- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.021
çok kızdım sana, temizlik mi önemli bebiş mi? bırak evi pislik götürsün....bebiş 3-4 aylık olana kadar dayan...
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
Canim lutfen ilk uc ay özellikle cok dikkst et kendine.
Benimde kanamali basladi gebelgim inan yeni kurtuldumbitti cok sukur.
Ama hep yattım hc is yapmadim.damacanadan su bile almadim dusun.
Is kalsin dikkat et kendine.
Aksu canim tebriklerrrrrrrrrr
kurtulmussun cok sükür canım...insallah ende hayırlısıyla atlatırım suan bende yemek ve lavoba ihtiyacı için kalkıyorum bakacak kimseemde yok heseyle kendim ilgileniyorum ama bundan sonra yapmıycam tabiki
aksam dr gittik hemen kanamam durmustu bebek iyi dedi dr ama yinede içim rahat degil işte bide progestan depo diye ir igne vurdu
insallah bişey olmaz insallah bebegim iyidir....
kurtulmussun cok sükür canım...insallah ende hayırlısıyla atlatırım suan bende yemek ve lavoba ihtiyacı için kalkıyorum bakacak kimseemde yok heseyle kendim ilgileniyorum ama bundan sonra yapmıycam tabiki
aksam dr gittik hemen kanamam durmustu bebek iyi dedi dr ama yinede içim rahat degil işte bide progestan depo diye ir igne vurdu
insallah bişey olmaz insallah bebegim iyidir....
canım bir şey olmaz Allahın izniyle.sen sakin ol ve bol bol dinlen..iğneni ilacı ol.
sana diyeceğim ağrın sancın olmadığı sürece korkma..hamileliğe kanamalı başlayanların ilk aylarda kanaması tekrar edebiliyormuş.benim öyle oldu.yani gene olabilir dediğim gibi ağrın sancın olmadığı sürece korkma..tabi kendine de çok dikkat et..
proloton depot oldum bende hep halada oluyorum 4 ayım bitene kadar da olcam haftada bir..
CAnim o ignedusuk onleyici..bnde ondan iki tane vurdurdum..insallah bebisini sag salim alirsin kucagina.ama dikkat et biraz artik yanliz degilsin :)
cok sükür agrım sancım kalmadı yok ilk ögrendiğimdede 2 gun sonrA kanamam olmustu 2 hafta gecti yine geldi işte benim vuruldugum iğnede oydu galiba ya bi kerelik vurdurdu işte ..
senin hala kanaman varmı canım ne zormus böyle ya su 4. ayı bir görsek allahın izniyle ...
sagolasın canım içim rahatladı birazcık..:)
canım benim kanamam olunca düşük riski dendi ama düşük riski de kanama da kalmadı çok şükür.:26:.
ama 7.haftada(az)
9 haftada (şiddetli)
12.haftada (az) kanamam oldu
evet çok zor gerçektende hele de ilk karşılaşınca kırmızıyla.
ama artık renkleri şiddeti vs herşeyi hakkında bilgim olduhemen telaşa kapılmıyorum o yüzden..hemen proloton depot oluyorum.
birde ilaç içiyorum yatıyorum...doktorlarda onu yapıyo zaten
seninde kalmaz canımbebişin iyidir annesi
canım çok sevindiiiiiim, hayırlı olsun, zamanı gelincede bebişlerin kucağını doldursun... kaç haftalıklar?
çok kızdım sana, temizlik mi önemli bebiş mi? bırak evi pislik götürsün....bebiş 3-4 aylık olana kadar dayan...
hayırlı olsun cnm:)) dikkat et kendineeeeeeee
Gozun aydin ikiz annesi... =) rabbim bebislerini korusun... kucaginda sevmeyide nasip etsin...
Canim lutfen ilk uc ay özellikle cok dikkst et kendine.
Benimde kanamali basladi gebelgim inan yeni kurtuldumbitti cok sukur.
Ama hep yattım hc is yapmadim.damacanadan su bile almadim dusun.
Is kalsin dikkat et kendine.
Aksu canim tebriklerrrrrrrrrr
hayırlı olsun aksucum rabbim eline sağsalim 2 sinide almayı nasip etsin gülüm
ayyy yaşasın ikiz demekşükürler olsun canım çok sevindim ayyyyyyyyy ikiz maşallah maşallah sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah..
canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ikiz annesi...dikkat et kendine...ve bebişlerine...
Canim yaaa......ne guzel rabbim bebislerinin ikisinide sana bagislamis, insallah sonuna kadar boyle saglikli sihhatli olurlar ve insallah benimde ikiz bebislerim olur..
maaşallah canım ALLAH bağışlasın bebişlerini kucağınada almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bizlerede o günleri gösterir inşallah Rabbim mutluluğunu daim etsin canım senin adına çook sevindim...
hay allah razı olsun arkadasım senden bende alısacagım artık cok sükür kanama falan yok simdilik bakalım insallah olmaz yinede...rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin arkadasım ... bu kadar ugrasıyoruz insan ister istemez tedirgin oluyor işte.tekrar tesekkür ederim sana sagolasın teyzesi bebegim eelrinden öpüyo senin..:):)
aksu aman dikkat et canım gayet yavaş hareket et..
bi yere uzanma. aşağı dizlerinin üzerinde eğil..hatta mümkünse hiç eğilme
bırak iş güç kalsın canım..
Ciddi misin Canim ya :18: ben geçen gece arkadaşın doğum günüydü dışarı çıkmıştık oyun bile oynadım (tabi fazla zıplamadan) topuklu ayakkabı da giyiyom aradaağır kaldırmıyorum (tencere falan kaldiriyom tabi yemek yaparken) yukarı çok uzanmıyom, koşmuyorum :18: Çok da hasta gibi hareket etmek istemiyorum ama daha dikkat edicem çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?