2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar dun biliyosunuz kanamam olmustu...aksama dogru baya bi artinca bende acile gittim... ultrasounda girdim... bebislerime baktilar... hepside cok iyilerdi.. hatta biri su balesi yapiyordu... =) doktorla gulmekten olduk... oyle bi yarazdiki teyzeleri gormeliydiniz resmen takla atiyodu... ondan sonra birde dusuk onleyici igne yaptilar ve evde istirahat etmemi onerdiler... yani simdilik iyiyiz bi sorun yok allaha sukur... sizede dualariniz icin cok tesekkur ederim.. rabbim sizleride bebislerinizide korusun...

Canım benim çok şükür ki bebislerin seninle..rabbim insallah sag salim kucagina da almayi nasip etsin.allah kimseye embriyo dahi olsa bebislerimizin yokluğunu gostermesin

çok geçmiş olsun kanamanın sebebi varmıymış yoksa normal mi.??

Amiiiiiinnnnnn, Rabbim isteyen herkese inşallah bu duyguyu yaşattırsın belki bu özlemi yaşamasak çocuklarımızın kıymetini bu kadar anlayamayacaktık, zor gelen pek çok şey bu günleri düşününce kolaylaşacak Canım bu arada yine alttan muayene oldun demi? Size kalp atışını gösterdiler ama dinletmediler galiba. Ne güzel eşinde girebilmiş... Kalp atışından sonra biraz daha rahatlıyor mu insan [/QUOTE]

evet canım alttan baktı doktor karından olursa duyamayız bebişi dedi bende alttan bak dedim duyduk çok şükür p.tesi günü sende duyacaksın kalp atışlarını inşallah canım...

canım geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağında görürsün canım rabbim yardımcın olsun.. senin üçüzdü yanlış hatırlamıyorsam doktor birini almayı teklif etmiştir mutlaka ne düşünüyosunuz bu konuda karar verdinizmi..

heyecan ne durumda :18: :18: sen şimdi yan taraftaki surat gibisindir ama hiç merak etme yarın sana dünyanın en güzel gününü yaşatacak rahmindeki varlık inşallah inşalllah... rabbim bütün kadınlara nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

Oyyy yerim onun su balesini maşallaaaahhh üçüne de Çok sevindim canım iyi olmalarına, hamileliklerin %40inda falan kanama görünürmüş ve çoğunda bebeğe bir zarar gelmezmiş hele seninki üçüz... Rabbim sağlıklarını daim etsin

Canım çok heycanlıyım genel anlamda kötü birşey hissetmesem de endişe var :18: görebilecek miyiz? Herşey normal mi ? Kalp atışı da duyulur mu? Tek mi ikiz mi? Kırk soru geçiyor aklımdan bugün ilk defa kahvaltidan sonra baya bulantım oldu kusmamak için zor tuttum ona bile seviniyorum ama " anne burdayim yada burdayiz' der gibi geliyor inşallah herşey yolundadır valla iyi sabrettim 17 gün sonuda Rabbimim izni ile iyi olur umarim. Ay utanarak sana da sorayım sen ağda yaptın mı temizlik olayini taktım normalde çok hassasımdir, bi de alttan muayene olucak

canım inşallah yarın bütün sorularına cevap bulacaksın hayırlısıyla saat kaçta randevun senden güzel haberler bekliyorum inşallah doktordan dönünce hamilelik takvime yaparız sana valla iyi sabrettin 17 gün ya sana 47 gün gibi gelmiştir ama sonuçta geçti dimi ... canım ben ağda yapmadım ağda yapmanın zararlı olduğunu duymuştum o nedenle yapmadım bacağımı falan epilasyon aletiyle yaptım ... doktorun erkekse insan daha utanır sıkılır heralde benim doktorum bayandı gerçi zaten şu tüp tedavisne başlayalı beri çatala çıkmaktan çekinmez oldum ... 3 hafta sonra çağırdı o zaman karından bakacak ... seninde sadece bi kere alttan bakar birdahaki gidişindede karından bakar

