- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.501
Canım geçmiş olsun, transfer yapılıp negatif sonuç almaktansa sorununun çözülüp tedavine doğru bir şekilde başlanması daha önemli canım, geç olsun güç olması... demekki vakti zamanını bekliyor bebişlerin, inşallah histeroskopin güzel geçer, en kısa zamanda kuzucuklarına kavuşursunSimdi doktordan geldim arkadaslar histeroskopiye karar verdi doktor yarin ameliyat olacagim.rahim kalinlitim inceldikten sonra ...artik ne kadar surerse....ozaman transferim yapilacakmis.. moralim sifir.tCamup bebek son sansimiz dedik onu bile beceremedik..hergun bisey cikiyr
Büyüük gün yarıııntatlımmmmm çok sevindim. 3 ay dediğin göz açıp kapayana kadar geçer, ve bu üç ay boyunca da süper bi şekilde moral depoluyosun. göbeğini duruma hazırla. hergün konuş göbeğinle, misafirlerin gelecek de, ortalığı temizle, rahat etsinler de... çok mühim misafirler ona göre hazırlık yap de.....
veee kızlar evet artık saatler kaldı, yarın saat 4 teki randevumu arayıp 9a almak istediler, olmaz diyince 12 de anlaştık. an itibariyle 23 saat 55 dk sonra kan vermiş olcamay böyle diyince tuhaf oldu be, taaaa ayın yirmisinde demeye alışmıştım. gerçekten de gün saymadım, burda eğlendimmmmm.
hadi gazamız mübarek ola, amacım gebeliği tescillemek
canım estrofem kullanıyor musun? o baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyor? karnında aşırı şişlik nefes almada zorlanma gibi başka sıkıntıların yoksa korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Buarada nane limon demişin uyarayım dedim, nane çok tüketmemek gerekiyor diye biliyorum bu süreçte fazla içmemeye çalış bence... Allah yardımcın olsun...Canlarım Yardım Edermısınız..
Transferimin 3 Üncü Günündeyim Sabahtan Beri Miğdem Bulanıyor Bilen Yardımcı Olsun Lütfen Dışarı Balkona Vs Hiç Çıkmadım Evde YatıyorumVe Odalarda Geziyorum Üşüttümmü Diyecegim Bilmiyorum Neyden Olabilir Ve Ne Yapmam Lazım Bulantıyı Geçirmem İçin?
Canım çooook geçmiş olsun... Rabbime şükür diğer bebeğin seninle inşallaaah onu sağlıkla kucağına alırsın, diğer meleğinin ömrünü rabbim onunkine katsın...Kizlar olumlu haber alanlara hayirli olsun.olumsuz haber alanlara rabbim en kisa zamanda hayirli evlat versin.benim bebeklerim ikizdi hatirlarsaniz.bebeklerimden birisinin kalbi durmus.pazartesi kanamam basladi.aslinda raporluydum.calismiyordum evdeydim ne oldugunu anlayamadim.cok sukur rabbim diger bebegimi bana bagisladi.onn icin guclu olmam lazim.cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin.dort gundur hastanedeyim.bide nezle ve oksuruk oldum.dua edin benimm icin
Slm arkadaslar gecen hafta dusuk tehlikesiyle hastaneye yatmistim.bu gun dr kurtaj yapacakti bos gebelik diye... bi de ne gorsun bizim bebis orda 4mm kese haftaya uygun ve kalp atisida baslamis :) rabbim ayirmadi bebegimle beni .yalniz 2embriyoydu 1kese ve 1bebek gozuktunasip boyleymis
Bugünki en güzel haber galibaaaMAŞALLAAAHHH kuzuşuna annesine ben buradayım demiş hemencikkk... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin, doktorlarda bir garip ne o öyle hemen kürtaj Allah korusun, Rabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sana da hiçbirimize de...
