- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.441
Fatoş çok sevindim senin adına ALLAH kucağına aldığın günleride gösterir inşallah
sağol arkadaşım allah razı olsun adetin 3.günü muayneyle birlikte estrofem başladım ilk 5 gün günde 1 taneydi sonra 2 ye çıktı bi 5 gün sonra kontrolde rahim kalınlığı uygun görüldü 1 hafta sonrasına transfer günü verildi estrofemde 3 e çıkarıldı bu cumarteside progestan kapsüle başladım vajinadan günde 2 defa hergün bide folikasit aldım tabi başkada bişey kullanmadım.tüm bu ilaçlara aynı şekilde test gününe kadar devam edicem inşallah.Allah seninde yardımcın olsun inşallah donmuş bebişlerimiz yüzümüzü güldürür doktor donmuşlarla her 3 hastadan 1 inin gebe kaldığını söyledi verdikleri kağittada %40 şansım olduğunu yazmışlar Rabbim ol derse olur inşallah dua ile...
kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.
bu ay adetim bu kist yüzünden gecikmişti doktor ilaç verdi 5 gün kullandım adet oldum, adetin 2.günü gittiğimde kist küçülmüştü ama kaybolmamıştı. şimdi korkuyorum ya sonraki adette gitmezse diyeevet canım benim çok başıma geldi basit kist onlar çatlayamayan yumurta aslında o adetle birlikte kaybolup gidiyo hiiçmerak etme
Bende gecen ay opu oldum.rahim duvarim kalin bulundu transferim ertelendi..yarin bende rahim duvari kontrolu icin doktora gidicem. Bakalim ilac ameliyat nasil uygun gorulurse ona gore tedavi olacagim sonra transferim yapilacak..artik rabbim ne zaman ol derse..tabi icimde oyle bir umut varki belki adetimle kalinlik kendiliginden gitmistir diye.umut dunyasi iste onune gecemiyorsun)
Bakalim uygun bulursa ilac alirim diyordum ama senin hesaba gore gec kalmisim.benim suan adetimin 8.gunu nrredeyse..yani her halukarda bidahaki aya kaldi..bende senin kullandiklarinin yaninda pregnyl diye bi igne vurildum gunde 1 defa ..ama bilemiyorum simdi dondurulmusta onu vurdururmu bilemem.bide dondurulmus 3kisiden 1i hamile kaliuor demissin cok az degilmi ya...
herşey güzel olacak rabbimin izniyle yarın güzel haberlerle geleceksin bizede umut olacaksın.. o an hiç unutulmuyomuş canım umarım bizlerde yaşarız..
amin canım saol .. sanada rabbim göstersin bu günleri inşallah.. allah kolaylıklar versin kaç tane transfer edicekler .. inşallah sımsıkı tutunsunlar annesine
Canım yaaa ağzından bal damlıyorbiliyomusun yine içime dğuyor bi gideceksin 2 kese göreceksin 9 ay sonrada bir bakacaksın 1 kız 1 oğlan 2 melek 2 yanında inşallah Rabbimin izniyle... :)) bende iim canım napıyım reglim bitti dr umla görüşmeye gitmeye hazırlanıyorum işte bakalım bu sefer ne bahane üretecekler :))) o kadar kararsız kaldımki 2 dir üst üste umut tüp bebekte tedavi oluıyorum ve yine ısrarla oraya gitmeyi düşünüyorum herkesde merkezimi değiştirmemi söylüyor ne yapmalıyım bilmiyorum umut tüp bebek istanbulda en iyi merkezlerden 1i daha ii nereye gidebilirimki varmı önerebileceğiniz
Ohh maşallah... Yaptırıcan mı tekrarevet canım içimi fazlasıyla rahatlattı pazartesi 432 idi bugünde 896 çıktı çok şükür.. evet ya çok merak ediyorum kalp atışınısen benden önce görceksin keseyi sen yarın görebilirsin aslında ne zaman gidiceksin doktora..
yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...
Canım ne olursa olsun bir işlem yapilmiş oluyor, daha yumurta toplamanin da etkisi devam ediyor. Bende özellikle gaz da çok olmuştu o da biraz sancı yapiyordu. Eğer aşırı değilse normaldir Canim...
Aynen canım kese kalp atışını merak ediyorum, Acaba içeride herşey yolunda mi niye düşünmeden edemiyorumCanim değerin kaç çıktı ? İnşallah kafanı rahatlatacak bir sonuç almışındır
Canim cok teşekkür ederim SIMDI dusunuyorumda o kadar hsg histereskopi iğneler opu transfer on gün bekleyis hersey geçmiş ama bu keseden sonra sanki zaman akmadi.cok korkuyorum icim rahat degil.allahın sen tüm guzel haber bekleyenleri srvindir.herkesi anne yap.yarın olumlu y da olumsuz haberde bana dayanma gücü ver.
Canım telaşlı ama güzel bir bekleyiş şükürler olsuninşallaaah müjdeli haberlerle gelirsin kalbini ferah tutmaya çalış
olumsuz şeyler söyleme bak keseyi görmüssün biz daha o nu bile göremedik ama görücez allahın izniyle.. kahverengi dallardan çicek çıkıyorsa umut var demektirCanim cok teşekkür ederim SIMDI dusunuyorumda o kadar hsg histereskopi iğneler opu transfer on gün bekleyis hersey geçmiş ama bu keseden sonra sanki zaman akmadi.cok korkuyorum icim rahat degil.allahın sen tüm guzel haber bekleyenleri srvindir.herkesi anne yap.yarın olumlu y da olumsuz haberde bana dayanma gücü ver.
inşallah sımsıkı tutunacak sana bebişin canım rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah..Allah razi olsun inşallah canım inşallah...3 tane blast embriyomuz var yaşım 25 ve bu 2.deneme olduğu için kanunlar gereği 1 adedi transfer edilicek.Allah korusun tutmazsa bi sonrakine kalan 2 transfer olcak ama ben onları kardeş için kullanmayı çoooook istiyorum Allah ım sen yardım et senin herşeye gücün yeter.