Canım ben normalde ağda yaptıgım için kimseye sormadan yaptım bisi olmadı cok sükür eger alisiksan bisi olacagını sanmam yoksa baska bi care duşun :)

Hayırlı olsun canım takvimin inşallah bana da yaparız ben bilmiyorum öğretirsin artık evet erkek doktorum insan kötü hissediyo kendini , Allah'tan çok kötü durum da değilim.... Yarın olsun hayrolsun...
Canım ben normalde ağda yaptıgım için kimseye sormadan yaptım bisi olmadı cok sükür eger alisiksan bisi olacagını sanmam yoksa baska bi care duşun :)

Canım alışkınım, aslında birşey olmayacağını da tahmin ediyorum ama Allah korusun başka bi şeyden birşey olsa acaba diyicem. Yarın doktora sorucam, rahat bi doktor transferden sonra normal hayatina dön diyenlerden, sanırım buna da hiçbir sakıncasi yok der...Çok sağol yardimci olduğun için

kızlar 5. embriyosu transferim olmuştu perşembe günü 9. günüm değerim 147 çıkmıştı bugün yine baktırdım 212 çıktı.farklı labaratuvarlar bunun etkisi olur mu?ikiye katlamamış anormal bir durum mu var çok korkuyorum.

Ben varım canım Beylikdüzü medicana da oluyorum tedavimi.

Canım şu yüzden sormuştum. Ben ilk üç denemeyi İzmir'de gerçekleştirdim. Ama İstanbul'daki merkezlerin bazılarında IMSI mikroskobu varmış. Bahçeci, Brüksel tüp bebek, memorial da mesela? Sizin merkezde de var mı acaba? Normal mikroskoplar spermi 200 kat büyütürken, IMSI mikroskobu 6000 kat büyütüyormuş. Böylece baş anomalisi olan spermlerde seçim daha iyi oluyormuş.
Gerçi İstanbul'a yazdan önce gidemem de. Okul var, rapor almam mümkün olmayacak. İzmir'e günlük gidip gelebiliyorum ama oraya gidip gelemem. Gittim mi kalmam gerekecek. Çok üşündüm, en iyisi yaza kadar İzmir'de deneyeyim, olmazsa yazın İstanbul'a gideyim diye düşündüm. Yumurta rezervim de az olduğu için çok endişe ediyorum, umarım geç olmaz.

Sağolasın canım Allah razı olsun hemşiremle konuştum progestan kapsülü sabah 2 akşam 2 ye çıkarttı çok şükür zaten lekelenmem de devam etmedi sonrasında şimdide yarın ki tahlilde ikiye katlanıcakmı endişesi içindeyim dualarınızı eksik etmeyin :))))))))

maşallah hep böyle iyi olsunlar inşallah :)) rabbim bebişlerimizi korusun yaramaz olsunda yeterki canları sağolsun...

Canım doktoruna bi sorsana, şimdi biz burada ne desek boş çünkü. Labaratuvar farkının etkisi olur diye duymuştum ben. Ama çok fazla oynamıyor. 1 kaç sayı az yada çok olabiliyor farklı lablarda. İnşallah yoktur kötü bir şey. Ama dr unla mutlaka görüş. Gerekirse yarın gidin, belki muayene falan yapar.

Canimmmmm işte buu gözünnnn aydinnnnnn Rabbim sağlıkla kucağına aldigin günleri de göstersin... Düğünü doktoruna sorarsin Canim gitsen de otur daha çok...

Allah razı olsun canım hemşireme sordum oda hit ama otur dedi bende aynen öle gittim sadece oturdum zaten çokta durmadık.orada oturan bie akrbada kaldık gece sabah döndük gayet rahat geçti progestan kapsülü günde 4 e çıkardık lekelenmeminde devamı olmadı çok şükür şimdi ise yarın yaptıracağım kan tahlilini merak ediyorum inşallah kalanmış olur Rabbim yüzümüzü güldürür ben hala inanamıyorum Allah isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah dualarını eksik etme canım :))))))

çook sağol canım Allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah şimdilik lekelenmem devam etmedi inşallah bir dahada olmaz güzel dileklerin için ALLAH razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…