2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

KIzım yaa kk yuzunden kendi papucumun dama atıldığını görüyorum şuandaaa bozuluyorum ama:))

Canım benim ne cok bekledik onu dimi teyzesi gün saymaya başladı bileee malum kardeş yapacak ya onaa:)

Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim önce pozitif sonra da kucağına almayı nasip etsin

Aksucum allah razi olsun mesajin icin..rabbim insallah seninde bebisini saglikla hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin...bugun kontrolun varmis hayirli sonuclarla gel sende insallah

ben ilaç kullanmadım yani rahimi kalınlaştırmak için kullanmadım.adet tarihinden say 17.günü transferim oldu.progestoron iğne kullanmaya başladım vitaminler falan.

bugün kan vermeye ve kontrole gidenler Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin inşallah...

KIzım yaa kk yuzunden kendi papucumun dama atıldığını görüyorum şuandaaa bozuluyorum ama:))

Canım benim ne cok bekledik onu dimi teyzesi gün saymaya başladı bileee malum kardeş yapacak ya onaa:)

kardeşmi .. biz onları beşik kertmesi yapmıycakmıydık teyzesi inşallah bizim arkadaşlığımız gibi iyi arkadaş olurlar ama inşallah bizden daha sık görüşürler

aksucum dualarım seninle inşallah güzel haberlerle geleceksin şuanda seni çok iyi anlıyorum insanın elleri bile buz kesiyo ne olacak diye ama allahın izniyle herşey güzel olacak hadi güzel haberlerini bekliyorum muayeneden çıkınca hemen haber ver telden gir bişey yap işte

Son düzenleme:
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer çifter çifter sağlıklı sıhatli imanlı bir şekilde kucağına alırsın

kalinkacım yürekten inanıyorum ikiye katladığına nedense içime öyle doğuyo sıkıntı çıkmıycak hep beraber sevincez inşallah

malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((

9.gün 89.81
11.gün 110.44

çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm

9.gün 89.81
11.gün 110.44

çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm

Ben varim canim hatta knu bile actim bakabilirsin.benimki seninkinden daha az artmisti
Uzulma her zaman iki kat artacak diye birsey yok.onemli olan artis olmasi.

Son düzenleme:
Ben varim canim hatta knu bile actim bakabilirsin.benimki seninkinden daha az artmisti
Uzulma her zaman iki kat artacak diye birsey yok.onemli olan artis olmasi.

bunu duymak okadar iyi geldi ki anlatamam inşallah bende senin gibi şanslı olurum canım senin değerlerin kaçtı peki Allah ım inşalah 2 gün sonra atrmış olur ve bebeğim bizi bırakmaz...

9.gün 89.81
11.gün 110.44

Cnm bence hic moralini bozma... artis olmasi cok iyi... bendede ikiye katlanmamisti... benim ilk degerim 130 iki gun sonra yaptirdim.. 219 cikmisti... ne cok endiselenmistik... o yuzden hic uzulme... burdada senin, benim gibi bir cok arkadas vardi...

9.gün 89.81
11.gün 110.44

canım bende varım benimde 2 katı katlamamıştı aysunayın açtığı topiğe bak orda çok kişi var.. sakın üzülme 2 gün sonra inşallah daha güzel artacak.. doktorun ne dedi alev hanımdı dimi doktorun..

Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...

canım çok sevindim hamilesin.. aaa bak neden üzülecekmissin ya bu değeri görmek isteyen kaç kişi var biliyomusun.. lütfen şuanki durumunun kıymetini bil ve mutlu ol allahın gücüne gider hadi canım..

inşallah canım bu iki gün nasıl geçecek bana bilmiyorum evet alev hanım doktorum 2 gün sonra tekrar bakalım dedi başkada bi açıklama yapmadı İnşallah düzelir bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

slm güzelim bişey sormak istiyorum sana vajinam yumuşak demişsin ne demek istediğini anlayamadım canım benimde transferimin bugün 8. günüydü bende umutsuzum nedenini bile bilmeden yardımcı olursan sevinirim

Ayy güldürdünüz kız beni. Böyle tarifle olmaz o, ancak yaşadığında, farkı gördüğünde anlayabilir. Kızların dediği buymuş demek ki der.
Belirti arayanlar,kasık ağrısı alan belirti değil. Benim tek belirtim her akşam burnumun acaip tıkanması ve temizlemeye kalkıştığımda da sürekli kurumuş kan gelmesi idi. O zamana kadar hiç yaşamadım bunu, zaten değerim düştüğünde de kendiliğinden kesildi. Bir de buna dikkat edin bakalım, bunu yaşayan olacak mı hiç. Ama ben kendim için bunun belirti olduğundan yüzde 100 eminim. Hatta emin olduğum tek belirti bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…