- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.701
test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
özellikle hamile olan arkadaşlar pastorize olmayan süt yoğurt peynir sakın yemeyin,yumurta ve etin tam pişmiş olmasına dikkat edin,hatta çiğ ete el sürmeyin(benim ilk gebeliğimde sorun olunca doktorlar bitakım bakterileri vücudum kapmış mı diye testler yamışlardı ve o bakteriler çiğ ette ve pastorize olmayan süt ürünlerinde bulunuyo)
aklıma gelmişken yazıyım dedim bilgi paylaştıkça büyür.arkadaşlar varsa bildiğiniz zararlı yararlı şeyler paylaşalım lütfen :))
benim bu gün transferimin 4. günü sizlerinde dediğiniz gibi hiç bir hissiyat yok buda insanda negatife yoğunlaştırıyor aklıma getirmek istememe rağmen 2 embriyo konuldu bana kaçıncı gün idrar tahlilinde doğruya yakın sonuç çıkıyor bilgilendirirseniz sevinirim
Canım gözün aydınnnnMaşallah değerinde çok güzel senin transferin dondurulmuş değildi demi? ikizler geliyor galiba annesi... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin ne güzel doktor erkenden çağırmış
test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah..test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
canım geldimde biraz uzandım şimdi girdim nete.. sabah muayenemizi olduk tek kese gördük çok şükür.. fakat doktorum kesenin şekli biraz bozuk dedi tam yuvarlak deil dedi c.tesi kontrole çağırdı birde beta hcg istedi onun sonucunu bekliyorum 16.30 da alıcam.. ayrıca kesenin içi dolu dedi çok şükür ama bi tek şu şekil bozukluğuna takıldım inşallah kötü bişey yoktur ..merak ettik hadi güzel haberlerle gel :))))
Canım merak etmeye başladım:26: telden girmiyosan gerçi eve geçince haber verirsin gerçi, hastane çıkışı gezmelere mi gittin yoksa... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah..
canım geldimde biraz uzandım şimdi girdim nete.. sabah muayenemizi olduk tek kese gördük çok şükür.. fakat doktorum kesenin şekli biraz bozuk dedi tam yuvarlak deil dedi c.tesi kontrole çağırdı birde beta hcg istedi onun sonucunu bekliyorum 16.30 da alıcam.. ayrıca kesenin içi dolu dedi çok şükür ama bi tek şu şekil bozukluğuna takıldım inşallah kötü bişey yoktur ..
canım geldim yukarda anlattım
Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?
değerim biraz yüksek umarım bi sorun yoktur ikiz olduğu için yüksektir benim bebişler dondurulmuş değildi. 3. gün embriyosu...
Canım gözün aydın bebişinle ilk buluşmanız tamamlanmışİçi de doluymuş şükürler olsun, şimdi tabi şekli biraz bozuğa takıldın ister istemez hep bir bekleyiş şimdi test sonucu ctesi tekrar kese telaş telaş Rabbime şükür bu telaşları yaşattığı için inşallah değerin de güzel çıkar hiç bir sorun olmadan devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın. Bu arada başka kan testi yaptılar mı? Kaç haftalık olarak hesaplıyorlar?
saol canım güzel dileklerin için.. başka kan testi c.tesi istiycek sanırım ..kese hamilelik haftamla uyumluymuş 5+3 günlük hamileymişim ..rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için bütün kadınlarada yaşatsın tez zamanda.. c.tesiyi beklicez şimdide gerçi bugünkü beta hcg düzgünse problem yok dedi ama bakalım sonuç bi çıksında..dua edin bana..
canım geldimde biraz uzandım şimdi girdim nete.. sabah muayenemizi olduk tek kese gördük çok şükür.. fakat doktorum kesenin şekli biraz bozuk dedi tam yuvarlak deil dedi c.tesi kontrole çağırdı birde beta hcg istedi onun sonucunu bekliyorum 16.30 da alıcam.. ayrıca kesenin içi dolu dedi çok şükür ama bi tek şu şekil bozukluğuna takıldım inşallah kötü bişey yoktur ..
canım gözün aydın görmüşsün keseni şekline falan fazla takılma hergün değişiyo zaten şekli herşey güzel olucak inşallah Allah a emanet olun :))
allah razı olsun duaların için. kimbilir belkide senin dualarınla iyiyiz ikimizde benimde yarın randevüm var. renkli renkli görücem inşallah oğlumu teyzesi. geç kaldım diye üzülme herşeyde vardır bi hayır. belkide kalp atışlarınıda yarın görürsün. çifte mutluluk yaşatır bebişlerin sana. nedense hep iki tane olacakmış gibi geliyor bana. yarın hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyor olacağım :)Eki Görüntüle 811580
ya bişey sorucam ben neden herkes gibi gülücük atan vs yapan o hareketli şeyleri ekleyemiyorum. kk size torpilmi geçiyor. ben kaç gündür uğraşıyom sunuç ortada :)
neyse bu resimde fikir olsun herkese bebişleriniz büyüyünce onlara böyle neşeli tabaklar hazırlarsınız
gözün aydın arkadaşım allah tamamını erdirsin kucağına almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?