- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.621
nasılsınız transfer işlemim yapıldı dualarınıza ihtiyacım var
Hayırlı olsun canım , inşallah bebişlerin 9 ay boyunca sana sıkı sıkı tutunur
hayırlı uğurlu olsun, 12 gün sonra da güzel haberler alırsın inşallah...
hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin 12 gün sonra ..
aksu canım teşekkür ederim AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAL Rabbim emeklerimizi boş çıkartmasın
emha canım umarım bu çektiğin son sıkıntı olur Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin,halık ismin ürmetine de bebişini göbişine kondursun inşallah.
kizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin
bikaç sorum olucak.acaba namazınıza kaçıncı gün başladınız normal mi kıldınız yoksa oturarak sandelyede falan mı eğilip kalkarken karın kasları zorlandığından tedirginim sizlerden fikir akmak istedim
transver sonrası ilk günlerde bacaklara doğru inen bel ağrısı yaşayan var mı acaba ilkinde böle olmamıştı... kaldı 10 gün :)
kizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin
bana dr normal bi sekilde kılmaya devam edebilirsin dedi ama ben yine egilip kalkmakta zorlanmıyayım diye oturarak kıldım ve hala öyle devam ediyorum canım 3 gün baslamıstım transferden sonra ve namaza baslayınca cok rahatladıgımı hissettim bol bol dua ettim ve rabbim duydu sesimi..bu aralar duaya cok ihtiyacımız var en kısa zamanda baslayabilirsin canım tabi kanaman falan yoksa...
cevabın için sağol canım Allah razı olsun benimde bugüm 3.günüm yarın duşumu alıp başlıyım diyorum kanama falan yok çok şükür bende oturarak kılmayı düşünüyorum karın kaslarını zorlamak istemiyorum bişey olmayacağını bilsede insan korkuyo işte rabbim bebişini kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım dua ile... :))
çok güzel bir haber bukizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin
canım ben namaza transferin ertesi günü duş alıp başladım hemşirem bana oturarak kılmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım ve hala oturarak kılıyorum..sende duşunu alıp bugün bile başlayabilirsin canım namaz ihmale gelmez biliyorsunbikaç sorum olucak.acaba namazınıza kaçıncı gün başladınız normal mi kıldınız yoksa oturarak sandelyede falan mı eğilip kalkarken karın kasları zorlandığından tedirginim sizlerden fikir akmak istedim
transver sonrası ilk günlerde bacaklara doğru inen bel ağrısı yaşayan var mı acaba ilkinde böle olmamıştı... kaldı 10 gün :)
benim test günüm salı ama yarın yani pazartesi gidicem artık dayanamıyorum hamileysem zaten çıkar değil mi ama... zaten hamileymişim gibi gelmiyo 8. gün başlayan lekelenmem hafif bi şekilde devam ediyo...sanırım benim yumoşlar annelerine sarılmadılar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?