2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.

Bende gecen ay opu oldum.rahim duvarim kalin bulundu transferim ertelendi..yarin bende rahim duvari kontrolu icin doktora gidicem. Bakalim ilac ameliyat nasil uygun gorulurse ona gore tedavi olacagim sonra transferim yapilacak..artik rabbim ne zaman ol derse..tabi icimde oyle bir umut varki belki adetimle kalinlik kendiliginden gitmistir diye.umut dunyasi iste onune gecemiyorsun)
Bakalim uygun bulursa ilac alirim diyordum ama senin hesaba gore gec kalmisim.benim suan adetimin 8.gunu nrredeyse..yani her halukarda bidahaki aya kaldi..bende senin kullandiklarinin yaninda pregnyl diye bi igne vurildum gunde 1 defa ..ama bilemiyorum simdi dondurulmusta onu vurdururmu bilemem.bide dondurulmus 3kisiden 1i hamile kaliuor demissin cok az degilmi ya...

kızlar bişey sorucam size. bu ay bende kist çıktı tedav,ye başlayamadık. doktorum ilaç vermedi kendiliğinden gider dedi. ilaç kullanmadan gider mi ki kist ne dersiniz.

evet canım benim çok başıma geldi basit kist onlar çatlayamayan yumurta aslında o adetle birlikte kaybolup gidiyo hiiçmerak etme

evet canım benim çok başıma geldi basit kist onlar çatlayamayan yumurta aslında o adetle birlikte kaybolup gidiyo hiiçmerak etme
bu ay adetim bu kist yüzünden gecikmişti doktor ilaç verdi 5 gün kullandım adet oldum, adetin 2.günü gittiğimde kist küçülmüştü ama kaybolmamıştı. şimdi korkuyorum ya sonraki adette gitmezse diye

rahim duvarı her ay farklı kalınlıkta olabiliyor bazen ilaçlardan kaynaklanıyo inşalah yarın normal çıkar.dondurulmuş tedavisinde iğne yok ilk normal denemede bende vurulmuştum3 te 1 az tabi ama doktor öle dedi yapcak bişey yok o 3 te 1 kısımda olmak için rabbime dua edicez Allah tan umut kesilmez

herşey güzel olacak rabbimin izniyle yarın güzel haberlerle geleceksin bizede umut olacaksın.. o an hiç unutulmuyomuş canım umarım bizlerde yaşarız..

Canim cok teşekkür ederim SIMDI dusunuyorumda o kadar hsg histereskopi iğneler opu transfer on gün bekleyis hersey geçmiş ama bu keseden sonra sanki zaman akmadi.cok korkuyorum icim rahat degil.allahın sen tüm guzel haber bekleyenleri srvindir.herkesi anne yap.yarın olumlu y da olumsuz haberde bana dayanma gücü ver.

amin canım saol .. sanada rabbim göstersin bu günleri inşallah.. allah kolaylıklar versin kaç tane transfer edicekler .. inşallah sımsıkı tutunsunlar annesine

Allah razi olsun inşallah canım inşallah...3 tane blast embriyomuz var yaşım 25 ve bu 2.deneme olduğu için kanunlar gereği 1 adedi transfer edilicek.Allah korusun tutmazsa bi sonrakine kalan 2 transfer olcak ama ben onları kardeş için kullanmayı çoooook istiyorum Allah ım sen yardım et senin herşeye gücün yeter.

Canım yaaa ağzından bal damlıyor çok sağol yine moral verdin, embriyoların fotosunu aldığımdan beri hep biri kız biri erkek gibi geldi Rabbim hayırlısını versin tek sağ sağlim kucağıma alayım da... Canım istanbulu 'u hiç bilmiyorum ama forumdan umut tüp bebeği hep duyuyorum bide memorial dikkatimi çekiyor, sana açıklamaları nasıl farklı birşey yapacaklar mı? Tutmama nedenleri üzerine düşüyorlar mı en iyi sen değerlendirirsin. Ben mesala ilk genarta gittim görüşmeye bana kistiniz 3 cm'den büyükse ameliyat etmemiz lazım kabul etmezsenizde şansınız düşer dediler ve standart herkese kısa protokol uyguluyorlarmış. (Ki okuyorum kimisi de çok memnun) benim moral altüst olmuştu Başkent Hulusi hoca ise ameliyatın lafını bile etmedi, ilkinde hemen olur diyemem ama ilk 3 denemede %90 seni anne yapariz dedi. Herseyden önce moralim yerine geldi ve Rabbime bin şükür maşallah diyim sonu ne olur bilemem ama ilk denemede en azından pozitifi gördüm. İç sesin ne diyor? Merkezin seni tanıyor bir avantaj yada aklında olan bir yer varsa bir görüşsen ne diyecekler gönlün ne diyecek? İnşallah hakkında hayırlısı neresiyse inşallah oraya karar verirsin
Ohh maşallah... Yaptırıcan mı tekrar Canim ayın 29'u gidicem 15 gün sonra dedi baya var yani:18: aslında biraz geç bence ama acaba kalp atışıda duyulur mu ki? Ona da erken gibi Rabbim o günleri göstersin inşallah biraz daha rahatlıycam sen ne zaman gidicen canım?
yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...

