2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım geçmiş olsun, transfer yapılıp negatif sonuç almaktansa sorununun çözülüp tedavine doğru bir şekilde başlanması daha önemli canım, geç olsun güç olması... demekki vakti zamanını bekliyor bebişlerin, inşallah histeroskopin güzel geçer, en kısa zamanda kuzucuklarına kavuşursun
Büyüük gün yarııın bende senin gibi hiç günler geçmiyor off dememiştim şimdi daha zor geçiyor sanki :) inşallah yarın hayırlısıyla müjdeli haberlerle gelirsin, Rabbim yüzünü güldürsün
canım estrofem kullanıyor musun? o baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyor? karnında aşırı şişlik nefes almada zorlanma gibi başka sıkıntıların yoksa korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Buarada nane limon demişin uyarayım dedim, nane çok tüketmemek gerekiyor diye biliyorum bu süreçte fazla içmemeye çalış bence... Allah yardımcın olsun...
Canım çooook geçmiş olsun... Rabbime şükür diğer bebeğin seninle inşallaaah onu sağlıkla kucağına alırsın, diğer meleğinin ömrünü rabbim onunkine katsın...

Bugünki en güzel haber galibaaa MAŞALLAAAHHH kuzuşuna annesine ben buradayım demiş hemencikkk... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin, doktorlarda bir garip ne o öyle hemen kürtaj Allah korusun, Rabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sana da hiçbirimize de...

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81-------------

Fatos5353---------- 3 Okudu

Mstogan------------ 1 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 3 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin

canımm bak ne güzel bi tane bebeğin seninle. sağlıklı olsun da bir tane olsun. hayırlı olsun inşallah.darısı başımıza

teşekkür ederim arkadaşlar... çok mutluyum... allaha çok şükürler olsun... rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin....

stres yapmıyorum canım limonlu şekerli suyu denemiştim sabah olmadı şimdi görümcem söyledi nane limon dene dedi onu deneyeyim bakalım
Nane kaynatıp icmek iyi degil canım hamileyken haberin olsun yapma onu..
Gecmis olsun bi bebeğin senle kalmış bak o da gidebilirdi sen kendine iyi bak üzülme ki bevegin de mutlu olsun..
Ne guzel bak allah ayırmamış rızkı yaratılan geliyo yani baska açıklaması yok:)

canım gözün aydın çok sevindim bebeğin seni hiç bırakmasın inşallah.darısı başımıza olsun.

transferiniz ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yapıldı ve kaç ünite kullandınız? çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz?

stres yapmıyorum canım limonlu şekerli suyu denemiştim sabah olmadı şimdi görümcem söyledi nane limon dene dedi onu deneyeyim bakalım
Mehaba arkadaşım limonu bilemem ama nane düşük riskini cogaltiyor oyusden nane kekik maydonoz tuketmeni tavsiye etmem eğer midem cok bulaniyorsa ekmek isitvtosta isla ve üstüne hafif karabiber serp o geçirir

nasilsiniz kizlar cumartesi ilk kontrolum.var dua edin bana ins bebeisimin yada bebislerimin kalp atislarini duyayim bu arada bana sık sık titreme geliyor butun dermanim gidiuor oyle durumla karsilasan varmi

aminnnn tatlım benim sağolasın. bu arada yasinlere katılmak istiyorum ama işten gelince olduğum yerde kalıyorum valla. sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye atmak bile bazen zor geliyo.... yaşasın kocam diyorum bi tanedir yarim benim...

sevilimmm sana da çok geçmiş olsun tatlım, biri seninle, onun için daha çabuk toparlamak gerek. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

ftmkrks bu çok güzel bi haber.... bebiş doktora yapmış :) şakacı olcak anlaşılan senin ki

canım bende 1 yasin okudum allah kabul etsin..

Arkadaslar yarin test gunum ama bugun kullandigim jelin tortusu kahverengi gelmeye basladi ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor, bunu yasiyan ve hamile kalan oldu mu?

Arkadaslar yarin 1de histeroskopim yapilacak.dua edin lutfen..insallh guzel gecerde dondurup hastanede biraktigim yavrularim gecte olsa basari ile transfer edilir..hepinizden dua bekliyorum..
Rabbim ne zor sinavlar veriyorsun biz garip.kullarina..sukur bunada sukur..cevap yazan arkadaslar dedigi gibi gec olsun guc olmasin

[SUB][/SUB]
allah yardımcın olsun bebıslerın en kısa zamanda kucağında olsun

Arkadaslar yarin test gunum ama bugun kullandigim jelin tortusu kahverengi gelmeye basladi ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor, bunu yasiyan ve hamile kalan oldu mu?

ben onu 1 haftadır yaşıyorum... düşük tehlikem vardı hatta boş gebelik demişlerdi... şimdi iyiyim gerçi bebek göründü kalp atışı da duyuldu... bu illa kötü bi şey olacak anlamına gelmez belki yerleşme kanaması oluyor olabilir çoğalırsa yani fitil kendisi kana bulanırsa hemen git dr a...

Arkadaşlar iyi akşamlar şimdiden gecmis olsun canim insallah Allah cilemizi tmm eder artik hayirlisiyla bisde bebeklerimuzi kucqmuza alırız

1 yasin okundu arkadasım yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…