2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım dondurulmuşun yok sanıyodum bak buna sevindim, en azından süreci baştan yaşamayacaksın daha rahat hormonsuz bir tedavi, inşallah buz bebişin annesinin sıcak göbişinde can bulacak

kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
canım çok üzüldüm senin adına teselli veremem biliyorum bunun tesellisi yok ama biliyosun bende 2 gün önce aldım negatif sonucumu o gün dünya başıma yıkıldı sanki hiç geçmicek sandım o anda hissettiğim acı ama öyle değil canım inan geçiyor hafifliyor şuanda üzülmüyorum bugün hastalandım ve nasipse tekrar dondurulmuşumla devam edicem yarın doktorumla görüşüp uygunsa bu ay tekrar transfer planlıyorum benim bir önceki transferimde dondurulmuştu o yüzden bekleme sürecim uzun olmucaktır tahminen
ama ne olursa olsun ne kadar zor olsada bu yolda yürümek zorundayız geri adım atmak yok canım allah herkesin yardımcısı olsun

12 gundur crinone kullaniyorum. Hafif kan bulasik crem daha ilk defa geri geliyor. Bayagi aciyor artik kullanamiyorum bile. Bu kan bulasigi olan jelden korkuyorum. Panik oluyorum.

hadi inşallah dediğin gibi ikiz olurda bir taşla iki bebiş yaparız demek ankaradasın evet canım ben istanbuldayım..
seninle hamileliğimiz beraber ilerleyecek allah nasip ederse bir aksilik çıkmazsa ben hala çok korkuyorum :18: ayın 24 ünü iple çekiyorum

Kizlarrr ben geldim.dualariniz icin hepinizden allah razi olsun.allaha sukur ameliyt guzel gecti.2sene onceki histeroskopimde öldüm öldüm dirildim .ama bu sefer daha az agrim var .artik bu agrilara alistigimizdanmidir ne sanki siradanmis gibi geliyor). Doktorum aldiklari kalinligi gosterdi. Rahim ortasinda degilmis ama kenardada olsa bebegin tutunmasini engelliyormus.neyse sukur kurtuldum fazlaliklarimdan.bidaha da gelmezler insallh. Doktorum adetimin ilk gunu ilaclara baslayacagimi ve hersey yolunda giderse transferimin yapilacagini soyledi.insallh.hersey yolunda gder.duaarinizi.rica ediyorum..

Ayrica hamile arkadaslarimo tebrik ederim.rabbim hepimize nasip eder insallh bu guzel sevinci.

geçmiş olsun canım operasyonun iyi geçtiğine sevindim.. en azından başlayacak olduğun tedavide için rahat olacak süper

gecmiş olsun canım hayırlısıyla insallah transferinde yapılır hamile haberinide alırız buradan...

geçmiş olsun, bundan sonrada her şey yolunda gider inşallah... banada iki ay önce kadar laporoskopi yapıldı.. zor süreçler ama Allah sabrını veriyor...

Çok az kalmışşşşşş Allah'ın izni ile inşallah ilk güzel haberi senden alacağız.... aslında bende gitsem görünür galiba, buarada seninki 5. gün benimki 3. gün heralde 2 gün geriden olmuş olur benimki ama artık bende bekleyim doktorun dediği tarihi şimdi görünmez falan stres olurum hem dediği tarihte görünür hatta sürpriz olur kalp atışı da duyulur çok çok mutlu olurum. Allah korusun dış gebelik falansa geç gitmem kötü ama :18: neyse kötü şeyler getirmeyelim aklımıza Allah'a emanetler... yaşayıp göreceğiz... Buarada su içiyorsun değil mi canım çok içmemiz lazımmış 2-3 litre...

Gözün aydın canım inşallah patoloji sonucunda iyi çıkar iyice rahatlarsın, tam olarak hazır bir şekilde transferin olur sonra Allah'ın izni ile gelsiiin bebiişşşleeerrr

Son düzenleme:
kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim

üzüntünü acını neler hissetiğini inan anlıyorum ve paylaşıyorum senin adına üzüldüm ama dertlerimiz ortak ve çok şükür çaresi var ..Allah dermansız dert vermesin...

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Fatos5353---------- 5 Okudu

Mstogan------------ 1 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

Merice35------------1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 4 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

1 tanede ben okumustum canım

Hatırlamaz olur muyum hiç? Yaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hakikaten mucize bu Rabbim nelere kadir. Hayırlı olsun arkadaşım, inan çok sevindim. Sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah.

tatlım sen çok takıyorsun şu müdür olayına, kapı gibi dr raporu varken izin vermeyip de ne yapacak, sakın ki bunları kafana takıp dert etme. Tedavi aşamasında stres de çok önemli. Senin mesajlarını okuyunca benim geçen seneki müdür geldi aklıma, ne çok strese sokmuştu adam beni. Odasına çağırıp, raporlarınız devam edecek mi diye kem küm etti. Ben de doktorun bile bilmediği bir şeyi ben nereden bileyim ki deyip terslemiştim adamı. Ama acaip sinirlerimi bozmuştu. Şunu unutma ki, dr rapor olduğu anda bütün sesler kesilir. Sağlıktan daha mühimi var mı Allah aşkına.
Bir de okulda herkese duyurma bence şu tüp bebek olayını, olursa söylersin, müdüründen bu yüzden niye izin alıyorsun anlamıyorum doğrusu.

Canı benim, bugün test günün olduğunu bildiğim için sonucunu öğrenmek için girdim nete. Ve çok üzüldüm gerçekten. Ben seni hep hamile olarak düşündüm nedense. Üzülmüşsündür sen de ama ümitsiz değilsin Allaha şükür. İnşallah bir dahaki tedavide nasp olur. Dr bana da 10 gün içinde adet olursun demişti ama ertesi gün başladı. Öncesinde gelebilir yani, hazırlıklı ol.
Evet hamişlerden ben de dua istiyorum ama arkadaşlarımız bizi zaten unutmayacaklardır eminim. Sağlıkla kal canım. Allah'a emanet ol.

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Fatos5353---------- 5 Okudu

Mstogan------------ 1 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 4 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

Hatırlamaz olur muyum hiç? Yaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hakikaten mucize bu Rabbim nelere kadir. Hayırlı olsun arkadaşım, inan çok sevindim. Sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah.

Zerum... cnm hamilelik nasil gidiyo?? Umarim hersey yolundadir.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…