- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.941
Arkadaslar dun biliyosunuz kanamam olmustu...aksama dogru baya bi artinca bende acile gittim... ultrasounda girdim... bebislerime baktilar... hepside cok iyilerdi.. hatta biri su balesi yapiyordu... =) doktorla gulmekten olduk... oyle bi yarazdiki teyzeleri gormeliydiniz resmen takla atiyodu... ondan sonra birde dusuk onleyici igne yaptilar ve evde istirahat etmemi onerdiler... yani simdilik iyiyiz bi sorun yok allaha sukur... sizede dualariniz icin cok tesekkur ederim.. rabbim sizleride bebislerinizide korusun...
kızlar 5. embriyosu transferim olmuştu perşembe günü 9. günüm değerim 147 çıkmıştı bugün yine baktırdım 212 çıktı.farklı labaratuvarlar bunun etkisi olur mu?ikiye katlamamış anormal bir durum mu var çok korkuyorum.
Canım şu yüzden sormuştum. Ben ilk üç denemeyi İzmir'de gerçekleştirdim. Ama İstanbul'daki merkezlerin bazılarında IMSI mikroskobu varmış. Bahçeci, Brüksel tüp bebek, memorial da mesela? Sizin merkezde de var mı acaba? Normal mikroskoplar spermi 200 kat büyütürken, IMSI mikroskobu 6000 kat büyütüyormuş. Böylece baş anomalisi olan spermlerde seçim daha iyi oluyormuş.
Gerçi İstanbul'a yazdan önce gidemem de. Okul var, rapor almam mümkün olmayacak. İzmir'e günlük gidip gelebiliyorum ama oraya gidip gelemem. Gittim mi kalmam gerekecek. Çok üşündüm, en iyisi yaza kadar İzmir'de deneyeyim, olmazsa yazın İstanbul'a gideyim diye düşündüm. Yumurta rezervim de az olduğu için çok endişe ediyorum, umarım geç olmaz.
kızlar bugün kontrolümüz vardı biliyosunuz kesemizde şekil bozukluğu vardı.. bugün gittik kesemiz düzelmiş bebişimizin kalp atışlarını gördük resminide aldık geldikrabbim hepinize aynı duyguları yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah...
kızlar 5. embriyosu transferim olmuştu perşembe günü 9. günüm değerim 147 çıkmıştı bugün yine baktırdım 212 çıktı.farklı labaratuvarlar bunun etkisi olur mu?ikiye katlamamış anormal bir durum mu var çok korkuyorum.
canım panik yapma farklı labaratuvarlarda referans aralıkları farklı olduğu için sonuçlar farklı çıkabiliyormuş istersen ilk gittiğin yerde tekrar baktır
hayırlı olsun.. Leke yerleşirken olmuş olabilir kahverengi olması eskiden oldugunu gösterir anca gelmiştir. Düğüne gitsen bile cok ayakta kalma birde üsüme kendine dikkat et.. Hasta olma yani..biliyosun hamileyken hastalıklar zor atlatiliyor..
canımmmm, senin için herşeyin en iyisi olsun :)) çok dua ediyorum senin için. inşallah tez zamanda hayırlı bi evlat verir Rabbim sana
Çok sevindim canım senin adına herşey gönlündeki gibi olur insalah.tabi ayni haberin darisi çarşamba günü benim başıma inşallahkendime de pay çıkartayım hemen :)
Canım evet labaratuardan fark edebiliyormuş o yüzden aynı yere yaptırın diyorlar, 2 günde %60 yetiyormuş, ama çok daha az artişla sağlikli hamilelik geçiren çok bu topikte de var. Yarin ayni merkezde yaptir canım inşallah değerin katlanır... Eminim çok endişe ediyorsun ama rahat olmaya çalış, güzel şeyler düşün...
canım gerçekten mi rahatladım biraz inşallah bebişim sağlıkla gelişiyordur.ne kadar sitresli süreçlermiş bunlar yaaa.farklı şehirdeyim canım o yüzden ilk yaptırdığım yere yaptıramadım.
canım o zaman son baktırdığın yere tekrar baktır dediğim bibi bi sorun olacaını düşünmüyorum bu değerlerde tamamen kişiye göre değişiyo bence rahat ol... bu arada benim son adet tarihim 30 ağustos bizim muhtemel doğum tarihimizde senden bir gün sonrası 6 haziran :)) ama ben kendim netten hesapladım doktor şu kadar haftalık demedi..
çok geçmiş olsun kanamanın sebebi varmıymış yoksa normal mi.??
canım geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağında görürsün canım rabbim yardımcın olsun.. senin üçüzdü yanlış hatırlamıyorsam doktor birini almayı teklif etmiştir mutlaka ne düşünüyosunuz bu konuda karar verdinizmi..
Evet doktor oyle bi oneride bulundu... ama ben aldirmiycam... ben onlarin hic birine kiyamam ve aralarinda bi secim hic yapamam..
slm arkadaşlar sonucum negatif oldu haber veremedim daha önce daha doğrusu düşük sevgiyle kalın
slm güzelim bişey sormak istiyorum sana vajinam yumuşak demişsin ne demek istediğini anlayamadım canım benimde transferimin bugün 8. günüydü bende umutsuzum nedenini bile bilmeden yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?