- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.481
Canlarım Yardım Edermısınız..
Transferimin 3 Üncü Günündeyim Sabahtan Beri Miğdem Bulanıyor Bilen Yardımcı Olsun Lütfen Dışarı Balkona Vs Hiç Çıkmadım Evde YatıyorumVe Odalarda Geziyorum Üşüttümmü Diyecegim Bilmiyorum Neyden Olabilir Ve Ne Yapmam Lazım Bulantıyı Geçirmem İçin?
Üşütmüş olabilirsin kendine dikkat et dinlen ilerlemesin..hamilikte bu kadar erken bulantı olmaz.. Ama söyle duşun hamile olursan hiç geçmeyen bi bulantın olucak hazırlık yapmış oluyosun :)
OffÇözüm Bulmak Lazım Dediğin Gibi Hiç Geçmeyecek Bulantı Olursa İşimKötü Dayanamıyorum Bulantıya
limonlu şekerli su iç bakalımm.... stresten de olabilir bende her zaman olan bişey...
Canlarım Yardım Edermısınız..
Transferimin 3 Üncü Günündeyim Sabahtan Beri Miğdem Bulanıyor Bilen Yardımcı Olsun Lütfen Dışarı Balkona Vs Hiç Çıkmadım Evde YatıyorumVe Odalarda Geziyorum Üşüttümmü Diyecegim Bilmiyorum Neyden Olabilir Ve Ne Yapmam Lazım Bulantıyı Geçirmem İçin?
Ne güzel alışkanlık haline getirmişin Rabbim kabul etsin... Bende arapçasını yeni öğrendim sayılır ilkokul çocuğunun kitap okuması gibi okuyorumokudukça ilerliyorum ama çok şükür inşallah bebişlerimizin ruhları da besleniyor...
Canim hayirli olsun şimdiden önemli olan karar vermek sonra sende biliyorsun zaman su gibi akıp geçiyor, inşallah bu sefer hayırlısı ile önce pozitif sonucu sonra kucağına alırsın kuzucuklarını... Bu arada sorununuz neydi hatırlayamadım ama 3 aylık süreci iyi değerlendir Canim. Bol bol dua, pozitif düşünce (bebek dergileri falan al), gezip tozmaca ile önce ruhunu hazırla sonra sağlıklı beslen hayvansal gıdalar yerine sebze meyve bakliyat ağırlıklı beslen, arı sütü bal polen ye, eşin keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu hatta proxeed vitamin tüketsin böylece fiziksel olarakta yeni tedavinize daha iyi hazırlanmış olursun... Bizleri haberdar etmeyi de unutmaAllah yardımcın olsun...
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, inşallah Rabbim gônlündekini nasip eder... Tuğba'cım senin için de tabiki dua ederiz ama Arapçasından okumana gerek yok türkçesinden de okuyabilirsin, önemli olan niyetimiz, bu bizim Rabbime yakarışımız, belki birimizin duası daha makbuldür diyerek hep beraber amin diyişimiz daha güçlü, daha huzurlu...emin ol bu süreçte o kadar iyi oluyor ki Rabbim arkadaşlarımızdan razı olsun belki ben uyuyken bile birileri bizler için dua ediyor... Hadi sende katıl aramıza
Canım doktorun kanamadan dolayı yat mı dedi? Yoksa kendini evde sıkma ben her gün dışarıdayım kendimi fazla yormadan, misafirliğe de gidiyorum misafir de ağırlıyorum, eşimle yemeğe çıkıp şöyle bir turlayıp güzel hayaller kuruyoruzzaten işe de başladım, rahat bir mesaim var yoksa sürekli evde zor olur kuzum
Kizlar olumlu haber alanlara hayirli olsun.olumsuz haber alanlara rabbim en kisa zamanda hayirli evlat versin.benim bebeklerim ikizdi hatirlarsaniz.bebeklerimden birisinin kalbi durmus.pazartesi kanamam basladi.aslinda raporluydum.calismiyordum evdeydim ne oldugunu anlayamadim.cok sukur rabbim diger bebegimi bana bagisladi.onn icin guclu olmam lazim.cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin.dort gundur hastanedeyim.bide nezle ve oksuruk oldum.dua edin benimm icin
bazı ilaçların yan etkisi olabilir, bende oldu.... ıhlamur limon elma falan kaynatıp içtim, rahatladım. sende dene istersen
dr yat demedi ama ben huzursuz hissediyorum işte acaba gene bişey olurmu diye korkumdan cıkıp gezemiyorum...ancak eşim olursa arabayla gidecegimiz yere öyle gidip geliyoruz.ben bide cok gezen her günüm carsılarda gecerdi birden duruluverdim evde bile bişey yapmıyorum:)
Kizlar olumlu haber alanlara hayirli olsun.olumsuz haber alanlara rabbim en kisa zamanda hayirli evlat versin.benim bebeklerim ikizdi hatirlarsaniz.bebeklerimden birisinin kalbi durmus.pazartesi kanamam basladi.aslinda raporluydum.calismiyordum evdeydim ne oldugunu anlayamadim.cok sukur rabbim diger bebegimi bana bagisladi.onn icin guclu olmam lazim.cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin.dort gundur hastanedeyim.bide nezle ve oksuruk oldum.dua edin benimm icin
Slm arkadaslar gecen hafta dusuk tehlikesiyle hastaneye yatmistim.bu gun dr kurtaj yapacakti bos gebelik diye... bi de ne gorsun bizim bebis orda 4mm kese haftaya uygun ve kalp atisida baslamis :) rabbim ayirmadi bebegimle beni .yalniz 2embriyoydu 1kese ve 1bebek gozuktunasip boyleymis
tatlımmmmm çok sevindim. 3 ay dediğin göz açıp kapayana kadar geçer, ve bu üç ay boyunca da süper bi şekilde moral depoluyosun. göbeğini duruma hazırla. hergün konuş göbeğinle, misafirlerin gelecek de, ortalığı temizle, rahat etsinler de... çok mühim misafirler ona göre hazırlık yap de.....
veee kızlar evet artık saatler kaldı, yarın saat 4 teki randevumu arayıp 9a almak istediler, olmaz diyince 12 de anlaştık. an itibariyle 23 saat 55 dk sonra kan vermiş olcamay böyle diyince tuhaf oldu be, taaaa ayın yirmisinde demeye alışmıştım. gerçekten de gün saymadım, burda eğlendimmmmm.
hadi gazamız mübarek ola, amacım gebeliği tescillemek
dr yat demedi ama ben huzursuz hissediyorum işte acaba gene bişey olurmu diye korkumdan cıkıp gezemiyorum...ancak eşim olursa arabayla gidecegimiz yere öyle gidip geliyoruz.ben bide cok gezen her günüm carsılarda gecerdi birden duruluverdim evde bile bişey yapmıyorum:)
stres yapmıyorum canımlimonlu şekerli suyu denemiştim sabah olmadı şimdi görümcem söyledi nane limon dene dedi onu deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?