2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

miracle-kalinkam

kızlar benim 6 haftada 2 gün süren.
9.haftada 4 gün süren
12. haftada 2 gn süren kanamam oldu..
aralarda da hep kaahve lekelenmelerim.
kesenin dibinde bebeğin yanında kanama alanım oluşmuş.

haftada 2 gün proloton depot 500 mg iğne..günde 200 mg iki kez progestan ilaç aldım..kanama alanım bitti binlerce şükür allaha.

kanamada da tecrübelendim yani keşke hiç olmasaidi ama oldu..insan herşeye alışıyor..

öncelikle kan pembe ve canlı kırmızı renkte ise gittikçe de çoğalıyorsa doktorunuza danışın hemen.az az lekelenme isr korkmayın.

kahve rengi ise hiç korkmayın önemli bişey değil.

inşallah olmaz kanamalarınız gerçekten stresli.

bu arada kalinkam çok tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

ayyy canım tebrikler çok sevindim rabbim tamamına erdirsin çok güzel oldu bu maşallah canım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürürz..

kızlar bugün kontrolümüz vardı biliyosunuz kesemizde şekil bozukluğu vardı.. bugün gittik kesemiz düzelmiş bebişimizin kalp atışlarını gördük resminide aldık geldik rabbim hepinize aynı duyguları yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah...

bugün kontrolüm vardı veeeee KALP ATISLARINI GÖRDÜK...süper bişey rabbim sonuna kadar erdirir insallah saglıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız allah'ın izniyle....
Canım gözünnnn aydınnnnnn Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah... Transferin ayın kaçıydı Canim? Bide kacinci gün embriyosuydu ?
Canım hepiniz inan hep dualarımdasınız... Ptesi inşallah ilk kontrollüm var heyecan dorukta Rabbim en kısa zamanda bu heyecanı sana ve isteyen herkese tattırsın ben Ankara'dayim istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaktır
Canım bebişlerin Allah'a emanet... Zor bir hamilelik olacak belki ister istemez ama inşallah üçünü de sağlıkla kucağına alacaksın... Rabbim yardımcın olsun...
Canimmmmm işte buu gözünnnn aydinnnnnn Rabbim sağlıkla kucağına aldigin günleri de göstersin... Düğünü doktoruna sorarsin Canim gitsen de otur daha çok...

Gözün Aydin canimmm ne güzel maşallah çok bekletmemiş kuzuşun Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Ayyyyyyy Fatoş gözün aydin maşallah.... sanki senin haberini alınca kendi haberim gibi seviniyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Duaların unutma beni

Ben kendimden pek umutlu değildim ama en fazla hissettiğim ve acaba olabilir mi dedirten vajinanın fitil sokarken yumuşamasıydı hadi inşallah canımmm
21 gün kalp atımı için biraz erken gibi canım, ikinci kese şüphesinden dolayı çağırmış olabilir... Kalp atışı da duyulursa süpeer oluur
canım son adet tarihimden gebelik hesapladığım zaman kontrole gideceğim tarih gebeliğim 5. haftanin sonu oluyo sanırım kalp atışıda belli olur olmasa bile sağlıklı olsunlarda anneleri 1 hafta daha bekler onları duymak için :)

canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldığın günlride göresin inşallah... benimde transferden sonra 8.-9.ve 10. günlerde hafif kahverengi lekenmem olmuştu ama çok şükür hamileyim...Allah yavrularını yavrularımızı korusun.. için rahat etmezse doktoruna ulaşıp durumu anlat için rahatlasın..

canım Allah tamamına erdirsin, bizde 4 haftalıkken kesemizi gördük ama haftaya 5. haftanın içinde tekrar doktora gidiyoruz umarım kalp atışını duyarız... ilk tüp bebek denememizdi benden 3 yumurta toplandığını duyunca çok üzülmüştüm şansım kalmadı demiştim ama üçüde döllendi ve sağlıklıydı...Allah istedikten sonra ne olmazkii....

Ayyyyyyy Fatoş gözün aydin maşallah.... sanki senin haberini alınca kendi haberim gibi seviniyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Duaların unutma beni [/QUOTE]

canımsın ya benim kadar seviniyosun yaa rabbimde seni güldürsünde bende senle güleyim inşallah saat 11 de randevumuz vardı ama saatler geçmek bilmedi neyse saatimiz geldi çattı odaya girdik tansiyonuma baktılar heyecandan tansiyonum fırlamış :) sonra muayeneye başladı hemen kese göründü sonrada içinde kıpırdayan bişeycik sonra babasıda görsün dedi doktor eşim girdi gördü.. tarifi imkansız bir duygu rabbim inşallah bütün kadınlara tattırsın bu duyguyu.. evlat hasreti kimse çekmesin ben 1,5 yıldır çocuk istiyordum 5 yıllık evliyim ama biz çocuk istemiyorduk ilk yıllar..1,5 yılda o kadar özlem biriktirmişimki rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatmasın inşallah.. bütün kadınların bebişi olsun inşallah

Son düzenleme:

Ayyy cnm benim ne kadar güzel bir haber.Allah tamamına erdirsin inşallah:)))

Canım çok geçmiş olsun, devamı olmaz inşallah. Bol bol dinlen, dikkat et kendine. İçim bir tuhaf oldu ya, seni tanımıyorum ama aynı gün transferimiz olduğu içindir belki. Özelsin benim için. Dualarım mucize anne ve meleklerine olsun.

