2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Benimde carsamba günü testim...insallah hepimiz hayirli sonuclarin haberini aliriz birbirimizden...

Tatlım bence moralini bozma çünkü gebelik idrarda gec belli oluyor...cuma kanda bi bakmissin bebisin seninle...hic moralini bozma bence

sen yinede umudunu yitirme belki testte cıkmamıstır ve öyle testte cıkmayıp kanda hamile oldugun ögrenen cok canım iyi düşün bol bol dua et...rabim duysun sesini bebişin seninle olsun insallah hep aklımdasın...dualarım seninle ...

gebelik testi almış eşim denedik 1 çizgi çıktı Ümit Sıfır A İndi Bitti Yani Hayal Sevinciiz 14 Günlük Oldu
Canım hemen moralini bozmamaya çalış 14 gün derken bugün 14. Günün müydü? Cumayi beklemeyip yarın kanda baktır istersen beklemek daha stres yapacaksa... İnşallah kanda pozifi görürsün...
Ya kizlar sizdede asiri sekilde bel agrisi var mi...ben cok kotuyum..

Canım çok mu yatıyorsun ondan olabilir, yada sadece sırt üstü yatmaya çalışıyosan da olabilir :26:

5 GÜN embiyosunu sayarsak bugün yani perşembe 14 gün olacak geçenlerde doktoru aradıgımda cuma günü yaptır testini dedi
eşimde almış bi test onla bakak dedik nerden baktık offf bitanede erken gebelik testi var sabahta onu deneyeyim bakim olmadı kısmet değilmiş diyecegiz napalım

Canim kac unite kullandiniz dedigin ilaci anlamadim.ben bu ayin 9unda adet oldum 13unde catlatma ignesi vurdurdum 17sinde yumurtalarim toplandi 20sindede transfer yapildi.sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin
teşekkür ederim arkadaşlar... çok mutluyum... allaha çok şükürler olsun... rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin....

transferiniz ilaç kullanmaya başladıktan kaç gün sonra yapıldı ve kaç ünite kullandınız? çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü oldunuz?

hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...

canım şimdiden bozma moralini bazı testler pek hassas olmuyo hem bazı insanların idrara geç geçermiş tabi olumsuzada hazırla kendini ama kesin olmadı diyede düşünme hala bi umudun var inşallah Rabbim yüzünü güldürür cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

Çok yattığım söylenemez..aslind as sadece ilk gün gün boyu yattım.ondan sonra her işimi tuttum.ayakta fazla kalinca oluyor otururken oluyor filan...

amin canım saol şiimdi birde erken gebelik testi yaptırdım ama tuhaflık bendemi cihazdamı bilmiyorum çizginin biri I böyle dururken digeri _ duruyor yanı biri düz digeri yatay

Eki Görüntüle 814308

hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...

Benimde bu dan biraz koyü çıkmıştı test gunünde senin erken ama daha böyle devam et ins gun gun koyulasir :) bence umut var ama kan testi diyorum yine de..

Eki Görüntüle 814308

hayırlı sabahlar arkadaşım. Bak burda da buldum seni... sonucun inşallah olumlu çıkacak.Erken kan testi yaptırmayı düşünüyor musun? heyecan dorukta:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…