2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben transferden sonra gelip ılık duş aldım ve hemen namazıma başladım bi sıkıntı olmadı.. Doktor Aynen söyle dedi: dusa girmek, kabiz olmak, ishal olmak,comelmek, kosmak, yürümek, yüzmek aklına gelecek günlük hersey serbest bunlar bebeğe zarar veremez koltuk kaldırmak gibi agır seyler kaldırmak dışında..bende dediği gibi rahat davrandım cok sükür bebeklerimin ikisi de benimle .. Stres yapmayın bisi olacak diye birazcık rahat bırakın kendinizi.. Bebeğin hareketlerimizle bi bağlantısı yok:)

tabiki çıkar canım ... lekelenmeler herkeste olabiliyor canım canını sıkma bunlarla aksi idda edilene kadar hamilesin oldumu

testle aksi iddia edilene kadar tüp bebek yaptıran herkes hamiledir, :)) bu söz kayıtlara geçmeli...bazen bir geriliyorum bi sinirleniyorum ki sorma sonra birden bi ağlama geliyo... bi bakıyosun neşeliyim.. bugün neşeli günümdeyim....:)) estrofem kullanıyorum sanırım ilacın etkisi...

o ilacın etkiside olabilir canım hatta tedavinin etkisi olabilir bizler kolay şeyler yaşamıyoruz içinde bulunduğumuz durumu küçümsemeyelim birçok insan psikolojik destek alıyor bu süreçte almakta gerekir bence.. inşallah mutlu haberi alırsın canım herşey yolunda giderde bir daha bu sürece girmezsin .. aaa bu arada evet aksi iddia edilene kadar hamilesin canım tadını çıkar

Canim tesekkur edrim insallh oyle olur.geceleri zor geciyor simdilik ama sukur..bakalim artik adetimi bekleyecegim. Ama zannedersem bayrama geliyor.doktorla onceden konusmam lazim ilac vs isini

konuş canım aklında hiçbirşey kalmasın hem yumurtaların toplandığı için fazla ilaç kullanmazsın diye biliyorum dualarımdasın inşallah güzel haberlerini alacam :)

kizlaaar nasilsiniz dun kontrolum vardi bebegimin degil artik bebislerimin oldugunu ogrendim.allahim ne guzel bi duygu ikiz annesi olucam.artik rabbim.tatmak isteyen herkese nasip etsin
Maşallaaah gözün aydınnnn canım Rabbim inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Canım ben transfer gününden başladım kılmaya (diyanetin fetvası gusül yenileme zorunluluğu olmadığı yönünde) ilk 5 gün sanırım oturarak kıldım onun dışında normal ayakta kılıyorum, ben mi fazla rahat davranıyorum diye düşündüm sizleri okuyunca ama ağır kaldırmak çok yükseğe uzanmak koşmak dışında tamamen normal hayatıma döndüm ağır falan da hareket etmiyorum, rahat (dolgu) topuklu ayakkabı bile giyiyorum işe giderken, marketten alışveriş yapinca 1-2 kilo çok ağır olmayan şeyleri kaldırıyorum:26: hamile kaldıktan sonra tüp yada normalin aslında farkı yok deniliyor...

En rahat benmisim galiba transferden sonra 2 saat yolculuk yaptım vee ılık bi duş aldım yolculuk sonrası ve günlük hayata devam.. Namazı falan da oturarak kılmadım.. :) hatta hoplayip zipladim pikniklerde:)) bebislerimle cok eğlendik onlar da bende kalmaya karar vermiş:)

Kızlar dün haberlerde çıktı 8.5 aylık hamile kadın belki izlemisinizdir, daha öncede vücut geliştirme ve halter sporu ile uğraşıyormuş, şuanda son aylarda olmasına rağmen nasıl ağırlık kaldırıyor tabi onun ağırlık anlayışı bizden çok farklı vücut aliskindir ama onu görünce bizde en azından günlük hayatımıza daha rahat dönebiliriz, sağlıklı bir bebekse kolay kolay birşey olmaz sanırım Allah korusun, özel durumumuzdan dolayı hepimiz daha endişeleyiz buda normal ama kuzucuklarımız Allah'a emanet Rabbim koruyucu meleklerini üzerlerinden eksik etmesin

dün transferim olmuştu normal davranıyorum zaten evde ama bugün öğleden sonra sanki biraz ateşim çıktı gerçi pek önemsemiyorum ama sizde de öyle bişey oldumu?

dün transferim olmuştu normal davranıyorum zaten evde ama bugün öğleden sonra sanki biraz ateşim çıktı gerçi pek önemsemiyorum ama sizde de öyle bişey oldumu?

