2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Ben yumurtayı Rafadan yiyorum yiiiii yemiyim artık..

arkadaşlar dualarınız güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bu duyguyu yaşamayı herkese nasip etsin değer bana da yüksek geldi bir sorun olmasında ikiz olsun üçüz olsun farketmez anneleri of demeden bakacak onlara çok şükür Rabbime... bundan sonrada şükür dularına, tedavi gören arkadaşlarımıza dualarımıza devam edicem...

canımm 9.gün belli olur normalde 10. ve 12. gün yaptırman gerekiyor testleri ama ben 9. gün yaptırmıştım

değerim biraz yüksek umarım bi sorun yoktur ikiz olduğu için yüksektir benim bebişler dondurulmuş değildi. 3. gün embriyosu...

test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah..
merak ettik hadi güzel haberlerle gel :))))
canım geldimde biraz uzandım şimdi girdim nete.. sabah muayenemizi olduk tek kese gördük çok şükür.. fakat doktorum kesenin şekli biraz bozuk dedi tam yuvarlak deil dedi c.tesi kontrole çağırdı birde beta hcg istedi onun sonucunu bekliyorum 16.30 da alıcam.. ayrıca kesenin içi dolu dedi çok şükür ama bi tek şu şekil bozukluğuna takıldım inşallah kötü bişey yoktur ..
Canım merak etmeye başladım:26: telden girmiyosan gerçi eve geçince haber verirsin gerçi, hastane çıkışı gezmelere mi gittin yoksa... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

canım geldim yukarda anlattım

Kizlar herkese merhaba. Ben haziranda tup bebek denedim ama negatif aldim. Yaptigim merkezden memmun kalmadim, simdi arastiriyoruz. Bahceci fulya ile memorial sisli arasinda kaldik. Sehirdisindan gelicez bahceci fulya disardan yumurta takibi kabul etmiyo, burda olmalisiniz diyo. Memorial disardan yaptirip yumurta toplamada buraya gelin diyo. Kafam cok karisti. Bizde sorun esimin morfolojisi dusuk. Acaba orda olsak daha mi iyi? Napsak ki?

Canım gözün aydın bebişinle ilk buluşmanız tamamlanmış İçi de doluymuş şükürler olsun, şimdi tabi şekli biraz bozuğa takıldın ister istemez hep bir bekleyiş şimdi test sonucu ctesi tekrar kese telaş telaş Rabbime şükür bu telaşları yaşattığı için inşallah değerin de güzel çıkar hiç bir sorun olmadan devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın. Bu arada başka kan testi yaptılar mı? Kaç haftalık olarak hesaplıyorlar?

Canım ismin çok dikkatimi çekmişti hatırlıyorum seni ben istanbul'da olmadığım için yardımcı olamıycam ama adın gibi "musmutlu ol" demeden geçmek istemedim İnşallah bu sefer sağlıkla evlatlarına kavuşursun. Rabbim hakkında neresi hayırlısı ise oraya karar vermeni nasip etsin

arkadaşlar benımkisi 5 gün embiosuydu hesabıma göre bugün 5 gün embiosunuda sayarsak 12 gün oldu yarın test yaptırsam belli olurmu yarın 13 üncü gün olacak doktorum 15 gün sonra yaptır demişti ben 2 3 gün daha bekleyemeyeceğim acaba yaptırsam belli olurmu lütfn yardımcı olurmusunuz hiçte ümit yok sanki boş boş bekliyorum gibi his var evde yat yat günlerde geçmiyor

test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....

Allahım ilk önce sağlıkla kucağına aldirsin tebrik ederim seni cok sevindimmmm senin kaç embriyo transfer edildi herşey gönlünce olsun değerin masaallah cok yüksek

değerim biraz yüksek umarım bi sorun yoktur ikiz olduğu için yüksektir benim bebişler dondurulmuş değildi. 3. gün embriyosu...

Değer yüksek olsa telaşlanıyoruz düşük olsa telaşlanıyoruz benimde yüksekti aynı duyguyu yaşamıştım, henüz keseyi görmedim ben, inşallah ikiz olduğu içindir canım yüksek olmasından çok korkmamak lazım... Dondurulmuşta da yüksek çıkıyormuş ondan sormuştum seninki de benim gibi 3. gün... Bugünde 12. günün değil mi? Neyse hadi tadını çıkart annesi hamilesiiiinnn

Son düzenleme:

saol canım güzel dileklerin için.. başka kan testi c.tesi istiycek sanırım ..kese hamilelik haftamla uyumluymuş 5+3 günlük hamileymişim ..rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için bütün kadınlarada yaşatsın tez zamanda.. c.tesiyi beklicez şimdide gerçi bugünkü beta hcg düzgünse problem yok dedi ama bakalım sonuç bi çıksında..dua edin bana..

canım geldimde biraz uzandım şimdi girdim nete.. sabah muayenemizi olduk tek kese gördük çok şükür.. fakat doktorum kesenin şekli biraz bozuk dedi tam yuvarlak deil dedi c.tesi kontrole çağırdı birde beta hcg istedi onun sonucunu bekliyorum 16.30 da alıcam.. ayrıca kesenin içi dolu dedi çok şükür ama bi tek şu şekil bozukluğuna takıldım inşallah kötü bişey yoktur ..

canım gözün aydın görmüşsün keseni şekline falan fazla takılma hergün değişiyo zaten şekli herşey güzel olucak inşallah Allah a emanet olun :))

gözün aydın arkadaşım allah tamamını erdirsin kucağına almak nasip etsin

ayyy canım yaçok saol moral oluyosunuz bana inşallah düzelir ..rabbim sanada bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım

canım benim tabağın muhteşem olmuş süper
kesemiz tek canım gerçi sana mesaj attım ama burdaki sorun yanıtsız kalmasın dedim çok korkmaya başladım canım ya bişey olmaz dimi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…