- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.081
Canım hayırlı olsun inşallah hamileliğin sorunsuz bir şekilde devam eder, doktora gittin mi keseyi gördü mü duruma ne diyor?
aksucum ben 1 yasin okudum rabbim kabul etsin inşallah..
arkadaşlar siz duayı okuyun okudukca bana bildirin listeyi ben tutarım, şimdiden Allah niyetimizi kabul etsin...
canım ben 50 tane okudum allah kabul etsin inşallah..
ne var, bende seviyorum hepinizi yürekten, kocaman öporum göbekten
kalinkam canım hamileliğin hayırlı olsun canım RABBİM inşallah 9 ay sonra sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..değerlerin içinde hiç endişelenme Rabbim değilmi onu bir nutfeden yaratan O istemiş sanaamilelik sevincini yaşatmış inşallah tamamınada erdirecek olan odur... sen yeterki Ona sığın bol bol dua et...
kızlar bi teklifim var Salat-ı Tefriciyye 4444 dua bu duayı hamile olanlarımızın yavrularını sağlıklı bişekilde kucaklarına almaları, tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızında olumlu güzel sonuçlar almaları için niyet edip hep bir elden okuyalım diyorum ne dersiniz?
kızlar hamile olanlara Allahım sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum.olumsuz olanlara da tez zamanda nasip eder inşallah Allahım...
ben de eylül ayında tüp bebeğe başladım ama çok sayıda yumurtam gelişmedi.üzüldüm ....
doktor aşılamaya geçecez dedi.sonra her işte bi hayr vardır dedim ama çok umutsuzdum.aşılama yaptırdım
veeeeeeee şimdi hamileyim :))))))))))keseyi de gördük çok şükür,inşallah kalp atışını da duyup kucağıma da alırım
böyle işte....
canımcım nasılsın bakalım...bizde seviyoruz....seni.....
hepinizi çok seviyorum ve çok dua ediyorum, insan görmediğini sevebilir mi, seviyo işte... ilk denememe başladığımda bu topikteki bi çok insandan çok şey öğrendim. birlikte bi tomar dualar ettik... sonra benim kelimelerim azaldı. negatif canımı çok yakmadı, hazırdım hatta bekliyordum belki de. sonra çok yazmadım belki buraya ama çok okudum sizi :) güzel haberleriniz beni mutlu ediyo kızlar. betoka, aksu, fatoş, aysunay, alfabe, catche, kalinkam.... hepinizi merakla takip ediyorum... 4343 senin için de bol bol dua ediyorum. kimin sırasıysa güzel haberler alsın inşallah diyorum. pozitif görsün, kalp atışını görsün, kesesi görsün.... aksu benim aklımda hep ikizdi zaten, nedense artık. hiç şaşırmadım o yüzden. çok enteresan bi şey daha var, burda ve eylül ekim topiğinde kimi nasıl tamin ettiysem öyle sonuç aldı. herkes için içime bi şey doğmuyo ama doğanlar, pozitif de olsa negatif de hissettiğim gibiydi. kimbilir belki kendimi de tahmin etmişimdir :)))) neyse kızlar hepinize iyi akşamlar, ben hala buralardayım, sizi merakla takip ediyorum....
sorma şekerim acayip bi yoğunluk işte, eve geliyorum bi yorgunluk.... ama tabi evin işleri de var rayında gitmesi gereken. resmen koşuyorum.... bebişle ilgili napıyorum, ice babymi almayı düşünüyorum bu ay, ayın 5inde randevum var rahim kalınlığına falan bakılacak eğer uygun olursa bayramdan önce, ayın 9 yada 10 unda belki alıp gelicem. onu orda bırakmak istemedim. bi ara acaba o hali hazırda nasılsa var, yeniden deneyeyim daha kaliteli yumurta-emriyo oluşur mu diye düşündüm, daha doğrusu eylül ekim topiğinden beneklibonibon böyle bişey söyledi bana da mantıklı geldi. sonra zaman kaybetmek istemediğimi fark ettim. sanki bebeğimi bi yere bırakmışım gibi, terketmişim gibi hissettim. sorumsuz anne modeli :) yani belki saçma ama ne biliyim, bana gelsin gideceği varsa en azından derim ki kısmet değilmiş. ama böyle, onu öyle -196 derece de bırakmak istemedim işte :))) şimdi günde 3 kez estrofem içiyorum. ve Rabbime teslimim ne diyim, o benim için benden iyisini bilir.
