- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.801
canım benim ilk 3 gün çok olmuştu ama sanırım yatmaktan oluyo şimdi daha iyiyim çok şükür :)
amin canım saol şiimdi birde erken gebelik testi yaptırdım ama tuhaflık bendemi cihazdamı bilmiyorum çizginin biri I böyle dururken digeri _ duruyor yanı biri düz digeri yatay
hayırlı sabahlar arkadaşım. Bak burda da buldum seni... sonucun inşallah olumlu çıkacak.Erken kan testi yaptırmayı düşünüyor musun? heyecan dorukta:)))
Cnm sen neden kan verip baktirmiyosun..o daha net oluyor çünkü..
Benimde bu dan biraz koyü çıkmıştı test gunünde senin erken ama daha böyle devam et ins gun gun koyulasir :) bence umut var ama kan testi diyorum yine de..
Sagol cnm..peki senin transferden sonra kacinci günün bugun benim 6. Gun...catlayacam meraktan :) bide sen önce neden idrar testi yapiyosun ki kan daha kesin...onu yaptir bence
Eki Görüntüle 814308
hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...
valla görünüyor canım hem de 7. gün... İnşallah yanıltmaz bu testler sen daha önce farklı yaşasan da genelde doğru çıkıyor. Birkaç gün sonra kanda bak tır rahatla bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar...
Bu arada kızlaar kalinkam bi çılgınlık yaptı lütfen kimse erken özellikle idrar testi yapmasın lütfenSonra boş yere üzülebilirsiniz. Şimdilik test bekleyen herkes hamileeee tadını çıkartın
normalde yarın baktırmam gerekiyor doktor tranfer yapıldıktan 10 gün sonra baktır demişti 10 uncu gün yarın oluyor 1 gün önce baktırsam olurmu ki _?
inşallah canım ben şu kesemi düzelmiş göreyimde 2. 3. de sürpriz olsunBu arada ben de kalinkam gibi düşündüm 2. Kese sürpriz yaparsa ben şasırmamçünkü değerde fazla katlanmış hayırlı sağlıklı olsun da hiç fark etmez o ayrı canım bulantın devam ediyor mu? Üşüttüm başladı mı acaba diyodun ya merak ettim...
moralimi bozmuyorum canım umudumu hiç bir zaman kaybetmedim tedavi aşamasında bile hep hamileyim ben dedim halbuki bunu düşündürecek bişey yoktu ama pozitif olmak lazım dua niyetine senin söylediğin gibiinşallah canım ...zaten dün doktor tekrar beta hcg istemişti benden doktor 3500 falan olması lazım dedi 6070 çıktı maşallah .. o yüzden doktor bi problem yok dedi çok şükür ama çok endişelendim..c.tesi günü tekrar görcez bakalım doktor belki kalbinide duyarız dedirabbim bu duyguyu bütün evlat hasreti çeken kadınlara yaşatsın inşallah...[/QUOTE
ayyyyy maşallah. sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla kalbinide duyarsın inşallah. hiç endişelenme kim bilir ne gördü. belkide yanlış gördü. boşuna sakın moralini bozma. hamileliğin tadını çıkart tatlım :)bu arada bende resime bakıyorum hergün aslında çokta şekli bozuk deil belkide daha çok küçük olduğu için öyle görünmüştür ..rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım...
biliyomusun bunu bende çok düşündümBelkide öteki kese öndekine bastiriyodur ondan yamuk gorunuyodur :) bence de hiç sorun olmaz ins hamileliğini yasa stres yapma:) degerin guzel çıkmış ne iyi:)acaba dedim 2 tane kese varda birbirlerine çokmu yakınlar
canım ya senin kontrolun ne kadar uzun sürdü sen test sonucunu ayın 12 sinde aldın 17 gün sonrayamı sana kontrol verdi .. bence kalp atışlarınıda duymak için yaptı hadi hayırlısıAMİİNNN... Cümlemize... Bende pazatesiyi iple çekiyorum ilk kontrolün var inşallahCanım yarın sabah güzel haberlerini bekliyoruz
canım benimde aynı böyle çıkmıştıEki Görüntüle 814308
hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...rabbim inşallah sanada hayırlı haberler duyurur canım
Bnce olur canim cunku normalde idrardan once kan testi yapiliyor idrara gec cikiyor gebelik..sen bi kan ver bnce
inşallah canım ben şu kesemi düzelmiş göreyimde 2. 3. de sürpriz olsuncanım mide bulantılarım sadece sabahları oluyo onun dışında olmuyo.. doktor zaten bu aralar bulantıların başlarsa haberim olsun dedi ilaç vercekmiş ama ben kullanmam heralde:18:
moralimi bozmuyorum canım umudumu hiç bir zaman kaybetmedim tedavi aşamasında bile hep hamileyim ben dedim halbuki bunu düşündürecek bişey yoktu ama pozitif olmak lazım dua niyetine senin söylediğin gibibu arada bende resime bakıyorum hergün aslında çokta şekli bozuk deil belkide daha çok küçük olduğu için öyle görünmüştür ..rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım...
