2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Tamam Canım Tavsiyelerin için teşekkür ederm bugün kasıklarım ağrıyor normalmi değilmi Bilmiyorum Dün Transfer Yapılıyor Bugün Kasıgım Agrıyor Neden Ananas Bende Yiyorum Canım

Kimisi diyorki transfer den iki gün önce kimisi transferden sonraiki gün..yardimin icin sagol..senin ne zaman yapildi transferin

Transfer günü idrara sıkışık gidiyoruz ya hani peki daha sonra ihtiyacimizi giderirken ya embriyo düşerse diye öyle çok endişeliyim ki anlatamam

Canım 10 gun sonra keseyi görmeye gittim ve gordum keseden 2 hafta sonra da kalp atışını dinleyecez ins :)
Transfer günü idrara sıkışık gidiyoruz ya hani peki daha sonra ihtiyacimizi giderirken ya embriyo düşerse diye öyle çok endişeliyim ki anlatamam

Endişe etmene gerek yok transferden hemen sonrası idrarını yapman lazım zaten mesane rahme baskı yapmasın diye ben hiç yatmadım hemen kaldırdılar ve tuvalete gitmemi söyledi doktor bi sorun olmaz yani canım onlar hemen düşmez oyle :)

Çok sağol yaa öyle ferahlattinki beni anlatamam...ne biliyim koyar koymaz tuvalete gidince daha tutunmadilar diye düşüverirler saniyorum.. :)

tşk ederim aksu 81 yardımın ve güzel temennin için.kaç defadır bir tane yumurta gelişiyor ama östrojen düşüklüğünden doktorlar almıyor yumurtayı.denemediğim şey kalmadı.arı sütleri,dhea,vitaminler,otlar ama hep sorun çıkıyor.artık ne yapacağımı şaşırdım.yolun sonunamı geldim acaba bilemedim.

Allahim sabır versin insallah kendiliğinden olurtedaviye gerek kalmadan Allahım cilemizi tamam eylesin

geçmiş olsun canım

Kızlar, iyi dilekleriniz ve güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum hepinize. Ne güzel insanlar var dünyada, baka bir topicten bir kızcağız mesaj atmış, ismimi sormuş, dualarımda senin ismini de söylemek istiyorum diyor. Gerçekten çok duygulandım. Operasyonsuz olması iyi oldu gerçekten de. Bugünden başladım bitkisellere, biraz sonra gidip semt pazarından soğanda alacağım. Soğan kürü yapayım diye düşündüm. Ardından da incir yaparım. E eşimde de problem olduğu için ona da keçi boynuzu ve havuç yapacağım. Biosteron , B12, Coenzyme Q10, Women's ultra mega bugün başladıklarım. Yarın L arginine ve carnitine de alacağım. Eşime de Arginmax men ve l carnitine.
Yalnız L carnitine ler özellike spordan önce alınırsa daha etkiliymiş. Sperm sayı ve hareketliliğinde çok etkiliymiş, yumurta kalitesinde de önemliymiş, hem de zayıflatıyormuş. Belki zayıflarım. Bunun yanısıra folik asite zaten devam ediyorum.
Diğer tedaviye Aralık'ta başlamayı düşünüyorum. Yada en geç Ocak. İnşallah daha sağlıklı ve daha fazla sayıda embriyolarım olur. Bundan öncekinde döllenmeme problem yaşadığım içn çok korkuyorum da aslında.

Lütfen sizler de dualarınızdan beni eksik etmeyin, hepinizi öpüyorum, sevgiyle kalın ve bir an önce kucağınıza alı bebeklerinizi. Ve benim için de koklamayı unutmayın onlrı. Allah hasretini çeken herkese bebeğinin o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah.

Görüşmek üzere.

Canim esin icin proxeed plus oneririm ben sayiya cok iyi geliyo benim esim 1 yila yakin icti sayisi 4 kat srtti neredeyse.
Hiz icinde havuc keciboynuzu vs yaparsin.

İnanıyorum ben birada hamis olmayan kalmayacak Allahin izniyle.

Bende tedavi oncesi 1 ay omega 3 kullandim yumoslara iyi geldigni okumustum.gercektende öyle olduguna inaniyorum.

maalesef negatifff arkadaşlar benden bu kadar
Canim ya ne diyeceğimi bilemiyorum sen hep pozitiftin bu halini hiç bırakma inşallah inanıyorum ki en kısa zamanda yavrularına kavuşursun...
kızlar sonucumu aldım hamileyim ama değerim çok düşük 35.58.

Canım gözün aydiiin 12. Gunun mu? değerin çok düşük falan değil Canim önemli olan kaç olduğu değil düzenli yükselmesi. Rabbimin izni ile inşallah değerin güzel artar... Neden cuma tekrarlamıyosun? Bekledikçe daha çok stres olmaz misin?

Hayırlı olsun canım tedavin maşallah herşey yolundaymiş çok da gençsin inşallah pozitif sonucu ali esin

Rabbim sağlikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin

kızlar doktorumla konuştm az önce.3 ay içinde tekrar başlamalıyız dedi. ilaçların etkisi hala vücuttayken daha iyi olur diye. ben pcos hastasıyım çünkü. ama karar veremedim. öğrenciler 20 gün kadar öğretmensiz kalıcak çünkü.siz olsanız ne yapardınız?

cnm bende öğretmenim hemde müdireyim döndüğümde bi sürü iş beni bekliyo olacak sonuçta şuandada bensiz idare edebiliyolar yani bi süreliğine idare edebilirler bence biliyorum için çok rahat etmeyebilir ama maddi sıkıntınız yoksa devam,devlet işini yaptıracak birini herzaman bulur

transferden sonra ben idrarımı yattığım yerden ettim hiç kıpırdatmadan altına kap koydular öyle devam 2 saat yattım sonra çıktım endişelenmene gerek yok rbbim ol diyorsa olur olma diyorsa zaten idrar bahane yolda yürürkende gider

yok canım Allahıma şükürler olsun maddi sıkıntımız yok. 3 sınıfım var.15 saat dersim var yani.20 gün kadar boş kalacak ama bi yandan da bebeğim olsun çok istiyorum.yarın müdürle konuşmayı düşünüyorum. içimi rahatlattın sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…