2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

transver sonrası ilk günlerde bacaklara doğru inen bel ağrısı yaşayan var mı acaba ilkinde böle olmamıştı... kaldı 10 gün :)

Kızlarrr Beklemek Kadar Zor Bir şey Yok Şafak 5 Kısmetse Ayın 27 Si Tahlil Günüm Ama Nedense Hiç Heves Yok Hiç Bir Belirti Yok Sanki Hiç Bir şey Yokmuş Gibi Bekliyorum... Sadece Fena Bir Kaşıntı Var Doktora Söyledim Krem Verdi Bda Sanırım Jel Den Kaynaklanıyormuş Siz Jel Kullanırken Kaşıntı Oluyormu ?

kizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin

bikaç sorum olucak.acaba namazınıza kaçıncı gün başladınız normal mi kıldınız yoksa oturarak sandelyede falan mı eğilip kalkarken karın kasları zorlandığından tedirginim sizlerden fikir akmak istedim

emha canım umarım bu çektiğin son sıkıntı olur Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin,halık ismin ürmetine de bebişini göbişine kondursun inşallah.

Canim tesekkur edrim insallh oyle olur.geceleri zor geciyor simdilik ama sukur..bakalim artik adetimi bekleyecegim. Ama zannedersem bayrama geliyor.doktorla onceden konusmam lazim ilac vs isini

bana dr normal bi sekilde kılmaya devam edebilirsin dedi ama ben yine egilip kalkmakta zorlanmıyayım diye oturarak kıldım ve hala öyle devam ediyorum canım 3 gün baslamıstım transferden sonra ve namaza baslayınca cok rahatladıgımı hissettim bol bol dua ettim ve rabbim duydu sesimi..bu aralar duaya cok ihtiyacımız var en kısa zamanda baslayabilirsin canım tabi kanaman falan yoksa...

benim test günüm salı ama yarın yani pazartesi gidicem artık dayanamıyorum hamileysem zaten çıkar değil mi ama... zaten hamileymişim gibi gelmiyo 8. gün başlayan lekelenmem hafif bi şekilde devam ediyo...sanırım benim yumoşlar annelerine sarılmadılar (

transver sonrası ilk günlerde bacaklara doğru inen bel ağrısı yaşayan var mı acaba ilkinde böle olmamıştı... kaldı 10 gün :)

canım transferden 2 gün sonrasında müthiş bel ağrım oldu yattığım yerde kıvrandırdı yemek yerken yutkunurken bile zorlandım ama bendeki bu durumu ben çok yatmaya bağlıyorum ilk gün sadece tuvalet ihtiyacım icin kalmıştım sonraki günde yemek ve wc için yani benimki yatmaktan oldu eğer bebekten olduysa yarın ortaya çıkacak sabah kan vermeye gidicem öğleden sonra haber veririm...

kizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin

Rabbim yavrularını sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...sonrasında uykusuz geceler seni bekler :))

cevabın için sağol canım Allah razı olsun benimde bugüm 3.günüm yarın duşumu alıp başlıyım diyorum kanama falan yok çok şükür bende oturarak kılmayı düşünüyorum karın kaslarını zorlamak istemiyorum bişey olmayacağını bilsede insan korkuyo işte rabbim bebişini kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım dua ile... :))

amin arkadasım rabbim sanada bu güzel duyguyu yasatsın insallah...

çok güzel bir haber bu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım..
canım ben namaza transferin ertesi günü duş alıp başladım hemşirem bana oturarak kılmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım ve hala oturarak kılıyorum..sende duşunu alıp bugün bile başlayabilirsin canım namaz ihmale gelmez biliyorsun

canım benimde bacaklarım çok ağrımıştı ben bu ağrıları transferde kendimi sıkmıştım ona verdim canım.. inşallah güzel haberlerini bekliyorum ...

tabiki çıkar canım ... lekelenmeler herkeste olabiliyor canım canını sıkma bunlarla aksi idda edilene kadar hamilesin oldumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…