- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.781
daha kac gün oldu canım erken degilmi
al bendende o kadar benim ağrılarımda geçti hiçbişey hissetmiyorum aslında bu aşamada belirti aramak boş ama insan arıyo işte inşallah ikimizde pozitif alır birlikte kutlarız:)senin gene az kalmış benim salı günü testim ben nasıl dayanacağım bilmiyorum:))))
canım normalde doktor cuma günü kanda baktırırsınız demişti cuma ya ne kaldıki 1 gün öncesi bugün şimdi eşim almış gelmiş testi idrar da baktık tek çizgi moralim bozuldu yani ha 1 gün önce ha cuma gün fark edecegini sanmıyorum
canım normalde doktor cuma günü kanda baktırırsınız demişti cuma ya ne kaldıki 1 gün öncesi bugün şimdi eşim almış gelmiş testi idrar da baktık tek çizgi moralim bozuldu yani ha 1 gün önce ha cuma gün fark edecegini sanmıyorum
Canım hemen moralini bozmamaya çalışgebelik testi almış eşim denedik 1 çizgi çıktıÜmit Sıfır A İndi Bitti Yani Hayal Sevinciiz 14 Günlük Oldu
Ya kizlar sizdede asiri sekilde bel agrisi var mi...ben cok kotuyum..
transferiniz ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yapıldı ve kaç ünite kullandınız? çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz?[/QUO
Canim kac unite kullandiniz dedigin ilaci anlamadim.ben bu ayin 9unda adet oldum 13unde catlatma ignesi vurdurdum 17sinde yumurtalarim toplandi 20sindede transfer yapildi.sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin
teşekkür ederim arkadaşlar... çok mutluyum... allaha çok şükürler olsun... rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin....
transferiniz ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yapıldı ve kaç ünite kullandınız? çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz?
Eki Görüntüle 814308
hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...
Ya kizlar sizdede asiri sekilde bel agrisi var mi...ben cok kotuyum..
Eki Görüntüle 814308
hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...
Canım hemen moralini bozmamaya çalış14 gün derken bugün 14. Günün müydü? Cumayi beklemeyip yarın kanda baktır istersen beklemek daha stres yapacaksa... İnşallah kanda pozifi görürsün...
Canım çok mu yatıyorsun ondan olabilir, yada sadece sırt üstü yatmaya çalışıyosan da olabilir :26:
hayirli olsn cnm bnce kan tahlili yap bnm 6.gun kan tahlili yaptirmistim cikmisti cnm
canım şimdiden bozma moralini bazı testler pek hassas olmuyo hem bazı insanların idrara geç geçermiş tabi olumsuzada hazırla kendini ama kesin olmadı diyede düşünme hala bi umudun var inşallah Rabbim yüzünü güldürür cuma gününün yüzü suyu hürmetine...
Eki Görüntüle 814308
Eki Görüntüle 814308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?