- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.561
arkadaşlar son iki gündür belim ve kasıklarımda ara ara beliren ağrı vardı bugünde açık kahverengi akıntım oldu test günüm salı ama sanırım o zamana kadar adet olucam sağlam durmaya çalışıyorum ama keyfim kaçtı(
Canim hic keyfini kacirma benimde bugun test gunumdu ve sukur pozitifi gordum benimde birkac gundur cok agrim vardi ve iki gundurde kahverengi lekelenmelerim oluyordu, bende umutsuzdum ama bak sonuc pozitif, darisi senin basina. InsaAllah herkes hayirli sonuclar alir.
Arkadaslar degerim 149,49 daha doktorum ile gorusmedim bu degerin anlami nedir?
Ucuncu gun embriyosu ve tek embriyo transfer edildi.
arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........
Arkadaşım evet hatırladım seni senin adına coooooooooooooook sevindimmmm Allah negatif sonuç olanlar inşallah senin gibi kendiliğinden olur Allahimmmm neolur cilemusi tamamla sağlıkla kucağına aldirsin Allahım sizin problem kimdeydi arkadaşım mahsuru yoksa kuzum cevaplarmisin
kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
aksucum sende hamilelik takvimini kalp atışından sonramı yapıcaksın ben öyle yapıcam galiba :18:
Canım açıkçası hiç düşünmedim ama arkadaşlarınkini görünce hoşuma gidiyor bu hafta nasıl gelişiyor görmek adına güzel, kalp atışına kadar kesin yapmam ama ondan sonra olabilir, ister istemez bir korku var, dün bir şeye canım çok sıkıldı, çok ağladım bide sert bi şekilde masaya vurdum, sanki ondan sonra biraz ağrım oldu fazla değil ama... şimdi bile korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır değil mi? tabi Rabbim evlatlarımızı korusun bu kadar tedirginlikte iyi değil, benim ki düşünce de öyle hareketlerimi çok kısıtlamıyorum normal hayatıma devam, yani tam psikopata bağlamadımhayırlısı ve sağlıklı ise evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alacağız biliyorum... bide hamilelik sürecinde kk'ya girmek konusunda şüpheliyim bir taraftan süreci paylaşmak yeni şeyler öğrenmek vakit geçirmek güzel oluyor ama bir yandan da çok şey bilmek korkuyu arttırıyor, bide olumsuz şeyler okuyunca insan çöküyor... bide ben ya hep ya hiç eskiden sık girmezdim birkere yazmaya başladım gün içinde sürekli aklım sizde sen ne düşünüyosun canım bu konuda?
kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
evet canım haklısın çok girince foruma çok şeyler öğrenince hep bi korku oluyo insanın içinde :18: bende dün gece topiklerde gezerken korkularım arttı acaba dış gebelikmi yaşadığım diye :18:
karnını çarpmıssınya canım kafana takılmasın hiç bişey olmaz canım benim onlar henüz karnımızda değil zaten rahmimizde o yüzden lütfen üzme kendinizatenbir kaç güne bu korkularımız geçecek allahın izniyle..
benimde aklım burda çünkü her gün birilerinin sonucu oluyo o yüzden ama bende artık hayatıma dönüp zamanı daha kolay geçirmek istiyorum bir yandanda sizlerle konuşmak istiyorum çünkü benim etrafımda tüp bebekle hamile kalan hiç yok o yüzden sizlerle olmak beni mutlu ediyo..
Aynı ikilemler canımbuarada masaya ben sinirlenip kendi elimi vurdum canım karnımı değil :18: inşallah dediğin gibi olmamıştır, kötü annesi üzdü boş yere onları da canım benim tedaviyi annem dahil kimse bilmiyor, hatta çocuk istediğimizi de bilmiyorlardı çok uzun zamandır evli sayılmam, şimdi ikiz olma ihtimali de var Allah'tan ailede ikiz çok (buarada sanki senin de ikiz gibi geliyor bana ) ben heralde siteden kopamam gibi ama Rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın... aslında çok şey de öğrendim buranın sayesinde başkente gittim en basitinden
ayyy ikizmidir dersininşallah yarabbim çok istiyorum.. benimde ailem etrafım kimse bilmiyo durum böyle olunca sizden ayrılamıyorum bu arada sinirlenipte masaya vurma hayatım elindeki terliği fırlat ben öyle yapıyorum sen hangi şehirdesin keşke yakın olsakta en azından tüp bebek yapacak biri reel hayatta arkadaşım olsa.. bu arada benimde ablamın ikizleri var hemde kaza kurşunuyla oldular benimde ikiz olursa kimse şüphelenmez
Canım hayırlı olsun, kalitesi aynı ise bence şansın daha bile fazla inşallah, dinlenmiş bir rahim hormonsuz bir vücut çok daha güzel... Zaman su gibi geçiyor emin ol inşallah sonu güzel olsun
arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?