- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.421
yok canım Allahıma şükürler olsun maddi sıkıntımız yok. 3 sınıfım var.15 saat dersim var yani.20 gün kadar boş kalacak ama bi yandan da bebeğim olsun çok istiyorum.yarın müdürle konuşmayı düşünüyorum. içimi rahatlattın sağol:)
Canim ya ne diyeceğimi bilemiyorum sen hep pozitiftin bu halini hiç bırakma inşallah inanıyorum ki en kısa zamanda yavrularına kavuşursun...
Canım gözün aydiiin12. Gunun mu? değerin çok düşük falan değil Canim önemli olan kaç olduğu değil düzenli yükselmesi. Rabbimin izni ile inşallah değerin güzel artar... Neden cuma tekrarlamıyosun? Bekledikçe daha çok stres olmaz misin?
Hayırlı olsun canım tedavin maşallah herşey yolundaymiş çok da gençsin inşallah pozitif sonucu ali esin
Rabbim sağlikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin
kızlar doktorumla konuştm az önce.3 ay içinde tekrar başlamalıyız dedi. ilaçların etkisi hala vücuttayken daha iyi olur diye. ben pcos hastasıyım çünkü. ama karar veremedim. öğrenciler 20 gün kadar öğretmensiz kalıcak çünkü.siz olsanız ne yapardınız?
sta sen kalp atışlarını duydunmu..Canim ben de öğretmenim yazın tup bebek yapturmama rağmen müdürüne söyledim zaten cok babacan biri.bayan müdür yardımcıları.ada dedim.saolsunlar az DERS verdiler müdürüm bana kalsa nöbet vermem ama diğerleri konuşur beni en sakin yere nöbete verdiler.bu yıl kizim sen ozgursun gelemicek durumdaysan gelme dedi.allah razi olsun gizleyibce surekli yalan uydurmak zorunda kalıyorsun.okulumu zor bir okull öğrenciler cok yaramaz çocuklarla sekizinci sonuçlarla özellikle çocuklar rahatsızım bu yil beni uzmeyin dedim.saolsunlar şimdilik iyiler eski disiplini jkuramiyorum bağırınca kasığında agrumisti sınıf darmadunan olsa bile bagirmucam iş guc bir şekilde devam eder ama bizim anne olmamız beklemez.çocuklar cok birbirine zarar veriyor korkudan igretnenidasina bile inemuyorun.merdivenden öğretmeni bile itiyorlar
sta sen kalp atışlarını duydunmu..
senin transfer tarihin kaçtı.. bende yeni pozitif sonuç alanlardanımda merak ediyorum keseyi ve kalp atışını..
cnm bende öğretmenim hemde müdireyim döndüğümde bi sürü iş beni bekliyo olacak sonuçta şuandada bensiz idare edebiliyolar yani bi süreliğine idare edebilirler bence biliyorum için çok rahat etmeyebilir ama maddi sıkıntınız yoksa devam,devlet işini yaptıracak birini herzaman bulur
Canım ne olursa olsun bir işlem yapilmiş oluyor, daha yumurta toplamanin da etkisi devam ediyor. Bende özellikle gaz da çok olmuştu o da biraz sancı yapiyordu. Eğer aşırı değilse normaldir Canim...Arkadaşlar Transferimin 2 İnci Günü Kasık Agrım Var Normalmidir Değilmidir ?
sta sen kalp atışlarını duydunmu..
senin transfer tarihin kaçtı.. bende yeni pozitif sonuç alanlardanımda merak ediyorum keseyi ve kalp atışını..
cathe canım geçmiş olsun inşallah RABBİM birdahakine hepimizin yüzünü güldürür...... aksu keseyi görmeye gittinmi cnm değerlerinin artışı nasıl
Canim yarin kalp atışı icin gideceğiz.transfer tarihim 20 ağustos beşinci gün embritosuydu. Canim hayırlı olsun tebrik ederim sagsalim kucajlarimuza alalım.11eylulde keseyi gördük.19 eylül kalp atışı ...ama cok korkuyorum cok tedirginim.allahım hepimizin yüzünü guldursun
Canım ne olursa olsun bir işlem yapilmiş oluyor, daha yumurta toplamanin da etkisi devam ediyor. Bende özellikle gaz da çok olmuştu o da biraz sancı yapiyordu. Eğer aşırı değilse normaldir Canim...
Aynen canım kese kalp atışını merak ediyorum, Acaba içeride herşey yolunda mi niye düşünmeden edemiyorumCanim değerin kaç çıktı ? İnşallah kafanı rahatlatacak bir sonuç almışındır
evet canım içimi fazlasıyla rahatlattı pazartesi 432 idi bugünde 896 çıktı çok şükür.. evet ya çok merak ediyorum kalp atışınısen benden önce görceksin keseyi sen yarın görebilirsin aslında ne zaman gidiceksin doktora..
yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadasim allah yardimcin olsun.benimde dondurulmuslarim var.transfer gunum henuz belli olmasada merka ediyorum ilac vs kullanimini? Opudan sonraki ayni ilaclarimi kullaniyoruz yoksa baska ilaclarmi olave olacak acaba? Neler kullandin nekadt surr once basladin acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?