2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

çok kızdım sana, temizlik mi önemli bebiş mi? bırak evi pislik götürsün....bebiş 3-4 aylık olana kadar dayan...

sorma arkadasım ya hiç yapmıyodum 1 aydır elimi ürmüyodum işte dün nolduysa eşime kızdım hıncımı temizlikten cıkardım....cok üzüldüm bende bebegime bişey olmaz dime...

hayırlı olsun aksucum rabbim eline sağsalim 2 sinide almayı nasip etsin gülüm

ayyy yaşasın ikiz demek şükürler olsun canım çok sevindim ayyyyyyyyy ikiz maşallah maşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah..

Son düzenleme:

kurtulmussun cok sükür canım...insallah ende hayırlısıyla atlatırım suan bende yemek ve lavoba ihtiyacı için kalkıyorum bakacak kimseemde yok heseyle kendim ilgileniyorum ama bundan sonra yapmıycam tabiki
aksam dr gittik hemen kanamam durmustu bebek iyi dedi dr ama yinede içim rahat degil işte bide progestan depo diye ir igne vurdu
insallah bişey olmaz insallah bebegim iyidir....

Canim yaaa......ne guzel rabbim bebislerinin ikisinide sana bagislamis, insallah sonuna kadar boyle saglikli sihhatli olurlar ve insallah benimde ikiz bebislerim olur..

canım bir şey olmaz Allahın izniyle.sen sakin ol ve bol bol dinlen..iğneni ilacı ol.

sana diyeceğim ağrın sancın olmadığı sürece korkma..hamileliğe kanamalı başlayanların ilk aylarda kanaması tekrar edebiliyormuş.benim öyle oldu.yani gene olursa dediğim gibi ağrın sancın olmadığı sürece korkma..tabi kendine de çok dikkat et..

proloton depot oldum bende hep halada oluyorum 4 ayım bitene kadar da olcam haftada bir..

Son düzenleme:

CAnim o ignedusuk onleyici..bnde ondan iki tane vurdurdum..insallah bebisini sag salim alirsin kucagina.ama dikkat et biraz artik yanliz degilsin :)

maaşallah canım ALLAH bağışlasın bebişlerini kucağınada almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bizlerede o günleri gösterir inşallah Rabbim mutluluğunu daim etsin canım senin adına çook sevindim...

cok sükür agrım sancım kalmadı yok ilk ögrendiğimdede 2 gun sonrA kanamam olmustu 2 hafta gecti yine geldi işte benim vuruldugum iğnede oydu galiba ya bi kerelik vurdurdu işte ..
senin hala kanaman varmı canım ne zormus böyle ya su 4. ayı bir görsek allahın izniyle ...
sagolasın canım içim rahatladı birazcık..:)

canım benim kanamam olunca düşük riski dendi ama düşük riski de kanama da kalmadı çok şükür.:26:.
ama 7.haftada(az)
9 haftada (şiddetli)
12.haftada (az) kanamam oldu

evet çok zor gerçektende hele de ilk karşılaşınca kırmızıyla.

ama artık renkleri şiddeti vs herşeyi hakkında bilgim oldu hemen telaşa kapılmıyorum o yüzden..hemen proloton depot oluyorum.
birde ilaç içiyorum yatıyorum...doktorlarda onu yapıyo zaten

seninde kalmaz canım bebişin iyidir annesi

Son düzenleme:

hay allah razı olsun arkadasım senden bende alısacagım artık cok sükür kanama falan yok simdilik bakalım insallah olmaz yinede...rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin arkadasım ... bu kadar ugrasıyoruz insan ister istemez tedirgin oluyor işte.tekrar tesekkür ederim sana sagolasın teyzesi bebegim eelrinden öpüyo senin..:):)

canım çok sevindiiiiiim, hayırlı olsun, zamanı gelincede bebişlerin kucağını doldursun... kaç haftalıklar?

çok kızdım sana, temizlik mi önemli bebiş mi? bırak evi pislik götürsün....bebiş 3-4 aylık olana kadar dayan...

hayırlı olsun cnm:)) dikkat et kendineeeeeeee

Gozun aydin ikiz annesi... =) rabbim bebislerini korusun... kucaginda sevmeyide nasip etsin...

hayırlı olsun aksucum rabbim eline sağsalim 2 sinide almayı nasip etsin gülüm

ayyy yaşasın ikiz demek şükürler olsun canım çok sevindim ayyyyyyyyy ikiz maşallah maşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah..

canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ikiz annesi...dikkat et kendine...ve bebişlerine...

Canim yaaa......ne guzel rabbim bebislerinin ikisinide sana bagislamis, insallah sonuna kadar boyle saglikli sihhatli olurlar ve insallah benimde ikiz bebislerim olur..

Hepinizeee ayri ayri çok teşekkür ederimmmm, iyiki varsınız bebişlerim 6+4 günlükmüş ikiz gebelik daha zor tabi ama inşallah Rabbim zorları kolaylaştırır, koruyucu meleklerini üzerimizden eksik etmez isteyen herkese de bu duyguyu yaşatır...

Fatoş transferden önce de o kadar konuştuk nasibimde ikiz hamilelik varmış inşallah sağlıkla ikisini de kucağıma almakta vardır

Bu arada ben de çok aşırıya kaçmadan temizlik falan yapıyodum, daha dikkat edeyim kızlar :18: bugün ilk defa da afedersiniz sabah baya kusmuştum insan kustuğuna bile mutlu olur mu olurmuş... Rabbime binlerce kez şükür...

oyy teyzesi de onu opüyo tontiş yanaklarından

sağlıkla gelsin kuzun..Allah korusun bebeklerimizi

Son düzenleme:
aksu aman dikkat et canım gayet yavaş hareket et..

bi yere uzanma. aşağı dizlerinin üzerinde eğil..hatta mümkünse hiç eğilme

bırak iş güç kalsın canım..

aksu aman dikkat et canım gayet yavaş hareket et..

bi yere uzanma. aşağı dizlerinin üzerinde eğil..hatta mümkünse hiç eğilme

bırak iş güç kalsın canım..

Ciddi misin Canim ya :18: ben geçen gece arkadaşın doğum günüydü dışarı çıkmıştık oyun bile oynadım (tabi fazla zıplamadan) topuklu ayakkabı da giyiyom arada ağır kaldırmıyorum (tencere falan kaldiriyom tabi yemek yaparken) yukarı çok uzanmıyom, koşmuyorum :18: Çok da hasta gibi hareket etmek istemiyorum ama daha dikkat edicem çok sağol

tabi canım hasta gibi de hareket ettme..ama dikkat et..üç canlısın artık
yavaş ama dikkatli ol..en azından şu ilk üç ayını doldurana kadar

oynayabilirsinde ama dediğin gibi hoplamadan sen ayarını bilirsin canım

hep güzel haberleriniz gelsin inşallah

Kislar iyi akşamlar nasılsınız Bus yedinciye Start verdikbilmiyom artik je olacak bugun randevuz vardi Doktor 10 Aysa baslariz dedi burasi turkiyeye bensemiyo gelisi guzel bakti gonderdi ama el mecbur lutfennn Kislar dualarinuzda benmide unutmayın belki aranizda duasi makbul olan vardir Allahim sizin evlatlarinizi sag sAlim tamamina erdirsin sevgilerrrrrrrr

bu 2 gün bana nasıl geçecek Allah'ım sen yardım et dualarınıza okadar çok ihtiyacım var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…