2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım ben 50 tane okudum allah kabul etsin inşallah..

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-05-2014

Hamileliğimin 7. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 235 gün kaldı.

Omuriliği koruyan tüp kapanmış durumda. Hipotalamus (yemeği, cinsel davranışları ve sıcaklığı düzenleyen ara beyin yapısı) bugün yarın şeklini almaya başlayacak. Ağzın ilkel görüntüsü ortaya çıkmaya, gırtlak gelişmeye başlamıştır. Bebeğiniz şimdi C şeklinde ve bir kuyruğu bulunuyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : < 1gr.

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

bunuda görmek nasip olduya çok şükür rabbime.

ne kadar da güzel demişsin Allah razı olsun öyle gerçekten Rabbimiz çok büyük o ol derse kim mani olabilir ki ondan gelen her şeye razıyım hamd olsun inşallah her şey güzel olur.

canım benim 50 adet tefriciyye okudum inşallah Allah kabul etsin.

Merhaba arkadslar nasilsiniz bende her gunokumadan yapamiyorum sizij mutlu haberlerinize okudukca bendemutlu oluyorum bu arada bende burafa ilk randevuma gittim Doktor iki ay btklemi istedi Neden acaba Kislar tutmuyo bu soruyu cok soruyorum kendime turkiyeden cok umutluydum bu 7 deneme
Bilyorum hersey Allahtan ama vakti zamani vardir diyorum ama olmuyo iste neyse sizlerin Haberler kendim olmus gibi cok seviniyorum Allahim hamileliklerinis saglikla tamamina erdirsin sizleri cokk seviyorum dualarinuda Hemide unutmayın kislarrrr

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inşAllah kalp atışını da duyarsın...

eylul 2de 1tane 2gun 4hucrelı transferım oldu. ayın 13 beta hcg 27.75 ayın15; 42.85 ayın 18; 80.74 ayın 20; 178.42 ayın 27; 2272 kese gozuktu ayın 30.4990 karnım su toplamıs ama bebek ve kalp atımı yok cok korkuyorum bos kese dıye benım gıbı olan varmı

canımcım nasılsın bakalım...bizde seviyoruz....seni.....

sorma şekerim acayip bi yoğunluk işte, eve geliyorum bi yorgunluk.... ama tabi evin işleri de var rayında gitmesi gereken. resmen koşuyorum.... bebişle ilgili napıyorum, ice babymi almayı düşünüyorum bu ay, ayın 5inde randevum var rahim kalınlığına falan bakılacak eğer uygun olursa bayramdan önce, ayın 9 yada 10 unda belki alıp gelicem. onu orda bırakmak istemedim. bi ara acaba o hali hazırda nasılsa var, yeniden deneyeyim daha kaliteli yumurta-emriyo oluşur mu diye düşündüm, daha doğrusu eylül ekim topiğinden beneklibonibon böyle bişey söyledi bana da mantıklı geldi. sonra zaman kaybetmek istemediğimi fark ettim. sanki bebeğimi bi yere bırakmışım gibi, terketmişim gibi hissettim. sorumsuz anne modeli :) yani belki saçma ama ne biliyim, bana gelsin gideceği varsa en azından derim ki kısmet değilmiş. ama böyle, onu öyle -196 derece de bırakmak istemedim işte :))) şimdi günde 3 kez estrofem içiyorum. ve Rabbime teslimim ne diyim, o benim için benden iyisini bilir.

bu aralar biraz duygusalım sanırım. bazen "ya evliliğinin henüz ilk yılını bile kutlamamışken, bunları yaşamak vede eşine yaşatmak hak mı?" diye geçiyor içimden.... yani ne biliyim böyle hastaneler, ilaçlar, hormonal değişimler sonucu kendine hakim olmaya çalışmalar, bazen olamamalar.... ilk yıl için biraz ağır sanki. gerçi her an çok dua ediyorum "Allah başımdan eksik etmesin, yolumuzu iki dünyada da yan yan diz dize, gönül gönüle etsin" diye. ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, daha da güzeli biliyorum; eşim dünyanın en bana göre adamı. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun. ve inşallah en kısa zamanda, mümkünse bu ay sonunda, dünyanın en bana göre adamına dünyanın en güzel hediyesini verebileceğime dair bi haber verebilirim, pozitifmiş diyebilirim.... "Anneye tutunmak hayata tutunmaktır" hala sloganım.... inşallah bebişim sesime kulak verir, inşallah tutunur

