2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar bugün transferimin 3. günü ve 5. gün embriyosu.dün akşamdan beri bacak ağrım var gece uyurken çok zorlandım özellikle ve bel ağrım var resmen oturtmuyor beni hemen yatar pozisyona geçiyorum.kızlar benim tutmadımı adet olucam heralde.bunları yaşayanınız oldu mu?

Arkadaslar yarin test gunum ama bugun kullandigim jelin tortusu kahverengi gelmeye basladi ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor, bunu yasiyan ve hamile kalan oldu mu?

Bende de oldu sanırım jel bekledikce renk değiştiriyor yada hafif bi kanaman olmuş kırmızı görürsen doktoruna söyle.. Benim doktorum teste kadar kanaman olabilir dikkate alma demişti benim olmadı ama demekki sorun degil :)

Hiç ağrılara takılma canım hepsi psikolojik :) hayırlı sonuclar alırsın ins..

canim benimde oyle olmustu hic endiselenme benimkilerde 5. gun embriyosuydu haklisin insan cok endise duyuyo ama takma.kafana bunlar normal hamile okdugunu ogrenince bile devam ediyor sanki adet olacakmis gibi agrilar ins bebisin seninle 5.gun embriyolari daha guclu oluyorlar negatif dusuncelerle onlarin gucunu olumsuz etkileme ins sonucun benimki gibi olsun rabbum.herkese tattirsin o duyguyu

ve geldi mübarek cuma :)

cumanız mübarek olsun kızlarrrrr :))))

Seninde canim, insaAllah bugun hayirli haberler aliriz ve burdan paylasiriz. Ben gidip kan verdim simdi bekliyorum.

Sonuclarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin allah hakkınızda hayırlısını versin ins hamilesinizdir..degilseniz de hazırlıklı olmaya çalışın emi üzülmeyin :)

Arkadaslar degerim 149,49 daha doktorum ile gorusmedim bu degerin anlami nedir?
Ucuncu gun embriyosu ve tek embriyo transfer edildi.

canım hemen transferden sonraki gün mü oldu seninde.bendemi bi tuhaflık var acaba diye düşünmeye başladım.inşallah canım sonum senin gibi olsun inşallah.

nasilsiniz kizlar cumartesi ilk kontrolum.var dua edin bana ins bebeisimin yada bebislerimin kalp atislarini duyayim bu arada bana sık sık titreme geliyor butun dermanim gidiuor oyle durumla karsilasan varmi

Aynen canım.. Bende öyleyim hiç işiten biri degilim normalde ama ayaklarım buz gibi ve hiç Halim yok.. Kokular desen cok berbat deterjanlar hersey kokuyor..bende pazartesi kalplerini duyacam ins :)

canım hemen transferden sonraki gün mü oldu seninde.bendemi bi tuhaflık var acaba diye düşünmeye başladım.inşallah canım sonum senin gibi olsun inşallah.

evet canim.hemen basladi hatta ben 11. gunu bekleyemedim evde 6. gun idrarda test yaptim belki cikar diye ve cikti inananamadim tam 5 tane gebelik testi yaptim doktorumda sasirdi kan tahlilinede erken gittim belki ikiz olabilir ondan erken cikmistir dedi doktorum hic kafana takama bak simdi 2 aylik hamileyim bugun bile belim.ve kasiklarim.agriyo sanki adet olacakmisim gibi hhatta arada akintim.olinca bile sık sık kontrol ediyorum inanamiyorum zaten hala hamile okduguma takma kafana rahat ol canim ins hersey guzel olacak 5. gun embriyosuna doktorlarda cok.guveniyor o tutundugu icin oyle agri yaparmis uzulme hayirli haberini bekliyorum

sağol canım nasıl rahatladım.inşallah güzel haberler veririm bende.rabbim bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına al mis kokusunu içine çekkk inşallah.

Arkadaslar degerim 149,49 daha doktorum ile gorusmedim bu degerin anlami nedir?
Ucuncu gun embriyosu ve tek embriyo transfer edildi.
Canım gözün aydıınnnnn hamilesinnn inşallah Rabbim güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
nasilsiniz kizlar cumartesi ilk kontrolum.var dua edin bana ins bebeisimin yada bebislerimin kalp atislarini duyayim bu arada bana sık sık titreme geliyor butun dermanim gidiuor oyle durumla karsilasan varmi

İnşallah canım kalp atışlarını da diyarsın herşey yolundadır... Bu arada çizelgende 9. Hafta görünüyor ilk kontrolüm demişin daha önce kese için gitmemiş miydin? Neden bu kadar geç gittin canım merak ettim. İyi dayanmışın bana 15 gün sonra dediler o bile fazla geld

arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…