- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.001
inşallah canım bu iki gün nasıl geçecek bana bilmiyorum evet alev hanım doktorum 2 gün sonra tekrar bakalım dedi başkada bi açıklama yapmadı İnşallah düzelir bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((
9.gün 89.81
11.gün 110.44
çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
bunu duymak okadar iyi geldi ki anlatamam inşallah bende senin gibi şanslı olurum canım senin değerlerin kaçtı peki Allah ım inşalah 2 gün sonra atrmış olur ve bebeğim bizi bırakmaz...
Ay niye uzulecekmissinki... bas baya hamilesin... 5 ustu hamile oldugunun gostergesidir... bence kutlaman gerekio... insallah artmayada devam edecek... =)
Ben 15. gün değerim 33. 84 idi. Ve dr 50 altında olduğunda çok umutlu olmuyoruz demişti. Seninki 50 üzerinde ve 15. gün değerin değildir sanırım, daha erken bir gündür. Endişe etme sakın. Kıymetini bil bebişinin. :) 2 gün sonra artar inşallah, 13 le başlayıp bebek sahibi olan var forumda.
canım çok sevindimhamilesin.. aaa bak neden üzülecekmissin ya bu değeri görmek isteyen kaç kişi var biliyomusun.. lütfen şuanki durumunun kıymetini bil ve mutlu ol allahın gücüne gider hadi canım..
malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((
9.gün 89.81
11.gün 110.44
çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm
Nerdesin........
canım sen nasılsın? nasıl bebiş? gerçi insan kendini hamile gibi hissetmiyo en azından ben hissedemiyorum bende perşembeyi bekliyorum bakalım kap atışı belli olacak mı? o zamana gebeliğim 4+6 oluyo....
ben iyiyim canım ama inanılmaz mide bulantılarım başladı henüz hiç kusmadım ama midem özellikle yemek yedikten sonra çalkalanıyo bide sabahları fena kalkıyorum yataktan.. bulantılarım olmasa hamile olduğumu anlamıcam yani o durumdayımrabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder... 4+6 da görmen biraz zor canım yani göremezsen üzülme benimki 6+0 da göründü 5+3 tede kese görünmüştü..
Canım arkadaşlar zaten söylemiş lütfen hemen öyle sevincim yarım kaldı deme inşallah senin de değerin yükselmeye devam edip herşey yoluna girecek, sen de buna inan bebişinle de konuş annesi...malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((
9.gün 89.81
11.gün 110.44
Canim ne üzülmesiiiiTest sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
dün temizlik yaptım ve aksamına kanamam geldi hemen dr gittik bebek iyiymiş cok sükür ama gene yatak ıstiratı verdi insallah bebgime bişey olmaz...
dün temizlik yaptım ve aksamına kanamam geldi hemen dr gittik bebek iyiymiş cok sükür ama gene yatak ıstiratı verdi insallah bebgime bişey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?