- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.901
Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...
merhaba arkadaşlar dün akşam eşime idrar testini gösterdim çok heyecanlandı hadi gel yarın kandan baktıralım dedi ve gittik kalplarimiz yerinden çıkacak gibiydi kan verdikten sonra 1.5 saat beklememiz gerekti gezdik dolaştık yemek yedik ve korka korka testin sonucunu almaya gittik laboratuara girdik oradaki bey çekmecedeki zarflara tek tek baktı bizde adamcağıza sabırsız sabırsız bakıyoz tabi :)orda bulamadı yazıcının üzerinde duran kağıtları aldı eline baktı baktı en sonuncuya gelince benim isim çıktı adam kağıdı katlayıp zarfa koymaya çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı bilmiyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuççççççççç 89,81 neredeyse çığlık atıcaktım dünyalar bizim oldu sanki eşimle hastaneden çıktık ellerimiz ayaklarımız titriyo tabi hemen yolun karşısındaki cafeterya ya oturduk o bana bakıp sırıtıyo ben ona bakıp sırıtıyom ALLAH ım sana sonsuz şükür isteyen herkese ama herkese bu duyguyu tattır YA RABBİM:)))))))))
ama eve gelince bide ne göreyim birazcık kahve rengi lekelenmem olmuş biraz canım sıkıldı endişeye kapıldım inşallah kötü birşeyler olmuyodur ve bebeğimiz bizi bırakmaz sizlerde olmuşmuydu böyle lekelenme nolur bana yardım edin bu arada akşama karşı yakada amcakızının düğünü var normalde gidicektim ama lekelenmeyi görünce düşünmeye başladım sizce gitmeli miyim yoksa dinlen meli miyim hemşiremi aradım ama müsait değilmiş dönüş yapıcak ALLAH'IM SEN YAVRUMUZU BİZE BAĞIŞLA EN GÜZEL İSİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE...
merhaba arkadaşlar dün akşam eşime idrar testini gösterdim çok heyecanlandı hadi gel yarın kandan baktıralım dedi ve gittik kalplarimiz yerinden çıkacak gibiydi kan verdikten sonra 1.5 saat beklememiz gerekti gezdik dolaştık yemek yedik ve korka korka testin sonucunu almaya gittik laboratuara girdik oradaki bey çekmecedeki zarflara tek tek baktı bizde adamcağıza sabırsız sabırsız bakıyoz tabi :)orda bulamadı yazıcının üzerinde duran kağıtları aldı eline baktı baktı en sonuncuya gelince benim isim çıktı adam kağıdı katlayıp zarfa koymaya çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı bilmiyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuççççççççç 89,81 neredeyse çığlık atıcaktım dünyalar bizim oldu sanki eşimle hastaneden çıktık ellerimiz ayaklarımız titriyo tabi hemen yolun karşısındaki cafeterya ya oturduk o bana bakıp sırıtıyo ben ona bakıp sırıtıyom ALLAH ım sana sonsuz şükür isteyen herkese ama herkese bu duyguyu tattır YA RABBİM:)))))))))
ama eve gelince bide ne göreyim birazcık kahve rengi lekelenmem olmuş biraz canım sıkıldı endişeye kapıldım inşallah kötü birşeyler olmuyodur ve bebeğimiz bizi bırakmaz sizlerde olmuşmuydu böyle lekelenme nolur bana yardım edin bu arada akşama karşı yakada amcakızının düğünü var normalde gidicektim ama lekelenmeyi görünce düşünmeye başladım sizce gitmeli miyim yoksa dinlen meli miyim hemşiremi aradım ama müsait değilmiş dönüş yapıcak ALLAH'IM SEN YAVRUMUZU BİZE BAĞIŞLA EN GÜZEL İSİMLERİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE...
Canım gözünnnn aydınnnnnnbugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....
Canım hepiniz inan hep dualarımdasınız... Ptesi inşallah ilk kontrollüm var heyecan dorukta Rabbim en kısa zamanda bu heyecanı sana ve isteyen herkese tattırsınKızlar merhaba,
Yeni hamişler var gördüğüm kadarıyla. Haseki, Kalinkam, Merice tebrik ederim sizleri.