bu aralar biraz duygusalım sanırım. bazen "ya evliliğinin henüz ilk yılını bile kutlamamışken, bunları yaşamak vede eşine yaşatmak hak mı?" diye geçiyor içimden.... yani ne biliyim böyle hastaneler, ilaçlar, hormonal değişimler sonucu kendine hakim olmaya çalışmalar, bazen olamamalar.... ilk yıl için biraz ağır sanki. gerçi her an çok dua ediyorum "Allah başımdan eksik etmesin, yolumuzu iki dünyada da yan yan diz dize, gönül gönüle etsin" diye. ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, daha da güzeli biliyorum; eşim dünyanın en bana göre adamı. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun. ve inşallah en kısa zamanda, mümkünse bu ay sonunda, dünyanın en bana göre adamına dünyanın en güzel hediyesini verebileceğime dair bi haber verebilirim, pozitifmiş diyebilirim.... "Anneye tutunmak hayata tutunmaktır" hala sloganım.... inşallah bebişim sesime kulak verir, inşallah tutunur
amaaaaannnn neyseeeee; öyle işte :))))
sorma daha bugün pazarda sordu bi hatun kişi... ne diyim düşünmüyoruz henüz erken dedim. hemen başladı zaten, "ama çok geçe bırakmayın, sen zaten kaç yaşındasın, bak yaşın geçerse sonra çok ararsın başını taşlara çok vurursun." eskidenmiş yaş hikayesi, şimdi herşeyin çözümü var dedim umursamaz bi halle, bişii desem olmaz, ama iki kelam daha etse patlaya da bilirdim yani :) çok müsaitim bu aralar.... patlamaya.canım bence erken başlamanız çok isabetli olmuş. sonra geç kalınca daha zor oluyo. hem çevrenin baskısı " Daha bebek yok mu sizde? ne zaman bebek geliyo? "gibi sorularla çokca karşılaşınca ister istemez insanın morali bozuluyor. sanki biz mi istemiyoruz diyei geliyo insanın ama diyemiyosun. çünkü desen ardından bir sürü soru akıl verme falan filan.... anlayacağın erken tedavi bence en isabetli karar olmuş.Allahım hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize hayırlı ve sağlıklı olarak...
sorma daha bugün pazarda sordu bi hatun kişi... ne diyim düşünmüyoruz henüz erken dedim. hemen başladı zaten, "ama çok geçe bırakmayın, sen zaten kaç yaşındasın, bak yaşın geçerse sonra çok ararsın başını taşlara çok vurursun." eskidenmiş yaş hikayesi, şimdi herşeyin çözümü var dedim umursamaz bi halle, bişii desem olmaz, ama iki kelam daha etse patlaya da bilirdim yani :) çok müsaitim bu aralar.... patlamaya.
sorma şekerim acayip bi yoğunluk işte, eve geliyorum bi yorgunluk.... ama tabi evin işleri de var rayında gitmesi gereken. resmen koşuyorum.... bebişle ilgili napıyorum, ice babymi almayı düşünüyorum bu ay, ayın 5inde randevum var rahim kalınlığına falan bakılacak eğer uygun olursa bayramdan önce, ayın 9 yada 10 unda belki alıp gelicem. onu orda bırakmak istemedim. bi ara acaba o hali hazırda nasılsa var, yeniden deneyeyim daha kaliteli yumurta-emriyo oluşur mu diye düşündüm, daha doğrusu eylül ekim topiğinden beneklibonibon böyle bişey söyledi bana da mantıklı geldi. sonra zaman kaybetmek istemediğimi fark ettim. sanki bebeğimi bi yere bırakmışım gibi, terketmişim gibi hissettim. sorumsuz anne modeli :) yani belki saçma ama ne biliyim, bana gelsin gideceği varsa en azından derim ki kısmet değilmiş. ama böyle, onu öyle -196 derece de bırakmak istemedim işte :))) şimdi günde 3 kez estrofem içiyorum. ve Rabbime teslimim ne diyim, o benim için benden iyisini bilir.
bu aralar biraz duygusalım sanırım. bazen "ya evliliğinin henüz ilk yılını bile kutlamamışken, bunları yaşamak vede eşine yaşatmak hak mı?" diye geçiyor içimden.... yani ne biliyim böyle hastaneler, ilaçlar, hormonal değişimler sonucu kendine hakim olmaya çalışmalar, bazen olamamalar.... ilk yıl için biraz ağır sanki. gerçi her an çok dua ediyorum "Allah başımdan eksik etmesin, yolumuzu iki dünyada da yan yan diz dize, gönül gönüle etsin" diye. ve çok şanslı olduğumu düşünüyorum, daha da güzeli biliyorum; eşim dünyanın en bana göre adamı. Rabbime binlerce, milyonlarca kez şükürler olsun. ve inşallah en kısa zamanda, mümkünse bu ay sonunda, dünyanın en bana göre adamına dünyanın en güzel hediyesini verebileceğime dair bi haber verebilirim, pozitifmiş diyebilirim.... "Anneye tutunmak hayata tutunmaktır" hala sloganım.... inşallah bebişim sesime kulak verir, inşallah tutunur
amaaaaannnn neyseeeee; öyle işte :))))
canım benim seni tanımıyorum ama cok yakın hissediyorum kendime ve yüregin cok temiz bunu görebiliyorum ve o tertemiz yüregine rabbim tertemiz hayırlı bir evlat verecek cok iyi sorumlu bir anne olucaksın ve eşinide cok mutlu ediceksin u günler cok yakın ben inanıyorum arkadasım az evvel namazımı kıldım ve senin içinde dua ettim hep aklımdasın ...rabbim kucagını bos bırakmıycak BEBEGİN BUSEFER annesine tutunacak arkadasım bebegin seninle olacak kendine iyi bak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?