2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

evet canım haklısın allah herkezin yardımcısı olsun 2 ay sonra tekrar devam doktora soyleyecem dondurulmuş embiyolardan 2 tane koyma şansımız varmı diye yoksa gene 1 taneye talip

canım kanunlara göre 35 yaş altındaysan ilk 2 denemede 1 adet eğer ikiside tutmazsa ancak 3.denemede 2 adet embriyo yerleştirebiliyolar mesela benim yaşım 25 ilk seferde 1 adet konuldu tutmadı 2.denemede yani bu tadavimde 1 adet dondurulmuş konuldu Allah korusun buda olmassa 2 tane dondurulmuşumuz zar onların ikisini bir koyucaklar .senin yaş kaç ve kaçıncı denemen ?

buarada dondurulmuş tedavisi çok rahat tekrar iğne falan kullanmıyosun doktora 2-3 kez gidiyosun çok rahat yani bence dondurulmuşta şans çok daha yüksek çünkü vücut dinlenmiş oluyo rahim doğala yakın oluyo hatta bazı ülkeler taze denemelerde embriyoları hiç yerleştirmiyo donduruyolar anneyi o ay dinlendirip bi sonraki ay transfer yapıyolarmış başarının böyle daha çok arttığını belirtiyolar sen şimdi kendine iyi bak beslenmene dikkat et hem bedensel hem ruhsal kendini topla ve yeni tedavine pomba gibi başla güzel sonuçlar al inşallah Allah'a emanet ol dua ile...

Üzüldüm canım ama umudunu kaybetme bizim bebeklerimiz kıymetli istenen bebekler ne kadar şanslılar bunu duşun negatifleri görmesek belkide kıymetlerini bilemezdik.. Dondurulmuslarinda varmış ne guzel cok daha kolay bu sekilde bebeğini alıp gelirsin ins..

Canım Rabbim sabır versin, bu yolda maddi manevi güç versin... Yine şanslısın bak dondurulmuşların var, çok daha kolay bir süreç seni bekliyor... Hormonsuz bir vücut ile şansın daha bile artabilir hem bakarsın bu sefer iki tane olur ve sen ikiz annesi olursun... Vakti zamanı gelince Allah'ın izni ile inşallah olacak şükür ki tedavi şansınız var şükür ki kaliteli yumurtaların var... Allah yardımcın olsun...

:)):9)) inşallah güzel haberlerin işaretidir canım buarada bugün progestanı yerleştirirken vajinanın çok yumuşadığını hissettimiyiye yoralım iyi olsun inşallah herşey salı günü basbas bağırırım burda o güne kadar bekliycem artık :))))[/QUOTE]
Ben kendimden pek umutlu değildim ama en fazla hissettiğim ve acaba olabilir mi dedirten vajinanın fitil sokarken yumuşamasıydı hadi inşallah canımmm

bugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....

bugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....

Aminnnnnnnn inşallah sağlıkla kucağına aldirsin Allahım dua et bizler icin canim

Kızlar merhaba,
Yeni hamişler var gördüğüm kadarıyla. Haseki, Kalinkam, Merice tebrik ederim sizleri.
Aksucuğum sen nasılsın, iyisin umarım.
Beni unutmayın bu arada, dualarınızdan çıkarmayın ne olur?

Bir de şunu sormak istiyorum, İstanbul'da tedavi gören var mı içinizde?

Kac adet transfrr yapilacagi merkeze gore değişiyor kizlar.
Bana da iki adet transfer edildi..yasim 35 alti.

Ama bazi yerler illede tek transfer diyorlar sanirim

Maşallah canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin inş.

Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...

benim de 7. haftada adet kanaması gibi şarıl şarıl 1-2 gün kanamam olmuştu, pelteler düşmüştü.umudum kalmamıştı artık. ama kesem yerinde duruyordu. 9. haftada da kahverengi lekelenmelerim 5 gün sürdü. o dönem progestan iğneler kullanmıştım. şimdi 12. haftamdayım çok şükür durumlar normale döndü. bu şekilde kanamalar olduğunda ayaklarının altına yastık koy yat dinlen, moralini bozmamaya çalış, doktorunla irtibatı kesme, bildiğim kadarıyla, proluton depot haftalık iğne veriyorlar ya da progestan 50 mg. hergün iğne, kanama bitene kadar. tabiki bol bol dua et. doktorum elimizden geleni yaparız ama sağlıklı değilse zaten yatarken bile düşer demişti. o yüzden hep yüce rabbime havale etmiştim. inşallah sende de ciddi biişey yoktur, biran evvel kesilir kanaman, geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar dün akşam eşime idrar testini gösterdim çok heyecanlandı hadi gel yarın kandan baktıralım dedi ve gittik kalplarimiz yerinden çıkacak gibiydi kan verdikten sonra 1.5 saat beklememiz gerekti gezdik dolaştık yemek yedik ve korka korka testin sonucunu almaya gittik laboratuara girdik oradaki bey çekmecedeki zarflara tek tek baktı bizde adamcağıza sabırsız sabırsız bakıyoz tabi :)orda bulamadı yazıcının üzerinde duran kağıtları aldı eline baktı baktı en sonuncuya gelince benim isim çıktı adam kağıdı katlayıp zarfa koymaya çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı bilmiyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuççççççççç 89,81 neredeyse çığlık atıcaktım dünyalar bizim oldu sanki eşimle hastaneden çıktık ellerimiz ayaklarımız titriyo tabi hemen yolun karşısındaki cafeterya ya oturduk o bana bakıp sırıtıyo ben ona bakıp sırıtıyom ALLAH ım sana sonsuz şükür isteyen herkese ama herkese bu duyguyu tattır YA RABBİM:)))))))))
ama eve gelince bide ne göreyim birazcık kahve rengi lekelenmem olmuş biraz canım sıkıldı endişeye kapıldım inşallah kötü birşeyler olmuyodur ve bebeğimiz bizi bırakmaz sizlerde olmuşmuydu böyle lekelenme nolur bana yardım edin bu arada akşama karşı yakada amcakızının düğünü var normalde gidicektim ama lekelenmeyi görünce düşünmeye başladım sizce gitmeli miyim yoksa dinlen meli miyim hemşiremi aradım ama müsait değilmiş dönüş yapıcak ALLAH'IM SEN YAVRUMUZU BİZE BAĞIŞLA EN GÜZEL İSİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE...

sakin korkma cnm cogul gebeliklerde olur eger cogalirsa zaten igneye baslatir doktorun ayaga kalkma yat canm dinlen

Okuyunca okadar heycanlandimki Allahım sağlıkla kucağına aldirsin Biras dinlensen daha iyi bence kırmızı olmasında kahverenginden korkma diyorlar ama Allahım sağlıkla hamileliğin geçer inşallah Allaha emanet olun

sağolasın canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kurban olduğum

kızlar hamile olanlara Allahım sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.olumsuz olanlara da tez zamanda nasip eder inşallah Allahım...
ben de eylül ayında tüp bebeğe başladım ama çok sayıda yumurtam gelişmedi.üzüldüm ....
doktor aşılamaya geçecez dedi.sonra her işte bi hayr vardır dedim ama çok umutsuzdum.aşılama yaptırdım
veeeeeeee şimdi hamileyim :))))))))))keseyi de gördük çok şükür,inşallah kalp atışını da duyup kucağıma da alırım
böyle işte....

Hayırlı olsun.. Leke yerleşirken olmuş olabilir kahverengi olması eskiden oldugunu gösterir anca gelmiştir. Düğüne gitsen bile cok ayakta kalma birde üsüme kendine dikkat et.. Hasta olma yani..biliyosun hamileyken hastalıklar zor atlatiliyor..

Çok sevindim canım senin adına herşey gönlündeki gibi olur insalah.tabi ayni haberin darisi çarşamba günü benim başıma inşallah kendime de pay çıkartayım hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…