Aksucuğum sen nasılsın, iyisin umarım.
Beni unutmayın bu arada, dualarınızdan çıkarmayın ne olur?
Bir de şunu prmak istiyorum, İstanbul'da tedavi gören var mı içinizde?
Canım bebişlerin Allah'a emanet... Zor bir hamilelik olacak belki ister istemez ama inşallah üçünü de sağlıkla kucağına alacaksın... Rabbim yardımcın olsun...Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...
Canimmmmm işte buumerhaba arkadaşlar dün akşam eşime idrar testini gösterdim çok heyecanlandı hadi gel yarın kandan baktıralım dedi ve gittik kalplarimiz yerinden çıkacak gibiydi kan verdikten sonra 1.5 saat beklememz gerekti gezdik dolaştık yemek yedik ve korka korka testin sonucunu almaya gittik laboratuara girdik oradaki bey çekmecedeki zarflara tek tek baktı bizde adamcağıza sabırsız sabırsız bakıyoz tabi :)orda bulamadı yazıcının üzerinde duran kağıtları aldı eline baktı baktı en sonuncuya gelince benim isim çıktı adam kağıdı katlayıp zarfa koymaya çalışıyodu elinden nasıl kaptığımı bilmiyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuççççççççç 89,81 neredeyse çığlık atıcaktım dünyalar bizim oldu sanki eşimle hastaneden çıktık ellerimiz ayaklarımız titriyo tabi hemen yolun karşısındaki cafeterya ya oturduk o bana bakıp sırıtıyo ben ona bakıp sırıtıyom ALLAH ım sana sonsuz şükür isteyen herkese ama herkese bu duyguyu tattır YA RABBİM:)))))))))
Gözün Aydin canimmm ne güzel maşallah çok bekletmemiş kuzuşunkızlar hamile olanlara Allahım sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.olumsuz olanlara da tez zamanda nasip eder inşallah Allahım...
ben de eylül ayında tüp bebeğe başladım ama çok sayıda yumurtam gelişmedi.üzüldüm ....
doktor aşılamaya geçecez dedi.sonra her işte bi hayr vardır dedim ama çok umutsuzdum.aşılama yaptırdım
veeeeeeee şimdi hamileyim :))))))))))keseyi de gördük çok şükür,inşallah kalp atışını da duyup kucağıma da alırım
böyle işte....
kızlar bugün kontrolümüz vardı biliyosunuz kesemizde şekil bozukluğu vardı.. bugün gittik kesemiz düzelmiş bebişimizin kalp atışlarını gördük resminide aldık geldikrabbim hepinize aynı duyguları yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah...
Ben kendimden pek umutlu değildim ama en fazla hissettiğim ve acaba olabilir mi dedirten vajinanın fitil sokarken yumuşamasıydı:)):9)) inşallah güzel haberlerin işaretidir canım buarada bugün progestanı yerleştirirken vajinanın çok yumuşadığını hissettimiyiye yoralım iyi olsun inşallah herşey salı günü basbas bağırırım burda o güne kadar bekliycem artık :))))
canım son adet tarihimden gebelik hesapladığım zaman kontrole gideceğim tarih gebeliğim 5. haftanin sonu oluyo sanırım kalp atışıda belli olur olmasa bile sağlıklı olsunlarda anneleri 1 hafta daha bekler onları duymak için :)21 gün kalp atımı için biraz erken gibi canım, ikinci kese şüphesinden dolayı çağırmış olabilir... Kalp atışı da duyulursa süpeer oluur
kızlar hamile olanlara Allahım sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.olumsuz olanlara da tez zamanda nasip eder inşallah Allahım...
ben de eylül ayında tüp bebeğe başladım ama çok sayıda yumurtam gelişmedi.üzüldüm ....
doktor aşılamaya geçecez dedi.sonra her işte bi hayr vardır dedim ama çok umutsuzdum.aşılama yaptırdım
veeeeeeee şimdi hamileyim :))))))))))keseyi de gördük çok şükür,inşallah kalp atışını da duyup kucağıma da alırım
böyle işte....
