- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.881
evet canım haklısın allah herkezin yardımcısı olsun 2 ay sonra tekrar devam doktora soyleyecem dondurulmuş embiyolardan 2 tane koyma şansımız varmı diye yoksa gene 1 taneye talip
Herşeyde Bir Hayır Vardır Başaramadım Test Olumsuz Yani Gebelik Yok Kaç Saat Tir İçimi Yedim Ama Değişen Bir Durum Olmadı Eşiminde Canı Sıkıldı Daha Eve Bile Gelmedi Haberi Duyunca Biraz Kafasını Dinlemesi Lazım Bebek Konusunda Bende Çok İstiyorum Ama Eşim Benden Fazla İstiyor Taktiri ilahi Rabbim vermiyor Bizim Yüzümüz Gülmedi Rabbim Sırada Bekleyenlerin Yüzünü Güldürür inşallah
Ben varım canımmmtestten 2 gün önce birkaç sefer yemek yerken öğürmüştüm psikolojik miydi bilmiyorum çünkü şuanda bile bulantım yine arada özellikle sevmediğim ve faydalı diye yemeye çalıştigim zamanlarda öğürüyorum. Bu arada o dönem estrofem kullaniyodum belki onunla hamilelik birleşince de bulantı yapmıştır:26: Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz inanıyorum. Rabbim yardımcın olsun
Canım gözün aydınnnmaşallah erkenden için rahatladı... Bu arada transferin ayın kaçıydı? Kaç gün sonra kalp atışları için çağırmış olacak? Kendime pay biçicem de Allah kabul etsin Yasin'lerini Canim listeyi yenileyince eklerim
sağolasın, darısı bekleyen arkadaşların başına..benim transferim 12 eylülde yapılmıştı 3 ekimde gideceğime göre 21 gün geçmiş oluyo son adet tarihime göre hesaplayınca 5 haftalık hamile oluyorum haaa birde doktor gel kalp atışını duyarız demedi sadece haftaya perşembe gel dedi ama sanırım kalp atışları belli olur ne kadar karışık anlattım değil mi :))
21 gün kalp atımı için biraz erken gibi canım, ikinci kese şüphesinden dolayı çağırmış olabilir... Kalp atışı da duyulursa süpeer oluur
bugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....
bugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....
Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...
Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...[/QUO
Merhaba arkadaşım inşallah endiselenecek bişey yoktur .Allahın izniyle bişey yoktur son sıralar kendini biraz yorduysan ondan olabilir
aman kendine dikkat et su ıki haftayı Rabbimin izniyle atlatirsin yorma kendini ve bebislerri annesi Allahım tamamına erdirsin sağlıkla su anda nasılsın
Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...
merhaba arkadaşlar dün akşam eşime idrar testini gösterdim çok heyecanlandı hadi gel yarın kandan baktıralım dedi ve gittik kalplarimiz yerinden çıkacak gibiydi kan verdikten sonra 1.5 saat beklememiz gerekti gezdik dolaştık yemek yedik ve korka korka testin sonucunu almaya gittik laboratuara girdik oradaki bey çekmecedeki zarflara tek tek baktı bizde adamcağıza sabırsız sabırsız bakıyoz tabi :)orda bulamadı yazıcının üzerinde duran kağıtları aldı eline baktı baktı en sonuncuya gelince benim isim çıktı adam kağıdı katlayıp zarfa koymaya çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı bilmiyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuççççççççç 89,81 neredeyse çığlık atıcaktım dünyalar bizim oldu sanki eşimle hastaneden çıktık ellerimiz ayaklarımız titriyo tabi hemen yolun karşısındaki cafeterya ya oturduk o bana bakıp sırıtıyo ben ona bakıp sırıtıyom ALLAH ım sana sonsuz şükür isteyen herkese ama herkese bu duyguyu tattır YA RABBİM:)))))))))
ama eve gelince bide ne göreyim birazcık kahve rengi lekelenmem olmuş biraz canım sıkıldı endişeye kapıldım inşallah kötü birşeyler olmuyodur ve bebeğimiz bizi bırakmaz sizlerde olmuşmuydu böyle lekelenme nolur bana yardım edin bu arada akşama karşı yakada amcakızının düğünü var normalde gidicektim ama lekelenmeyi görünce düşünmeye başladım sizce gitmeli miyim yoksa dinlen meli miyim hemşiremi aradım ama müsait değilmiş dönüş yapıcak ALLAH'IM SEN YAVRUMUZU BİZE BAĞIŞLA EN GÜZEL İSİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE...
Okuyunca okadar heycanlandimki Allahım sağlıkla kucağına aldirsin Biras dinlensen daha iyi bence kırmızı olmasında kahverenginden korkma diyorlar ama Allahım sağlıkla hamileliğin geçer inşallah Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?