2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canlarım Yardım Edermısınız..
Transferimin 3 Üncü Günündeyim Sabahtan Beri Miğdem Bulanıyor Bilen Yardımcı Olsun Lütfen Dışarı Balkona Vs Hiç Çıkmadım Evde YatıyorumVe Odalarda Geziyorum Üşüttümmü Diyecegim Bilmiyorum Neyden Olabilir Ve Ne Yapmam Lazım Bulantıyı Geçirmem İçin?

Üşütmüş olabilirsin kendine dikkat et dinlen ilerlemesin..hamilikte bu kadar erken bulantı olmaz.. Ama söyle duşun hamile olursan hiç geçmeyen bi bulantın olucak hazırlık yapmış oluyosun :)

Üşütmüş olabilirsin kendine dikkat et dinlen ilerlemesin..hamilikte bu kadar erken bulantı olmaz.. Ama söyle duşun hamile olursan hiç geçmeyen bi bulantın olucak hazırlık yapmış oluyosun :)

Off Çözüm Bulmak Lazım Dediğin Gibi Hiç Geçmeyecek Bulantı Olursa İşimKötü Dayanamıyorum Bulantıya

Off Çözüm Bulmak Lazım Dediğin Gibi Hiç Geçmeyecek Bulantı Olursa İşimKötü Dayanamıyorum Bulantıya

Valla bi çözümü yok sanırsam nette çubuk kraker yiyin geçer yazmışlar iki kez yedim simdi aklıma gelince bile igreniyorum

bazı ilaçların yan etkisi olabilir, bende oldu.... ıhlamur limon elma falan kaynatıp içtim, rahatladım. sende dene istersen

Kizlar olumlu haber alanlara hayirli olsun.olumsuz haber alanlara rabbim en kisa zamanda hayirli evlat versin.benim bebeklerim ikizdi hatirlarsaniz.bebeklerimden birisinin kalbi durmus.pazartesi kanamam basladi.aslinda raporluydum.calismiyordum evdeydim ne oldugunu anlayamadim.cok sukur rabbim diger bebegimi bana bagisladi.onn icin guclu olmam lazim.cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin.dort gundur hastanedeyim.bide nezle ve oksuruk oldum.dua edin benimm icin

Son düzenleme:
Slm arkadaslar gecen hafta dusuk tehlikesiyle hastaneye yatmistim.bu gun dr kurtaj yapacakti bos gebelik diye... bi de ne gorsun bizim bebis orda 4mm kese haftaya uygun ve kalp atisida baslamis :) rabbim ayirmadi bebegimle beni .yalniz 2embriyoydu 1kese ve 1bebek gozuktu nasip boyleymis

Son düzenleme:

dr yat demedi ama ben huzursuz hissediyorum işte acaba gene bişey olurmu diye korkumdan cıkıp gezemiyorum...ancak eşim olursa arabayla gidecegimiz yere öyle gidip geliyoruz.ben bide cok gezen her günüm carsılarda gecerdi birden duruluverdim evde bile bişey yapmıyorum:)

cok gecmiş olsun canım herseyde vardır bir hayır..üzülüpte diger bebeginide üzme annesi...dikkat et kendine canım ...

Canım Dikkat Et Kendine Sen Gene Çok Gezmişsin Ben 3 Üncü Günüm Evin Balkonuna Bile Çıkmıyorum :))) Korku Başa Bela Evin içinde 3 odayı geziyorum Yetio :)) Bugün Sabahtan Beri Miğde Bulantım Var Evden Çıkmadıgım Halde Üşüttüm Mü Anlamadım

sevilcim geçmiş olsun rabbim evladını sana bağışlamış çok çok geçmiş olsun..

canımm bak ne güzel bi tane bebeğin seninle. sağlıklı olsun da bir tane olsun. hayırlı olsun inşallah.darısı başımıza

AMİNNN İNŞALLAH.pozitif haberlerini paylaş bizimle yarın...

Kac gundur evdesin? Fazlada abartma derim sonra stress olursun evin icinde. Kisa mesafelere filan dolas bence. Hareketsizlik daha zararli.

çok geçmiş olsun rabbim öteki bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah..bende ikiz bebek bekliyorum bende 9 hafta içindeyim başına geleni okuduğum da çok endişelendim sürekli birşey olucak korkusu var zaten birde böyle şeyler olduğunu okuyunca temmeli insan stres oluyor...kendine dikkat et canım dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…