2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim, ilk mujdeli haberi sizden almistim, az oncede doktorum ile gorustum oda tebrik etti ve hamilesin dedi. Allah'im isteyen herkese versin, kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Cok opuyorum sizleri...

Canim hic keyfini kacirma benimde bugun test gunumdu ve sukur pozitifi gordum benimde birkac gundur cok agrim vardi ve iki gundurde kahverengi lekelenmelerim oluyordu, bende umutsuzdum ama bak sonuc pozitif, darisi senin basina. InsaAllah herkes hayirli sonuclar alir.

canım hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin, umarım dediğin gibi olur umarım salı günü bende güzel haberler alırım RABBİM evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı imanı tam evlatlar nasip etsin... aminnnnn

kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim

kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim

Canım çok üzüldümmm ama gerçekten hayırlısı değilmiş demek ki inşallah rabbim en kısa zamanda pozitif sonucu almayı nasip etsin sana... hep dualarımdasın Ayşegül Allah yardımcın olsun bizleri bırakma haberdar et olur mu

aksucum sende hamilelik takvimini kalp atışından sonramı yapıcaksın ben öyle yapıcam galiba :18:

Canım açıkçası hiç düşünmedim ama arkadaşlarınkini görünce hoşuma gidiyor bu hafta nasıl gelişiyor görmek adına güzel, kalp atışına kadar kesin yapmam ama ondan sonra olabilir, ister istemez bir korku var, dün bir şeye canım çok sıkıldı, çok ağladım bide sert bi şekilde masaya vurdum, sanki ondan sonra biraz ağrım oldu fazla değil ama... şimdi bile korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır değil mi? tabi Rabbim evlatlarımızı korusun bu kadar tedirginlikte iyi değil, benim ki düşünce de öyle hareketlerimi çok kısıtlamıyorum normal hayatıma devam, yani tam psikopata bağlamadım hayırlısı ve sağlıklı ise evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alacağız biliyorum... bide hamilelik sürecinde kk'ya girmek konusunda şüpheliyim bir taraftan süreci paylaşmak yeni şeyler öğrenmek vakit geçirmek güzel oluyor ama bir yandan da çok şey bilmek korkuyu arttırıyor, bide olumsuz şeyler okuyunca insan çöküyor... bide ben ya hep ya hiç eskiden sık girmezdim birkere yazmaya başladım gün içinde sürekli aklım sizde sen ne düşünüyosun canım bu konuda?

evet canım haklısın çok girince foruma çok şeyler öğrenince hep bi korku oluyo insanın içinde :18: bende dün gece topiklerde gezerken korkularım arttı acaba dış gebelikmi yaşadığım diye :18:
karnını çarpmıssınya canım kafana takılmasın hiç bişey olmaz canım benim onlar henüz karnımızda değil zaten rahmimizde o yüzden lütfen üzme kendini zatenbir kaç güne bu korkularımız geçecek allahın izniyle..
benimde aklım burda çünkü her gün birilerinin sonucu oluyo o yüzden ama bende artık hayatıma dönüp zamanı daha kolay geçirmek istiyorum bir yandanda sizlerle konuşmak istiyorum çünkü benim etrafımda tüp bebekle hamile kalan hiç yok o yüzden sizlerle olmak beni mutlu ediyo..

Aynı ikilemler canım buarada masaya ben sinirlenip kendi elimi vurdum canım karnımı değil :18: inşallah dediğin gibi olmamıştır, kötü annesi üzdü boş yere onları da canım benim tedaviyi annem dahil kimse bilmiyor, hatta çocuk istediğimizi de bilmiyorlardı çok uzun zamandır evli sayılmam, şimdi ikiz olma ihtimali de var Allah'tan ailede ikiz çok (buarada sanki senin de ikiz gibi geliyor bana ) ben heralde siteden kopamam gibi ama Rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın... aslında çok şey de öğrendim buranın sayesinde başkente gittim en basitinden

ayyy ikizmidir dersin inşallah yarabbim çok istiyorum.. benimde ailem etrafım kimse bilmiyo durum böyle olunca sizden ayrılamıyorum bu arada sinirlenipte masaya vurma hayatım elindeki terliği fırlat ben öyle yapıyorum sen hangi şehirdesin keşke yakın olsakta en azından tüp bebek yapacak biri reel hayatta arkadaşım olsa.. bu arada benimde ablamın ikizleri var hemde kaza kurşunuyla oldular benimde ikiz olursa kimse şüphelenmez

Son düzenleme:

Çok güldüm Allah'ta seni güldürsün, bundan sonra yanımda terliği eksik etmem ya ne kadar aynıymışııızz kızkardeşinin ki de ikizse hayatta şüphelenmezler Rabbim gönlüne göre versin bana dediğim gibi ikiz gibi geliyor Canım ben Ankara'dayım sen İstanbul muydu? keşke ne güzel olurdu... inşallah hamileliğimiz birlikte seyredicek hep birbirimizi takip de olalım Canım

canımm Allah hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda.yılmak yok biliyosun dimi?en kısa zamanda tekrar başlıyoruz. ve bu defa ikimizin de olacak içime öyle doğuyo.tabi Rabbim izin verirse.

kızlar ben progestan fitil kullanıyorum gece yatmadan 3 tane birden koyuyorum dün gece cok akıntım gelmiş afedersiniz ama pijamama kadar gecmiş bu normalmi.. rensiz bir akıntı..ve hergün olan kasık agrılarımdan bu gün neredeyse yok denecek kadar az ...agrı olur tedirgin olurum agrı olmaz yine tedirgin olurum...offf neolacak bu halim bilemiyorum..

Canım hayırlı olsun, kalitesi aynı ise bence şansın daha bile fazla inşallah, dinlenmiş bir rahim hormonsuz bir vücut çok daha güzel... Zaman su gibi geçiyor emin ol inşallah sonu güzel olsun

inşallah canım her şey nasip kısmet aslında bunlar hep bahanesi rabbim ol derse olur ol demessede hakkımızda hayırlısıdır elbet bizler insanoğluyuz işTe gönül olsun istiyo elbet çünkü bu isteme duygusunuda rabbim vermiş sonu ne olursa olsun RABBİME BİN ŞÜKÜR OLSUN.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ALLAH RAZI OLSUN :)

yaa evet seni hatırlıyorum. çok sevindim senin adına ya. Allah sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde tamamına erdirsin inşallah.hayırlı olsun tekrar

cathee sağol canım benim... çok teşekkür ederim. inşallah ikimizin de dediğin gibi gebeliği denk gelir. ben ilaçları bırakıp on gün sonra regl olcakmışım. o zaman görüşecekmişiz doktorla. bir adet dondurulmuşum var. bakalım ne zaman alabilirim. hemen almak istiyorum. betokacım sana da çok teşekkür ederim. fatoscum, aksucum; çok sağolun dostlar. gebişler özellikle dualarında beni unutmazlarsa sevinirim... buralardayım yine bir yere gittiğim yok :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…