2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

hayırlı sabahlar arkadaşım. Bak burda da buldum seni... sonucun inşallah olumlu çıkacak.Erken kan testi yaptırmayı düşünüyor musun? heyecan dorukta:)))

hoşgeldin canım kardeşim seni burda görmek güzel:)inşallah sonu güzel olur canım şimdilik idrar testi yapıcam sabahları kan için biraz daha bekliyım bakalaım dayanamazsam yaparım dualarını eksik etme canım:)) hakkaten çok heyecanlıyım yaaa:)))))))

Eki Görüntüle 814308

hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...

valla görünüyor canım hem de 7. gün... İnşallah yanıltmaz bu testler sen daha önce farklı yaşasan da genelde doğru çıkıyor. Birkaç gün sonra kanda bak tır rahatla bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar...

Bu arada kızlaar kalinkam bi çılgınlık yaptı lütfen kimse erken özellikle idrar testi yapmasın lütfen Sonra boş yere üzülebilirsiniz. Şimdilik test bekleyen herkes hamileeee tadını çıkartın

Son düzenleme:

ben 3 tane yaptım 1 tnesi erken gebelik testi %99 doğru sonuç yazıyor 2 taneeside normal test hiç birinde bişey çıkmadı

inşallah canım ben şu kesemi düzelmiş göreyimde 2. 3. de sürpriz olsun canım mide bulantılarım sadece sabahları oluyo onun dışında olmuyo.. doktor zaten bu aralar bulantıların başlarsa haberim olsun dedi ilaç vercekmiş ama ben kullanmam heralde:18:

Bnce olur canim cunku normalde idrardan once kan testi yapiliyor idrara gec cikiyor gebelik..sen bi kan ver bnce

neyse canım doktorumu aradım dedim böyle böyle yaptım diye bugün kan versem olurmu dedim yarını bekle dedi bekliyorum mecbur doktorun dediği olsun boş bir ümitle 1 gün daha bekleyelim

kesinlikle katılıyorum tavsiye etmiyorum ben dayanamadım siz bana bakmayın.sağolasın canım güzel dileklerin için geçen seferki karartı halindeydi bu seferki pembe renk şeklinde inşallah bu sefer sonu sevinç olur Rabbime bin şükür umut etmek bile güzel rabbime yalvarmak yalvarabilmek herşeyden güzel...

ben 3 tane yaptım 1 tnesi erken gebelik testi %99 doğru sonuç yazıyor 2 taneeside normal test hiç birinde bişey çıkmadı
Canım değerin düşükse çıkmayabiliyormuş, inşallah kanda çıkar önemli olan o... Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Kizlaaar Yasin listemizi telden girdiğim için iki gündür güncelleyemedim kusura bakmayın... Okuyanlar haber vermeyi unutmasın Allah kabul etsin...

Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mı doktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...

Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mı doktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...

canım ağdanım rahmi kastı okumuştum ben ,yapmamanı öneririm..epilasyon aletinide çok kullanmamayı öneriyorlar sık olmasada bu yolu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…