- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.861
neyse canım doktorumu aradım dedim böyle böyle yaptım diye bugün kan versem olurmu dedim yarını bekle dedi bekliyorum mecbur doktorun dediği olsun boş bir ümitle 1 gün daha bekleyelim
kızlar bugün doktora gittim kese göründü :)) doktor çok güzel bi ihtimal ikiz olabilir dedi içim rahatladı haftaya perşembe tekrar gidicem inşallah minik kalplerinin attığınıda görürüm...test gününü bekleyen arkadaşlarrım da hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.... 2 yasin daha okudum...listeye eklersin aksucum...
canım hayırlı olsun çok sevindim güzel haberlerle gelmissinkızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
canım bende 1 tane yasin okudum rabbimin izniyle..Bismillahirahmanirrahim...
YASİN SÜRESİ
Aksu81------------- 2 Okudu
Fatos5353---------- 8 Okudu
Mstogan------------ 2 Okudu
Melisderin-----------2 Okudu
Merice35------------1 Okudu
Betoka--------------1 Okudu
Emha--------------- 1 Okudu
Kalinkam----------- 2 Okudu
Haseki--------------5 Okudu
MERYEM SÜRESİ
Aksu81------------- 1 Okudu
Küçükmucize-------3 Okudu
Fatos5353--------- 2 Okudu
Alfabe-------------- 1 Okudu
Merice35----------- 4 Okudu
Cathee------------- 1 Okudu
Elvinnur------------
Simaybelinay------
Olesya32----------
Allah kabul etsinRabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....
inşallah canım rabbim herkesin yüzünü güldürsün ama şunu unutmamak lazım her şerde bir hayır vardır asla isyan etmeden allaha tevekkül etmek lazım ... ben bunu düşük yaşadıktan sonra öğrendim ..rabbim senden gelen acıyada şükürler olsun derdim ve kendimi daha huzurlu hissederdim.. rabbim evlat hasreti çeken bütün kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Herkese Günaydiiinnnbugün test yapacak arkadaşlar var öncelikle mubarek Cuma Günü yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler almanızı diliyorum. Tabi Rabbimden başka bizim için neyin hayırlı olduğunu kimse bilemez ama biz istiyoruz ki hepimiz pozitifi görelim bu bizim için hayırlısı olsun Güzel haberler işittiğimiz, sevdiklerimizle kucaklaştığımız, bizlerin huzurlu, mutlu, Rabbimizin de hoşnut olduğu bir gün geçirmek dileği ile...
seninde cuman mübarek olsun canım rabbim inşallah bu sefer koynunu kucağını doldursun canım hayırlı evlatlar versin inşallah..Günaydın kızlar cumanis mübarek olsun bende turkiyedeki negatiften sonra yola devam ediyoruz simdi buayinn sonunda tekrar randevumuz var ne olur kizlar dualarinisda bemide unutmayın çünkü artik cok yoruldum ignden hariç o bekleme süresi yine olmayacak düşüncesi beni olumsuz etkiliyor artik bende o duyguları tatmak istiyorum Allahım sizler inşallah hayırlı haberler alırsınız kendinize iyi bakın
kızlar bugün doktora gittim kese göründü :)) doktor çok güzel bi ihtimal ikiz olabilir dedi içim rahatladı haftaya perşembe tekrar gidicem inşallah minik kalplerinin attığınıda görürüm...test gününü bekleyen arkadaşlarrım da hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.... 2 yasin daha okudum...listeye eklersin aksucum...
canım gözün aydın ohhne güzel keseyi görmüşsün maşaallah...inşallah pıt pıtlarınıda görürsün..
Gun geçtikçe daha koyulaşıyor gibi geliyo bana inşallah kandada teyid eder inşallah ilk önce gobüsünüz sonra kucaginis dolar
Fatos5353 cok teşekkür ederim iyi dileklerinde icin Allahım seninde tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaginiza Aldirsin MEVLAM
sağolasın canım banada bugünkü daha koyu geldi inşallah yarın dahada koyulaşır sonuda güzel olur mevlam isteyen herkese nasip et YA Rabbim
arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyo arada sırada öğürüyorum falan,özellikle sabahları:) varmı böyle erkenden miğde bulantısı yaşayan acaba :)ben şimdiden hamile moduna girdim bide değilsen vay halime:)))))
Canım gözün aydınnnkızlar bugün doktora gittim kese göründü :)) doktor çok güzel bi ihtimal ikiz olabilir dedi içim rahatladı haftaya perşembe tekrar gidicem inşallah minik kalplerinin attığınıda görürüm...test gününü bekleyen arkadaşlarrım da hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.... 2 yasin daha okudum...listeye eklersin aksucum...