canımm bak ne güzel bi tane bebeğin seninle. sağlıklı olsun da bir tane olsun. hayırlı olsun inşallah.darısı başımıza
Nane kaynatıp icmek iyi degil canım hamileyken haberin olsun yapma onu..stres yapmıyorum canımlimonlu şekerli suyu denemiştim sabah olmadı şimdi görümcem söyledi nane limon dene dedi onu deneyeyim bakalım
Gecmis olsun bi bebeğin senle kalmış bak o da gidebilirdi sen kendine iyi bak üzülme ki bevegin de mutlu olsun..Kizlar olumlu haber alanlara hayirli olsun.olumsuz haber alanlara rabbim en kisa zamanda hayirli evlat versin.benim bebeklerim ikizdi hatirlarsaniz.bebeklerimden birisinin kalbi durmus.pazartesi kanamam basladi.aslinda raporluydum.calismiyordum evdeydim ne oldugunu anlayamadim.cok sukur rabbim diger bebegimi bana bagisladi.onn icin guclu olmam lazim.cok uzuldum ama rabbim hayirlisini versin.dort gundur hastanedeyim.bide nezle ve oksuruk oldum.dua edin benimm icin
Ne guzel bak allah ayırmamış rızkı yaratılan geliyo yani baska açıklaması yok:)Slm arkadaslar gecen hafta dusuk tehlikesiyle hastaneye yatmistim.bu gun dr kurtaj yapacakti bos gebelik diye... bi de ne gorsun bizim bebis orda 4mm kese haftaya uygun ve kalp atisida baslamis :) rabbim ayirmadi bebegimle beni .yalniz 2embriyoydu 1kese ve 1bebek gozuktunasip boyleymis
Slm arkadaslar gecen hafta dusuk tehlikesiyle hastaneye yatmistim.bu gun dr kurtaj yapacakti bos gebelik diye... bi de ne gorsun bizim bebis orda 4mm kese haftaya uygun ve kalp atisida baslamis :) rabbim ayirmadi bebegimle beni .yalniz 2embriyoydu 1kese ve 1bebek gozuktunasip boyleymis
Mehaba arkadaşım limonu bilemem ama nane düşük riskini cogaltiyor oyusden nane kekik maydonoz tuketmeni tavsiye etmem eğer midem cok bulaniyorsa ekmek isitvtosta isla ve üstüne hafif karabiber serp o geçirirstres yapmıyorum canımlimonlu şekerli suyu denemiştim sabah olmadı şimdi görümcem söyledi nane limon dene dedi onu deneyeyim bakalım
transferiniz ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yapıldı ve kaç ünite kullandınız? çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz?
Canım geçmiş olsun, transfer yapılıp negatif sonuç almaktansa sorununun çözülüp tedavine doğru bir şekilde başlanması daha önemli canım, geç olsun güç olması... demekki vakti zamanını bekliyor bebişlerin, inşallah histeroskopin güzel geçer, en kısa zamanda kuzucuklarına kavuşursun
Büyüük gün yarııınbende senin gibi hiç günler geçmiyor off dememiştim şimdi daha zor geçiyor sanki :) inşallah yarın hayırlısıyla müjdeli haberlerle gelirsin, Rabbim yüzünü güldürsün
canım estrofem kullanıyor musun? o baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyor? karnında aşırı şişlik nefes almada zorlanma gibi başka sıkıntıların yoksa korkulacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Buarada nane limon demişin uyarayım dedim, nane çok tüketmemek gerekiyor diye biliyorum bu süreçte fazla içmemeye çalış bence... Allah yardımcın olsun...
Canım çooook geçmiş olsun... Rabbime şükür diğer bebeğin seninle inşallaaah onu sağlıkla kucağına alırsın, diğer meleğinin ömrünü rabbim onunkine katsın...
Bugünki en güzel haber galibaaaMAŞALLAAAHHH kuzuşuna annesine ben buradayım demiş hemencikkk... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin, doktorlarda bir garip ne o öyle hemen kürtaj Allah korusun, Rabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sana da hiçbirimize de...
canım bende 1 yasin okudum allah kabul etsin..Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81-------------
Fatos5353---------- 3 Okudu
Mstogan------------ 1 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 3 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsin
Arkadaslar yarin 1de histeroskopim yapilacak.dua edin lutfen..insallh guzel gecerde dondurup hastanede biraktigim yavrularim gecte olsa basari ile transfer edilir..hepinizden dua bekliyorum..
Rabbim ne zor sinavlar veriyorsun biz garip.kullarina..sukur bunada sukur..cevap yazan arkadaslar dedigi gibi gec olsun guc olmasin
Arkadaslar yarin test gunum ama bugun kullandigim jelin tortusu kahverengi gelmeye basladi ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor, bunu yasiyan ve hamile kalan oldu mu?
Arkadaslar yarin 1de histeroskopim yapilacak.dua edin lutfen..insallh guzel gecerde dondurup hastanede biraktigim yavrularim gecte olsa basari ile transfer edilir..hepinizden dua bekliyorum..
Rabbim ne zor sinavlar veriyorsun biz garip.kullarina..sukur bunada sukur..cevap yazan arkadaslar dedigi gibi gec olsun guc olmasin
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81-------------
Fatos5353---------- 3 Okudu
Mstogan------------ 1 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 3 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?