2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar bi teklifim var Salat-ı Tefriciyye 4444 dua bu duayı hamile olanlarımızın yavrularını sağlıklı bişekilde kucaklarına almaları, tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızında olumlu güzel sonuçlar almaları için niyet edip hep bir elden okuyalım diyorum ne dersiniz?

Kuzum beni cok duygulandirdin okadar mutlu oldumki anlatamam Hergun sizleri takip ediyorum hamile olan arkadaslarimiza saglikli hamilelikler dilerim ALLAHIM SAGLIKLI SIHATLI KUCAKLARINA ALMAYI NASIP ETSIN benim gibi negatifvsonuc alan arksfaslarimisida ALLAHIM TEZ ZANDA HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN sizleri opuyoruum kizlarrrrrrrrrr

Canım çok iyi olur aslında. Biribirimizin sayesinde okuruz hem. Tek başına olunca bugündü yarındı derken aksatıyorsun. Başlarsanız bana da haber verin. Belki burada görmem, o yüzden özel mesajla bildirirseniz sevinirim. Aksucuğum 2 liste tutuyor, üçüncüyü de ona yüklemeyelim,istersen bunun listesini sen tut, ne dersin?

Canlarım yaaa nasıl güzel insanlarsınız şimdi ağlıycam bide susturamıyorum kendimi Rabbim güzel gönlünüze göre versin

Scl canım son gecemde içimi öyle ısıtmıstın ki yerin ayrı bende şimdi de ağzından bal damlıyor, bende demiştim ya embriyoların fotosunu aldığımdan beri bir kız bir erkek gibi geliyor, tabi Rabbim hayırlısını versin önce sağlıklı olsun da... Canım dualarım hep sizinle güzel Allah'ım tez zamanda sana da nasip etsin birlikte mutluluk gözyaşları dökelim

Çok güzel olur Canim ama ben genelde cepten girdiğim için tekrar bi liste yapmam zor olur, sen yapabilir misin? Allah şimdiden kabul etsin

Aksu
Hayırlı oldun denek sende ikiz annesi oluyosun zor ama cok guzel:)

Kalinkam
Cok dert ediniyorsun simdi bebegin hala seninle bunu duşun elini karnına koy ve onunla konus sevgini gönder seninle kalması için birlikte dua edin bebeğine..inan bana endişelerin boş çıkacak umudunu kaybetme..

Ve bütün pozitif sonuc almış arkadaslar hayırlı olsun allah tamamına eristirsin..

Ve negatif alan arkadaslarım halinizi sadece bizler anlayabiliriz belki bu negatifler olmasa pozitiflerin kıymeti olmazdı ins en takin zamanda pozitifi görürsünüz canlar:)

agustos 24 unde yumurta toplama islemi 12 yumurta
8 dollenmis yumurta
5 gune 5 tanesi kaldi
29 unda 2 aa kaliteli embiryo transferi
adetimi 1 gun gece lekelenme
11ci gunu pembemsi kanaama
12 ci gunu hcg 17
14 gunu hcg 23
14 gunu adet dayanilmaz agili adet kanamasi
18 gunu kanama durdu
24 gunden itibaren 2,3 gun arayla kanama
2 gun once sag kasigimda dayanilmaz agri ve kanama adet kanamasi gibi
bu aarad bende sag tupum tikali enfeksiyon nedenli sag yumurtalik kisti ameliyyati oldum hikayem bu kadar kanamasi boyle olan varmi

4444 dua ya bende varım kızlar.... işler çok yoğun bu ara yoksa liste de tutabilirdim ama o çok zor. ne zaman başlıyoruz

günaydın arkadaşlar bugün biraz daha iyiyim sağolsun eşiminde desteği ile herşeyin hayırlısı nasip kısmet kısmetimizde varsa Rabbim onu bize verecek zaten yoksada elden ne gelir Allah 'a sonsuz şükür olsun bu halimize Rabbim in mucizeleri çoktur inşallah yarın bize bi mucize nasip eder dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

kalinkam canım hamileliğin hayırlı olsun canım RABBİM inşallah 9 ay sonra sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..değerlerin içinde hiç endişelenme Rabbim değilmi onu bir nutfeden yaratan O istemiş sanaamilelik sevincini yaşatmış inşallah tamamınada erdirecek olan odur... sen yeterki Ona sığın bol bol dua et...

canım arkadaşım,kardeşim bacım hepiniz o kadar içtensinizki gerçekten amayanın dediği gibi birbirimizi görmesekte,ayrı şehirlerde bile yaşasak biliyoruzki gönüllerimiz,kalplerimiz,dualarımız hepimizin sağlıcakla hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için karşılıklı duygulaR İÇİNDE ve inşallah RAbbim in izni ile hepimizin birbirine olan karşılıklı en içten dualarımız ile burada negatif sonucu alıp ağlamışken birgün sevinç gözyaşlarıda dökeceğimizede inanıyorum....şaka maka topiğimiz çekirdek aileden aşirete dönüşmeye başladı.... :))
BİZLER ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZZ.....

Canım hayırlı olsun inşallah hamileliğin sorunsuz bir şekilde devam eder, doktora gittin mi keseyi gördü mü duruma ne diyor?

eveeeeeetttt cidden birbirimizi tanımasak da bizler büyük bir aileyizzzz hepinizi çok seviyorum, eşim bile şaşırıyor bazen gözyaşlarımı görüyor, "insan tanımadığı birileri için böyle üzülür yada sevinir mi" diyor. Bilmiyor ki ben sizlerin sadece yüzlerinizi bilmiyorum ama yüreğinizi tanıyorum... O yüzden yürekten seviyorum...

arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...

arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...

allah nasip ederse bende okurum okudukça haber veririm canım..

haseki canım duaya benide ekle okudukça söylerim bu arada benim test günüm 3 ekimdi ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdım arkadaşlar sonuç 28 dr umu aradım bana bilgi vercekler umarım iyi bir sonuçtur 3. gün embriyosu ve 2 embriyo konulmuştu

ne var, bende seviyorum hepinizi yürekten, kocaman öporum göbekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…