2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim dondurulmuş embriyo taze tedavimi haziranda görmüştüm işin garibi tazede hiiiçççç ağrım sızım olmamıştı bunda oldu iyiye işaret olmasını YÜCE ALLAH'tan diliyorum

hımm o zaman farklı bi şey buu ama ben olsam doktoruma sorardım bunlar önemli şeyler sen yine de sor

Ben varim morfoloji % 2 ileri hzlimiz % 5 idi. Imsi teknigi uyguandi mi size canim.
yok canım ilk denemem de uygulanmadı ilkinde 6 haftalıkken düşük oldu şimdi ocak da terkrar deneyeceğiz eşim vitamin kullanıyor aynı zamanda bizim de morfoloji 2 ileri hızımızde 2çıkmıştı morfoloji düzelmessede hızımız artır inşallah sen tüp denedin mi yada ne durumdasın
bu ikinciyi imsi tekniği ile secin diyeceğim doktora

bende seni çok iyi hatırlıyorum canım düşüğüne çok üzülmüştüm ama rabbimizin taktiri bukadar küçük düşen bebekler bile Allaha'ın izniyle ahirette şefaat edicekler ve bizlere evlat olarak verilecekler en azından gebe kalabildiğini gördün aslında bu bile çok önemli bişey inşallah bi sonraki tedavinde herşey iyi olur yanlız bişey sorucam sorun sperm de demişsin keçiboynuzu kürünü yaptınız mı?inanılmaz bir mucize keçiboynuzu kürü benim bir arkadaşım vardı onlardada sorun oydu ben ona kürü yazıp vermiştim 3 ay uyguladılar onlarda 6 yıllık evliydiler aşılama falan denemişlerdi olmamıştı bu keçiboynuzu kürünün peşine hamile kaldı geçenlerde de kızını doğurdu Allah'ın izniyle mutlaka tedavi öncesi dene LÜTFEEENNNN......

Canim senin demenpe olmaz.zatn % 2 morfolojiye merkezin direk imsi uygulamasi lazim . iste bazi merkezler malesef

Birde pihtilasma testi yaptirdinz mi neden olmus dusuk acaba.

evet canım şuan 3 ay eşim prookst plus bir kaçtnede daha vitamin ve bide evicap a başladı bende iki gün akşamları keçiboynuzu kurune başladık 2 gün içiyor br gün bırakıyor akşamları sadece çünkü diğer vitaminlerde kilo yapıyo o yüzden bu şekilde canım sayıdan ziyade morfolojimiz düşük 2 bakalım her şeyde vardır bir hayır arkadaş rabbimden gelen her şeye şükürler olsun sizdek sonur neyde test sonucunu paylaş merakla beklemedeyim

Canim senin demenpe olmaz.zatn % 2 morfolojiye merkezin direk imsi uygulamasi lazim . iste bazi merkezler malesef

Birde pihtilasma testi yaptirdinz mi neden olmus dusuk acaba.
canım işte şimdi onların peşinde geziyorm pıhtılaşma testi falan kromozom bunları devletten aldım günlerini ikinci denemeye kadar yaptırıyım dedim ...kan sonuçlarım normal çıkmıştı aslında ben ankarada medicanada yaptırdım ilk denememi imsi araştırdım ve sonra arayıp sordum imsi var mı diye evet dediler bende dedim kendi kendime varda neden yapmadını doktorum aslında ilgili ama neden yapmadı anlamadım birde doktorumuz ilk düşükler normal dedi sebebini bizde bilmiyoruz yanı doktorum ilk tüp bebek yapılsın bakalım tutmazsa falan ona göre farklı yollar ararız dedi

Son düzenleme:

Dr lar icin ne kadar da kolay ilk dusukler normalmis.
Tum testlerini yaptir canim pihtilasman var belkide. Ben dusuk yasamadim ama tedaviden once pihti testlerimi yaptirdim vede pihtilasma cikti.
Doktorlara kalsa dusecekti bebegim sonra baktiracaklardi..

Kesinlikle imsi iste canim.doktorunda iyiyse uygulatacaktir
Insallah bebegine kavusursun saglikla canim

canım bizim sorun sadece pco düşük düzeyde ama olmuyo işte belkide bilmediğimiz başka sorunlarda vardır allah ın taktiri herşey ya bunlar bahanesi haftaya bugün test günüm inşallah güzel haberler veririm allah büyük

Arkadsim hayat okadr zorki iyide cikiyo insanın karşısına kotude a böyle düşünme herşey Allahtan verende Allah alanda Allah herşeyin vakti ve saati var bende sen gibiyim 6 deneme yaptık kocaman negatif yaşım 36 ama ben inanıyorum o güneş bir gun biseede doğacak umudunu yitirme Rabbim ne evlatlarimisla ne evlatsuzlikla imtihan etsin bu yolda yürüyen herkesin Allah gönlüne göre versin hamile arkadaslarimuzinda saglikla kucağına aldirsin ALLAHA GUVEN GERİSİNİ MERAK ETME SEN MEVLAM İSTEMESSE KİM VEREBİLİR MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR HERSEYİN EN İYİSİNİ EN HAYİRLİSİNİ BİLEN YUCE RABBİM kendini sıkıntıya sokma Allaha emanet olun arkadaşlar

Cok tesekkur ederim canim. Ne kadar guzel bir cevap :) insallah Allah gonlune gore versin

evet canım onlara kalsa her şey normal neyse hayrlısı baklım doktorumdan ilği konusunda memnununm merkezdede varmış kesin bu imsi yi isteyeceğim tüm tahlillerimide yaptıracağım bundan sonra yüce yardana kalmış bebişn hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelmesi dileği ile

inşallah canım ...zaten dün doktor tekrar beta hcg istemişti benden doktor 3500 falan olması lazım dedi 6070 çıktı maşallah .. o yüzden doktor bi problem yok dedi çok şükür ama çok endişelendim..c.tesi günü tekrar görcez bakalım doktor belki kalbinide duyarız dedi rabbim bu duyguyu bütün evlat hasreti çeken kadınlara yaşatsın inşallah...

canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ...

maaşallah canım çok sevindim gerçekten RABBİM ENGÜZEL İSİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

Canım çooook sevindimm maşallah kuzuşuna inşallah ctesi kalp atışını da duyarsın... Senden güzel haberler aldıkça benim de içim rahatlıyor

maşallah sonuç çok güzel, sonuna kadarda güzel olur inşallah... ben bir kez gebelik testi yaptırdım acaba değerin katlanıp katlanmadığını görmek için tekrar test yaptırsam mı? cuma doktora gidicem belki o yapar dyorum bilemedim kararsız kaldım ???????

Kızlar Selam Doktorumu Aradımda Erken Baktırma Tahliline Dedi Cumayı Beklememi İstedi Mecbur Bekleyecegim Şurda 2 Gün Kaldı :)) Hiç Bir şey Hissetmesemde Bekleyecegim Sıf Zaten Olumsuz Düşündügüm İçin erken Test Yaptırayım Diye Düşündüm Ama İşte Doktorum Bekle Dedigi İçin Bekleyeyım Bari Hafif Kasık Agrısından Başka Hiç Bir Şey Hissetmiyorum neden kaynaklandıgınıda bilmiuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…