- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.461
Canlaar ben 4. Listemizi başlattım ama ne dersiniz? Dualarımızla güçlenmeye devam mı? Haydi tekrar bi motive olup Yasin'lerimizi okuyalım... İsteyen arkadaşlar, aramıza yeni katılanlar ismini yazdırsın lütfen... Bir de topiğimize bol bol naz felak okuyalım inşallah her geçen gün müjdeli haberlerle sevinelim
iyi akşamlar arkadaşlar...ben yeni geldim kendime sabah negatif sonucu alınca resmen yıkıldık..en zor olanı bunu aile ve yakın çevremize açıklamak oldu ..benim transferim çok güzel geçmişti emriyo durumu rahim durumu herşey mükemmeldi yani doktorum böyle söyledi..bizde bu durumda haliyle fazla umutlanmıştık...negatif sonuç yıkım oldu bizim için en başta çok ağladım üzdüm kendimi ama bunun bi işe yaramdığını farkettim ve mantıklı düşünmeye başladım ben hep hayırlısını istedim rabbimden hep hayırlı zamnda ver allahım dedim demek hayırlı zamn değilmiş bizim içinama umudumu yitirmiş değilim doktorum bir sonraki ay deneyebilirsin kalan buz bebişlerle dedi tam karar vermedik ama denicez ve doktor bu sefer 2 emriyo yerleştircekmiş benim hep gönlümden ikiz geçiyodu ama doktorumu ikna edememiştim belki bu denememizde hayalimdeki ikizlerime kavuşurum ne dersiniz
cok canım sıkılıyo evde gece gündüz yatmaktan cok sıkıldım ama yaaaa....
gezmek istiyorummmmm....
Canım maşallah'ın var ne güzel okuyosun, arapçasından mı okuyosun? Bence devam edelim çok güzel oluyo...
maşallah ne güzel bir bekleyiş ben arapça bilsem okurdum ama malesef kendime bile okuyamıyorum. bende geçen ay başladım tedaviye uzun protokol hatta 7 dakika sonra gonal f yapıcam cuma kontrolüm var muhtemelen birdahaki hafta sonuna doğru transferim olur lütfen benide katın dualarınıza adımla. ismim tuğba. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun şafi ismiyle hepimize şifa versin inşallah.
kızlar müdürümle konuştum izin verdi. Allah izin verirse 3 ay içinde tekrar başlıyorum.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bu defa pozitif sonuç alıyım.(hepimiz pozitif sonuçalr görelim inşallah).Allaha emanet olun. dualarınızda beni de unutmayın kızlar
cok canım sıkılıyo evde gece gündüz yatmaktan cok sıkıldım ama yaaaa....
gezmek istiyorummmmm....
Maalesef hamile değilim...dün negatif sonucu aldım...
Bende gecen sene tüp bebek tedavisi için Amerika'dan gelmiştim bir kaç ay oncesinden. Histeroskopi olmam gerekti. Derken doktorum tedaviye esim daha gelmeden başlattı. Esim yetişebilecek mı telaşı stresi beni cok yordu.( eurofertilde yaptırmıştım ilk tedaviyi)
Eğer adetinden bir kaç hafta once gelebilme sansin varsa erken gelmeni tavsiye ederim. Ya da orda bir jinekologa muayene olman iyi olabilir. Belki ufak kistlerin ya da tedavi oncesi çözülmesi gereken ufak tefek sorunların olabilir. Hormon testlerinide orda yaptirabilirsin belki...
Bizim sorunumuz yok. Açıklanmayan infertility grubuna giriyoruz. Tedavim yaklaşık 3 hafta sürdü. Yine tedavi oncesi histeroskopi oldum ben.
