2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.

Tebrik ederim canim yaa senin yerine sanki o sonucu ben almış gibi sevindim :) darisi bizim başımıza insallah..benimde 3.gün transferi bugun 6. Günüm gecmiyo gunler yaa

Tebrik ederim canim yaa senin yerine sanki o sonucu ben almış gibi sevindim :) darisi bizim başımıza insallah..benimde 3.gün transferi bugun 6. Günüm gecmiyo gunler yaa

teşekkür ederim kuzum rabbim sanada isteyen dileyen herkesede nasip etsin inşallah.

Allah razi olsun cnm benim..bana iki embriyo transfer ettiler sanirim sana da oyle..peki ikiz mi senin..doktr ne dedii

doktor bişey demedi keseyi görmeden tahmin etmek istemedi heralde.senin iki bebeğinde sımsıkı tutunsun sana inşallah canım.

doktor bişey demedi keseyi görmeden tahmin etmek istemedi heralde.senin iki bebeğinde sımsıkı tutunsun sana inşallah canım.

Insallah cnm ya cok sagol.seninde benimde bebislerimiz hayirlisiyla gelir insallah..tabi once senin gibi varliklarina dair bir kanitim olmali ama daha test gününe 6 gün var..

canım teşekkür ederim rabbim bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah.aslında bende yaptırayım diye düşünüyorum.canım değerim nasıl ikiz ihtimali var mı sence?

Canım 9. gün için yüksek gibi maşallah, bu ikiz işi çok da değerden belli olmuyor sanırsam. Rabbim gönlünden geçirdiğini hayırlısı ile nasip etsin

Canım 9. gün için yüksek gibi maşallah, bu ikiz işi çok da değerden belli olmuyor sanırsam. Rabbim gönlünden geçirdiğini hayırlısı ile nasip etsin

amin canım rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

canım teşekkür ederim rabbim bebişlerimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallah.aslında bende yaptırayım diye düşünüyorum.canım değerim nasıl ikiz ihtimali var mı sence?

hayırlı olsun kardeşim nekadar güzel bir haber brnimde yarın 8.günüm 5. gün embriyosu 1 adet bitafafım git yaptır diyo kan testini bi tarafım bekle biraz diyo negatif almaktan korkuyorum çünkü peki sen idrarda baktın mı hiç 2. çizgi nasıl çıktı

teşekkür ederimcanım rabbim sanada nasip etsin.ben 8. gün sabah idrarında silik çizgiyi gördüm.bu sabahta silikti sonra teste gittim çok şükür pozitif.

kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.

hayırlı olsun, doktor test istemediyse içini ferah tut ve hiç kurcalama önce Allah sonra doktoruna güven ve bekle olur mu?

canım çok sevimdim rabbim kucağına almayı nasip etsin...benimde 5.güm embriyosuydu benim doktorum üç kere tekrarlatmıştı testi seninki direk keseyi görücek sqnırım ben ilk keseyi görmeyi gittiğimde bir tane görüldü sonra kalp atışı için gittiğimde ikincisinide gördük inşallah seninde öyle olur tekrar tebrikler...

aynı derdi bende yaşıyorum ve hiçbirşey bulamadım...

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81------------- 2 Okudu

Fatos5353---------- 8 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Emha--------------- 1 Okudu

Kalinkam----------- 2 Okudu

Haseki--------------7 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 4 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

Herkese Günaydiiinnn bugün test yapacak arkadaşlar var öncelikle mubarek Cuma Günü yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler almanızı diliyorum. Tabi Rabbimden başka bizim için neyin hayırlı olduğunu kimse bilemez ama biz istiyoruz ki hepimiz pozitifi görelim bu bizim için hayırlısı olsun Güzel haberler işittiğimiz, sevdiklerimizle kucaklaştığımız, bizlerin huzurlu, mutlu, Rabbimizin de hoşnut olduğu bir gün geçirmek dileği ile...

Allah razi olsun canim benim seninde cuman mubarek olsun.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kimin gönünde ne dilegi varsa ona onu hayırlısı ile nasip etsin insallah...

Günaydın kızlar cumanis mübarek olsun bende turkiyedeki negatiften sonra yola devam ediyoruz simdi buayinn sonunda tekrar randevumuz var ne olur kizlar dualarinisda bemide unutmayın çünkü artik cok yoruldum ignden hariç o bekleme süresi yine olmayacak düşüncesi beni olumsuz etkiliyor artik bende o duyguları tatmak istiyorum Allahım sizler inşallah hayırlı haberler alırsınız kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…