- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.581
cathee sağol canım benim... çok teşekkür ederim. inşallah ikimizin de dediğin gibi gebeliği denk gelir. ben ilaçları bırakıp on gün sonra regl olcakmışım. o zaman görüşecekmişiz doktorla. bir adet dondurulmuşum var. bakalım ne zaman alabilirim. hemen almak istiyorum. betokacım sana da çok teşekkür ederim. fatoscum, aksucum; çok sağolun dostlar. gebişler özellikle dualarında beni unutmazlarsa sevinirim... buralardayım yine bir yere gittiğim yok :)
canım çok üzüldüm senin adına teselli veremem biliyorum bunun tesellisi yok ama biliyosun bende 2 gün önce aldım negatif sonucumu o gün dünya başıma yıkıldı sanki hiç geçmicek sandım o anda hissettiğim acı ama öyle değil canım inan geçiyor hafifliyor şuanda üzülmüyorum bugün hastalandım ve nasipse tekrar dondurulmuşumla devam edicem yarın doktorumla görüşüp uygunsa bu ay tekrar transfer planlıyorum benim bir önceki transferimde dondurulmuştu o yüzden bekleme sürecim uzun olmucaktır tahminenkızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
Çok güldüm Allah'ta seni güldürsün, bundan sonra yanımda terliği eksik etmemya ne kadar aynıymışııızz kızkardeşinin ki de ikizse hayatta şüphelenmezler Rabbim gönlüne göre versin bana dediğim gibi ikiz gibi geliyor Canım ben Ankara'dayım sen İstanbul muydu? keşke ne güzel olurdu... inşallah hamileliğimiz birlikte seyredicek hep birbirimizi takip de olalım Canım
Mübarek cumalar yüzü hürmetine ilk sevinçli haberimiz geldi, inşallah amayaa'cım sende hayırlısıyla müjdeli haberlerle gelirsinemha'cım senin de histereskopin ( doğru mu yazdım ) rahat geçer ve güzel haberler alırsın
Kizlarrr ben geldim.dualariniz icin hepinizden allah razi olsun.allaha sukur ameliyt guzel gecti.2sene onceki histeroskopimde öldüm öldüm dirildim .ama bu sefer daha az agrim var .artik bu agrilara alistigimizdanmidir ne sanki siradanmis gibi geliyor). Doktorum aldiklari kalinligi gosterdi. Rahim ortasinda degilmis ama kenardada olsa bebegin tutunmasini engelliyormus.neyse sukur kurtuldum fazlaliklarimdan.bidaha da gelmezler insallh. Doktorum adetimin ilk gunu ilaclara baslayacagimi ve hersey yolunda giderse transferimin yapilacagini soyledi.insallh.hersey yolunda gder.duaarinizi.rica ediyorum..
Ayrica hamile arkadaslarimo tebrik ederim.rabbim hepimize nasip eder insallh bu guzel sevinci.
kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
geçmiş olsun canım operasyonun iyi geçtiğine sevindim.. en azından başlayacak olduğun tedavide için rahat olacak süper
Kizlarrr ben geldim.dualariniz icin hepinizden allah razi olsun.allaha sukur ameliyt guzel gecti.2sene onceki histeroskopimde öldüm öldüm dirildim .ama bu sefer daha az agrim var .artik bu agrilara alistigimizdanmidir ne sanki siradanmis gibi geliyor). Doktorum aldiklari kalinligi gosterdi. Rahim ortasinda degilmis ama kenardada olsa bebegin tutunmasini engelliyormus.neyse sukur kurtuldum fazlaliklarimdan.bidaha da gelmezler insallh. Doktorum adetimin ilk gunu ilaclara baslayacagimi ve hersey yolunda giderse transferimin yapilacagini soyledi.insallh.hersey yolunda gder.duaarinizi.rica ediyorum..
Ayrica hamile arkadaslarimo tebrik ederim.rabbim hepimize nasip eder insallh bu guzel sevinci.
Çok az kalmışşşşşşhadi inşallah dediğin gibi ikiz olurda bir taşla iki bebiş yaparızdemek ankaradasın evet canım ben istanbuldayım..
seninle hamileliğimiz beraber ilerleyecek allah nasip ederse bir aksilik çıkmazsa ben hala çok korkuyorum :18: ayın 24 ünü iple çekiyorum
kızlar sonucumu aldım. hayırlısı bu ay değilmiş... inşallah yakın zamanda daha pozitif haberler verebilirim
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Fatos5353---------- 5 Okudu
Mstogan------------ 1 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
Merice35------------1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 4 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsinRabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
arkadaslarrr gecen ay tüp bebek yaptırmıstım..hatırlayanlar bilirr......22 agostosta adet olmustumm 19 eylülüden kendiligimden hamile oldugumu ögrendim.....allahım büyükk......cümlemize yasatsin bu duyduyuu sevgiler..........
kızlar müdürümle konuştum izin verdi. Allah izin verirse 3 ay içinde tekrar başlıyorum.nolur dualarınızı eksik etmeyin.bu defa pozitif sonuç alıyım.(hepimiz pozitif sonuçalr görelim inşallah).Allaha emanet olun. dualarınızda beni de unutmayın kızlar
cathee sağol canım benim... çok teşekkür ederim. inşallah ikimizin de dediğin gibi gebeliği denk gelir. ben ilaçları bırakıp on gün sonra regl olcakmışım. o zaman görüşecekmişiz doktorla. bir adet dondurulmuşum var. bakalım ne zaman alabilirim. hemen almak istiyorum. betokacım sana da çok teşekkür ederim. fatoscum, aksucum; çok sağolun dostlar. gebişler özellikle dualarında beni unutmazlarsa sevinirim... buralardayım yine bir yere gittiğim yok :)
1 tanede ben okumustum canım
Hatırlamaz olur muyum hiç? Yaaaa ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hakikaten mucize bu Rabbim nelere kadir. Hayırlı olsun arkadaşım, inan çok sevindim. Sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?