- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.601
Zerum... cnm hamilelik nasil gidiyo?? Umarim hersey yolundadir.. =)
Canım nasıl gidiyor bilmiyorum vallahi. Şikayetlenmek istemiyorum ama 7/24 midem bulanıyor. Akşam 10 11 gibi çıkarıyorum. Buzdolabının kapağını açamıyorum, yumuşatıcı kokusundan nefret ediyorum, yatak odasında yatamıyorum ve daha bir yığın durum.
Bir de tansiyon problemi çıktı. Okul açıldığından beri derse girip anlatmaya başladığımda kulaklarım aniden tıkanıyor ve uyuyana kadar geçmiyordu. Kardiyolojiye gittim, holter takıp tüm gün tansiyonumu takip ettiler. Acaip oynak çıktı. 10 dakika içinde 140 95ten 82 42 ye düşüyor falan. Nabzım zaten 100ün altına hiç inmiyor, olması gereken 75 80. İlaç verdi mutlaka kullanmalısın, ileride daha da düzensizleşecek bu gidişle dedi. Ama ben bir türlü doktoruma ulaşıp ilacı kullanıp kullanmayacağımı soramadım. Adam izinde ve telefonuna bakmıyor. 7 yıllık doktorumu değiştirmeyi de düşünüyorum, onun da sıkıntısı var. Yani bir dokun bin ah dinle durumundayım.
Sen nasılsın asıl? En son okuduğumda sana tatsız bir öneri sunmuşlardı. Karar verdin mi? Anatolia nasıl gidiyor? Kübra Hanım candır. Doktorun kim? Her seferinde 300 lira mı alıyorlar? Amma da sordum değil mi? :)
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Fatos5353---------- 5 Okudu
Mstogan------------ 1 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
Merice35------------1 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 4 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsinRabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
Gecmis olsun cnm bnm... seni cok iyi anliyabiliyorum... bende senin gibiyim... kokulara hic gelemiyorum... en cokta parfum, yumusatici, sogan, sucuk, haslanmis yumurta, naftalin... ve liste devam ediyo... ama en cok tetikliyenler bunlar oluyo.. gunde en az iki kere kusuyorum.. bazi gunler dorde bile cikiyo... ornegin dun.. =( kubra hanim dedi senin kusmalarin 16. Hafta ya kadar surebilir.... offf nasil dayanacaksam...
Ama allaha sukur bundan baska rahatsizligim yok... bebislerde iyiler... benim karnimda baya buyudu... artik belli oluyo icerde biseylerin dondugu.. =) bu degisiklikleri gormeme ragmen bazen hala inanamiyorum hamis olduguma..
Aldirmama konusunda kararliyim... bazen icimi korku sardiginda diyorum nasil bakicaz ucuzlere.. icimden bi ses aldir diyo.... ama o kalp atislarinin seslerini hatirladikca vaz geciyorum...
Yok cnm bi kere 300 verdik okadar bi daha vermedik... ama analotia yi degistirmeyi dusunuyorum... cunku dogum icin avustralyaya gitmeyi dusunuyordum... simdi kararimi degistirdim ankarada dogurucam.. onun icin iyi bi hastaneye gitmek istiyorum.. =)
canım burda evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan bir sürü insan var Rabbim sana 3 tane birden nasip etmiş aldırmayı aklından geçirmen bile bana göre çok yanlış...
Haklisin cnm.. bende aldirmayi istemiyorum... ama doktorun anlatiklarini bi duysaydin... ucuz gebeliklerin riski cok fazla... mesela 6 aya ulasmadan dogum yapip hepsini kaybetme riskim cok yuksek... ayni zamanda bebislerin ozurlu dogma ihtimali var... veyatta saglikli dogsalar bile... buyuk ihtimalle 9. Aya varamayiz... buyuk ihtimalle erken dogacaklari icin.. gine onlari saglik problemleri beklio... bunun yani sira bende seker ve tansiyon cikabilir... ve doktor saydida saydi... bu sadece bi kac tanesi... buna ragmen ben aldirmayi dusunmuyorum... ama ginede arada sirada aklimin ucundan gecmiyo deil.. cunku benim tek gayem onlarin sagligi... insallah bisey olmaz cunku olursa ben kendimi affedemem... cunku riskleri bile bile bisey yapmamis olacam.. =( bakalim artik hayat bana ne gosterecek...
canım doktorun söylerinden korkmamaya imkan yok...karar ver diyorsa zor bi karar... kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum... diyelim ki birini aldırdın bi anne hangisinden vazgeçebilir? diyelim ki birinden vazgeçtin Allah bu işe razı gelir mi? ne bilim işte Allah yardımcın olsun senide yavrularını korusun Rabbim yavrularını sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Canim benide listeye alin 1tane yasin okudum.ameliyat li halim gecsin.abdest alip tekrar devam ederim
Çok az kalmışşşşşşAllah'ın izni ile inşallah ilk güzel haberi senden alacağız.... aslında bende gitsem görünür galiba, buarada seninki 5. gün benimki 3. gün heralde 2 gün geriden olmuş olur benimki ama artık bende bekleyim doktorun dediği tarihi şimdi görünmez falan stres olurum hem dediği tarihte görünür hatta sürpriz olur kalp atışı da duyulur çok çok mutlu olurum. Allah korusun dış gebelik falansa geç gitmem kötü ama :18: neyse kötü şeyler getirmeyelim aklımıza Allah'a emanetler... yaşayıp göreceğiz... Buarada su içiyorsun değil mi canım çok içmemiz lazımmış 2-3 litre...