Ayyyyyyy Fatoş gözün aydin maşallah.... sanki senin haberini alınca kendi haberim gibi seviniyorum... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin... Duaların unutma beni

canımsın ya benim kadar seviniyosun yaa rabbimde seni güldürsünde bende senle güleyim inşallah saat 11 de randevumuz vardı ama saatler geçmek bilmedi neyse saatimiz geldi çattı odaya girdik tansiyonuma baktılar heyecandan tansiyonum fırlamış :) sonra muayeneye başladı hemen kese göründü sonrada içinde kıpırdayan bişeycik sonra babasıda görsün dedi doktor eşim girdi gördü.. tarifi imkansız bir duygu rabbim inşallah bütün kadınlara tattırsın bu duyguyu.. evlat hasreti kimse çekmesin ben 1,5 yıldır çocuk istiyordum 5 yıllık evliyim ama biz çocuk istemiyorduk ilk yıllar..1,5 yılda o kadar özlem biriktirmişimki rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatmasın inşallah.. bütün kadınların bebişi olsun inşallah [/QUOTE]

Amiiiiiinnnnnn, Rabbim isteyen herkese inşallah bu duyguyu yaşattırsın belki bu özlemi yaşamasak çocuklarımızın kıymetini bu kadar anlayamayacaktık, zor gelen pek çok şey bu günleri düşününce kolaylaşacak Canım bu arada yine alttan muayene oldun demi? Size kalp atışını gösterdiler ama dinletmediler galiba. Ne güzel eşinde girebilmiş... Kalp atışından sonra biraz daha rahatlıyor mu insan

canım yasin listesini sen tutuyorsun sanırım 4 yasin daha okudum eklersin...

Son düzenleme:

İyi akşamlar arkadaşım neden tup bebekten aşılamaya geçtiler anlamadım hayırlısıyla hamile kalmışin ya Allahım tamamına erdirsin sevgiyle kal sağlıkla kucağına aldirsin

hamile haberi geldikçe çok mutlu oluyorum.

Aynennnnnnnn her okuduğumda sanki kendim olmus gibi kslbimm pir pir ediyo ve gozlerim doluya cok umudlaniyom sizleri okudukça hani bi arkadaşımız vardiv yaw yaw tup bebek sonrası kendiliğinden hamile kalmıştı çoktan beri girmiyo galiba negatif sonuç alanlar inşallah öyle kendiginden olur hamile olanlarda Allahım t amamina erdirsin sağlıkla Allaha emanet olun

Ben varım canım Beylikdüzü medicana da oluyorum tedavimi.

Her yeni pozitif haber bizi hem sevindiriyo hem de pozitife daha yakın hissetmemizi sağlıyor.

amin canım amin benim 27 agustos transferim 5. gün embriyosuydu...

Bismillahirahmanirrahim...

YASİN SÜRESİ

Aksu81------------- 3 Okudu

Fatos5353---------- 9 Okudu

Mstogan------------ 2 Okudu

Melisderin-----------2 Okudu

Merice35------------1 Okudu

Betoka--------------1 Okudu

Emha--------------- 1 Okudu

Kalinkam----------- 2 Okudu

Haseki--------------13 Okudu

MERYEM SÜRESİ

Aksu81------------- 1 Okudu

Küçükmucize-------3 Okudu

Fatos5353--------- 2 Okudu

Alfabe-------------- 1 Okudu

Merice35----------- 4 Okudu

Cathee------------- 1 Okudu

Elvinnur------------

Simaybelinay------

Olesya32----------

Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin....

Kızlar Allah kabul etsin 4. Yasin listemiz 34 olmuş haseki ve fotoş arkadaşlarımızın da büyük katkıları ile Allah razı olsun onlardan ve hepimizden... Rabbim okuduğumuz Yasin-i Şerifler yüzü suyu hürmetine hepimize isteyen herkese hayırlı sağlikli evlatlar nasip etsin

Iyi dileklerin icin saol cnm arkadasim... sende bnm icin oylesin.... rabbim ikimizinde herkesinde bebislerini korusun... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…