amaaaaannnn neyseeeee; öyle işte :))))

canım biz de seni çok sevdiyoruz inan. özellikle ben:) aynı dönemdeydi tedavimiz ve aynı günlerde aldık negatif sonucu ama yola devam ediyoruz. senin desteğinin bana acayip moral oldu.ben de çok sık yazmıyorum belki ama her gün takip ediyorum. hamilelik haberlerini almış olanlar; sizin mutluluğunuzu paylaşıyorum inanın allahım sağlıcakla doğdukları günleri de göstersin inşsllsh. Tedavi sürecinde olanlar ve tedaviye başlayacaklar için de dualarım da hep siz de varsınız. Rabbim bize de mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah tez zamanda. Ayşegülcüm senin tedavin özellikle ilgi alanımda... inşallah önce sen ardından da hemen ben pozitif haberler alırız. dediğimiz gibi inşallah Rabbim nasip ederse hamilelik gelişimlerimizi paylaşırız bu defa:)) yolumuz zor ve uzun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Allaha emanet olun.

canım bence erken başlamanız çok isabetli olmuş. sonra geç kalınca daha zor oluyo. hem çevrenin baskısı " Daha bebek yok mu sizde? ne zaman bebek geliyo? "gibi sorularla çokca karşılaşınca ister istemez insanın morali bozuluyor. sanki biz mi istemiyoruz diyei geliyo insanın ama diyemiyosun. çünkü desen ardından bir sürü soru akıl verme falan filan.... anlayacağın erken tedavi bence en isabetli karar olmuş.Allahım hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize hayırlı ve sağlıklı olarak...

sorma daha bugün pazarda sordu bi hatun kişi... ne diyim düşünmüyoruz henüz erken dedim. hemen başladı zaten, "ama çok geçe bırakmayın, sen zaten kaç yaşındasın, bak yaşın geçerse sonra çok ararsın başını taşlara çok vurursun." eskidenmiş yaş hikayesi, şimdi herşeyin çözümü var dedim umursamaz bi halle, bişii desem olmaz, ama iki kelam daha etse patlaya da bilirdim yani :) çok müsaitim bu aralar.... patlamaya.

ya işte bi de 8 yıllık evli olduğunu bilince düşün artık konuşmaları sen.. kulislerde konuşuluyomuş zaten çocukları olmuyo kesin diye. kulağıma geliyo ama işte ne yapacaksın... Rabbime sığındım ben. herşeyin hayırlısını o bilir. Hiç çocuğum olmayadabilir. bu da Rabbimden.
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.&#8221; (Bakara Suresi, 216) herşeyin iyisini o bilir. bize sadece istemek düşüyo...yine de Rabbimden istiyorum "inşallah bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun tez zamanda Rabbim."

canım benim seni tanımıyorum ama cok yakın hissediyorum kendime ve yüregin cok temiz bunu görebiliyorum ve o tertemiz yüregine rabbim tertemiz hayırlı bir evlat verecek cok iyi sorumlu bir anne olucaksın ve eşinide cok mutlu ediceksin u günler cok yakın ben inanıyorum arkadasım az evvel namazımı kıldım ve senin içinde dua ettim hep aklımdasın ...rabbim kucagını bos bırakmıycak BEBEGİN BUSEFER annesine tutunacak arkadasım bebegin seninle olacak kendine iyi bak canım..

kızlar kasıklarımda hafif hafif agrı var sizinde öylemi ara ara oluyo bazende bıcak batması gibi oluyo...bebegim napıo acaba içerde cok merak ediyorum...

çok tatlısın, Allah razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…