biliyomusun bunu bende çok düşündümacaba dedim 2 tane kese varda birbirlerine çokmu yakınlar
canım ya senin kontrolun ne kadar uzun sürdü sen test sonucunu ayın 12 sinde aldın 17 gün sonrayamı sana kontrol verdi .. bence kalp atışlarınıda duymak için yaptı hadi hayırlısı
canım benimde aynı böyle çıkmıştırabbim inşallah sanada hayırlı haberler duyurur canım
inşallah canım benim yüreğine sağlık :)))
valla görünüyor canım hem de 7. gün... İnşallah yanıltmaz bu testler sen daha önce farklı yaşasan da genelde doğru çıkıyor. Birkaç gün sonra kanda bak tır rahatla bence idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar...
Bu arada kızlaar kalinkam bi çılgınlık yaptı lütfen kimse erken özellikle idrar testi yapmasın lütfenSonra boş yere üzülebilirsiniz. Şimdilik test bekleyen herkes hamileeee tadını çıkartın
Canım değerin düşükse çıkmayabiliyormuş, inşallah kanda çıkar önemli olan o... Rabbim hayırlısını nasip etsin...ben 3 tane yaptım 1 tnesi erken gebelik testi %99 doğru sonuç yazıyor 2 taneeside normal test hiç birinde bişey çıkmadı
inşallah canım ben şu kesemi düzelmiş göreyimde 2. 3. de sürpriz olsuncanım mide bulantılarım sadece sabahları oluyo onun dışında olmuyo.. doktor zaten bu aralar bulantıların başlarsa haberim olsun dedi ilaç vercekmiş ama ben kullanmam heralde:18:
moralimi bozmuyorum canım umudumu hiç bir zaman kaybetmedim tedavi aşamasında bile hep hamileyim ben dedim halbuki bunu düşündürecek bişey yoktu ama pozitif olmak lazım dua niyetine senin söylediğin gibibu arada bende resime bakıyorum hergün aslında çokta şekli bozuk deil belkide daha çok küçük olduğu için öyle görünmüştür ..rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım...
biliyomusun bunu bende çok düşündümacaba dedim 2 tane kese varda birbirlerine çokmu yakınlar
canım ya senin kontrolun ne kadar uzun sürdü sen test sonucunu ayın 12 sinde aldın 17 gün sonrayamı sana kontrol verdi .. bence kalp atışlarınıda duymak için yaptı hadi hayırlısı
canım benimde aynı böyle çıkmıştırabbim inşallah sanada hayırlı haberler duyurur canım
Evet canım ya çok uzun sürdü :18: 12si ilk testim 14i ikinci testimde doktor bugünden 15 gün sonra gel dedi, bazen kese geç görünebiliyor yada kalp atışını da duyabiliriz diye düşünmüş olabilir. Ama bana zaman zor geçti belki bu hafta gitsem bakardı ama net birşey çıkmazsa bekleseydim derim diye düşündüm. Hem alttan bir kez muayene olmuş olurum. Rabbim nasip etse kalp atışı (yada larını) duysam çok mutlu olucamm
Canım değerin düşükse çıkmayabiliyormuş, inşallah kanda çıkar önemli olan o... Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Evet canım ya çok uzun sürdü :18: 12si ilk testim 14i ikinci testimde doktor bugünden 15 gün sonra gel dedi, bazen kese geç görünebiliyor yada kalp atışını da duyabiliriz diye düşünmüş olabilir. Ama bana zaman zor geçti belki bu hafta gitsem bakardı ama net birşey çıkmazsa bekleseydim derim diye düşündüm. Hem alttan bir kez muayene olmuş olurum. Rabbim nasip etse kalp atışı (yada larını) duysam çok mutlu olucamm
canım benim herşey çok güzel olucak Allah'ın izniyle zaten kan tahlilleri peşpeşe güzel geldikten sonra pek endişe edicek bişey yok Allah'ın izniyle kesenide kalp atışınıda görüceksin Rabbim ona yönelen elleri hiç boş bırakır mı...
Canım değerin düşükse çıkmayabiliyormuş, inşallah kanda çıkar önemli olan o... Rabbim hayırlısını nasip etsin...
canım benim herşey çok güzel olucak Allah'ın izniyle zaten kan tahlilleri peşpeşe güzel geldikten sonra pek endişe edicek bişey yok Allah'ın izniyle kesenide kalp atışınıda görüceksin Rabbim ona yönelen elleri hiç boş bırakır mı...
Canım benimm aminn inşallah dediğin gibi olurbenden iki kez kan istediler belki birkaç kez bakılmış olsa daha rahat olurdum. Hoş şükürler olsun değerim ve artışım iyiydi, aslında tedirginlik olsa da kötü birşey hissetmiyorum hiç Rabbim korusun hepimizi...
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?