- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.761
kızlar selam doktorumu aradımda erken baktırma tahliline dedi cumayı beklememi istedi mecbur bekleyecegim şurda 2 gün kaldı :)) hiç bir şey hissetmesemde bekleyecegim sıf zaten olumsuz düşündügüm için erken test yaptırayım diye düşündüm ama işte doktorum bekle dedigi için bekleyeyım barihafif kasık agrısından başka hiç bir şey hissetmiyorum neden kaynaklandıgınıda bilmiuyorum
çıktı canım çok güzel çıktı doktorun beklediğinin üstünde çıktı.. çok saol ..rabbime şükürler olsun...
çıktı canım çok güzel çıktı doktorun beklediğinin üstünde çıktı.. çok saol ..rabbime şükürler olsun...
aksum saol canım bende çok mutlu oldumCanım çooook sevindimmmaşallah kuzuşuna inşallah ctesi kalp atışını da duyarsın... Senden güzel haberler aldıkça benim de içim rahatlıyor
canım cuma çağırması biraz erken olmuş muhtemelen test istiycektir veya keseyi görmeye çalışacaktır hayırlısı allahtan canım ..maşallah sonuç çok güzel, sonuna kadarda güzel olur inşallah... ben bir kez gebelik testi yaptırdım acaba değerin katlanıp katlanmadığını görmek için tekrar test yaptırsam mı? cuma doktora gidicem belki o yapar dyorum bilemedim kararsız kaldım ???????
sürpriz yaparsa şaşırırımcanım bakarsın cumartesi ikinci kesede görünür artışın yüksek çünkü çok var öyle olan hayırlısı bakalım:)
Allah sağlıkla kucağına aldirsin maaşallah değerin cok yüksek çıkmış Rabbim tamamına erdirsin
bu tüp bebek olayı çok zormuş.
önce ilaç kullan yumurtaların gelişmesini bekle.
sonra küçük bi operasyonlara yumurtalar toplansın.
sonra bekleki kaç tanesi döllenecek kaç tanesi 3. yada 5. güne kadar kalabilecek...
sonrasında transfer...geçmek bilmeyen 12 gün...sonuç negatifse büyük bi yıkım bi sonraki tedaviyi bekle...sonuç pozitifse
sonrasında kısmetse keseyi görmeye git
ve sonra Rabbim can verirse kalp atışını duymak için bekle... ah ahhhh zor bekleyişler...
Eczaneden 6 adet test aldım geldim ve bir tanesini yaptım tabi:) (çok yaramazım ben yaaaa)
sonuç olarak ikinci çizgi çok açık renkli çıktı bu seferki ikinci çizginin gerçek olmasını çoooook istiyorum her sabah bitane yapıcam bakalım çizgi koyulaşacak mı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sizi seviyorum:)))
arkadaşlar buarada bugün semerkant tv de duyduğum bişeyi yaptım beni çok rahatlattı sizlerede tavsiye ediyorum abdulkadir geylani hazretlerinin esma'ül hüsna duası var önce 2 rekat namaz kılıyosun ardından onu akuyosun ve allah'ın en güzel isimleri yüzü suyu hürmetine ona dua ediyosun çok güzel bişey bence çok kolay sizde yapın benide dualarınızda unutmayın allah'a emanet...
6. Günde silik ikinci çizgi çıktıysa bişey var demektir canım hadi hayırlısı.. Benim 9. Gün çooooook silik çıkmıştı çünkü :)
test sonucu 806 doktorumu aradım hayırlı olsun dedi cuma kontrole çağırdı inanamıyorum.....
Bu arada ben de kalinkam gibi düşündüm 2. Kese sürpriz yaparsa ben şasırmamaksum saol canım bende çok mutlu oldumama bu beklemeler hiç bitmiyoya :18:
canım cuma çağırması biraz erken olmuş muhtemelen test istiycektir veya keseyi görmeye çalışacaktır hayırlısı allahtan canım ..
sürpriz yaparsa şaşırırıminşallah sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun
saol canım inşallah seninde güzel haberlerinizi alıcam hepinize dua ediyorum her namazdan sonra..
Eczaneden 6 adet test aldım geldim ve bir tanesini yaptım tabi:) (çok yaramazım ben yaaaa)
sonuç olarak ikinci çizgi çok açık renkli çıktı bu seferki ikinci çizginin gerçek olmasını çoooook istiyorum her sabah bitane yapıcam bakalım çizgi koyulaşacak mı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sizi seviyorum:)))
arkadaşlar buarada bugün semerkant tv de duyduğum bişeyi yaptım beni çok rahatlattı sizlerede tavsiye ediyorum abdulkadir geylani hazretlerinin esma'ül hüsna duası var önce 2 rekat namaz kılıyosun ardından onu akuyosun ve allah'ın en güzel isimleri yüzü suyu hürmetine ona dua ediyosun çok güzel bişey bence çok kolay sizde yapın benide dualarınızda unutmayın allah'a emanet...
inşallah canım ...zaten dün doktor tekrar beta hcg istemişti benden doktor 3500 falan olması lazım dedi 6070 çıktı maşallah .. o yüzden doktor bi problem yok dedi çok şükür ama çok endişelendim..c.tesi günü tekrar görcez bakalım doktor belki kalbinide duyarız dedirabbim bu duyguyu bütün evlat hasreti çeken kadınlara yaşatsın inşallah...[/QUOTE
ayyyyy maşallah. sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla kalbinide duyarsın inşallah. hiç endişelenme kim bilir ne gördü. belkide yanlış gördü. boşuna sakın moralini bozma. hamileliğin tadını çıkart tatlım :)
Ayyy canım benim hadi inşallaaahsen daha önceki kötü tecrübenden tedbirlisin ama ben şimdiden çok sevindim, inşallah gün gün ikinci çizgi kopkoyu olur Rabbim güzel isimleri yüzü suyu hürmetine önce pozitif sonucu sonra kucağına almayı nasip etsin canım...
amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah hapimiz bu sayfada bigün doğum sevincimizi paylaşırız.ikinci testi yapmak için yarın sabahı iple çekiyorum.rabbim sanada yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel yürekli arkadaşım :)
al bendende o kadar benim ağrılarımda geçti hiçbişey hissetmiyorum aslında bu aşamada belirti aramak boş ama insan arıyo işte inşallah ikimizde pozitif alır birlikte kutlarız:)senin gene az kalmış benim salı günü testim ben nasıl dayanacağım bilmiyorum:))))
gebelik testi almış eşim denedik 1 çizgi çıktıÜmit Sıfır A İndi Bitti Yani Hayal Sevinciiz 14 Günlük Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?