2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canlar 3. Yasin'imiz de bitmek üzere (40 olmuşşş) , biraz yavaşladık sanki ama (fatoşcum Maşallah'ın var Allah kabul etsin) ben devam edelim derim, birbirimizi de motive etmiş oluyoruz... Meryem Suremiz asıl çok az olmuş, inşallah en kısa zamanda onu da 41'e tamamlarız...

Canım hayırlı olsuunnn İnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur, maşallah ne güzel dondurulmuşların da varmış, onlara da sadece kardeş için ihtiyaç duyasın... doktorun kaliteli dediyse öyledir canım emin ol iyi değilse gayet açık açık söylüyorlar sorununuz neydi canım ilk denemen mi nerede yaptırıyorsun? buarada belirtilere çok takılmamak gerekiyor galiba ama pek mümkün olmuyor herkeste başka başka aslında pek çoğu ilaçların etkisinden, genelde ya hiç bir şey hissedilmiyor yada adet olacakmış hissi oluyor... 5. gün embriyosu olduğu için senin bebişler bugün yada yarın tutunurlar canım, 2 gün sürekli yatmasan da biraz daha dikkat etmeye çalış, bol su iç taze ananas iyi diyorlar... birde kabız olmamaya dikkat et... Rabbim gönlünü muradını versin dualarımız seninle Allah'a emanet olun....

yarın test günüm, bu gece uyuyabilir miyim acaba :)

Canım Allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerle gelirsinnn yarın emoşun da test günü, elanor da mı vardı emin olamadım? fatos'cum testini tekrarlayacaktı, opusu olan arkadaşımız vardı (mstogan sanırım) unuttuğum yada bilmediğimmm kim varsa Rabbim yardımcınız olsun... Hayırlı güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin... dualarımız sizinleeee

İnşallah Canım Benım.... Sorun Eşimin Sayısı Düşüktü 16 milyon falandı bende sorun olmadığına göre tek takıntı eşime idi doktor tüp dedi bizde dedik yapalım bakalım :)) Evet İlk Denememiz Beylikdüzünde MEDİCANA hastanesi Var Belki Tv programlarında Falan Görmüşündür Selman Laçin Doktor . Ona Yaptırdık Çokta Başarılı Diye Söyleniyordu Gerçektende İşini En iyi Şekilde Yaptı Öncelikle Zaten Hastasına Nasıl Davranabilecegini Biliyor Sürekli yüzü Güler Morali üst Safada Tutuyor Zaten önemli Olanda Moral Strees Ama Ben Genede Tutunmasa Dahi Selman Bey İn Ve Hemşirelerin Elinden Gelen Herşeyi En iyi Şekilde Uyguladıgına Emin Olarak Taktiri ilahi Yüce Rabbimdir Verende Alanda ALLAH tır Rabbim Hayırlısını Nasip Etsin AMİN.
Ananas Aldım Canım 1 Gün Önceden Dolaba Muhafaza Ettirdim herşeyi :)) Fazla yememek Şartıyla Yiyorum Fazlası Zarar Diye Okudum

canım allah razı olsun ben uyuyamıyorum heycandan kendimi kötüsünede hazırladım ne olursa olsun O ndan gelecek herşeye razıyız...günlerdir bu günü bekliyodum şimdide sabah olmasın istiyorum sanırım korkuyorum ben

beni hatırladınmı canım varikosel topiğindeydik ikimizde...benimde 5. gün arkadasında dediği gibi bugün yada yarın tutunur..benim de pek belirtim olmadı sadece adet belirtileri gibi belirtilerim vardı tabi kişiye göre degişir ama hani adet belirtisi gibide olursa sakın korkma telas etme...bende kan testine kadar bekledim canım gerci zamanın nasıl gectiğinide anlamdım vee POZİTİFİ gördüm insallah seninde hamile haberini alırız arkadasım..hayırlı geceler..

