2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

allahın izniyle yükselecek canım üzülme sakın bebişide üzme evet biliyorum 2 gün zor geçecek ama kendini başka şeylerle meşgul et bu durum transferden sonraki 12 güne hiç benzemiyo daha sancılı bi durum anlıyorum seni.. dua ile canım...

malesef arkadaşlar değerim katlanmamış((

9.gün 89.81
11.gün 110.44

çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm

Canım, bu şekilde o kadar çok örnek var ki, araştırdığında görürsün zaten, canını sıkma sakın. İnşallah güzel güzel ilerlesin her şey.

Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...

Ben 15. gün değerim 33. 84 idi. Ve dr 50 altında olduğunda çok umutlu olmuyoruz demişti. Seninki 50 üzerinde ve 15. gün değerin değildir sanırım, daha erken bir gündür. Endişe etme sakın. Kıymetini bil bebişinin. :) 2 gün sonra artar inşallah, 13 le başlayıp bebek sahibi olan var forumda.

Son düzenleme:
bunu duymak okadar iyi geldi ki anlatamam inşallah bende senin gibi şanslı olurum canım senin değerlerin kaçtı peki Allah ım inşalah 2 gün sonra atrmış olur ve bebeğim bizi bırakmaz...

Benimki 114 ten 137 ye yukselmisti ne cok üzülmustum.
Sonra artis devam etti com sukur ki.seninde oyle olucak ins canim.

Ewt cnm benim 3. Gun embriyosunun 10. Gununde aldigim ilk haberi bu..ins dedigin gibi olur..

canım çok sevindim hamilesin.. aaa bak neden üzülecekmissin ya bu değeri görmek isteyen kaç kişi var biliyomusun.. lütfen şuanki durumunun kıymetini bil ve mutlu ol allahın gücüne gider hadi canım..

Canim tabiki cok mutluyumm..rabbime binlerce kez hamd_u senalar olsun..isteyip dileuen butun kardeslerime ablalarima da ayni duyguyu yasatsin insallah..sadece o an ilaclar mi yukseltti acaba diye tedirgin oldum.ama doktorumda onayladi hamileligimi cok sukur..

9.gün 89.81
11.gün 110.44

çok az bir artış var 2 gün sonra tekrar yaptır dedi doktorum böyle olupta sonradan yükselen var mı acaba çok üzgünüm

canım moralini bozmamaya çalış sanırım burdan ya da başka forumdan hatırladığım kadarıyla değerleri sonradan yükselmeye başlayan ve sağlıklı bebişler dünyaya getirenler olduğunu okudum umarım senin değerlerinde birden yükselmeye başlar

canım sen nasılsın? nasıl bebiş? gerçi insan kendini hamile gibi hissetmiyo en azından ben hissedemiyorum bende perşembeyi bekliyorum bakalım kap atışı belli olacak mı? o zamana gebeliğim 4+6 oluyo....

ben iyiyim canım ama inanılmaz mide bulantılarım başladı henüz hiç kusmadım ama midem özellikle yemek yedikten sonra çalkalanıyo bide sabahları fena kalkıyorum yataktan.. bulantılarım olmasa hamile olduğumu anlamıcam yani o durumdayım rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder... 4+6 da görmen biraz zor canım yani göremezsen üzülme benimki 6+0 da göründü 5+3 tede kese görünmüştü..

kalp atışını duymak için erken olduğunun farkındayım ama belli olmaz doktor bizim kesemizide 4+0 gördü. o an çok hoştu hemşireye kese göründü diye bi seslenmesi vardıkı evlere şenlik... bende bulantı yok...ama turşu yeme isteğimde bi artış var. ye tatlıyı doğur atlıyı, ye turşuyu doğur ayşeyi derler... ayşecik geliyo sanırım sağlıklı olsun kuçağımıza alalımda hiç farketmiyo rüyamda eşimi gördüm "demek bir kız bi erkek olacak hayırlı olsun" dedi Allahıım hayırlara çıkarsın...

Son düzenleme:

9.gün 89.81
11.gün 110.44

Canım arkadaşlar zaten söylemiş lütfen hemen öyle sevincim yarım kaldı deme inşallah senin de değerin yükselmeye devam edip herşey yoluna girecek, sen de buna inan bebişinle de konuş annesi...
Test sonucunu aldim sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemedim...67.43 cikti...
Canim ne üzülmesiiii tebrikler hamilesinnnnn Rabbim sağlıkla kucagina aldiğin günleri de göstersin

Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederim Rabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın

dün temizlik yaptım ve aksamına kanamam geldi hemen dr gittik bebek iyiymiş cok sükür ama gene yatak ıstiratı verdi insallah bebgime bişey olmaz...

hayırlı olsun cnm:)) dikkat et kendineeeeeeee

canım çok sevindiiiiiim, hayırlı olsun, zamanı gelincede bebişlerin kucağını doldursun... kaç haftalıklar?

dün temizlik yaptım ve aksamına kanamam geldi hemen dr gittik bebek iyiymiş cok sükür ama gene yatak ıstiratı verdi insallah bebgime bişey olmaz...

çok kızdım sana, temizlik mi önemli bebiş mi? bırak evi pislik götürsün....bebiş 3-4 aylık olana kadar dayan...

Gozun aydin ikiz annesi... =) rabbim bebislerini korusun... kucaginda sevmeyide nasip etsin...

Canim lutfen ilk uc ay özellikle cok dikkst et kendine.
Benimde kanamali basladi gebelgim inan yeni kurtuldum bitti cok sukur.
Ama hep yattım hc is yapmadim.damacanadan su bile almadim dusun.
Is kalsin dikkat et kendine.

Aksu canim tebriklerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…