2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım tam anlayamadım, transferin ayın kaçıydı? Bizim merkez 5. gün embriyosunun 10 gün sonra test istiyor ( transfer gününü saymıyorsun) eğer daha erkense bence yaptırma canım düşük çıksa yükselecek mi telaşı stresini yaşayacaksın... Umutsuz olma canım senin savaşçın 5. güne kadar dayanmış inşallah şimdi de sıkı sıkı tutunmuştur sana

yaş 39 hormonlar yüksek ve o kadar uğraşmama rağmen elde var kocaman sıfır.ne yapacağım bilemiyorum,resmen bunalımdayım.kime ne yaptım ta allah bana böyle bir dert verdi diyorum ama düşünüyorum bu derdi hakedecek bir şey yapmadım.artık kaldıramıyorum,yoruldum.

17 eylülde transferim yapıldı yani banada 10 gün sonra dedi cuma gününe denk geliyorsa 2 gün erken yaptırayım sabırsız lanıyorum ama belli olurmu olmazmı bilmediğim için sormak istedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hani erken gebelik testi falan alsam ondada mı belli olmaz diyorsunki düşük çıkarsa strese girersin

Canım Dünya İmtahan Dünyası Ve Bir Sınav olarak Düşünmek Gerekiyor Rabbimin Bir Bildigi Vardır Elbet Rabbimde Er Yada Geç Herkeze Nasip Eder Duaları Eksik Etmemek Sürekli Rabbimden İstemek elden başka bir şey gelmez.

canım benim tabağın muhteşem olmuş süper
kesemiz tek canım gerçi sana mesaj attım ama burdaki sorun yanıtsız kalmasın dedim çok korkmaya başladım canım ya bişey olmaz dimi :18:

olsun canım tek olsun bizim olsun. zaten tek gebelikler daha sağlıklı oluyor.
eeee çift olsaydıda bi itirazımız olmazdı tabii. içini ferah tut inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacaksın. her zaman dediğim gibi güzel düşün dua niyetine geçsin. korkutma kendini. sağlıklı bi bebişin olacak inşallah :)

aman ablacım sakın öle deme öle düşünme de ben kızımı 6 günlükken ellerimle toprağa verdim inan insan kendi acısını en ağır acı gibi görüyo ama herkesin kendi acısı kendine büyük ama asla öyle şeyler söylemedim herzaman yaşadıklarıma şükrettim ve yaşadığım her acının benim hakkımda hayırlı olduğunu Rabbimin bana ahiret hayatına hazırladığı güzellikler olarak gördüm düşün ki dün yada ayağımız taşa takılsa acısa bile onun ahirette mükafatı var.herşeyi denedin olmuyorsa bakıma muhtaç okadar yavrucak varki yetiştirme yurtlarında benim bir arkadaşım var eşide oda 30 yaşındalar çocuk sahibi olma ihtimalleri yoktu bi bebek evlatlık aldılar okadar tatlı ki anlatamam artık kanunlar çok kolaylaştı önemli olan doğurmak değil büyütmek eğitmek tir inan annelik doğurmakla olmuyo.Allah içine rahatlık versin inşallah hakkında hayırlısını versin

kesecik göründü bebiş içinde ne güzel...umarım c.martesi günü bütün sonuçlar iyi çıkar her şey güzel olur...kesenin şekline takılma demek istiyorum ama ister istemez insan takılır..güzel düşünelim güzel olsun...Allah hepimizin yardımcı olsun...

merhaba arkadaşlar bugün transfer sonrası 5.günüm dünden beri sol kasığımda hiç kesilmeyen bi ağrı var ara sıra sağ kasığımdada batma hissediyorum acaba bunlar iyiye işaret midir?günler yaklaştıkça stres başlıyor galiba.lütfen bana yardım edin erken test falan yapmayayım ilkinde yapmıştım çok pişman olmuştum ne biliyım cıs falan deyin hani küçük cocuklara derler ya :)))))))))))):))))):)))))))

Cisssss sakın sakın bi daha duymiyim hiiii kızarım :))

ooo kesin canımm belli olur neden doktorun 15.gün yaptır demiş anlamadım ama beklemene gerek yok

canım transfer öncesini saymadan transfer gününü saymadan sayıcaksın yani senin 17 eylül transferin ya bugün 7.günün yani 10.günden önce baktırma 10.gündede kanda baktır idrarda çıkmayabilir.2 gün aramız var benimde 19 eylül transferim yakınız yani inşallah birlikte seviniriz.benim test günüm 1 ekim inşallah o güne kadar sabredip hiçbir test yapmıycam Allah ım yardım et

canım kasık ağrıları çok normal bende de olmuştu doktoruma sormuştum o da senden 20 yumurta topladık tabi kasıkların ağrıcak demişti yani yumurta toplama işleminden kalmış da olabilir hamilelik belirtisyle adet belirtileri aynı o yüzden kasık ağrım var diye herhangi bir şey düşünme başka şeylerle oyalanmaya çalış dua etmek en güzeli allah hamiş olduğun günleri göstersin sana inşallah canımmm

canım benim dondurulmuş embriyo taze tedavimi haziranda görmüştüm işin garibi tazede hiiiçççç ağrım sızım olmamıştı bunda oldu iyiye işaret olmasını YÜCE ALLAH'tan diliyorum

Cikar canim benim transferden sonra 7.gun belli oldu.
Senin yarin 8.gunun kesin belli olur 5.gun embriyosu

canım sanırm sen haziran topiğinden din hatırladığınm kadarıyla bencede erken test falan yapmı çıkmıyor idrar testi sadece moral bozuyor benim değirm 123 olduğunda idrar yaptım idrar testinde çıkmadı hatta ve hatta 923 e çıktığında bile silik çıktı ağrılara gelince bence olacak inşallah olur çünka ben hazıranda yaptırdığımda aynı senin ağırılarını hissetmiştim iyi düşün iyi olsun gerçi benim 6 haftalıkkğn düşükle sonuçlandı hayırlısı bakalım bizde sperm hız ve morfoloji problemi var ocak ta iikinci için başlayacağız sanırm rabbim yavrunu sana sımsıkı tutundursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…