- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.921
Arkadaslar dun biliyosunuz kanamam olmustu...aksama dogru baya bi artinca bende acile gittim... ultrasounda girdim... bebislerime baktilar... hepside cok iyilerdi.. hatta biri su balesi yapiyordu... =) doktorla gulmekten olduk... oyle bi yarazdiki teyzeleri gormeliydiniz resmen takla atiyodu... ondan sonra birde dusuk onleyici igne yaptilar ve evde istirahat etmemi onerdiler... yani simdilik iyiyiz bi sorun yok allaha sukur... sizede dualariniz icin cok tesekkur ederim.. rabbim sizleride bebislerinizide korusun...
arkadaslar dun biliyosunuz kanamam olmustu...aksama dogru baya bi artinca bende acile gittim... Ultrasounda girdim... Bebislerime baktilar... Hepside cok iyilerdi.. Hatta biri su balesi yapiyordu... =) doktorla gulmekten olduk... Oyle bi yarazdiki teyzeleri gormeliydiniz resmen takla atiyodu... Ondan sonra birde dusuk onleyici igne yaptilar ve evde istirahat etmemi onerdiler... Yani simdilik iyiyiz bi sorun yok allaha sukur... Sizede dualariniz icin cok tesekkur ederim.. Rabbim sizleride bebislerinizide korusun...
canımsın ya benim kadar seviniyosun yaa rabbimde seni güldürsünde bende senle güleyim inşallahsaat 11 de randevumuz vardı ama saatler geçmek bilmedi neyse saatimiz geldi çattı odaya girdik tansiyonuma baktılar heyecandan tansiyonum fırlamış :) sonra muayeneye başladı hemen kese göründü sonrada içinde kıpırdayan bişeycik sonra babasıda görsün dedi doktor eşim girdi gördü.. tarifi imkansız bir duygu rabbim inşallah bütün kadınlara tattırsın bu duyguyu.. evlat hasreti kimse çekmesin ben 1,5 yıldır çocuk istiyordum 5 yıllık evliyim ama biz çocuk istemiyorduk ilk yıllar..1,5 yılda o kadar özlem biriktirmişimki rabbim kimseye düşmanıma bile yaşatmasın inşallah.. bütün kadınların bebişi olsun inşallah
Arkadaslar dun biliyosunuz kanamam olmustu...aksama dogru baya bi artinca bende acile gittim... ultrasounda girdim... bebislerime baktilar... hepside cok iyilerdi.. hatta biri su balesi yapiyordu... =) doktorla gulmekten olduk... oyle bi yarazdiki teyzeleri gormeliydiniz resmen takla atiyodu... ondan sonra birde dusuk onleyici igne yaptilar ve evde istirahat etmemi onerdiler... yani simdilik iyiyiz bi sorun yok allaha sukur... sizede dualariniz icin cok tesekkur ederim.. rabbim sizleride bebislerinizide korusun...
heyecan ne durumda :18: :18: sen şimdi yan taraftaki surat gibisindir ama hiç merak etme yarın sana dünyanın en güzel gününü yaşatacak rahmindeki varlık inşallah inşalllah... rabbim bütün kadınlara nasip etsin inşallah...
Canım çok heycanlıyım genel anlamda kötü birşey hissetmesem de endişe var :18: görebilecek miyiz? Herşey normal mi ? Kalp atışı da duyulur mu? Tek mi ikiz mi? Kırk soru geçiyor aklımdanbugün ilk defa kahvaltidan sonra baya bulantım oldu kusmamak için zor tuttum ona bile seviniyorum ama " anne burdayim yada burdayiz' der gibi geliyor inşallah herşey yolundadır valla iyi sabrettim 17 gün sonuda Rabbimim izni ile iyi olur umarim. Ay utanarak sana da sorayım sen ağda yaptın mı temizlik olayini taktım normalde çok hassasımdir, bi de alttan muayene olucak
Canım çok heycanlıyım genel anlamda kötü birşey hissetmesem de endişe var :18: görebilecek miyiz? Herşey normal mi ? Kalp atışı da duyulur mu? Tek mi ikiz mi? Kırk soru geçiyor aklımdanbugün ilk defa kahvaltidan sonra baya bulantım oldu kusmamak için zor tuttum ona bile seviniyorum ama " anne burdayim yada burdayiz' der gibi geliyor inşallah herşey yolundadır valla iyi sabrettim 17 gün sonuda Rabbimim izni ile iyi olur umarim. Ay utanarak sana da sorayım sen ağda yaptın mı temizlik olayini taktım normalde çok hassasımdir, bi de alttan muayene olucak
canım inşallah yarın bütün sorularına cevap bulacaksın hayırlısıyla saat kaçta randevun senden güzel haberler bekliyorum inşallah doktordan dönünce hamilelik takvime yaparız saavalla iyi sabrettin 17 gün ya sana 47 gün gibi gelmiştir ama sonuçta geçti dimi ... canım ben ağda yapmadım ağda yapmanın zararlı olduğunu duymuştum o nedenle yapmadım bacağımı falan epilasyon aletiyle yaptım ... doktorun erkekse insan daha utanır sıkılır heralde benim doktorum bayandı gerçi zaten şu tüp tedavisne başlayalı beri çatala çıkmaktan çekinmez oldum ... 3 hafta sonra çağırdı o zaman karından bakacak ... seninde sadece bi kere alttan bakar birdahaki gidişindede karından bakar
Canım ben normalde ağda yaptıgım için kimseye sormadan yaptım bisi olmadı cok sükür eger alisiksan bisi olacagını sanmam yoksa baska bi care duşun :)
Ayyy cnm benim ne kadar güzel bir haber.Allah tamamına erdirsin inşallah:)))
Ben varım canım Beylikdüzü medicana da oluyorum tedavimi.
canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağına aldığın günlride göresin inşallah... benimde transferden sonra 8.-9.ve 10. günlerde hafif kahverengi lekenmem olmuştu ama çok şükür hamileyim...Allah yavrularını yavrularımızı korusun.. için rahat etmezse doktoruna ulaşıp durumu anlat için rahatlasın..
kızlar 5. embriyosu transferim olmuştu perşembe günü 9. günüm değerim 147 çıkmıştı bugün yine baktırdım 212 çıktı.farklı labaratuvarlar bunun etkisi olur mu?ikiye katlamamış anormal bir durum mu var çok korkuyorum.
miracle-kalinkam
kızlar benim 6 haftada 2 gün süren.
9.haftada 4 gün süren
12. haftada 2 gn süren kanamam oldu..
aralarda da hep kaahve lekelenmelerim.
kesenin dibinde bebeğin yanında kanama alanım oluşmuş.
haftada 2 gün proloton depot 500 mg iğne..günde 200 mg iki kez progestan ilaç aldım..kanama alanım bitti binlerce şükür allaha.
kanamada da tecrübelendim yani keşke hiç olmasaidi ama oldu..insan herşeye alışıyor..
öncelikle kan pembe ve canlı kırmızı renkte ise gittikçe de çoğalıyorsa doktorunuza danışın hemen.az az lekelenme isr korkmayın.
kahve rengi ise hiç korkmayın önemli bişey
inşallah olmaz kanamalarınız gerçekten stresli.
bu arada kalinkam çok tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?