- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.041
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
Ayyy....masallahhh.rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallh..bende ikiz istiyorum.hem calisip hem bakmasi vok zor ama cok istiyorum..rabbim duy sesimi hayirlisiyla saglikla nasip et insallh.
Tez zamanda kalp atislarinida duyarsin insallh meleklerinin..sana ve tum hamile arkadaslarima rica ediyorum..bize dua edin rabbimin katinda sizden kutsal bir varlik yok ..
Canlarim beni merak eden dualarini esirgemiyen herkese çok teşekkür ederimRabbime şükürler olsun bebişlerimi gördüm kalp atımı da varmış maşallah ama dinletmediler, farkındaysanız bebişlerim dedim Allah'ım izni ile ikiz ikisi de iyiymiş bazi kan ve idrar testi istediler inşallah 10 gün sonra yine görücem... Nasıl mutluyum anlatamam Rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu ya satın
Ewt cnm benim 3. Gun embriyosunun 10. Gununde aldigim ilk haberi bu..ins dedigin gibi olur..
çok güzel ama buuuuu :))))) inşallah canım, inşallah sağlıklı ve rahat bi gebelik geçirirsin.... ve sağlıkla kucağına alırsın yavrularınıCanımmmm çook teşekkür ederimHem çalışıp hem ikiz çocuk mutlaka ki zor olacak ama açıkçası ben doğum sonrasını hiiiç düşünmüyorum, hem ikisi birden büyür birbirlerine arkadaş olurlar... Ben açıkçası hamilelik kısmına takılıyorum, Rabbimin izni ile o kısmı atlatip sağlıkla kucağıma alayım da
Rabbim affetsin, O'na hakkkıyla kulluk yapabilen birisi değilim ama Hamilelerin duası kabul olur derler ve ben hergün kendim için ederken mutlaka sizleri de söylüyorum, bazılarınızı ismi ile sayıyorum (rumuz diyim:) Allah'ım sen bu mesajı okuyan okuyamayan bu yolda emek veren evlat hasreti çeken kim varsa tez zamanda sağlıklı hayırlı güzel evlatlar ver, maddi - manevi güç ver...Amin...
Canım benim yaa, gerçekten gözlerim yaşardı, nasıl sevindim anlatamam. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Ama ben biliyordum senin ikiz olduğunu, hatta daha önceki mesajlarımda da hep çoğul yazdım. Sonra da değiştirmedim, bu kızı ikiz heralde diye düşündüm o yüzden hep. Çoook tebrik ediyorum seni. Tadını çıkar anneliğin.
Benimki 114 ten 137 ye yukselmistine cok üzülmustum.
Sonra artis devam etti com sukur ki.seninde oyle olucak ins canim.
çok güzel ama buuuuu :))))) inşallah canım, inşallah sağlıklı ve rahat bi gebelik geçirirsin.... ve sağlıkla kucağına alırsın yavrularınıhoooppp böyle ikisi birden yuvarlansınlar :))))
ağlatıyonuz ya siz beni, sinir oluyom ama ben bu durumaaaaYüreği güzel arkadaşım çok sağol canımsınbugün muayeneden çıkıp eşime sarılıp söylerken bende ağladım resmen, Sen eminim öyle mükemmel bir anne olacaksın ki çocukların çok şanslı Rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu canım, o gün geldiğin de bu topik durulmuş olursa da bana özelden müjdeli haberi ver olur mu inan her duamda kk'daki alfabe diyorum senin gibi birkaç arkadaşın özellikle ismi aklıma geliyor, yoksa herkes için dua ediyorum ama. Allah yardımcın olsunnn...
canım araştırdıkça sitelerde gezdikçe okadar çok gerildim ki bana en çok umut olan senin durumun inşallah benimde senin gibi olur neolur dua et...
ağlatıyonuz ya siz beni, sinir oluyom ama ben bu durumaaaa((( duygusala bağlanmak yasak, zaten bünyem alışkın değil, gözlerim bile şaşırıyo yaşı görünce, yapmayın ama yaaaaa
O zaman hiç endişelenme canım. Zaten transferden sonra çatlama iğnesi olmadıysan ilaçlardan yükselme ihtimali yok.
içini ferah tut, herşey çok güzel olacak inşallah...Oh yaa cok ferahladim tatlim cok sagol..simdi sabirla carsambayi bekliyorum :)
Canım dikkate değer bir artış var sonuçta biliyorum için içini yiyor, hele forumları gezdikçe iyice geriliyosun, sen aysunu baz al, benim de bebişim Allah'ın izni ile bana sıkı sıkı tutunacak de... Dualarımızdasın...
Ayı canım o kadar çok sevindim bir bilsen 10 .15 gündür bu haberi bekliyordum senden gerçi biliyordum ikiz olduğunuzda senden duymak daha iyi oldu.ya iman ne dicemi bilemiyorum inşallah annesi oğluşunla kızışınız isimlerini düşünmeye başla şimdiden Buda içime doğuyor ... Aksucum bu güzel haberi duyunca sanki gönlüm rahatladı buna ihtiyacım vardı kendi benilerim olsa İnan ancak bu kadar sevindirdim dualarında bizleri unutma cnm
sorma arkadasım ya hiç yapmıyodum 1 aydır elimi ürmüyodum işte dün nolduysa eşime kızdım hıncımı temizlikten cıkardım....cok üzüldüm bende bebegime bişey olmaz dime...
Allahın izniyle bebişine bişey olmaz inşallah ama bu da sana ders olsun ben tedaviye başladığımdan bu yana stres atmak için danteller dokuyup durdum haka da devam ediyorum beni çok rahatlatıyo sende dantel yada örgü yapabilirsin hem kafan dağılır rahatlarsın hem de yattığın yerde sıkılmazsın[/QUOT
insallah iyidir annesine sımsıkı tutunuyordur bırakmaz....hemde ne ders oldu arkadasımdünden beri gözüme uyku girmiyo.... bende baslıycam örgüye dogru diyosun biraz olsun kafam dagılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?