- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.661
canım ben kullanıyorum, itebildiğin kadar ileri it ve bir süre yatmaya çalış yarım saat kadar, o zaman daha az geliyor ama tabi geliyor.... bir kısmı gelebilir normal demişti hemşire. Şifa olsun
Bende oldu yani 1-2 derece yükseldi vücut isim ve ayaklarım üşüdü hala da devam ediyor..dün transferim olmuştu normal davranıyorum zaten evde ama bugün öğleden sonra sanki biraz ateşim çıktı gerçi pek önemsemiyorum ama sizde de öyle bişey oldumu?
benim hamile olup olmadığım daha belli bile değil ama bugün marketten bişeyler aldım bi 3 kilo kadar yük taşıdım pişmanım...ya hamileysem ya bebişime bişey olursa diye aklım gidiyo...
canım ben 3 tane yasin okudum allah kabul etsin...bu arada yarın 9.30 da randevum var kese görmek için dualarınızı bekliyorum :18:
:)) yok canım benim benim kullandığım progestan 200 mg yumuşak kapsül bildiğin yumuşak hap yani aslında ağızdan kullanım için ama tüp tedavisinde daha etkili olduğu için sanıyorum vajinal veriyolar senin ki farklı bişey yani.yinede cevabın için teşekkür ederim canım :))
haseki sonucunu aldımı acaba inşallah güzel haberlerle gelir :)))
çok heyecanlı inşallah 2 tane kesecik görürsün canım dualarımız seninle :)
canım ben 3 tane yasin okudum allah kabul etsin...bu arada yarın 9.30 da randevum var kese görmek için dualarınızı bekliyorum :18:
bugün annemi ikna edipte hastaneye gidemedim neymiş efendim doktor salı dediyse salı gidilecekmiş :)) ama dün kimse bilmiyo bi yaramazlık yaptım gizlice eczaneden test aldım ve idrardan baktım ve ikinci çizgiyi solgun da olsa gördüm şimdi içim içimi yiyo acaba gerçekten hamilemiyim test yanılabilir mi diye bu gece bana uyku yok :))
bugün annemi ikna edipte hastaneye gidemedim neymiş efendim doktor salı dediyse salı gidilecekmiş :)) ama dün kimse bilmiyo bi yaramazlık yaptım gizlice eczaneden test aldım ve idrardan baktım ve ikinci çizgiyi solgun da olsa gördüm şimdi içim içimi yiyo acaba gerçekten hamilemiyim test yanılabilir mi diye bu gece bana uyku yok :))
inşallah sağlıklı sıhattli annelerine sıkı sıkı sarılmış iki kese yavrucuk vardır :))
canım inşallah sonucun pozitif çıkar ama yinede negatifede hazırla kendini benim yaşadığımı yaşamanı istemem çünkü benim ilk tedavimde son günlerde 4 -5 tane testimdede silik ikinci çizgiyi gördüm kendimi pozitife çok hazırlamıştım negatif bende çok büyük yıkım olmuştu ama İNŞALLAH SENİN GÖRDÜĞÜN GERÇEK Bİ İKİNCİ ÇİZGİDİR VE YARIN ÇOOOOOK MUTLU OLURSUN CANIM YARINI BEKLİCEZ ARTIK :))
amin canım inşallah 2 kesecik görürsem çok hoş bir sürpriz olur banaDualarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.. Senin kaç gün kaldı :18:
öyleyse şididen tebrik edicem seni canımçünkü genelede idrarda çıkıyosa kandada çıkıyo en azından bende öyle olmuştu 9. gün idrarda çoooook silik ikinci çizgi çıkmıştı hadi yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
inşallah canım benim bugün transfer günü hariç 4. Günümdü yani şafak 8 allah ın izniyle :)))
selam canım inşallah keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın. sana eminim vakit geçmemiştir. ama ne çabuk geçti vakit
inşallah çift çift sağlıklı hayırlı yavruların olurda eteklerinden anne anne diye asılırlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?