2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Aaa takvime baktım da 6. Hafta değil miyiz niye 7 diyor ? Ultrason da kaç görünüyor? Maşallah kocaman olmuşlar

canım en son adet tarihimi yazdım bu çıktı aslında 6. hafta bitiyo 7. haftanın içinde sende yarın takvimi yapınca böyle çıkıcak çünkü benim doktorumda son adet tarihimi baz aldı be bebişte bu hafataya uyumlu çok şükür

maaşallah subhanallah size çoook sevindim canım inşallah bundan sonra hiiiç sorunsuz bir gebelik geçirip yavruna kavuşursun:)
amin canım aminnnnnnnn cümlemizin inşallah bütün kadınlar hamile olsun inşallah rabbimin izniyle
Evet doktor oyle bi oneride bulundu... ama ben aldirmiycam... ben onlarin hic birine kiyamam ve aralarinda bi secim hic yapamam..
hayırlısı olsun canım tabiki insan evlatlarına kıyabilirmi hiç hemde bizim gibi zor kavuşulursa inşallah sağlıcakla kucağına alırsın rabbim yardımcın olsun...
slm arkadaşlar sonucum negatif oldu haber veremedim daha önce daha doğrusu düşük sevgiyle kalın

geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda göndersin inşallah mücizeni...

saol gülüm aydınlattığın için evet bende zorlanıyorum ara ara kolay ara ara zor oluyor amin canım

Kizlar yardimmm

Bildiginiz uzere rahim duvardaki kalinliktan transferim ertelenmisti.histereskopi oldum gecen hafta.cuma sonucu aldim patolojiden .polip cikti sukurler olsun kotu bisey cikmadi.doktorum ilk adetinde gel dedi.simdi ilk adetim bayram tatiline denk geliyor. Doktor istersen bi adet gecsin ilaca oyle baslatiriz dedi.bende lutfen beni bekletmeyin dedim tamam ozman sen adet olunca beni cepten ara dedi. Simdude icime dert oldu.yeni operasyon gecirdim 1 ay beklesemmi? Yoksa denesemmi? Ama doktor sorun olsa derdi hu ay rahmin dinlensin diye degilmi? Of kafayi yicem niye guzel guzel anlatmiyor bu doktorlar!! Ne yapayim sasirdim? Transfri ertelenen arkadaslar siz ne yaptiniz?

slm arkadaşlar sonucum negatif oldu haber veremedim daha önce daha doğrusu düşük sevgiyle kalın
Canım Rabbim sabır versin, inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun...
Canim için rahat etsin bir kez daha arayıp sor doktoruna, beni bekletmeyin dedim ama rahmin 1 ay dinlenmesinin en ufak bir faydası olacaksa 1 ay daha bekleyeyim, herhangi bir etkisi var mi?" diye sor, ona göre karar verirsin. Geç olsun tek sonu güzel olsun, senin için ne zaman transferinin yapilmasi hayirli ise inşallah o zaman olsun

benimde tedavim daha doğrusu transferim ramazan bayramından 2 ya da 3 gün önceydi sanırım.yani bayramda evde yatmakla geçti.çoğu tepki gösterdi bayramdan sonra transfer ettirseydin diye(donmuşlardı)..iyi ki ertelememişim 1 ay önce alacağım kucağıma 10 yıl sonra Allah nasip ederse..her şey nasip tabi ama bizim için öncelik onlar.hakkında hayırlısı olsun:)

Canim cevabin icjn tesekkur ederim. Doktr ameliyt oldugum gun esime demis ilk adetinde hemn baslariz diye.oda sevinerek gelmisti bak bekleneyecegz hemn olacakmis diye.bence simdi tatilde onu aramayayim diye atmk istedi.sonra neyse sen bi ara ben ilaclari tarif edecegim dedi.hani daha transferime var diye heralde..bende tam anlamadim ama transferde 3-5 gune oluyorsa hastaneyi ve olanaklarida dusunmus olabilir. Hani ekip tatilde faln diye..off ya herseyim ters benimde;((( dedigin gibi saglik yonunden bi daha sorayim ..saglik icinmi biraktiriyor yoksa kendi tatili icinmi ogreneyim canim

Canim bende 3bucuk yildir hergun bir umutla bekliyorum dehil bir ay bir gun bile onemli..ama saglik icinmi dedi tatilde onu rahatsz etmeyeykm diyemi bilemedim;( bu konuyu konusacagim.benimde transfer ertelenince yavrularimi dondurdular.yani simdi ilac kullanip direk dondurulmuslarim transfer edilecek insallah. Aklima simdi aksuya yazatken su geldi. Acaba ilac kac gun kullaniliyir dondurilmusta? Cunku bayram tatilinin basinda adet basliyir eger 3-5 gibi az bi zaman ilac kullanilacaksa transfer bayram gunlerine geliyor..belki ekip ve hastane yonunden dusundu ne bileyim.kafam karisti. Ilaclari anlaticam sana adetin ilk gunu baslarsin dedi.ama kac gun soylemedi.sen nekadr gun kullandin acaba ?

tatlım ben de bu defa dondurulmuş transfer olacağım. bana 9 gün estofem kullan kontrole gel dedi. durumuna bakar öyle karar veririrz dedi, adetin üçüncü günü başladım kullanmaya bu arada. 5 ekimde kontrole gidecğim. ve muhtemelen bayramdan önceki hafta ransferim olacak... inşallah bu defa pozitifi görürü ve sağlıklı bi gebelik geçiririm... Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Herkese günaydınn bugün saat 14.00 de ilk kontrolüm var. Şimdi acaba normal bir gebelik mi diye endişe etmeye başladım:18: Allah korusun daha önce ameliyat geçirenlerde risk daha fazla oluyormuş. Rabbim ne olur sağlıklı bir şekilde bebiş yada bebişlerimi görmeyi nasip et... Sen ne dersen o olur... Dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel haberlerle gelirim:18:

Canım nasilsin? İnşallah buz bebişin sıcacık annesinde hayat bulacak Rabbimin izni ile umarım bu sefer yüzün güler... Transferine kadar sağlıkli beslenip psikolojik olarak da rahatlamaya çalış

Aksu cum canım benim Allah ım yüzünüzü aynı profil resmindeki tatlı şeyler gibi güldürsün inşallah güzel haberlerle gelirsin bende birazdan kan vermeye gidicem bakalım inşallah değerim katlanmıştır çok korkuyorum inşallah bugün hepimiz için güzel bigün olur:)

Son düzenleme:
Canım nasilsin? İnşallah buz bebişin sıcacık annesinde hayat bulacak Rabbimin izni ile umarım bu sefer yüzün güler... Transferine kadar sağlıkli beslenip psikolojik olarak da rahatlamaya çalış

teşekkür ederim tatlım. inşallah dediğin gibi olur.... sen de inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım :)

Aminn canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, inşallah değerin katlanır ve topiğimiz bugün hep güzel haberlerle tebriklerle dolar Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…