2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben günleri atladım senin yerine Canim daha varmış test gününe belirtileri boşver... Pozitif düşün ama herseyin hayırlısını dileyerek her durumu kabul ederek... İnşallah güzel haberlerini alırız

Canımsın inan aynı şekilde bende sana çok gülüyorum ve pozitif buluyorum, demek ki bir duygu alışverişi var aramızda hepinizde dualarımdasınız sürekli... Allah'a emanet olalım

slm kızlar nasılsınız ?bu gün opu m yapıldı cumartesi transfer olabilir dedi dr aksucum 1yasin okudum ekleyebilirsin

Tunaydin kizlar bizdede safak 1 Cuma sabahi test yaptiricam, heyecan dorukta. Bekleyen herkesin Rabbim yuzunu guldursun. Dualarinizi eksik etmeyin...

beniyiyim bebegimle ve agrılarımla zamanın gecmesini bekliyoruz arkadasım :)tavsiye edeceklerim sana bol bol gez dolas kafandan at ve bol bol dua et rabbim meleklerini korusun...ben transferden sonra hep gezdim vaktin nasıl gectiğini anlamadım ve hep olursa olur rabbim hayırlısını versin dedim ...ide ilk 2 gün ananas yemiştim tutnmasını saglıyormus..güzel haberlerini alıcaz burdan..

bebegimde seni öpüyo teyzesi allah razı olsun benim dualarımda seninle rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım..sen bursada hangi merkezde yaptırdın..

Biraz baktım da yazdıklarınıza bi selam vermeden geçemedim.. Bende 3 yıllık evliyim 2 aşılama sonrası ilk tüp bebeğimi Temmuz'da yaptık ama donduruldu transferim Ağustos'ta oldu.. 2 Eylül'de pozitif sonuc aldım.. O kadar alıştırmıştım ki kendimi negatif sonuca cunku bilirim negatifi görmenin zorluğunu.. Hala inanamıyorum .. İns sizlerde yakın zamanda pozitifi görürsünüz hayırlısıyla.. Cok garip bir damla su bebek oluyor kalbi oluyor atıyor bunu allah vermiyor da kim yapıyor dimi.. Cok dua edin ins kabul olur..

Sormak istediğiniz birşeyler olursa da yazarım.. Bir kadının en zor imtihanı bu bence..allah hafiflestirsin kızlar öpüyorum

gözünüz aydın aramıza hoşgeldiniz ne güzel bunca emeğin karşığını almışsınız maşalla Nazar . bi sorum olucak size 2 eylülde pozitifi gördünüz keseyi gördünüzmü ne zaman gördünüz..

maalesef negatifff arkadaşlar benden bu kadar
canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin bebeğini inşallah..
geçmiş olsun canım
canım bana neden geçmiş olsun dedin anlamadım :) başkasıyla karıştırdın heralde
kızlar sonucumu aldım hamileyim ama değerim çok düşük 35.58.

pazar günü tekrarlayacağız testi

inşallah yükselir değerim

gözün aydın canım yükselir inşallah dua et bol bol canım inşallah annesini bırakmıycak bebiş..

Merhaba arkadaslar bnde agustosun 19unda lucrin ile tadaviye basladim adet olunca gonal f ile lucrin kullandım sonra doktorum catlatma iğnesi günü verdi neyse onuda yaptirdim dun yumurtalarim toplandi allahin izniyle daha yumurtalarin durumuyla alakali doktorla görüşmedim..rabbim insallah emeklerimizi zayi etmesin

Bu arada
Adim kader
22 Yasindayim
Sorun esimin sperm yetersizligi
Hastane acibadem ankara
Soracagınız birşey olursa sorabilirsiniz

Bu arada
Adim kader
22 Yasindayim
Sorun esimin sperm yetersizligi
Hastane acibadem ankara
Soracagınız birşey olursa sorabilirsiniz

kadercim tedavin hayırlı olsun inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın..ne güzel yaşın daha çok genç inşallah ilk denemende olur çünkü yaş genç olunca başarı oranıda yükseliyo..

Tesekkur ederim fatoscum doktorda oyle soyluyor zaten az önce görüştum cok şükür yumurta cok sayida embriyoda cok sayida dedi onun icin transferi 5. Gün yapacaz dedi...oyle mutluym ki rabbim insallah hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…