- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.821
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen... [/QUO
kasık agrılarım olacak diye agda yapamadım ben canım yaaa bikac ay idare edicez artık
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Eki Görüntüle 814308
hayırlı sabahlar arkadaşlar bu sabah ki idrar testimde 2.çizgim biraz daha iyi sanki resmini ekledim sizce umut var mı?Allah'ım sen büyüksün sen yardım et bizlere...
Ben de bir sıkıntımdan bahsedeyim. Henüz 10. hafta olmama rağmen giysilerimi hiçbiri üzerime olmuyor. Bariz kilo da aldığım söylenemez ama göbek büyüdü hafiften. Sabah okula gitmeden önce sıradan tüm pantolonlarımı denedim. 10 taneden biri oldu sadece. Şu aşamada alışveriş yapsam, bir ay sonra onlar da olmayacaklar. Bir tane bir şey alıp çevirip çevirip giyeceğim heralde. İnternette önerebileceğiniz bir site var mı?
benim 10. gün yaptığım testte bundan birazcık daha belirgindi sanırım sanırım göbüşte bişeyler var :))
kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
Masallh canim tebrik ederim .ben senin yerinde olsam bidaha yaptirirdim.haftaya kontrole kadar insan meraktan olur.hadi masallh darisi basimiza
Her zaman yapıyosan yap bise olmaz ben yaptım
canım ağdanım rahmi kastı okumuştum ben ,yapmamanı öneririm..epilasyon aletinide çok kullanmamayı öneriyorlar sık olmasada bu yolu dene istersen
Hamileligin ilk aylarında onerilmiyor canim.bence yapma.
Ptesi Allah'ın izni ile kontrolüm var sizce ağda yapmamda bir sakınca var mıdoktora da telden soramıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen... [/QUO
kasık agrılarım olacak diye agda yapamadım ben canım yaaa bikac ay idare edicez artık
canım tedirginliklerini çok iyi anlıyorum bence kesinlikle doktoruna sor ama bence o yapma diyecektir sana engüzel tavsiyeyi doktorun verebilir çekinmene gerek yok bunlar çok normal şeyler onlar bizim doktorlarımız onlara her konuda açık olmalıyız gerçi doktor erkekse çekinmen normal ama ne biliyım ben yapmaya korkarım:)
Ben oldum olası ağdayı kendim yapamıyorum zaten. Beceriksizim. İlk kontrolüme gitmeden önceden de yaptırmıştım. Cumartesi tekrar yaptıracağım. Ben kasılma ve ağrı hissetmiyorum ağda yaptırırken. O yüzden sorun olmuyor. Sen yaparken ya da yaptırırken kendini rahat hissetmiyorsan ara ver derim. Bitmiyor bizim dertler.
Canim nasil bir baglanti var bilmem ama bizim bir akraba tup bebek yaptirmisti ve doktora giderken agda yapmis.bebegi dusmustu.allah saklasin kimsenin basina vermesin ama agda yapmamani oneririm.sadece basimizdan gecen bir olaydi.rabbim kimseyi yavrusundan ayri koymasin
Çok sağolun kızlaaar... Daha çok yaptırmamamdan yana görünüyor cevaplar, aslında ağdaya alışkınım birşey olacağını düşünmüyorum ama Allah korusun yapsam ve birşey olsa ondan bilirim, ptesi doktora sorarım o zamana kadar en acımayan kısımlara belki yaparım geri kalanı da bi şekilde halledicem
kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
İnan daha bugün aklımdan seni geçirdim naptın acaba diyeGözünn aydın canımmmm çook sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Canım ben en azından bir kere daha yaptırmanı öneririm, 15 gün sonra gideceksin baya da var o süreçte iyice meraklanabilirsin. Ben 2 kere yaptırdım ona rağmen 3. testi görseydim daha rahat beklerdim gibi geliyor....
Gozun aydin cnm... allah tamamina erdirsin... =)
slm kizlar nasilsiniz :) hamile olanlar hic gelmiyor artik galiba gun sayanlarda insallh iyi haber alirlar insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?