- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.381
Ben günleri atladım senin yerinegünaydın herkese benim test günüme daha var ayın 24ü daha çok var yani ama ben hiçbişey hissetmiyom hala ne ağrı ne sızı,göğüslerim şişti onlarda yavaş yavaş inmeye başladılar zaten tabii bişey hissetmek için sürekli mıncıkladığımdanda olabiler
BURSA canım..... topiğe toptan dua ediyorum canımmmm o ayrı da; ne biliyim aksu burada baştan beri çok pozitif gelmişti bana acayip kanım kaynamıştı ve betokanın da şu "nneye tutunmak hayata tutunmaktır"ı benim sloganım olmuştu. o isimler o yüzden hafızamın ön saflarında kalmış, yoksaaaaa genelde sayfayı açıp aman unutmıyım diye bakıyorum bile
Ben günleri atladım senin yerineCanim daha varmış test gününe belirtileri boşver... Pozitif düşün ama herseyin hayırlısını dileyerek her durumu kabul ederek... İnşallah güzel haberlerini alırız
Canımsıninan aynı şekilde bende sana çok gülüyorum ve pozitif buluyorum, demek ki bir duygu alışverişi var aramızda hepinizde dualarımdasınız sürekli... Allah'a emanet olalım
maalesef negatifff arkadaşlar benden bu kadar
Canım Senı Hatırlamaz Olurmuyum :)) Naber Nasılsın Gerçi Çok iyi Gördüm Seni Allah Nasip Etsin inşallah Çok Sevindim Senin Adına
Umarım Herkezin yüzü Güler Bana Tavsiyelerin varmı Canım Yapıp Yapmamam La Alakalı Veya YemE iÇme Gibi ? Yatma Kalkma Gibi İşte :)
hayırdır arkadaş şimdi mi aldın sonucu
canım geçmiş olsun tekrar operasyonsuz düşük yapman çok iyi olmuş en azından tekrar tedavi için beklemek zorunda kalmıycaksın.. sen o güzel gönlünle herşeyi başaracaksın rabbim sana gönlünden ne geçiyorsa avuçlarına bıraksın inşallah..
merhaba kızlar; artık pek uğramasam da hep nicklerinizle dua ediyorum sizlere...
helal olsun kız sana.... çok sevindim böyle güçlü durmana. ve inşallah dediğin gibi kendiliğinden olur herşey başka bir işleme gerek kalmaz.
aksucum, betokacım sizler için de bol bol dua ediyorum, sağlıcakla alın kuzucuklarınızı.... öpüyorum göbekleriniziiiiii
hayırdır arkadaş şimdi mi aldın sonucu
Biraz baktım da yazdıklarınıza bi selam vermeden geçemedim.. Bende 3 yıllık evliyim 2 aşılama sonrası ilk tüp bebeğimi Temmuz'da yaptık ama donduruldu transferim Ağustos'ta oldu.. 2 Eylül'de pozitif sonuc aldım.. O kadar alıştırmıştım ki kendimi negatif sonuca cunku bilirim negatifi görmenin zorluğunu.. Hala inanamıyorum .. İns sizlerde yakın zamanda pozitifi görürsünüz hayırlısıyla.. Cok garip bir damla su bebek oluyor kalbi oluyor atıyor bunu allah vermiyor da kim yapıyor dimi.. Cok dua edin ins kabul olur..
Sormak istediğiniz birşeyler olursa da yazarım.. Bir kadının en zor imtihanı bu bence..allah hafiflestirsin kızlar öpüyorum
canım geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin bebeğini inşallah..maalesef negatifff arkadaşlar benden bu kadar
canım bana neden geçmiş olsun dedin anlamadım :) başkasıyla karıştırdın heraldegeçmiş olsun canım
kızlar sonucumu aldım hamileyim ama değerim çok düşük35.58.
pazar günü tekrarlayacağız testi
inşallah yükselir değerim
bebegimde seni öpüyo teyzesi allah razı olsun benim dualarımda seninle rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün canım..sen bursada hangi merkezde yaptırdın..
Bu arada
Adim kader
22 Yasindayim
Sorun esimin sperm yetersizligi
Hastane acibadem ankara
Soracagınız birşey olursa sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?