- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.841
kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
Tebrik ederim canim yaa senin yerine sanki o sonucu ben almış gibi sevindim :) darisi bizim başımıza insallah..benimde 3.gün transferi bugun 6. Günüm gecmiyo gunler yaa
teşekkür ederim kuzum rabbim sanada isteyen dileyen herkesede nasip etsin inşallah.
Allah razi olsun cnm benim..bana iki embriyo transfer ettiler sanirim sana da oyle..peki ikiz mi senin..doktr ne dedii
doktor bişey demedi keseyi görmeden tahmin etmek istemedi heralde.senin iki bebeğinde sımsıkı tutunsun sana inşallah canım.
canım teşekkür ederim rabbim bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah.aslında bende yaptırayım diye düşünüyorum.canım değerim nasıl ikiz ihtimali var mı sence?
Canım 9. gün için yüksek gibi maşallah, bu ikiz işi çok da değerden belli olmuyor sanırsam. Rabbim gönlünden geçirdiğini hayırlısı ile nasip etsin
Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 8 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Emha--------------- 1 Okudu
Kalinkam----------- 2 Okudu
Haseki--------------5 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 4 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsinRabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
canım teşekkür ederim rabbim bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah.aslında bende yaptırayım diye düşünüyorum.canım değerim nasıl ikiz ihtimali var mı sence?
hayırlı olsun kardeşim nekadar güzel bir haber brnimde yarın 8.günüm 5. gün embriyosu 1 adet bitafafım git yaptır diyo kan testini bi tarafım bekle biraz diyo negatif almaktan korkuyorum çünküpeki sen idrarda baktın mı hiç 2. çizgi nasıl çıktı
kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
hayırlı olsun, doktor test istemediyse içini ferah tut ve hiç kurcalama önce Allah sonra doktoruna güven ve bekle olur mu?
Ben de bir sıkıntımdan bahsedeyim. Henüz 10. hafta olmama rağmen giysilerimi hiçbiri üzerime olmuyor. Bariz kilo da aldığım söylenemez ama göbek büyüdü hafiften. Sabah okula gitmeden önce sıradan tüm pantolonlarımı denedim. 10 taneden biri oldu sadece. Şu aşamada alışveriş yapsam, bir ay sonra onlar da olmayacaklar. Bir tane bir şey alıp çevirip çevirip giyeceğim heralde. İnternette önerebileceğiniz bir site var mı?
slm kizlar nasilsiniz :) hamile olanlar hic gelmiyor artik galiba gun sayanlarda insallh iyi haber alirlar insallh
Herkese Günaydiiinnnbugün test yapacak arkadaşlar var öncelikle mubarek Cuma Günü yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler almanızı diliyorum. Tabi Rabbimden başka bizim için neyin hayırlı olduğunu kimse bilemez ama biz istiyoruz ki hepimiz pozitifi görelim bu bizim için hayırlısı olsun Güzel haberler işittiğimiz, sevdiklerimizle kucaklaştığımız, bizlerin huzurlu, mutlu, Rabbimizin de hoşnut olduğu bir gün geçirmek dileği ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?