Canım Senı Hatırlamaz Olurmuyum :)) Naber Nasılsın Gerçi Çok iyi Gördüm Seni Allah Nasip Etsin inşallah Çok Sevindim Senin Adına
Umarım Herkezin yüzü Güler Bana Tavsiyelerin varmı Canım Yapıp Yapmamam La Alakalı Veya YemE iÇme Gibi ? Yatma Kalkma Gibi İşte :)

Canim yaaa son gece öyle oluyor özellikle, yarın gece de inşallah bebişinin seninle olduğunu bilmenin heyecanıyla uyuyamazsın

Kızlar beklenen durum gerçekleşti. Düşük böyle mi oluyormuş. Yapışkan sıvının içinde pembe kırmızı kristalimsi bir kanama başladı bugün. Kanı görünce daha çok üzülürüm diye düşünmüştüm ama öyle olmadı, sanırım gelmez de kürtaj yada iğneye gerek duyarım diye korktuğumdan dolayı aksine bir rahatlama oldu. Yarın hastaneyi arayıp durumu bildirdikten sonra bir sonraki tedaviye ne zaman başlayabileceğimi soracağım artık.

Allahim sabır versin insallah kendiliğinden olurtedaviye gerek kalmadan Allahım cilemizi tamam eylesin

merhaba kızlar; artık pek uğramasam da hep nicklerinizle dua ediyorum sizlere...

helal olsun kız sana.... çok sevindim böyle güçlü durmana. ve inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur herşey başka bir işleme gerek kalmaz.

aksucum, betokacım sizler için de bol bol dua ediyorum, sağlıcakla alın kuzucuklarınızı.... öpüyorum göbekleriniziiiiii

allah kabul etsin canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..

Canım bir işleme gerek kalmaması bile iyi birşey dediğin gibi... Hamile kalabildiğini biliyorsun artık bir sonraki tedavine daha umutla bakabileceksin ve Rabbimin izni ile ben inanıyorum güzel haberler yakında, bizleri bırakma sakın süreçten haberdar et... Senin gibi güzel kalpli insanların dualarına hep ihtiyacımız var

Canım benim Allah razı olsun sende dualarımdasın cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum... Bak elim göbişimde Ayşegül teyzenizden öpücük var onun kuzuşu için birlikte dua edelim dedim Rabbim kabul etsin

yarın test günüm, bu gece uyuyabilir miyim acaba :)
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.. bebidiklerin sana sımsıkı sarılmıştır inşallah.. hadi bakalım geri sayımmmmmm
canım öncelikle hayırlı olsun umarım sonucun pozitif olur sonrada hayırlı bir şekilde kucağına alırsın.. bu 12 günü sadece kafanı dinlendirerek geçir canım pozitif sonuç almanın özel bir formülü yok sadece tevekkül edeceksin rabbimize güveneceksin iyiyede kötüyede kendini hazırlayacaksın çünkü bazen kötü sandıklarımız bizim için hayırlı olabilir.. kaç embriyo transfer edildi canım inşallah olumlu sonuç haberlerini alırız..

hadi bakalım emoscum inşallah güzel haberlerle geleceksin..

bana dua yokmu küstüm şaka şaka test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ayşegülcüm.. sen hangi şehirdeydin..

canım geçmiş olsun tekrar operasyonsuz düşük yapman çok iyi olmuş en azından tekrar tedavi için beklemek zorunda kalmıycaksın.. sen o güzel gönlünle herşeyi başaracaksın rabbim sana gönlünden ne geçiyorsa avuçlarına bıraksın inşallah..

canım kan verdim geldim hayırlısı allahtan 3. kan testim olacak bu doktor vermene gerek yok dedi ama benim içim rahat etmedi:) inşallah hayırlı sonuçlar alırım ve burdaki bütün arkadaşlarda..

bana dua yokmu küstüm şaka şaka test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ayşegülcüm.. sen hangi şehirdeydin..

BURSA canım..... topiğe toptan dua ediyorum canımmmm o ayrı da; ne biliyim aksu burada baştan beri çok pozitif gelmişti bana acayip kanım kaynamıştı ve betokanın da şu "nneye tutunmak hayata tutunmaktır"ı benim sloganım olmuştu. o isimler o yüzden hafızamın ön saflarında kalmış, yoksaaaaa genelde sayfayı açıp aman unutmıyım diye bakıyorum bile

günaydın herkese benim test günüme daha var ayın 24ü daha çok var yani ama ben hiçbişey hissetmiyom hala ne ağrı ne sızı,göğüslerim şişti onlarda yavaş yavaş inmeye başladılar zaten tabii bişey hissetmek için sürekli mıncıkladığımdanda olabiler

allah dualarını kabul etsin canım inşallah sendende güzel haberler alıcaz.. benim bugün 3. testim ama hala tırnak yememek için kendimi zor tutyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…