2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Canım çok sevindim gerçekten. Ayyy, 3 yaramaz annelerini epey bir yoracaklar tabi ki. Daha duurrr, neler yapacak onlar sana. Sağlıkla gelsinler de, istedikleri kadar takla atıp yaramazlık yapsınlar değil mi?

canım panik yapma farklı labaratuvarlarda referans aralıkları farklı olduğu için sonuçlar farklı çıkabiliyormuş istersen ilk gittiğin yerde tekrar baktır

canımmmm, senin için herşeyin en iyisi olsun :)) çok dua ediyorum senin için. inşallah tez zamanda hayırlı bi evlat verir Rabbim sana

maaşallah subhanallah size çoook sevindim canım inşallah bundan sonra hiiiç sorunsuz bir gebelik geçirip yavruna kavuşursun:)

Canım evet labaratuardan fark edebiliyormuş o yüzden aynı yere yaptırın diyorlar, 2 günde %60 yetiyormuş, ama çok daha az artişla sağlikli hamilelik geçiren çok bu topikte de var. Yarin ayni merkezde yaptir canım inşallah değerin katlanır... Eminim çok endişe ediyorsun ama rahat olmaya çalış, güzel şeyler düşün...

Son düzenleme:
canım panik yapma farklı labaratuvarlarda referans aralıkları farklı olduğu için sonuçlar farklı çıkabiliyormuş istersen ilk gittiğin yerde tekrar baktır

canım gerçekten mi rahatladım biraz inşallah bebişim sağlıkla gelişiyordur.ne kadar sitresli süreçlermiş bunlar yaaa.farklı şehirdeyim canım o yüzden ilk yaptırdığım yere yaptıramadım.

çok teşekkürler canım lekenin devamı gelmedi çok şükür yarın ki kan testimde iyi çıkarsa dünyalar benim olucak :)

canımmmm, senin için herşeyin en iyisi olsun :)) çok dua ediyorum senin için. inşallah tez zamanda hayırlı bi evlat verir Rabbim sana

Canım benim, çoook teşekkür ederim duaların ve sıcacık, içten mesajların için. Kendine ve bebeğine çok iyi bak.

Çok sevindim canım senin adına herşey gönlündeki gibi olur insalah.tabi ayni haberin darisi çarşamba günü benim başıma inşallah kendime de pay çıkartayım hemen :)

Allah razı olsun canım Rabbim hayırlısı ile sanada bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah yanlız pozitif sonucu almakla bitmiyo bakalım yarın ki kan testinde ikiye katlancak mı dualarınızı eksik etmeyin :)

inşallah canım yaa bebeğim sağlıkla gelişiyordur çok korkuyorum iştee.

canım gerçekten mi rahatladım biraz inşallah bebişim sağlıkla gelişiyordur.ne kadar sitresli süreçlermiş bunlar yaaa.farklı şehirdeyim canım o yüzden ilk yaptırdığım yere yaptıramadım.

canım o zaman son baktırdığın yere tekrar baktır dediğim bibi bi sorun olacaını düşünmüyorum bu değerlerde tamamen kişiye göre değişiyo bence rahat ol... bu arada benim son adet tarihim 30 ağustos bizim muhtemel doğum tarihimizde senden bir gün sonrası 6 haziran :)) ama ben kendim netten hesapladım doktor şu kadar haftalık demedi..

güzel dilekleriniz için sevincimi paylaştığınız için Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en güzel isimlerinin yüzü suyu hürmetine:)
yarın yine aynı saatte aynı merkezde tekrar test yaptırıcam inşallah değerler katlanmış olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin 9.gün blast tek embriyo için 89.81 iyi bir değer mi acaba hemşirem değer güzel ama 2 gün sonra tekrar bakalım dedi çok korkuyorum Allahım sana emanetiz sen koru...

evet canım bende internetten baktım 5 haziran dedi.inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla.

Evet doktor oyle bi oneride bulundu... ama ben aldirmiycam... ben onlarin hic birine kiyamam ve aralarinda bi secim hic yapamam..

slm güzelim bişey sormak istiyorum sana vajinam yumuşak demişsin ne demek istediğini anlayamadım canım benimde transferimin bugün 8. günüydü bende umutsuzum nedenini bile bilmeden yardımcı olursan sevinirim

slm güzelim bişey sormak istiyorum sana vajinam yumuşak demişsin ne demek istediğini anlayamadım canım benimde transferimin bugün 8. günüydü bende umutsuzum nedenini bile bilmeden yardımcı olursan sevinirim

aleyküm selam canım ben progestan kapsülü vajinaya yerleştiriyorum normalde böle zorla itiyodum sertti son günlerde böyle yumuşadığını hissettim kapsülü kolayca yerleştiriyodum yumuşacıktı ay tarif etmekte ne zormuş öle bişey işte ama hiç öle umutsuz olma aslında bende içten içe olmadı heralde diyodum ama bak oluverdi sen yeterki Rabbime bol bol dua et gönülden iste güzel haberlerini alırız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…