- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.541
arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........
arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........
Mübarek cumalar yüzü hürmetine ilk sevinçli haberimiz geldi, inşallah amayaa'cım sende hayırlısıyla müjdeli haberlerle gelirsinemha'cım senin de histereskopin ( doğru mu yazdım ) rahat geçer ve güzel haberler alırsın
maaşallah sana canım Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim okadar büyükkü o ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok
canım hatırlıyorum ben seni, ayyyyyyy maşallah bu süper bir haber Rabbim çok büyük hazır konulmuş embriyoda olmasın sonra kendiliğinden gelsin, işte vakti zamanı dedikleri bu olsa gerek... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın... Sende bebişinde Allah'a emanet olun
Canım gözün aydıınnnnn hamilesinnninşallah Rabbim güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
İnşallah canım kalp atışlarını da diyarsın herşey yolundadır... Bu arada çizelgende 9. Hafta görünüyor ilk kontrolüm demişin daha önce kese için gitmemiş miydin? Neden bu kadar geç gittin canım merak ettim. İyi dayanmışın bana 15 gün sonra dediler o bile fazla geld
Arkadaslar degerim 149,49 daha doktorum ile gorusmedim bu degerin anlami nedir?
Ucuncu gun embriyosu ve tek embriyo transfer edildi.
dün buz bebişimizi aldık ve geldik.çok şükür herşey yolunda gitti.embriyolog embriyoyu nasıl dondurduysak öyle çözdük hiçbir hasar olmamış yani tazedeki şansın aynı oranda devam ediyo dedi dün gece çok belim ağrıdı yanlız ilkinde böle olmamıştı hatta sağ bacağıma kasık bölümüne iniyo ağrı sabaha kadar bir sağa bir sola döndüm Allah ım inşallah bunlar iyiye işarettir dualarınızı eksik etmeyin canlarım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.geri sayım başladı artık nasıl geçeçek bilmiyorum...
canım hatırlıyorum ben seni, ayyyyyyy maşallah bu süper bir haber Rabbim çok büyük hazır konulmuş embriyoda olmasın sonra kendiliğinden gelsin, işte vakti zamanı dedikleri bu olsa gerek... İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın... Sende bebişinde Allah'a emanet olun
canım sen izmir de hangi merkez de tüp bebişi yaptırdın
canım biz izmirden tayin olduk o yüzden ben İstanbul eurofertilde yaptırdım.
dün buz bebişimizi aldık ve geldik.çok şükür herşey yolunda gitti.embriyolog embriyoyu nasıl dondurduysak öyle çözdük hiçbir hasar olmamış yani tazedeki şansın aynı oranda devam ediyo dedi dün gece çok belim ağrıdı yanlız ilkinde böle olmamıştı hatta sağ bacağıma kasık bölümüne iniyo ağrı sabaha kadar bir sağa bir sola döndüm Allah ım inşallah bunlar iyiye işarettir dualarınızı eksik etmeyin canlarım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.geri sayım başladı artık nasıl geçeçek bilmiyorum...
arkadaşlar son iki gündür belim ve kasıklarımda ara ara beliren ağrı vardı bugünde açık kahverengi akıntım oldu test günüm salı ama sanırım o zamana kadar adet olucam sağlam durmaya çalışıyorum ama keyfim kaçtı(
Canım hayırlı olsun, kalitesi aynı ise bence şansın daha bile fazla inşallah, dinlenmiş bir rahim hormonsuz bir vücut çok daha güzel... Zaman su gibi geçiyor emin ol inşallah sonu güzel olsun
canım salı günü test günü olduğuna göre bugün 8. günün .. benim tam 8. gündü kahverengi lekem olmuştu ve 12 gün hamile olduğumu öğrenmiştim..inşallah seninde öyledir iyiye işarettir inşallah..
inşallah dediğin gibi iyiye işarettir çünkü ben negatif soncunu almadan dağıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?