2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar bugün doktora gittim kese göründü :)) doktor çok güzel bi ihtimal ikiz olabilir dedi içim rahatladı haftaya perşembe tekrar gidicem inşallah minik kalplerinin attığınıda görürüm...test gününü bekleyen arkadaşlarrım da hayırlı güzel haberler alırlar inşallah.... 2 yasin daha okudum...listeye eklersin aksucum...

maaşallah canım benim neçabuk göründü kesen maaşallah maaşallah ALLAH bağışlasın yavrucuklarını darısı başımıza inşallah canım dualarında bizide unutma bugün mübarek gün birbirimize dua edelim:)

kızlar hamileyim değerim 147 çıktı.bugün transfer sonrası 9. günüm.5. gün embriyosu konulmuştu iki tane.doktorum tekrar test istemedi sizce yaptırmalı mıyım?2 hafta sonra kontrole gel dedi direk.
canım hayırlı olsun çok sevindim güzel haberlerle gelmissin bence 2 gün sonra tekrarla için rahatlasın ..

arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyo arada sırada öğürüyorum falan,özellikle sabahları:) varmı böyle erkenden miğde bulantısı yaşayan acaba :)ben şimdiden hamile moduna girdim bide değilsen vay halime:)))))

sağolasın canım banada bugünkü daha koyu geldi inşallah yarın dahada koyulaşır sonuda güzel olur mevlam isteyen herkese nasip et YA Rabbim

Testten 3-4 gun sonra hemen başladı annem inanmadı bu kadar erken olmaz dedi meger ikizmis sanırım o yüzden oldu.. Psikolojik de olabilir ama bence herkeste farklı bu is.. İstersen kan testini yaptir artık :)

Canım gözün aydınnn maşallah erkenden için rahatladı... Bu arada transferin ayın kaçıydı? Kaç gün sonra kalp atışları için çağırmış olacak? Kendime pay biçicem de Allah kabul etsin Yasin'lerini Canim listeyi yenileyince eklerim
Ben varım canımmm testten 2 gün önce birkaç sefer yemek yerken öğürmüştüm psikolojik miydi bilmiyorum çünkü şuanda bile bulantım yine arada özellikle sevmediğim ve faydalı diye yemeye çalıştigim zamanlarda öğürüyorum. Bu arada o dönem estrofem kullaniyodum belki onunla hamilelik birleşince de bulantı yapmıştır:26: Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz inanıyorum. Rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:
Canim inşallah güzel haberlerle gelirsin idrar testinden dolayı ümitsizdin ama Rabbim büyük bir sürpriz olmuştur umarım... Allah yardımcın olsun

Ben varım canımmm testten 2 gün önce birkaç sefer yemek yerken öğürmüştüm psikolojik miydi bilmiyorum çünkü şuanda bile bulantım yine arada özellikle sevmediğim ve faydalı diye yemeye çalıştigim zamanlarda öğürüyorum. Bu arada o dönem estrofem kullaniyodum belki onunla hamilelik birleşince de bulantı yapmıştır:26: Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz inanıyorum. Rabbim yardımcın olsun [/QUOTE]

:)):9)) inşallah güzel haberlerin işaretidir canım buarada bugün progestanı yerleştirirken vajinanın çok yumuşadığını hissettimiyiye yoralım iyi olsun inşallah herşey salı günü basbas bağırırım burda o güne kadar bekliycem artık :))))

Canim inşallah güzel haberlerle gelirsin idrar testinden dolayı ümitsizdin ama Rabbim büyük bir sürpriz olmuştur umarım... Allah yardımcın olsun

Herşeyde Bir Hayır Vardır Başaramadım Test Olumsuz Yani Gebelik Yok Kaç Saat Tir İçimi Yedim Ama Değişen Bir Durum Olmadı Eşiminde Canı Sıkıldı Daha Eve Bile Gelmedi Haberi Duyunca Biraz Kafasını Dinlemesi Lazım Bebek Konusunda Bende Çok İstiyorum Ama Eşim Benden Fazla İstiyor Taktiri ilahi Rabbim vermiyor Bizim Yüzümüz Gülmedi Rabbim Sırada Bekleyenlerin Yüzünü Güldürür inşallah

Cnm bende ayni senin gibiyim... ayni sikintiyi yasiyorum... sadece beli lastikli olan pantolonlarimi giyebiliyorum artik.. gerisi artik olmuyor... dedigin gibi yeni bisey almak icinde cok erken... ama hamilelik pantolonlari varmis... beli gobus buyudukce genisliyomus.. yani standart beden... nerde satiliyo bilmiyorum annem bana bahsetmisti... ama hamilelik magazalarini bi dene derim... hic yoktan bunlari hamilelik boyunca giyebilirsin... =)

Canım benim çok zor olduğunu biliyorum ama anca eşinle el ele verip aşabilirsiniz bu zorlukları herşey nasip kısmet bu dünyada asla unutmamak lazımki bu dünya sınav yeri mal ve evlatlarımız sa sadece sınav aracı kur anda bu o kadar çok belirtilmiş ki.İnşallah bi sonraki tedavinde güzel sonuçlar alırsın Rabbim kucağını doldursun hiç canını sıkma duaya devam et rabbime yalvar yakar Allah 'a onun en güzel isimleriyle dua et en güzel isimlerinin yüzü suyu hürmetine iste ondan bak göreceksin Rabbim nekadar güzel karşılık verecek Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Allah sabır versin inşallah kendiliğinden olur Allahım evlat bekleyen herkesin yüzünü gůldürsun Allaha emanet olun

evet canım haklısın allah herkezin yardımcısı olsun 2 ay sonra tekrar devam doktora soyleyecem dondurulmuş embiyolardan 2 tane koyma şansımız varmı diye yoksa gene 1 taneye talip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…