- 10 Nisan 2012
- 340
- 128
- 83
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.061
hepinizi çok seviyorum ve çok dua ediyorum, insan görmediğini sevebilir mi, seviyo işte... ilk denememe başladığımda bu topikteki bi çok insandan çok şey öğrendim. birlikte bi tomar dualar ettik... sonra benim kelimelerim azaldı. negatif canımı çok yakmadı, hazırdım hatta bekliyordum belki de. sonra çok yazmadım belki buraya ama çok okudum sizi :) güzel haberleriniz beni mutlu ediyo kızlar. betoka, aksu, fatoş, aysunay, alfabe, catche, kalinkam.... hepinizi merakla takip ediyorum... 4343 senin için de bol bol dua ediyorum. kimin sırasıysa güzel haberler alsın inşallah diyorum. pozitif görsün, kalp atışını görsün, kesesi görsün.... aksu benim aklımda hep ikizdi zaten, nedense artık. hiç şaşırmadım o yüzden. çok enteresan bi şey daha var, burda ve eylül ekim topiğinde kimi nasıl tamin ettiysem öyle sonuç aldı. herkes için içime bi şey doğmuyo ama doğanlar, pozitif de olsa negatif de hissettiğim gibiydi. kimbilir belki kendimi de tahmin etmişimdir :)))) neyse kızlar hepinize iyi akşamlar, ben hala buralardayım, sizi merakla takip ediyorum....
kızlar bi teklifim var Salat-ı Tefriciyye 4444 dua bu duayı hamile olanlarımızın yavrularını sağlıklı bişekilde kucaklarına almaları, tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızında olumlu güzel sonuçlar almaları için niyet edip hep bir elden okuyalım diyorum ne dersiniz?
hepinizi çok seviyorum ve çok dua ediyorum, insan görmediğini sevebilir mi, seviyo işte... ilk denememe başladığımda bu topikteki bi çok insandan çok şey öğrendim. birlikte bi tomar dualar ettik... sonra benim kelimelerim azaldı. negatif canımı çok yakmadı, hazırdım hatta bekliyordum belki de. sonra çok yazmadım belki buraya ama çok okudum sizi :) güzel haberleriniz beni mutlu ediyo kızlar. betoka, aksu, fatoş, aysunay, alfabe, catche, kalinkam.... hepinizi merakla takip ediyorum... 4343 senin için de bol bol dua ediyorum. kimin sırasıysa güzel haberler alsın inşallah diyorum. pozitif görsün, kalp atışını görsün, kesesi görsün.... aksu benim aklımda hep ikizdi zaten, nedense artık. hiç şaşırmadım o yüzden. çok enteresan bi şey daha var, burda ve eylül ekim topiğinde kimi nasıl tamin ettiysem öyle sonuç aldı. herkes için içime bi şey doğmuyo ama doğanlar, pozitif de olsa negatif de hissettiğim gibiydi. kimbilir belki kendimi de tahmin etmişimdir :)))) neyse kızlar hepinize iyi akşamlar, ben hala buralardayım, sizi merakla takip ediyorum....
Ayı canım o kadar çok sevindim bir bilsen 10 .15 gündür bu haberi bekliyordum senden gerçi biliyordum ikiz olduğunuzda senden duymak daha iyi oldu.ya iman ne dicemi bilemiyorum inşallah annesi oğluşunla kızışınız isimlerini düşünmeye başla şimdiden Buda içime doğuyor ... Aksucum bu güzel haberi duyunca sanki gönlüm rahatladı buna ihtiyacım vardı kendi benilerim olsa İnan ancak bu kadar sevindirdim dualarında bizleri unutma cnm
kızlar bi teklifim var Salat-ı Tefriciyye 4444 dua bu duayı hamile olanlarımızın yavrularını sağlıklı bişekilde kucaklarına almaları, tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızında olumlu güzel sonuçlar almaları için niyet edip hep bir elden okuyalım diyorum ne dersiniz?
agustos 24 unde yumurta toplama islemi 12 yumurta
8 dollenmis yumurta
5 gune 5 tanesi kaldi
29 unda 2 aa kaliteli embiryo transferi
adetimi 1 gun gece lekelenme
11ci gunu pembemsi kanaama
12 ci gunu hcg 17
14 gunu hcg 23
14 gunu adet dayanilmaz agili adet kanamasi
18 gunu kanama durdu
24 gunden itibaren 2,3 gun arayla kanama
2 gun once sag kasigimda dayanilmaz agri ve kanama adet kanamasi gibi
bu aarad bende sag tupum tikali enfeksiyon nedenli sag yumurtalik kisti ameliyyati oldum hikayem bu kadar kanamasi boyle olan varmi
canım arkadaşım,kardeşim bacım hepiniz o kadar içtensinizki gerçekten amayanın dediği gibi birbirimizi görmesekte,ayrı şehirlerde bile yaşasak biliyoruzki gönüllerimiz,kalplerimiz,dualarımız hepimizin sağlıcakla hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için karşılıklı duygulaR İÇİNDE ve inşallah RAbbim in izni ile hepimizin birbirine olan karşılıklı en içten dualarımız ile burada negatif sonucu alıp ağlamışken birgün sevinç gözyaşlarıda dökeceğimizede inanıyorum....şaka maka topiğimiz çekirdek aileden aşirete dönüşmeye başladı.... :))
BİZLER ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZZ.....
arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...
hoşgördük tatlımmmmAmaya hoş geldin canım
eveeeeeetttt cidden birbirimizi tanımasak da bizler büyük bir aileyizzzzhepinizi çok seviyorum, eşim bile şaşırıyor bazen gözyaşlarımı görüyor, "insan tanımadığı birileri için böyle üzülür yada sevinir mi" diyor. Bilmiyor ki ben sizlerin sadece yüzlerinizi bilmiyorum ama yüreğinizi tanıyorum... O yüzden yürekten seviyorum...
hadi sana hamilelik takvimi yapalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?