Gözün aydın canıminşallah patoloji sonucunda iyi çıkar iyice rahatlarsın, tam olarak hazır bir şekilde transferin olur sonra Allah'ın izni ile gelsiiin bebiişşşleeerrr
Canim yarin kalp atışı icin gideceğiz.transfer tarihim 20 ağustos beşinci gün embritosuydu. Canim hayırlı olsun tebrik ederim sagsalim kucajlarimuza alalım.11eylulde keseyi gördük.19 eylül kalp atışı ...ama cok korkuyorum cok tedirginim.allahım hepimizin yüzünü guldursun
Gecmis olsun cnm bnm... seni cok iyi anliyabiliyorum... bende senin gibiyim... kokulara hic gelemiyorum... en cokta parfum, yumusatici, sogan, sucuk, haslanmis yumurta, naftalin... ve liste devam ediyo... ama en cok tetikliyenler bunlar oluyo.. gunde en az iki kere kusuyorum.. bazi gunler dorde bile cikiyo... ornegin dun.. =( kubra hanim dedi senin kusmalarin 16. Hafta ya kadar surebilir.... offf nasil dayanacaksam...
Ama allaha sukur bundan baska rahatsizligim yok... bebislerde iyiler... benim karnimda baya buyudu... artik belli oluyo icerde biseylerin dondugu.. =) bu degisiklikleri gormeme ragmen bazen hala inanamiyorum hamis olduguma..
Aldirmama konusunda kararliyim... bazen icimi korku sardiginda diyorum nasil bakicaz ucuzlere.. icimden bi ses aldir diyo.... ama o kalp atislarinin seslerini hatirladikca vaz geciyorum...
Yok cnm bi kere 300 verdik okadar bi daha vermedik... ama analotia yi degistirmeyi dusunuyorum... cunku dogum icin avustralyaya gitmeyi dusunuyordum... simdi kararimi degistirdim ankarada dogurucam.. onun icin iyi bi hastaneye gitmek istiyorum.. =)
Haklisin cnm.. bende aldirmayi istemiyorum... ama doktorun anlatiklarini bi duysaydin... ucuz gebeliklerin riski cok fazla... mesela 6 aya ulasmadan dogum yapip hepsini kaybetme riskim cok yuksek... ayni zamanda bebislerin ozurlu dogma ihtimali var... veyatta saglikli dogsalar bile... buyuk ihtimalle 9. Aya varamayiz... buyuk ihtimalle erken dogacaklari icin.. gine onlari saglik problemleri beklio... bunun yani sira bende seker ve tansiyon cikabilir... ve doktor saydida saydi... bu sadece bi kac tanesi... buna ragmen ben aldirmayi dusunmuyorum... ama ginede arada sirada aklimin ucundan gecmiyo deil.. cunku benim tek gayem onlarin sagligi... insallah bisey olmaz cunku olursa ben kendimi affedemem... cunku riskleri bile bile bisey yapmamis olacam.. =( bakalim artik hayat bana ne gosterecek...
günde 1,5 -2 litreyi geçmiyo canım ben pek su içemezdim bu kadarınıda zorla içiyorum neden çok lazımmış acaba ?
nasılsınız transfer işlemim yapıldı dualarınıza ihtiyacım var
Canım benimde pek aram yok senin içtiğini geçmez benimki de. Ama çok faydalıymış sağlıklı kan akışı, rahim kasılmasını engellemek, idrar yolu enfeksiyonunu önleme gibi pek çok faydası varmış, ilerleyen zamanlarda sanırım amino sentez suyu mu deniyodu o suyun korunması için de önemliymiş. Biz biraz daha fazla içmeye çalışalım Canım. Biliyosundur gerçi ama çay ve özellikle kahve tüketimini de baya azaltmalıymışız
nasılsınız transfer işlemim yapıldı dualarınıza ihtiyacım var
çay ve kahveyi tedaviye başladığımdan bu yana bıraktım canım çayla aram hiç olmadı zaten kahveyi içerdim onuda içmiyorum..süt içiyorumbol bol.. birde acayip mandalina yiyorum günde 6 tane mandalina yiyorum :) birde henüz belirtiler başlarmı bilmiyorum ama bugün midem inanılmaz bulanıyo belkide üşüttüm havalarda serinledi artık..hiç yemek yiyemiyorum sende durumlar nasıl nerdeyse zorla yemek yiyorum..
Mandalina çıktı mıhemen alayım çok severim Benim çok enteresan testten bir iki gün önce (ki çok erken) bi iki kere öğürecek kadar bulandığım olmuştu şimdi daha rahat hatta bu durum da korkutuyor (eee korkmaya hazırım zaten ) senin yavaştan başlamış olabilir canım, yarından sonrada devam ederse hamileliktendir bence :)) ben sevmediğim bir şeyi sırf yemeye zorlarsam bulantı oluyor, özellikle yumurta ama birşey yemezken bulantım yok. Bugün sağ kasığımda ara ara zonklama şeklinde ağrı oluyor. Senin ağrın var mı? 8. Gün kahve akıntı demişin sonra olmadı demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?