Kizlar bugun tam 10 haftamiz bitti diye sevinirken... kirmizi kan geldigini gordum...sevincim kursagimda kaldi... doktorumu aradim.. dinlenmemi soyledi... eger kanamada artis olursa geri ariycam doktoru... bende ilk defa lekelenme oldugu icin icimi bi korku sardi... insallah bebislerim iyilerdir... lutfen dua edin bize...
Ayyyyyyy Fatoş gözün aydinmaşallah.... sanki senin haberini alınca kendi haberim gibi seviniyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Duaların unutma beni
canımsın ya benim kadar seviniyosun yaa rabbimde seni güldürsünde bende senle güleyim inşallahsaat 11 de randevumuz vardı ama saatler geçmek bilmedi neyse saatimiz geldi çattı odaya girdik tansiyonuma baktılar heyecandan tansiyonum fırlamış :) sonra muayeneye başladı hemen kese göründü sonrada içinde kıpırdayan bişeycik sonra babasıda görsün dedi doktor eşim girdi gördü.. tarifi imkansız bir duygu rabbim inşallah bütün kadınlara tattırsın bu duyguyu.. evlat hasreti kimse çekmesin ben 1,5 yıldır çocuk istiyordum 5 yıllık evliyim ama biz çocuk istemiyorduk ilk yıllar..1,5 yılda o kadar özlem biriktirmişimki rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatmasın inşallah.. bütün kadınların bebişi olsun inşallah
kızlar hamile olanlara Allahım sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip inersin diyorum.olumsuz olanlara da tez zamanda nasip eder inşallah Allahım...
böyle işte....
hamile haberi geldikçe çok mutlu oluyorum.
Kızlar merhaba,
Yeni hamişler var gördüğüm kadarıyla. Haseki, Kalinkam, Merice tebrik ederim sizleri.
Aksucuğum sen nasılsın, iyisin umarım.
Beni unutmayın bu arada, dualarınızdan çıkarmayın ne olur?
Bir de şunu sormak istiyorum, İstanbul'da tedavi gören var mı içinizde?
Her yeni pozitif haber bizi hem sevindiriyo hem de pozitife daha yakın hissetmemizi sağlıyor.Aynennnnnnnn her okuduğumda sanki kendim olmus gibi kslbimm pir pir ediyo ve gozlerim doluya cok umudlaniyom sizleri okudukça hani bi arkadaşımız vardiv yaw yaw tup bebek sonrası kendiliğinden hamile kalmıştı çoktan beri girmiyo galiba negatif sonuç alanlar inşallah öyle kendiginden olur hamile olanlarda Allahım t amamina erdirsin sağlıkla Allaha emanet olun
Canım gözünnnn aydınnnnnnRabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah... Transferin ayın kaçıydı Canim? Bide kacinci gün embriyosuydu ?
Canım hepiniz inan hep dualarımdasınız... Ptesi inşallah ilk kontrollüm var heyecan dorukta Rabbim en kısa zamanda bu heyecanı sana ve isteyen herkese tattırsınben Ankara'dayim istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaktır
Canım bebişlerin Allah'a emanet... Zor bir hamilelik olacak belki ister istemez ama inşallah üçünü de sağlıkla kucağına alacaksın... Rabbim yardımcın olsun...
Canimmmmm işte buugözünnnn aydinnnnnn Rabbim sağlıkla kucağına aldigin günleri de göstersin... Düğünü doktoruna sorarsin Canim gitsen de otur daha çok...
Gözün Aydin canimmm ne güzel maşallah çok bekletmemiş kuzuşunRabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Ayyyyyyy Fatoş gözün aydinmaşallah.... sanki senin haberini alınca kendi haberim gibi seviniyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Duaların unutma beni
Canım çok geçmiş olsun, devamı olmaz inşallah. Bol bol dinlen, dikkat et kendine. İçim bir tuhaf oldu ya, seni tanımıyorum ama aynı gün transferimiz olduğu içindir belki. Özelsin benim için. Dualarım mucize anne ve meleklerine olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?