- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.721
arkadaşlar benımkisi 5 gün embiosuydu hesabıma göre bugün 5 gün embiosunuda sayarsak 12 gün oldu yarın test yaptırsam belli olurmu yarın 13 üncü gün olacak doktorum 15 gün sonra yaptır demişti ben 2 3 gün daha bekleyemeyeceğim acaba yaptırsam belli olurmu lütfn yardımcı olurmusunuz hiçte ümit yok sanki boş boş bekliyorum gibi his var evde yat yat günlerde geçmiyor
Canım tam anlayamadım, transferin ayın kaçıydı? Bizim merkez 5. gün embriyosunun 10 gün sonra test istiyor ( transfer gününü saymıyorsun) eğer daha erkense bence yaptırma canım düşük çıksa yükselecek mi telaşı stresini yaşayacaksın... Umutsuz olma canım senin savaşçın 5. güne kadar dayanmış inşallah şimdi de sıkı sıkı tutunmuştur sana
yaş 39 hormonlar yüksek ve o kadar uğraşmama rağmen elde var kocaman sıfır.ne yapacağım bilemiyorum,resmen bunalımdayım.kime ne yaptım ta allah bana böyle bir dert verdi diyorum ama düşünüyorum bu derdi hakedecek bir şey yapmadım.artık kaldıramıyorum,yoruldum.
canım benim tabağın muhteşem olmuş süper
kesemiz tek canım gerçi sana mesaj attım ama burdaki sorun yanıtsız kalmasın dedimçok korkmaya başladım canım ya bişey olmaz dimi :18:
yaş 39 hormonlar yüksek ve o kadar uğraşmama rağmen elde var kocaman sıfır.ne yapacağım bilemiyorum,resmen bunalımdayım.kime ne yaptım ta allah bana böyle bir dert verdi diyorum ama düşünüyorum bu derdi hakedecek bir şey yapmadım.artık kaldıramıyorum,yoruldum.
Allahım ilk önce sağlıkla kucağına aldirsin tebrik ederim seni cok sevindimmmm senin kaç embriyo transfer edildi herşey gönlünce olsun değerin masaallah cok yüksek[/QUOTE
bana iki embriyo transfer edildi.... doktorum transferden sonra çok güzel konuşmuştu çok şükür sonuç şimdilik güzel görünüyo... sonuna kadar da böyle olur inşallah..
saol canım güzel dileklerin için.. başka kan testi c.tesi istiycek sanırım ..kese hamilelik haftamla uyumluymuş 5+3 günlük hamileymişim ..rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattığı için bütün kadınlarada yaşatsın tez zamanda.. c.tesiyi beklicez şimdide gerçi bugünkü beta hcg düzgünse problem yok dedi ama bakalım sonuç bi çıksında..dua edin bana..
merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 5.günüm dünden beri sol kasığımda hiç kesilmeyen bi ağrı var ara sıra sağ kasığımdada batma hissediyorum acaba bunlar iyiye işaret midir?günler yaklaştıkça stres başlıyor galiba.lütfen bana yardım edin erken test falan yapmayayım ilkinde yapmıştım çok pişman olmuştum ne biliyım cıs falan deyin hani küçük cocuklara derler ya :)))))))))))):))))):)))))))
arkadaşlar benımkisi 5 gün embiosuydu hesabıma göre bugün 5 gün embiosunuda sayarsak 12 gün oldu yarın test yaptırsam belli olurmu yarın 13 üncü gün olacak doktorum 15 gün sonra yaptır demişti ben 2 3 gün daha bekleyemeyeceğim acaba yaptırsam belli olurmu lütfn yardımcı olurmusunuz hiçte ümit yok sanki boş boş bekliyorum gibi his var evde yat yat günlerde geçmiyor
17 eylülde transferim yapıldı yani banada 10 gün sonra dedi cuma gününe denk geliyorsa 2 gün erken yaptırayım sabırsız lanıyorum ama belli olurmu olmazmı bilmediğim için sormak istedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hani erken gebelik testi falan alsam ondada mı belli olmaz diyorsunki düşük çıkarsa strese girersin
merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 5.günüm dünden beri sol kasığımda hiç kesilmeyen bi ağrı var ara sıra sağ kasığımdada batma hissediyorum acaba bunlar iyiye işaret midir?günler yaklaştıkça stres başlıyor galiba.lütfen bana yardım edin erken test falan yapmayayım ilkinde yapmıştım çok pişman olmuştum ne biliyım cıs falan deyin hani küçük cocuklara derler ya :)))))))))))):))))):)))))))
Cisssss sakın sakın bi daha duymiyim hiiii kızarım :))
canım kasık ağrıları çok normal bende de olmuştu doktoruma sormuştum o da senden 20 yumurta topladık tabi kasıkların ağrıcak demişti yani yumurta toplama işleminden kalmış da olabilir hamilelik belirtisyle adet belirtileri aynı o yüzden kasık ağrım var diye herhangi bir şey düşünme başka şeylerle oyalanmaya çalış dua etmek en güzeli allah hamiş olduğun günleri göstersin sana inşallah canımmm
17 eylülde transferim yapıldı yani banada 10 gün sonra dedi cuma gününe denk geliyorsa 2 gün erken yaptırayım sabırsız lanıyorum ama belli olurmu olmazmı bilmediğim için sormak istedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hani erken gebelik testi falan alsam ondada mı belli olmaz diyorsunki düşük çıkarsa strese girersin
canım sanırm sen haziran topiğinden din hatırladığınm kadarıyla bencede erken test falan yapmı çıkmıyor idrar testi sadece moral bozuyor benim değirm 123 olduğunda idrar yaptım idrar testinde çıkmadı hatta ve hatta 923 e çıktığında bile silik çıktı ağrılara gelince bence olacak inşallah olur çünka ben hazıranda yaptırdığımda aynı senin ağırılarını hissetmiştim iyi düşün iyi olsun gerçi benim 6 haftalıkkğn düşükle sonuçlandı hayırlısı bakalım bizde sperm hız ve morfoloji problemi var ocak ta iikinci için başlayacağız sanırm rabbim yavrunu sana sımsıkı tutundursunmerhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 5.günüm dünden beri sol kasığımda hiç kesilmeyen bi ağrı var ara sıra sağ kasığımdada batma hissediyorum acaba bunlar iyiye işaret midir?günler yaklaştıkça stres başlıyor galiba.lütfen bana yardım edin erken test falan yapmayayım ilkinde yapmıştım çok pişman olmuştum ne biliyım cıs falan deyin hani küçük cocuklara derler ya :)))))))))))):))))):)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?