Doktorum Semra Hanımdi. Bir kaç sefer o baktıktan sonra aynı ekipte olan Hande hanımla devam ettik. Cok cok memnun kaldık. Hande Hanım'dan memnun kalan cok hasta var. Güler yüzlü Butun sorularına cevap veriyor rahatlatıyor. Bir kere funda hanım muayene etmişti ve hiç memnun kalmamıştım. Özellikle her seferinde kendi doktoruna muayene olmak istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Allah şimdiden yardımcın olsun
günaydın herkese benim test günüme daha var ayın 24ü daha çok var yani ama ben hiçbişey hissetmiyom hala ne ağrı ne sızı,göğüslerim şişti onlarda yavaş yavaş inmeye başladılar zaten tabii bişey hissetmek için sürekli mıncıkladığımdanda olabiler
süper yeniden başlamak.. bu sefer inşallah rabbim sanada nasip edecek canım
Ne güzel alışkanlık haline getirmişin Rabbim kabul etsin... Bende arapçasını yeni öğrendim sayılır ilkokul çocuğunun kitap okuması gibi okuyorumcanım arapçasından okumuyorum ama ben genelde her vakit namazından sonra okumaya çalışıyorum içime huzur doluyo artık bi kısmını ezber okudum içinde hızlı okuyorumbencede devam edelim
Canim hayirli olsun şimdiden önemli olan karar vermek sonra sende biliyorsun zaman su gibi akıp geçiyor, inşallah bu sefer hayırlısı ile önce pozitif sonucu sonra kucağına alırsın kuzucuklarını... Bu arada sorununuz neydi hatırlayamadım ama 3 aylık süreci iyi değerlendir Canim. Bol bol dua, pozitif düşünce (bebek dergileri falan al), gezip tozmaca ile önce ruhunu hazırla sonra sağlıklı beslen hayvansal gıdalar yerine sebze meyve bakliyat ağırlıklı beslen, arı sütü bal polen ye, eşin keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu hatta proxeed vitamin tüketsin böylece fiziksel olarakta yeni tedavinize daha iyi hazırlanmış olursun... Bizleri haberdar etmeyi de unutmakızlar müdürümle konuştum izin verdi. Allah izin verirse 3 ay içinde tekrar başlıyorum.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bu defa pozitif sonuç alıyım.(hepimiz pozitif sonuçalr görelim inşallah).Allaha emanet olun. dualarınızda beni de unutmayın kızlar
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşallah Rabbim gônlündekini nasip eder... Tuğba'cım senin için de tabiki dua ederiz ama Arapçasından okumana gerek yok türkçesinden de okuyabilirsin, önemli olan niyetimiz, bu bizim Rabbime yakarışımız, belki birimizin duası daha makbuldür diyerek hep beraber amin diyişimiz daha güçlü, daha huzurlu...emin ol bu süreçte o kadar iyi oluyor ki Rabbim arkadaşlarımızdan razı olsun belki ben uyuyken bile birileri bizler için dua ediyor... Hadi sende katıl aramızamaşallah ne güzel bir bekleyiş ben arapça bilsem okurdum ama malesef kendime bile okuyamıyorum. bende geçen ay başladım tedaviye uzun protokol hatta 7 dakika sonra gonal f yapıcam cuma kontrolüm var muhtemelen birdahaki hafta sonuna doğru transferim olur lütfen benide katın dualarınıza adımla. ismim tuğba. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun şafi ismiyle hepimize şifa versin inşallah.
Canım doktorun kanamadan dolayı yat mı dedi? Yoksa kendini evde sıkma ben her gün dışarıdayım kendimi fazla yormadan, misafirliğe de gidiyorum misafir de ağırlıyorum, eşimle yemeğe çıkıp şöyle bir turlayıp güzel hayaller kuruyoruzcok canım sıkılıyo evde gece gündüz yatmaktan cok sıkıldım ama yaaaa....
gezmek istiyorummmmm....
Canim hayirli olsun şimdiden önemli olan karar vermek sonra sende biliyorsun zaman su gibi akıp geçiyor, inşallah bu sefer hayırlısı ile önce pozitif sonucu sonra kucağına alırsın kuzucuklarını... Bu arada sorununuz neydi hatırlayamadım ama 3 aylık süreci iyi değerlendir Canim. Bol bol dua, pozitif düşünce (bebek dergileri falan al), gezip tozmaca ile önce ruhunu hazırla sonra sağlıklı beslen hayvansal gıdalar yerine sebze meyve bakliyat ağırlıklı beslen, arı sütü bal polen ye, eşin keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu hatta proxeed vitamin tüketsin böylece fiziksel olarakta yeni tedavinize daha iyi hazırlanmış olursun... Bizleri haberdar etmeyi de unutmaAllah yardımcın olsun...
canım bende PCOS var. pgt yapılıyo bir de. çok sağol iyi dileklerin için.hepinizden Allah razı olsun. destekleriniz için sağolun...
Simdi doktordan geldim arkadaslar histeroskopiye karar verdi doktor yarin ameliyat olacagim.rahim kalinlitim inceldikten sonra ...artik ne kadar surerse....ozaman transferim yapilacakmis.. moralim sifir.tup bebek son sansimiz dedik onu bile beceremedik..hergun bisey cikiyr
canım hiç öyle düşünme.herşeyin hayırlısı Allahtan. transferin tutması önemli olan. geç olsun güç olmasın :))
Simdi doktordan geldim arkadaslar histeroskopiye karar verdi doktor yarin ameliyat olacagim.rahim kalinlitim inceldikten sonra ...artik ne kadar surerse....ozaman transferim yapilacakmis.. moralim sifir.tup bebek son sansimiz dedik onu bile beceremedik..hergun bisey cikiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?