2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Mübarek cumalar yüzü hürmetine ilk sevinçli haberimiz geldi, inşallah amayaa'cım sende hayırlısıyla müjdeli haberlerle gelirsin emha'cım senin de histereskopin ( doğru mu yazdım ) rahat geçer ve güzel haberler alırsın

dün buz bebişimizi aldık ve geldik.çok şükür herşey yolunda gitti.embriyolog embriyoyu nasıl dondurduysak öyle çözdük hiçbir hasar olmamış yani tazedeki şansın aynı oranda devam ediyo dedi dün gece çok belim ağrıdı yanlız ilkinde böle olmamıştı hatta sağ bacağıma kasık bölümüne iniyo ağrı sabaha kadar bir sağa bir sola döndüm Allah ım inşallah bunlar iyiye işarettir dualarınızı eksik etmeyin canlarım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.geri sayım başladı artık nasıl geçeçek bilmiyorum...

maaşallah sana canım Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim okadar büyükkü o ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok

canım hatırlıyorum ben seni, ayyyyyyy maşallah bu süper bir haber Rabbim çok büyük hazır konulmuş embriyoda olmasın sonra kendiliğinden gelsin, işte vakti zamanı dedikleri bu olsa gerek... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın... Sende bebişinde Allah'a emanet olun

inşallah canım inşallah

maaşallah sana canım Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim okadar büyükkü o ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok

allah razıı olsunn....sanada hayırlı olsunn bebelerinn kucaginda göresin inşş...

bende senii hATIRLıyorum cokk saolll...aynen öylee gecenn ayy ne hüzünlüydümm sükürler olsun rabbimeee mutlulugu yaşati banaa..hep bi mucize bekleridim olduu

canim.gittim.ama gittigim.hic bi ise yaramadi kayinpederimin vefatindan dokayi afyonkarahisardaydim.malum.kucuk sehir olunca ozel hastaneyede gittim.ama hic ilgi yoktu sadece 1 kese gorunuyor bir tanede supheli bisey var ama kese diyemem sonra belli olur dedi o zamn 4 haftalikti yarin aslinda ikinci ama ben ilkinden bisey anlamadigim icin yarin istabul 29 mayis hastanesine gidicem ins oradan memnun kalirsam.doguma kadar devma edicem aslinda tup bebek islemimi maslak acibademde yaptirdim.doktorum.cok.iyibiriso siddetle herkese tavsiye esiyorum ama acibademde sigorta grcmesigi icin bana biraztuzlu olacak diye boyle karar aldim rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu verain

ayy canım harika bir haber bu seni hatırladım hemde çokta üzülmüştüm bende o sıra tedaviye başlamıştım..rabbime şükürler olsun hayırlısyla kucağına al inşallah canım....Nazar

canım hayırlı olsun buz bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah.. kaç gün sonraya test günü söylediler genelde 12. gün söylüyolar ama seninde öylemi..inşallah 12 gün sonra senden müjdeli haber bekliyorum canım allahın izniyle..

aksucum sende hamilelik takvimini kalp atışından sonramı yapıcaksın ben öyle yapıcam galiba :18:

arkadaşlar son iki gündür belim ve kasıklarımda ara ara beliren ağrı vardı bugünde açık kahverengi akıntım oldu test günüm salı ama sanırım o zamana kadar adet olucam sağlam durmaya çalışıyorum ama keyfim kaçtı (

canım gözün aydın hakkaten mucize bu.mucizen seni 9 ay bırakmasın inşallah.rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

Canım hayırlı olsun, kalitesi aynı ise bence şansın daha bile fazla inşallah, dinlenmiş bir rahim hormonsuz bir vücut çok daha güzel... Zaman su gibi geçiyor emin ol inşallah sonu güzel olsun

canım salı günü test günü olduğuna göre bugün 8. günün .. benim tam 8. gündü kahverengi lekem olmuştu ve 12 gün hamile olduğumu öğrenmiştim.. inşallah seninde öyledir iyiye işarettir inşallah..

inşallah dediğin gibi iyiye işarettir çünkü ben negatif soncunu almadan dağıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…