- 4 Temmuz 2013
- 520
- 141
- 83
- 38
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #7.981
kızlar bugün kontrolümüz vardı biliyosunuz kesemizde şekil bozukluğu vardı.. bugün gittik kesemiz düzelmiş bebişimizin kalp atışlarını gördük resminide aldık geldikrabbim hepinize aynı duyguları yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah...
Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah pozitifi görüp sonuna kadar sağlıkla götürürsün
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim önce pozitif sonra da kucağına almayı nasip etsin
Canim bende 3bucuk yildir hergun bir umutla bekliyorum dehil bir ay bir gun bile onemli..ama saglik icinmi dedi tatilde onu rahatsz etmeyeykm diyemi bilemedim;( bu konuyu konusacagim.benimde transfer ertelenince yavrularimi dondurdular.yani simdi ilac kullanip direk dondurulmuslarim transfer edilecek insallah. Aklima simdi aksuya yazatken su geldi. Acaba ilac kac gun kullaniliyir dondurilmusta? Cunku bayram tatilinin basinda adet basliyir eger 3-5 gibi az bi zaman ilac kullanilacaksa transfer bayram gunlerine geliyor..belki ekip ve hastane yonunden dusundu ne bileyim.kafam karisti. Ilaclari anlaticam sana adetin ilk gunu baslarsin dedi.ama kac gun soylemedi.sen nekadr gun kullandin acaba ?
KIzım yaa kk yuzunden kendi papucumun dama atıldığını görüyorum şuandaaa bozuluyorum ama:))
Canım benim ne cok bekledik onu dimi teyzesi gün saymaya başladı bileee malum kardeş yapacak ya onaa:)
Canlarim...
Dua edin bana da ne olur..kan vermeye gidiyorum....
Herkese günaydınnbugün saat 14.00 de ilk kontrolüm var. Şimdi acaba normal bir gebelik mi diye endişe etmeye başladım:18: Allah korusun daha önce ameliyat geçirenlerde risk daha fazla oluyormuş. Rabbim ne olur sağlıklı bir şekilde bebiş yada bebişlerimi görmeyi nasip et... Sen ne dersen o olur... Dualarınıza ihtiyacım var inşallah güzel haberlerle gelirim:18:
canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer çifter çifter sağlıklı sıhatli imanlı bir şekilde kucağına alırsıntatlım ben de bu defa dondurulmuş transfer olacağım. bana 9 gün estofem kullan kontrole gel dedi. durumuna bakar öyle karar veririrz dedi, adetin üçüncü günü başladım kullanmaya bu arada. 5 ekimde kontrole gidecğim. ve muhtemelen bayramdan önceki hafta ransferim olacak... inşallah bu defa pozitifi görürü ve sağlıklı bi gebelik geçiririm... Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aksu cum canım benim Allah ım yüzünüzü aynı profil resmindeki tatlı şeyler gibi güldürsün inşallah güzel haberlerle gelirsin bende birazdan kan vermeye gidicem bakalım inşallah değerim katlanmıştır çok korkuyorum inşallah bugün hepimiz için güzel bigün olur:)
Canlarim...
Dua edin bana da ne olur..kan vermeye gidiyorum....
malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((
9.gün 89.81
11.gün 110.44
çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm
Ben varim canim hatta knu bile actim bakabilirsin.benimki seninkinden daha az artmisti
Uzulma her zaman iki kat artacak diye birsey yok.onemli olan artis olmasi.
9.gün 89.81
11.gün 110.44
çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
9.gün 89.81
11.gün 110.44
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
canım bende varım benimde 2 katı katlamamıştı aysunayın açtığı topiğe bak orda çok kişi var.. sakın üzülme 2 gün sonra inşallah daha güzel artacak.. doktorun ne dedi alev hanımdı dimi doktorun..
slm güzelim bişey sormak istiyorum sana vajinam yumuşak demişsin ne demek istediğini anlayamadım canım benimde transferimin bugün 8. günüydü bende umutsuzum nedenini bile bilmeden yardımcı olursan sevinirim
aleyküm selam canım ben progestan kapsülü vajinaya yerleştiriyorum normalde böle zorla itiyodum sertti son günlerde böyle yumuşadığını hissettim kapsülü kolayca yerleştiriyodum yumuşacıktı ay tarif etmekte ne zormuş öle bişey işte ama hiç öle umutsuz olma aslında bende içten içe olmadı heralde diyodum ama bak oluverdi sen yeterki Rabbime bol bol dua et gönülden iste güzel haberlerini alırız inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?