Ben varım canımmmarkadaşlar benim çok miğdem bulanıyo arada sırada öğürüyorum falan,özellikle sabahları:) varmı böyle erkenden miğde bulantısı yaşayan acaba :)ben şimdiden hamile moduna girdim bide değilsen vay halime:)))))
Canim inşallah güzel haberlerle gelirsin idrar testinden dolayı ümitsizdin ama Rabbim büyük bir sürpriz olmuştur umarım... Allah yardımcın olsun
Ben de bir sıkıntımdan bahsedeyim. Henüz 10. hafta olmama rağmen giysilerimi hiçbiri üzerime olmuyor. Bariz kilo da aldığım söylenemez ama göbek büyüdü hafiften. Sabah okula gitmeden önce sıradan tüm pantolonlarımı denedim. 10 taneden biri oldu sadece. Şu aşamada alışveriş yapsam, bir ay sonra onlar da olmayacaklar. Bir tane bir şey alıp çevirip çevirip giyeceğim heralde. İnternette önerebileceğiniz bir site var mı?
Canım gözün aydınnnmaşallah erkenden için rahatladı... Bu arada transferin ayın kaçıydı? Kaç gün sonra kalp atışları için çağırmış olacak? Kendime pay biçicem de Allah kabul etsin Yasin'lerini Canim listeyi yenileyince eklerim
sağolasın, darısı bekleyen arkadaşların başına..benim transferim 12 eylülde yapılmıştı 3 ekimde gideceğime göre 21 gün geçmiş oluyo son adet tarihime göre hesaplayınca 5 haftalık hamile oluyorum haaa birde doktor gel kalp atışını duyarız demedi sadece haftaya perşembe gel dedi ama sanırım kalp atışları belli olur ne kadar karışık anlattım değil mi :))
Herşeyde Bir Hayır Vardır Başaramadım Test Olumsuz Yani Gebelik Yok Kaç Saat Tir İçimi Yedim Ama Değişen Bir Durum Olmadı Eşiminde Canı Sıkıldı Daha Eve Bile Gelmedi Haberi Duyunca Biraz Kafasını Dinlemesi Lazım Bebek Konusunda Bende Çok İstiyorum Ama Eşim Benden Fazla İstiyor Taktiri ilahi Rabbim vermiyor Bizim Yüzümüz Gülmedi Rabbim Sırada Bekleyenlerin Yüzünü Güldürür inşallah
Herşeyde Bir Hayır Vardır Başaramadım Test Olumsuz Yani Gebelik Yok Kaç Saat Tir İçimi Yedim Ama Değişen Bir Durum Olmadı Eşiminde Canı Sıkıldı Daha Eve Bile Gelmedi Haberi Duyunca Biraz Kafasını Dinlemesi Lazım Bebek Konusunda Bende Çok İstiyorum Ama Eşim Benden Fazla İstiyor Taktiri ilahi Rabbim vermiyor Bizim Yüzümüz Gülmedi Rabbim Sırada Bekleyenlerin Yüzünü Güldürür inşallah
Canım benim çok zor olduğunu biliyorum ama anca eşinle el ele verip aşabilirsiniz bu zorlukları herşey nasip kısmet bu dünyada asla unutmamak lazımki bu dünya sınav yeri mal ve evlatlarımız sa sadece sınav aracı kur anda bu o kadar çok belirtilmiş ki.İnşallah bi sonraki tedavinde güzel sonuçlar alırsın Rabbim kucağını doldursun hiç canını sıkma duaya devam et rabbime yalvar yakar Allah 'a onun en güzel isimleriyle dua et en güzel isimlerinin yüzü suyu hürmetine iste ondan bak göreceksin Rabbim nekadar güzel karşılık verecek Allah yar ve yardımcınız olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?