2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım ben 3 tane yasin okudum allah kabul etsin... bu arada yarın 9.30 da randevum var kese görmek için dualarınızı bekliyorum :18:

Ayyy canım biliyorum inan bugün ara ara aklıma geldin, dualarımdasın kim bilir nasıl heyecanlısındır Rabbim inşallah yarın hayırlısı ile keselerini görmeyi nasip etsin, gerçi erken galiba ama belki bir sürpriz olur kalp atışlarını da duyarsın bize de güzel haberlerini verirsin Allah yardımcın olsun. Bu arada bulantın devam etti mi canım?

allah razı olsun duaların için. kimbilir belkide senin dualarınla iyiyiz ikimizde benimde yarın randevüm var. renkli renkli görücem inşallah oğlumu teyzesi. geç kaldım diye üzülme herşeyde vardır bi hayır. belkide kalp atışlarınıda yarın görürsün. çifte mutluluk yaşatır bebişlerin sana. nedense hep iki tane olacakmış gibi geliyor bana. yarın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyor olacağım :)
ya bişey sorucam ben neden herkes gibi gülücük atan vs yapan o hareketli şeyleri ekleyemiyorum. kk size torpilmi geçiyor. ben kaç gündür uğraşıyom sunuç ortada :)
neyse bu resimde fikir olsun herkese bebişleriniz büyüyünce onlara böyle neşeli tabaklar hazırlarsınız

Aksucuğum, sen ne yaptın canım, gördün mü keseleri?

Arkadasim merhaba bende kullanmistim o kapsulden ilk gunler itemiyordum senin gibisonra forumdan arkadaslar uyarinca( sanirim aksu) itebildigim kadr ittim bazen geri gelmedi bazende az geldi..megerse ben ucuna koyuyousum onceden)) gerisi coookk uxun sen itebildigin kdr it ve imkanin varsa biraz yat..ben oglenleri isyetinde koydugumdan yatamiyordum ozamnda oturup bekliyordum ilacin yayilmasini

Aksucuğum, sen ne yaptın canım, gördün mü keseleri?

Canım benim diğer taraftan yazdığını da gördüm burdan yazayım bari benim doktorum 15 gün sonra çağırdı Canim maalesef daha 1 hafta var, sonu güzel olsun da inşallah ben beklerim sen nasılsın? Toparladın mı kendini? Herhangi birşey yaptı mı doktor?

Evet canım, sonu güzel olsun, önemli olan o tabi ki. Bana herhangi bir şey yapılmadı. Adet oldum zaten biliyorsun. Yarın gene hcg bakılacak tamamen düşmüş mü diye. Kasım yada Aralıkta tekrar deneyeceğim sanırım. Dua et benim için canım.

bende kullanıyorum cok zor oluyor yaa cogu geri geliyo yatsamda..itebildigim kadar itiyorum ama yinede geliyo agızdan alındıgındada cok halsizlik ve bulantı yapıomus o yüzden sabır diyorum..:)

Canım dualarım seninle... İnşallah yeni yıla bebiş yada bebişlerinle gireceksin ne güzel bu sefer kuzucukların sana 9 ay boyunca kene gibi yapışsın annesi Rabbim sana rahat bir tedavi süreci, hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... Bizleri de süreçten haberdar et olur mu Allah'a emanet ol Canım

Canım saat 9.30 sen ya muayenedesin yada girmek üzeresin belki de gördün bile küçük mucizelerini ayy çok heyecanlı Rabbim yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerle dönersin canım, güzel Allah'ım gönlündekini nasip etsin

Öncelikle herkese günaaydınnn hayırlı güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah ben hala yatağım da miskinlik yapıyorum bi yandan da size bakınıyorum kapsülle ilgili yazışmaları okuyunca aklıma geldi sanıyorum bahsetmemiştim. Normalde biliyorsunuz transferde sıkışık olunuyor üstten ultrason ile bir yandan bakılıp kanül yardımıyla bebisimiz rahme konuluyor. Ama ben ya yeterince sıkışık olmadığım için (geç içmeye başlamıştım suyu) yada anatomik yapıpdan üstten net göremediler ve hoca alttan ultrasonla bakıp resmen koordinat belirledi ve ultrasonu alttan çıkartıp kanül ile aynen bıraktı benim kuzuları ve hemen akabinde tekrar alttan ultrasonla bakıp embriyoları ekranda gösterdi. Aslında o an tedirgin oldum bu kadar hassas bisey alttan hırpaladık tekrar embriyoları diye... Ama şimdi düşünüyorum biz kapsülü nerdeyse itmeye çekiniyoruz yada hamile kalınca alttan muayeneden çekinenlerimiz var bana daha en hassas belki zamanında alttan bakılmış bebişlerimiz düşündüğümüzden daha güçlü anneler Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
çörek otu gebelikte çok zararlıymış bende hergün yiyodum okuyunca çok oldum aynı hurma gibi rahim kasılması yapıyomuş düşüğe sebep oluyomuş amaninnn....

Senin güzel yüreğini unutur muyum hiç Aksucuğum. Mutlaka haberdar ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Sen keseleri gördüğünde haber ver mutlaka.

çörek otu gebelikte çok zararlıymış bende hergün yiyodum okuyunca çok oldum aynı hurma gibi rahim kasılması yapıyomuş düşüğe sebep oluyomuş amaninnn....

özellikle hamile olan arkadaşlar pastorize olmayan süt yoğurt peynir sakın yemeyin,yumurta ve etin tam pişmiş olmasına dikkat edin,hatta çiğ ete el sürmeyin(benim ilk gebeliğimde sorun olunca doktorlar bitakım bakterileri vücudum kapmış mı diye testler yamışlardı ve o bakteriler çiğ ette ve pastorize olmayan süt ürünlerinde bulunuyo)

aklıma gelmişken yazıyım dedim bilgi paylaştıkça büyür.arkadaşlar varsa bildiğiniz zararlı yararlı şeyler paylaşalım lütfen :))

test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....

test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....

maaşallah canımmmmmmm çooooook sevindim çoookkk hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın yanlız değerin yüksek sanırım ikiz geliyo :)) darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah benimde haftaya bugün testim

benim bu gün transferimin 4. günü sizlerinde dediğiniz gibi hiç bir hissiyat yok buda insanda negatife yoğunlaştırıyor aklıma getirmek istememe rağmen 2 embriyo konuldu bana kaçıncı gün idrar tahlilinde doğruya yakın sonuç çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim

Canım gözün aydınnnn Maşallah değerinde çok güzel senin transferin dondurulmuş değildi demi? ikizler geliyor galiba annesi... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin ne güzel doktor erkenden çağırmış

Canım merak etmeye başladım:26: telden girmiyosan gerçi eve geçince haber verirsin gerçi, hastane çıkışı gezmelere mi gittin yoksa... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…