2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

al bendende o kadar benim ağrılarımda geçti hiçbişey hissetmiyorum aslında bu aşamada belirti aramak boş ama insan arıyo işte inşallah ikimizde pozitif alır birlikte kutlarız:)senin gene az kalmış benim salı günü testim ben nasıl dayanacağım bilmiyorum:))))

bu tüp bebek olayı çok zormuş.
önce ilaç kullan yumurtaların gelişmesini bekle.
sonra küçük bi operasyonlara yumurtalar toplansın.
sonra bekleki kaç tanesi döllenecek kaç tanesi 3. yada 5. güne kadar kalabilecek...
sonrasında transfer...geçmek bilmeyen 12 gün...sonuç negatifse büyük bi yıkım bi sonraki tedaviyi bekle...sonuç pozitifse
sonrasında kısmetse keseyi görmeye git
ve sonra Rabbim can verirse kalp atışını duymak için bekle... ah ahhhh zor bekleyişler...

Canım çooook sevindimm maşallah kuzuşuna inşallah ctesi kalp atışını da duyarsın... Senden güzel haberler aldıkça benim de içim rahatlıyor
aksum saol canım bende çok mutlu oldum ama bu beklemeler hiç bitmiyoya :18:
canım cuma çağırması biraz erken olmuş muhtemelen test istiycektir veya keseyi görmeye çalışacaktır hayırlısı allahtan canım ..
canım bakarsın cumartesi ikinci kesede görünür artışın yüksek çünkü çok var öyle olan hayırlısı bakalım:)
sürpriz yaparsa şaşırırım inşallah sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun
Allah sağlıkla kucağına aldirsin maaşallah değerin cok yüksek çıkmış Rabbim tamamına erdirsin

saol canım inşallah seninde güzel haberlerinizi alıcam hepinize dua ediyorum her namazdan sonra..

ALLAH kimseye kaldırabileceğinden fazla yük yüklemez miş demek ki bizler tüm bunları kaldıracak kadar güçlü karakterlere sahibiz senden gelene sonsuz şükür olsun ya RABBİM....

Eczaneden 6 adet test aldım geldim ve bir tanesini yaptım tabi:) (çok yaramazım ben yaaaa)
sonuç olarak ikinci çizgi çok açık renkli çıktı bu seferki ikinci çizginin gerçek olmasını çoooook istiyorum her sabah bitane yapıcam bakalım çizgi koyulaşacak mı dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sizi seviyorum:)))

arkadaşlar buarada bugün semerkant tv de duyduğum bişeyi yaptım beni çok rahatlattı sizlerede tavsiye ediyorum abdulkadir geylani hazretlerinin esma'ül hüsna duası var önce 2 rekat namaz kılıyosun ardından onu akuyosun ve allah'ın en güzel isimleri yüzü suyu hürmetine ona dua ediyosun çok güzel bişey bence çok kolay sizde yapın benide dualarınızda unutmayın allah'a emanet...

6. günde silik ikinci çizgi çıktıysa bişey var demektir canım hadi hayırlısı.. benim 9. gün çooooook silik çıkmıştı çünkü :)

6. Günde silik ikinci çizgi çıktıysa bişey var demektir canım hadi hayırlısı.. Benim 9. Gün çooooook silik çıkmıştı çünkü :)

inşallah canım dualaını eksik etme hamilelerin duaları kabul olur ALLAH ın izniyle

Son düzenleme:
Bu arada ben de kalinkam gibi düşündüm 2. Kese sürpriz yaparsa ben şasırmam çünkü değerde fazla katlanmış hayırlı sağlıklı olsun da hiç fark etmez o ayrı canım bulantın devam ediyor mu? Üşüttüm başladı mı acaba diyodun ya merak ettim...

Ayyy canım benim hadi inşallaaah sen daha önceki kötü tecrübenden tedbirlisin ama ben şimdiden çok sevindim, inşallah gün gün ikinci çizgi kopkoyu olur Rabbim güzel isimleri yüzü suyu hürmetine önce pozitif sonucu sonra kucağına almayı nasip etsin canım...

Belkide öteki kese öndekine bastiriyodur ondan yamuk gorunuyodur :) bence de hiç sorun olmaz ins hamileliğini yasa stres yapma:) degerin guzel çıkmış ne iyi:)

amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah hapimiz bu sayfada bigün doğum sevincimizi paylaşırız.ikinci testi yapmak için yarın sabahı iple çekiyorum.rabbim sanada yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel yürekli arkadaşım :)

AMİİNNN... Cümlemize... Bende pazatesiyi iple çekiyorum ilk kontrolün var inşallah Canım yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım deek sendede bi belirti yok harbi tutmadıysa büyük hüsran olacak ama yapacak bişey yok imtahan dünyasında bir sınav bu sınavıda inşallah geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…