Buz bebişlerini ısıt iyice annesi inşallah sana sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca, sağlikla kucagina da alirsin...

Buz bebişlerini ısıt iyice annesi inşallah sana sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca, sağlikla kucagina da alirsin...[/QUOTE]

canım benim yaaa herşey güzel olucak inşallah siz yeter ki dualarınızı eksik etmeyin hepimizin hikayesi mutlu sonla bitsin Allah ım sen büyüksün

Teşekkür Ederim Aksucum Bilgi için

Canım telaşlı ama güzel bir bekleyiş şükürler olsun inşallaaah müjdeli haberlerle gelirsin kalbini ferah tutmaya çalış

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81--------------3 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Küçükmucize------- 4 Okudu

Sta82--------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 11 Okudu

Merice35------------2 Okudu

Cathee------------- 4 Okudu

Kalinkam-----------2 Okudu

Betoka------------- 3 Okudu

Elanor--------------1 Okudu

Alfabe------------- 5 Okudu

Polaman---------- 1 Okudu

Mstogan-----------1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 3 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Kızlar Allah Kabul etsin ÜÇÜNCÜ Yasin'imiz tamam

iyi akşamlar arkadaşlar...ben yeni geldim kendime sabah negatif sonucu alınca resmen yıkıldık..en zor olanı bunu aile ve yakın çevremize açıklamak oldu ..benim transferim çok güzel geçmişti emriyo durumu rahim durumu herşey mükemmeldi yani doktorum böyle söyledi..bizde bu durumda haliyle fazla umutlanmıştık...negatif sonuç yıkım oldu bizim için en başta çok ağladım üzdüm kendimi ama bunun bi işe yaramdığını farkettim ve mantıklı düşünmeye başladım ben hep hayırlısını istedim rabbimden hep hayırlı zamnda ver allahım dedim demek hayırlı zamn değilmiş bizim için ama umudumu yitirmiş değilim doktorum bir sonraki ay deneyebilirsin kalan buz bebişlerle dedi tam karar vermedik ama denicez ve doktor bu sefer 2 emriyo yerleştircekmiş benim hep gönlümden ikiz geçiyodu ama doktorumu ikna edememiştim belki bu denememizde hayalimdeki ikizlerime kavuşurum ne dersiniz

olumsuz şeyler söyleme bak keseyi görmüssün biz daha o nu bile göremedik ama görücez allahın izniyle.. kahverengi dallardan çicek çıkıyorsa umut var demektir
inşallah sımsıkı tutunacak sana bebişin canım rabbim yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah..

yok canım ya daha yaptırmıycam artık yüreğim kaldırmıyo bu kadar heyecanı :) ben ayın 24 ünde gidicem kısmetse kese görmeye inşallah görürüz rabbim yazmışsa görücez.. sana geç söylemişler kalp atışınıda duyarsın bence canım inşallah allahın izniyle

Benim transfer 24 Ağustos canım 4 gun var aramızda benimde 5. Gun embriyosu aynen pazartesi gidicem bende kalplerini duymaya ama günler geçmiyo ya nası bi telaş bu içimdeki..
yarın transver günüm donmuş bebişimizi alıp gelcez inşallah dualarınızı eksik etmeyin...
Allah yardımcınız olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun ins.:)

3 de 1 yüksek bi rakam tipta canım.. Mesela aşılama yüzde 20 ihtimaldir o bile yüksek bulunur :)
Canınızi sıkmayin arkadaslar hamile kalırsıniz ins hayırlısıyla :)

canım benim ben bugün 3 tane yasin okudum allahın izniyle ama 3. dolmuş galiba .. 4. olacakmı okumaya devammı

Canim her aşamanın kendine göre sıkıntısı endişesi oluyor elimde degil herkes ne kadar rahatım dese bile içinden bir acaba gecer neticede insaniz.burda bir arkadaş sorduğu icin kalp atış gününü söyledim.yoksa ben sıkıntımı endisemide kendi içimde yaşıyorum.herkesin BEBEGI tutunsun.ben Dua ederken bile önce tüm olmayanlara sonra bana diye Dua editorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…