- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.681
canım ben 3 tane yasin okudum allah kabul etsin...bu arada yarın 9.30 da randevum var kese görmek için dualarınızı bekliyorum :18:
canımmmm evet zor geçti hatta normalde dün gitmtm gerekiyodu ama yarına anca randevu alabildim doktorumdan o yüzden 2 günde fazladan bekledim.. teyzesi inşallah yarın görürüm keseciği .. bu arada geçen sabah namazında aklıma geldin içimden geldiğince dua ettim sana ve oğluşuna ... yarın güzel haberle gelirim inşallah
Ayyy canım biliyorum inan bugün ara ara aklıma geldin, dualarımdasın kim bilir nasıl heyecanlısındırRabbim inşallah yarın hayırlısı ile keselerini görmeyi nasip etsin, gerçi erken galiba ama belki bir sürpriz olur kalp atışlarını da duyarsın bize de güzel haberlerini verirsin Allah yardımcın olsun. Bu arada bulantın devam etti mi canım?
:)) yok canım benim benim kullandığım progestan 200 mg yumuşak kapsül bildiğin yumuşak hap yani aslında ağızdan kullanım için ama tüp tedavisinde daha etkili olduğu için sanıyorum vajinal veriyolar senin ki farklı bişey yani.yinede cevabın için teşekkür ederim canım :))
Aksucuğum, sen ne yaptın canım, gördün mü keseleri?
Evet canım, sonu güzel olsun, önemli olan o tabi ki. Bana herhangi bir şey yapılmadı. Adet oldum zaten biliyorsun. Yarın gene hcg bakılacak tamamen düşmüş mü diye. Kasım yada Aralıkta tekrar deneyeceğim sanırım. Dua et benim için canım.Canım benim diğer taraftan yazdığını da gördüm burdan yazayım baribenim doktorum 15 gün sonra çağırdı Canim maalesef daha 1 hafta var, sonu güzel olsun da inşallah ben beklerim sen nasılsın? Toparladın mı kendini? Herhangi birşey yaptı mı doktor?
Arkadasim merhaba bende kullanmistim o kapsulden ilk gunler itemiyordum senin gibisonra forumdan arkadaslar uyarinca( sanirim aksu) itebildigim kadr ittim bazen geri gelmedi bazende az geldi..megerse ben ucuna koyuyousum onceden)) gerisi coookk uxun sen itebildigin kdr it ve imkanin varsa biraz yat..ben oglenleri isyetinde koydugumdan yatamiyordum ozamnda oturup bekliyordum ilacin yayilmasini
Evet canım, sonu güzel olsun, önemli olan o tabi ki. Bana herhangi bir şey yapılmadı. Adet oldum zaten biliyorsun. Yarın gene hcg bakılacak tamamen düşmüş mü diye. Kasım yada Aralıkta tekrar deneyeceğim sanırım. Dua et benim için canım.
Canım dualarım seninle... İnşallah yeni yıla bebiş yada bebişlerinle gireceksin ne güzelbu sefer kuzucukların sana 9 ay boyunca kene gibi yapışsın annesi Rabbim sana rahat bir tedavi süreci, hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... Bizleri de süreçten haberdar et olur mu Allah'a emanet ol Canım
çörek otu gebelikte çok zararlıymış bende hergün yiyodum okuyunca çok oldum aynı hurma gibi rahim kasılması yapıyomuş düşüğe sebep oluyomuş amaninnn....
test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?