2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canim ben de öğretmenim yazın tup bebek yapturmama rağmen müdürüne söyledim zaten cok babacan biri.bayan müdür yardımcıları.ada dedim.saolsunlar az DERS verdiler müdürüm bana kalsa nöbet vermem ama diğerleri konuşur beni en sakin yere nöbete verdiler.bu yıl kizim sen ozgursun gelemicek durumdaysan gelme dedi.allah razi olsun gizleyibce surekli yalan uydurmak zorunda kalıyorsun.okulumu zor bir okull öğrenciler cok yaramaz çocuklarla sekizinci sonuçlarla özellikle çocuklar rahatsızım bu yil beni uzmeyin dedim.saolsunlar şimdilik iyiler eski disiplini jkuramiyorum bağırınca kasığında agrumisti sınıf darmadunan olsa bile bagirmucam iş guc bir şekilde devam eder ama bizim anne olmamız beklemez.çocuklar cok birbirine zarar veriyor korkudan igretnenidasina bile inemuyorun.merdivenden öğretmeni bile itiyorlar

doktor pazar yapalım tamamen netleşsin dedi :)

bir de işten izin almam imkansız tekrar hastaneye gitmek için

çok sevindim canım..işte bu yaa güçlü kadın küllerinden yeniden doğan kadındır.. okul, çocuklar, meslek, para hepsi bekler ama anne olma isteği beklemez ne kadar çok sık denersen o kadar şansın artar.. ben son 8 ayda 3 kere denedim şükürler olsun 3. de oldu..rabbim sanada bu duyguları tattıracak mutlaka.. sabır ve tevekkül işte işin sırrı bu

sta sen kalp atışlarını duydunmu..
senin transfer tarihin kaçtı.. bende yeni pozitif sonuç alanlardanımda merak ediyorum keseyi ve kalp atışını..

senin transfer tarihin kaçtı.. bende yeni pozitif sonuç alanlardanımda merak ediyorum keseyi ve kalp atışını..

Canim yarin kalp atışı icin gideceğiz.transfer tarihim 20 ağustos beşinci gün embritosuydu. Canim hayırlı olsun tebrik ederim sagsalim kucajlarimuza alalım.11eylulde keseyi gördük.19 eylül kalp atışı ...ama cok korkuyorum cok tedirginim.allahım hepimizin yüzünü guldursun

kesinlikle canım, katılıyorum sana. cacthe yerine bi görevlendirme yapılır olur biter, zaten emin ol 20 gün bile boş kalmaz.

Son düzenleme:
kızlar hepinize cok teşekkür ederim. iyi ki varsınız. negatif sonucun verdiği üzüntüyü atlattım. herşey Allahtan napalım. yılmak yok yola devam:) yeni tedavi sürecinde de görüşürüz inşallah. tabi siz hamişşş olursanız çoook güzel olur :)))inşallah

cathe canım geçmiş olsun inşallah RABBİM birdahakine hepimizin yüzünü güldürür...... aksu keseyi görmeye gittinmi cnm değerlerinin artışı nasıl

Arkadaşlar Transferimin 2 İnci Günü Kasık Agrım Var Normalmidir Değilmidir ?
Canım ne olursa olsun bir işlem yapilmiş oluyor, daha yumurta toplamanin da etkisi devam ediyor. Bende özellikle gaz da çok olmuştu o da biraz sancı yapiyordu. Eğer aşırı değilse normaldir Canim...

Aynen canım kese kalp atışını merak ediyorum, Acaba içeride herşey yolunda mi niye düşünmeden edemiyorum Canim değerin kaç çıktı ? İnşallah kafanı rahatlatacak bir sonuç almışındır

cathe canım geçmiş olsun inşallah RABBİM birdahakine hepimizin yüzünü güldürür...... aksu keseyi görmeye gittinmi cnm değerlerinin artışı nasıl

Selam Canim ikinci testte ikiye katlamıştı şükürler olsun o yüzden 3.yü yaptirmana gerek yok dedi, yaptirmamak için tutuyorum kendimi :18: kese için 15 gün sonra dedi canım Allah nasip ederse ayın 29 unda gidicem, biraz geç geldi bana ama belki bi sürpriz kalp atışı da duyulur. Ahh bi o günleri görsem inşallah sen nasilsin Canim?

biliyomusun yine içime dğuyor bi gideceksin 2 kese göreceksin 9 ay sonrada bir bakacaksın 1 kız 1 oğlan 2 melek 2 yanında inşallah Rabbimin izniyle... :)) bende iim canım napıyım reglim bitti dr umla görüşmeye gitmeye hazırlanıyorum işte bakalım bu sefer ne bahane üretecekler :))) o kadar kararsız kaldımki 2 dir üst üste umut tüp bebekte tedavi oluıyorum ve yine ısrarla oraya gitmeyi düşünüyorum herkesde merkezimi değiştirmemi söylüyor ne yapmalıyım bilmiyorum umut tüp bebek istanbulda en iyi merkezlerden 1i daha ii nereye gidebilirimki varmı önerebileceğiniz

herşey güzel olacak rabbimin izniyle yarın güzel haberlerle geleceksin bizede umut olacaksın.. o an hiç unutulmuyomuş canım umarım bizlerde yaşarız..

evet canım içimi fazlasıyla rahatlattı pazartesi 432 idi bugünde 896 çıktı çok şükür.. evet ya çok merak ediyorum kalp atışını sen benden önce görceksin keseyi sen yarın görebilirsin aslında ne zaman gidiceksin doktora..

yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...

Fatoş çok sevindim senin adına ALLAH kucağına aldığın günleride gösterir inşallah

yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...

Arkadasim allah yardimcin olsun.benimde dondurulmuslarim var.transfer gunum henuz belli olmasada merka ediyorum ilac vs kullanimini? Opudan sonraki ayni ilaclarimi kullaniyoruz yoksa baska ilaclarmi olave olacak acaba? Neler kullandin nekadt surr once basladin acaba??

sağol arkadaşım allah razı olsun adetin 3.günü muayneyle birlikte estrofem başladım ilk 5 gün günde 1 taneydi sonra 2 ye çıktı bi 5 gün sonra kontrolde rahim kalınlığı uygun görüldü 1 hafta sonrasına transfer günü verildi estrofemde 3 e çıkarıldı bu cumarteside progestan kapsüle başladım vajinadan günde 2 defa hergün bide folikasit aldım tabi başkada bişey kullanmadım.tüm bu ilaçlara aynı şekilde test gününe kadar devam edicem inşallah.Allah seninde yardımcın olsun inşallah donmuş bebişlerimiz yüzümüzü güldürür doktor donmuşlarla her 3 hastadan 1 inin gebe kaldığını söyledi verdikleri kağittada %40 şansım olduğunu yazmışlar Rabbim ol derse olur inşallah dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…