kırmızı kristalimsi bir kanama başladı bugün. Kanı görünce daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm ama öyle olmadı, sanırım gelmez de kürtaj yada iğneye gerek duyarım diye korktuğumdan dolayı aksine bir rahatlama oldu. Yarın hastaneyi arayıp durumu bildirdikten sonra bir sonraki tedaviye ne zaman başlayabileceğimi soracağım artık.
merhaba kızlar; artık pek uğramasam da hep nicklerinizle dua ediyorum sizlere...
helal olsun kız sana.... çok sevindim böyle güçlü durmana. ve inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur herşey başka bir işleme gerek kalmaz.
aksucum, betokacım sizler için de bol bol dua ediyorum, sağlıcakla alın kuzucuklarınızı.... öpüyorum göbekleriniziiiiii
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.. bebidiklerin sana sımsıkı sarılmıştır inşallah.. hadi bakalım geri sayımmmmmmyarın test günüm, bu gece uyuyabilir miyim acaba :)
canım öncelikle hayırlı olsun umarım sonucun pozitif olur sonrada hayırlı bir şekilde kucağına alırsın.. bu 12 günü sadece kafanı dinlendirerek geçir canım pozitif sonuç almanın özel bir formülü yok sadece tevekkül edeceksin rabbimize güveneceksin iyiyede kötüyede kendini hazırlayacaksın çünkü bazen kötü sandıklarımız bizim için hayırlı olabilir.. kaç embriyo transfer edildi canım inşallah olumlu sonuç haberlerini alırız..Selam Kızlar 17 Eylül Salı Yani Dün Transferim Oldu Doktorum Çok Başarılı Ve Sağlıklı Embirio Lar Diyerekten Ümitmi Vermek İstedi Gerçek Anlamdamı Söyledi Bilmiyorumda İşte En Azından Biraz Umut :)) 5 Tanede Sağlıklı Embrio DondurdukDoktorum Ümidini kesme İnşallah başaracaksın Dedi 5 İnci Gün Embrio Suydu Ama Sanki Hiç Bişey yokmuş Gibi Duruyorum 27 Eylül Kanda Gebelik Testi Yaptırmamı Söyledi Allah Rızası için Duanızı Esirgemeyin Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Bugün Özellikle Yatışta Geçti Sürekli Yatmasamda Evin içinde Volta Attım Çünkü Doktorum Yatmanın Faydası Değil Zararı Olur Dedi Tutsun Diye Yatayım Dersen Yanlış Düşünce Olur Ddedi Bu Yüzden Normal Davrandım 5 Gün Embriosu Olduguna Göre Bende Bişeyler Olup Olmadıgını Hiç Bir Şekilde Anlayamazmıyım VEYA nezaman Anlayabilirim İlla Kan Tahliline Kadar Bekleyecekmiyim Bilen Yardımcı Olabilirmi Yani Ne Bileyim Hissedilen Bir Durum Olmazmı Belirti Falan
canım allah razı olsunben uyuyamıyorum heycandan kendimi kötüsünede hazırladım ne olursa olsun O ndan gelecek herşeye razıyız... günlerdir bu günü bekliyodum şimdide sabah olmasın istiyorum sanırım korkuyorum ben
merhaba kızlar; artık pek uğramasam da hep nicklerinizle dua ediyorum sizlere...
helal olsun kız sana.... çok sevindim böyle güçlü durmana. ve inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur herşey başka bir işleme gerek kalmaz.
aksucum, betokacım sizler için de bol bol dua ediyorum, sağlıcakla alın kuzucuklarınızı.... öpüyorum göbekleriniziiiiii
Canım Allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerle gelirsinnnyarın emoşun da test günü, elanor da mı vardı emin olamadım? fatos'cum testini tekrarlayacaktı, opusu olan arkadaşımız vardı (mstogan sanırım) unuttuğum yada bilmediğimmm kim varsa Rabbim yardımcınız olsun... Hayırlı güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin... dualarımız sizinleeee
bana dua yokmu küstümşaka şaka test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ayşegülcüm.. sen hangi şehirdeydin..
Canım Allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerle gelirsinnnyarın emoşun da test günü, elanor da mı vardı emin olamadım? fatos'cum testini tekrarlayacaktı, opusu olan arkadaşımız vardı (mstogan sanırım) unuttuğum yada bilmediğimmm kim varsa Rabbim yardımcınız olsun... Hayırlı güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin... dualarımız sizinleeee
BURSA canım..... topiğe toptan dua ediyorum canımmmm o ayrı da; ne biliyim aksu burada baştan beri çok pozitif gelmişti bana acayip kanım kaynamıştı ve betokanın da şu "nneye tutunmak hayata tutunmaktır"ı benim sloganım olmuştu. o isimler o yüzden hafızamın ön saflarında kalmış, yoksaaaaa genelde sayfayı açıp aman unutmıyım diye bakıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?