Canım yaaa ağzından bal damlıyorçok sağol yine moral verdin, embriyoların fotosunu aldığımdan beri hep biri kız biri erkek gibi geldi Rabbim hayırlısını versin tek sağ sağlim kucağıma alayım da... Canım istanbulu 'u hiç bilmiyorum ama forumdan umut tüp bebeği hep duyuyorum bide memorial dikkatimi çekiyor, sana açıklamaları nasıl farklı birşey yapacaklar mı? Tutmama nedenleri üzerine düşüyorlar mı en iyi sen değerlendirirsin. Ben mesala ilk genarta gittim görüşmeye bana kistiniz 3 cm'den büyükse ameliyat etmemiz lazım kabul etmezsenizde şansınız düşer dediler ve standart herkese kısa protokol uyguluyorlarmış. (Ki okuyorum kimisi de çok memnun) benim moral altüst olmuştu Başkent Hulusi hoca ise ameliyatın lafını bile etmedi, ilkinde hemen olur diyemem ama ilk 3 denemede %90 seni anne yapariz dedi. Herseyden önce moralim yerine geldi ve Rabbime bin şükür maşallah diyim sonu ne olur bilemem ama ilk denemede en azından pozitifi gördüm. İç sesin ne diyor? Merkezin seni tanıyor bir avantaj yada aklında olan bir yer varsa bir görüşsen ne diyecekler gönlün ne diyecek? İnşallah hakkında hayırlısı neresiyse inşallah oraya karar verirsin
Ohh maşallah... Yaptırıcan mı tekrarCanim ayın 29'u gidicem 15 gün sonra dedi baya var yani:18: aslında biraz geç bence ama acaba kalp atışıda duyulur mu ki? Ona da erken gibi Rabbim o günleri göstersin inşallah biraz daha rahatlıycam sen ne zaman gidicen canım?
Buz bebişlerini ısıt iyice annesiinşallah sana sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca, sağlikla kucagina da alirsin...
Benim transfer 24 Ağustos canım 4 gun var aramızda benimde 5. Gun embriyosu aynen pazartesi gidicem bende kalplerini duymaya ama günler geçmiyo ya nası bi telaş bu içimdeki..Canim yarin kalp atışı icin gideceğiz.transfer tarihim 20 ağustos beşinci gün embritosuydu. Canim hayırlı olsun tebrik ederim sagsalim kucajlarimuza alalım.11eylulde keseyi gördük.19 eylül kalp atışı ...ama cok korkuyorum cok tedirginim.allahım hepimizin yüzünü guldursun
Allah yardımcınız olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun ins.:)yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...
Bende gecen ay opu oldum.rahim duvarim kalin bulundu transferim ertelendi..yarin bende rahim duvari kontrolu icin doktora gidicem. Bakalim ilac ameliyat nasil uygun gorulurse ona gore tedavi olacagim sonra transferim yapilacak..artik rabbim ne zaman ol derse..tabi icimde oyle bir umut varki belki adetimle kalinlik kendiliginden gitmistir diye.umut dunyasi iste onune gecemiyorsun)
Bakalim uygun bulursa ilac alirim diyordum ama senin hesaba gore gec kalmisim.benim suan adetimin 8.gunu nrredeyse..yani her halukarda bidahaki aya kaldi..bende senin kullandiklarinin yaninda pregnyl diye bi igne vurildum gunde 1 defa ..ama bilemiyorum simdi dondurulmusta onu vurdururmu bilemem.bide dondurulmus 3kisiden 1i hamile kaliuor demissin cok az degilmi ya...
canım benim ben bugün 3 tane yasin okudum allahın izniyle ama 3. dolmuş galiba .. 4. olacakmı okumaya devammıBismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81--------------3 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Küçükmucize------- 4 Okudu
Sta82--------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 11 Okudu
Merice35------------2 Okudu
Cathee------------- 4 Okudu
Kalinkam-----------2 Okudu
Betoka------------- 3 Okudu
Elanor--------------1 Okudu
Alfabe------------- 5 Okudu
Polaman---------- 1 Okudu
Mstogan-----------1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 3 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin'imiz tamam
olumsuz şeyler söyleme bak keseyi görmüssün biz daha o nu bile göremedik ama görücez allahın izniyle.. kahverengi dallardan çicek çıkıyorsa umut var demektir
inşallah sımsıkı tutunacak sana bebişin canım rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah..
yok canım ya daha yaptırmıycam artık yüreğim kaldırmıyo bu kadar heyecanı :) ben ayın 24 ünde gidicem kısmetse kese görmeye inşallah görürüz rabbim yazmışsa görücez.. sana geç söylemişler kalp atışınıda duyarsın bence canım inşallah allahın izniyle
canım benim ben bugün 3 tane yasin okudum allahın izniyle ama 3. dolmuş galiba .. 4. olacakmı okumaya devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?