Bende Öyle Bir Şey Olmadı Sadece 2 Gün Migde Bulantısı Yaşadım Sonra Durdu Birde Dün Akşam Az Bişey bulandı Tekrar Gitti Şuan Bişeyim Yok Test Günüm Cuma Ama Ben Perşembe Yaptırayım Diye düşünüyorum nasıl Bekleyecem Okadar Zaman

benim hamile olup olmadığım daha belli bile değil ama bugün marketten bişeyler aldım bi 3 kilo kadar yük taşıdım pişmanım...ya hamileysem ya bebişime bişey olursa diye aklım gidiyo...

aslında sen doğrusunu yapıyosun canım çünkü kendini kasmak aslında daha kötü bişey.bende dün duşumu aldım başladım şimdilik oturarak kılıyorum ama bikaç gün sonra normale dönerim nihayetinde onu verecek olan ALLAH o ol derse olucak zaten biz ne yapsak nekadar koruduğumuzu zannetsek boş.ALLAH a emanet canım dua ile...

Benim de Ağustos'ta teansferim yapılmıştı test gününden 3 gün önce evde test yaptım ve çift çizgi çıktı çok şükür. Ağır işler yapmıyorum ama normal yaşantıma aynen devam ediyorum işe de gidip geliyorum mide bulantıları da olmasa hiç sıkıntım yok maşallah inşallah hepinize Rabbim nasip eder

progestan kapsülü vajina yoluyla kullanan arkadaşlar bir süre sonra ilaçın hemen hemen yarısı geri geliyo,acaba sizdede böyle oluyo mu
ve bununla ilgili doktoruyla görüşen var mı acaba sevgi ve dua ile :)))))

progestan kapsülü vajina yoluyla kullanan arkadaşlar bir süre sonra ilaçın hemen hemen yarısı geri geliyo,acaba sizdede böyle oluyo mu

Doktor O Jel İ Zaten Yazarken Söylemesi Gerekiyor Bana Söylemişti Onu Uyguladıklan Sonra 2 3 Dakka Sonra Kalk Gezele Geri Gelmesi Gerekiyor Diye Söyledi İçerde Kalmasının Bir Önemi Olmadıgını Söyledi Bu Yüzden Geri Gelmesinde Sakınca Yok

canım benim ki jel değil yanlız yumuşak kapsül hemşire az miktarda gelebilir demişti ama benim gözüme çok geldi aynı durumu yaşayan var mı merak ettim...

canım benim ki jel değil yanlız yumuşak kapsül hemşire az miktarda gelebilir demişti ama benim gözüme çok geldi aynı durumu yaşayan var mı merak ettim...

progesterone dedigini bende kullanıyorum beyaz bişey işte ? uzun cubuk gibi 2 sıkmayla gidiyor sonrasında geri gelmesi gerekiyor ...
sen ilacın adını yazdıgın için bende aynısını kullandıgımı söylemiştim progesterone vajinal jel yazıyor benım ilaç kutusunda

:)) yok canım benim benim kullandığım progestan 200 mg yumuşak kapsül bildiğin yumuşak hap yani aslında ağızdan kullanım için ama tüp tedavisinde daha etkili olduğu için sanıyorum vajinal veriyolar senin ki farklı bişey yani.yinede cevabın için teşekkür ederim canım :))

canım ben kullanıyorum, itebildiğin kadar ileri it ve bir süre yatmaya çalış yarım saat kadar, o zaman daha az geliyor ama tabi geliyor.... bir kısmı gelebilir normal demişti hemşire. Şifa olsun

östrojen yükselten farklı ilaç ve ya vitamin varmı acaba .östrojen düşüklüğünden 1 tane yumurta gelişiyor onuda östrojen düşük diye almıyorlar.adetin 2.gününde 50 nin altında olması gerekiyor.sonrada yükselmesi ama bende yükselmiyor 14-25 arası değişiyor.ne yapacağım bilemiyorum.bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…